Canım benim sen yine de moralini bozmaaaaa ve sabırlı olllbak bu 8kg de senden gitti sonuçtaaaa kalanlar da gidecek inşallahhhh bir de geçen hafta sınavlar falan düzenin şaştı bu hafta sporlarını yaparsınnnn hepsi de gider inşallahhhhh bence aslında platese de başlayabilirsin çok farkettiriyo plates ve sadece karnın kaldıysa bence başlasan iyi olur zaten boyun 164 kilon 63 yani öyle abartı değil ki fazlan bence başyalabilirsin
evet spor çok önemli. Ama sabah 8.30 dan akşam 5.30 a kadar çakılıp kalıyorum masaya. mutfaya yada lavaboya gidebiliyorum en uzak. işten çıkınca eve yürüyerek gidiyorum sabah yürüyerek geliyorum yağmurlu havalarda onuda yapamıyorum. akşam yatarken ve sabah kalcınca bazı hareketleri yapıyorum yalnızca. daha 25 yaşındayım ve bebiş yok vücudumu korumalı ve kendimi forma sokmalıyım ki bebiş düşüneyim :97:
benim hiç keyfim yok bugün.dün gece kocişimle biraz atıştık.canım çok sıkkın...........sadece okumaya çalışıyorum.arada yazmakta iyi geliyor.ama işte neşe olmayınca olmuyor...:26:
ama göbüşüm pek yağlııııııııı,lömbür lömbür,vıcık vıcık bir haldeee,ben böyle bi tarafımı kaldıramam ki
bir 60 olimm bari yaaaaaaaaaaaaaaa,55tende vazgeçtim yaniii
ama göbüşüm pek yağlııııııııı,lömbür lömbür,vıcık vıcık bir haldeee,ben böyle bi tarafımı kaldıramam ki
tabi canım..benim 10.günüm.haaaaaaa canım 15 gün yapıyorsun 1 hafta ara veriyorsun,
15 gün tekrar yapıyorsun ve bitiriyorsun...
benim kilo duraklama dönemine girdi regli günlerindeyim..ama inşallah haftaya kadar etkisini gösterecek.ama cildimde çok fark etti...benim cilt gözeneklerim biraz açıktı...ama kullanalı bayağı toparlandılar...çok işe yarıyor.önce deri altındaki sivilceleri dışarı atıyor sonra kurutuyor.süper bir cildinde oluyor.15 günde 1-2 kilo verdiyormuş...bakalım göreceğiz artık...:26::26:
hayvan sevgim yüzünden birgün vejeteryan olucam kesin. kuzu koyun oğlak tavşan vs.. av hayvanları eti yemem yiyemiyorum
sadece daha eti yiyebiliyorum onuda gözüm görmüyo diye. valla danayıda seversem eğer onuda yiyemem kesin
canım benim sen zaten bence çok da abartı değilmişsin günlük sporunu biraz artırıp yediklerini de özellikle abur cubur karbonhidrat biraz azaltır az yağlı boll sebzeli beslenirsennn tamamdır bu işşşakşam yemeklerini normalde yediğinden 1-2 saat erken yemen bile ve de hafif olması!!!çok şey değiştirir
canım, ideal kilom 56'ymış.yani 12 kilo vermem gerek.o kadar olmasa da bi 60'a inmeliyim sanırım.gerçi avantajım var tabi, bi sürü abur cubur yiyorum, onları kessem veririm heralde ama kolay değil hakkaten.manevi olarak motive etmeye çalışıyorum kendimi, bir hadis-i şerifte deniliyor ki :"canının her istediğini yemen sana günah olarak yeter". nefsi şımartmamak için en azından azaltmalıyım diyorum.bakalım, hayırlısı
aynen gereksiz bir neden oldu dağ bize.o konuştu ben konuştum...sonuç fenaydı yaniiicanım walla ben de senin gibi düşünüyorum
hem bebiş için daha var, biraz da keyfini çıkarmak istiyorum şu hallerimin
artık bütün pantalonlarımı giyebiliyorum ve çok mutluyum o yüzedn
ama sporu bırakmaya niyetim yok
dün mesela spor yapamadım ama 2 saate yakın ütü yaptım
öncesinde evi süpürdüm, arkasından yemek yaptım falan baya bi ayakta kaldım, tabi spor yerine geçmez belki ama oturup kalmaktan iyidir dimi :))))))
canım benim kıyamam
inşallah önemli bişi değildir
gereksiz şeyler yüzühnden sinirlerimiz laçka oluyo bazen
ben de arada tartışırım walla kocişle
ki benim çenem de durmaz yani, o da öyledir sağolsun, bazen abartırız olayı :)))))))
helal sana 2 de yat 6 da kalk ben olsam şimdi robot gibi gezerdim herhalde..vede yanımdan kimse geçmesin vay haline..çok agresif olurdum ..hafta sonu kaçamaklarını hiç söyleme bütün denge bozuluyor
benim hiç keyfim yok bugün.dün gece kocişimle biraz atıştık.canım çok sıkkın...........sadece okumaya çalışıyorum.arada yazmakta iyi geliyor.ama işte neşe olmayınca olmuyor...:26:
walla sorma bi pazartesi sendromu sardı:97:
hiç bişeyim yapasım yok ama yoğunuz.
haftasonu tatilimiz cok güsel geçti kocişimle başbaşa
fambıkcan istersen kızılayda özkaya var ya, dolmuş duraklarının orda, ön görüşme ücretsiz, bi git bence en azından yağını suyunu ölçtür derim ben :)))
ama diyetisyen olarak daha iyi birine gitmeni tavsiye ederim canım
düzgünce kesilse yine bir derece...aynı düşüncedeyim. sen hiç süt danası gördün mü yeni dogmuş daha memeden kesilmemiş. ben gördüm hugocuk. kesime gitmesi çok korkunç olmalı biz insanlar canavar mıyız neyiz
aynen gereksiz bir neden oldu dağ bize.o konuştu ben konuştum...sonuç fenaydı yaniii
evet spor çok önemli. Ama sabah 8.30 dan akşam 5.30 a kadar çakılıp kalıyorum masaya. mutfaya yada lavaboya gidebiliyorum en uzak. işten çıkınca eve yürüyerek gidiyorum sabah yürüyerek geliyorum yağmurlu havalarda onuda yapamıyorum. akşam yatarken ve sabah kalcınca bazı hareketleri yapıyorum yalnızca. daha 25 yaşındayım ve bebiş yok vücudumu korumalı ve kendimi forma sokmalıyım ki bebiş düşüneyim :97:
kızzz sen beni dinlemiyon muuuuuu????????????
en azından git ölçtür kızım, neyin fazla öğren bence
bak ben gittim çok da iyi oldu, yağım fazlaymış, spora devam edip yediklerimi artırmış olmama rağmen nerdeyse 1,5 aydır aynı kilodayım sanırım ben
hugooooo bu sence yağ oranımın azaldığına kasımın artttığnıa işaret olabiler mi??????????
yagını suyunu mu ?
bide kilometre bakımı yaptırsın mı eswcim. muha muha muha canım benim yaa tadım yok bugün ama çok güldürdün beni muucukkss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?