60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama göbüşüm pek yağlııııııııı,lömbür lömbür,vıcık vıcık bir haldeee,ben böyle bi tarafımı kaldıramam ki
bir 60 olimm bari yaaaaaaaaaaaaaaa,55tende vazgeçtim yaniii

Son düzenleme:

canım walla ben de senin gibi düşünüyorum
hem bebiş için daha var, biraz da keyfini çıkarmak istiyorum şu hallerimin
artık bütün pantalonlarımı giyebiliyorum ve çok mutluyum o yüzedn

ama sporu bırakmaya niyetim yok
dün mesela spor yapamadım ama 2 saate yakın ütü yaptım
öncesinde evi süpürdüm, arkasından yemek yaptım falan baya bi ayakta kaldım, tabi spor yerine geçmez belki ama oturup kalmaktan iyidir dimi :))))))

benim hiç keyfim yok bugün.dün gece kocişimle biraz atıştık.canım çok sıkkın...........sadece okumaya çalışıyorum.arada yazmakta iyi geliyor.ama işte neşe olmayınca olmuyor...:26:

canım benim kıyamam
inşallah önemli bişi değildir
gereksiz şeyler yüzühnden sinirlerimiz laçka oluyo bazen
ben de arada tartışırım walla kocişle
ki benim çenem de durmaz yani, o da öyledir sağolsun, bazen abartırız olayı :)))))))

ama göbüşüm pek yağlııııııııı,lömbür lömbür,vıcık vıcık bir haldeee,ben böyle bi tarafımı kaldıramam ki

kızzz sen beni dinlemiyon muuuuuu????????????

en azından git ölçtür kızım, neyin fazla öğren bence

bak ben gittim çok da iyi oldu, yağım fazlaymış, spora devam edip yediklerimi artırmış olmama rağmen nerdeyse 1,5 aydır aynı kilodayım sanırım ben

hugooooo bu sence yağ oranımın azaldığına kasımın artttığnıa işaret olabiler mi??????????

hadi bakalım başlayayım ben de inş yarınnn

aynı düşüncedeyim. sen hiç süt danası gördün mü yeni dogmuş daha memeden kesilmemiş. ben gördüm hugocuk. kesime gitmesi çok korkunç olmalı biz insanlar canavar mıyız neyiz

aynen gereksiz bir neden oldu dağ bize.o konuştu ben konuştum...sonuç fenaydı yaniii

helal sana 2 de yat 6 da kalk ben olsam şimdi robot gibi gezerdim herhalde..vede yanımdan kimse geçmesin vay haline..çok agresif olurdum ..hafta sonu kaçamaklarını hiç söyleme bütün denge bozuluyor

öğrencılıkten beri alıstım bu duzene sorun olmuyor canım ama hafta sonu kacamaklara degdı bence

ama işte zayıfladıkça yumuşama da oluyo benimki de öyle limbir limbir yumuşakkk bak ben de 160 58.6 şuan ve başladım platese sporu değiştrimek de çok etkili ve plates gerçekten çok işe yarıyor bence birtek karın kaldıysa bekleme başla derim ben napalım karın zor gidiyomuş ama gidecekkkkkkk sabırla eriticezzzzzzzzzz:13::13::13:

walla sorma bi pazartesi sendromu sardı:97:
hiç bişeyim yapasım yok ama yoğunuz.
haftasonu tatilimiz cok güsel geçti kocişimle başbaşa

tabi tatilden sonra zor geliyor pazartesi çalışmak
ben de zorlandım bugün
ama ne yapalım mecbur tıpış tıpış geldim vallaa

yagını suyunu mu ?
bide kilometre bakımı yaptırsın mı eswcim. muha muhamuha canım benim yaa tadım yok bugün ama çok güldürdün beni muucukkss

aynı düşüncedeyim. sen hiç süt danası gördün mü yeni dogmuş daha memeden kesilmemiş. ben gördüm hugocuk. kesime gitmesi çok korkunç olmalı biz insanlar canavar mıyız neyiz
düzgünce kesilse yine bir derece...
canlı canlı kıyma makinalarına atılanlar mı dersin.. kafasına sopayla vura vura öldürülen tavuklar hindiler mi dersin..
6 ayda olgunlaşması gerekirken, 45 günde ilaç verip, sürekli ışık verip uyutulmayan bu yüzden sürekli yem yiyip şişmanlayan ve birden şişmanlayan vücudu kaldıramayıp ayakları tutmayan tavukcuklardan mı bahsedeyim..
hangisinden başlayayım...

Kızlar yeni 30 dk. tempolu yürüşümü bitirdim.

arada 8 km. hızda koştum

aramda 1 elma yedim.

1 lt suyumu bitirdim.

şimdi gideyimde yimeğimi pişireyim ...

aynen gereksiz bir neden oldu dağ bize.o konuştu ben konuştum...sonuç fenaydı yaniii

ay canım benim üzmemeye çalış kendini

senin kızın var, onun dışında hayatta senden daha kıymetli bişi yok, ben bunu öğrendim artık

eşimi çok seviyorum, çok iyi anlaşıyoruz ama ne zaman onun ailesi ile bi araya gelsek mesela dönöüşte tartışırız, haksızlık etmemey çalışır ama benimde çenem durmaz bazen fakat öğrendiğim şu oldu, bu hayatta en kıymetli varlık benim bana göre, kimse için üzülmeye sıkılmaya değmezmiş, sen üzüldüğünle kalıyosun çünkü çoğu zaman ve daha çok üzülüyosun bu durumlarda, o yüzden sen de üzmemeye çalış kendini

bende de durum neredeyse aynı..çok hareketli bir yaşam stilim yok maalesef..arada pilates yapıyorum ama düzenli pilates yapmam gerek yürüyüşe ek olarak

olabilerr dostum. yağ kaybı çok tartıya yansımıyo. hatta benim gibi yağ verip kas yapıp fazla bile çıkabilirsin son kontrolde 200 gram önceki aya göre fazla çıktı kilom. 1 buçuk kiloya yakın kas olmuş :86: yetti gari kas yapmıcam artık kardiyo yapıp yağları yakacam yağda azaldı 3 kilo yağ verirsem en düşük seviyede olcek yağlar azalınca vermekte zorlaşıyo ama vercem

yagını suyunu mu ?
bide kilometre bakımı yaptırsın mı eswcim. muha muhamuha canım benim yaa tadım yok bugün ama çok güldürdün beni muucukkss

ee bi bakıma öyle kızım

yağın suyun kasın herbişeyini çıkartıyo

kaportayı bi elden geçiriyo yani makine :))))))

allah allah herkes bi sıkkın bugün yaa, bi toparlanın kızlar bea

allah hepimizi güldürsün canım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…