bende de durum neredeyse aynı..çok hareketli bir yaşam stilim yok maalesef..arada pilates yapıyorum ama düzenli pilates yapmam gerek yürüyüşe ek olarak
aynı düşüncedeyim. sen hiç süt danası gördün mü yeni dogmuş daha memeden kesilmemiş. ben gördüm hugocuk. kesime gitmesi çok korkunç olmalı biz insanlar canavar mıyız neyiz
Merhaba,
sen burdamısın.?? ben siteye uğramıyorsun hiç diye düşünüyordum...
olabilerr dostum. yağ kaybı çok tartıya yansımıyo. hatta benim gibi yağ verip kas yapıp fazla bile çıkabilirsinson kontrolde 200 gram önceki aya göre fazla çıktı kilom. 1 buçuk kiloya yakın kas olmuş :86: yetti gari kas yapmıcam artık kardiyo yapıp yağları yakacam yağda azaldı 3 kilo yağ verirsem en düşük seviyede olcek yağlar azalınca vermekte zorlaşıyo ama vercem
walla canım kilom hep aynı nerdeyse
55,8 geliyorum şu aralar
ha tuvaletke çıkamadığımda falan fazla görünüyorum ama onnu dışşında bu kilodayım yani
diyetisyenden sonra orda tartıldığıma göre 900 gr eksik görünüyorum ama dedim ya nerdeyse 1,5 aydır aynı kilodayım
ben de öyle düşündüm o yüzden
bidaha gidersem ankaraya ben de tekrar baktırcam da gitmek istemiyorum işte :))))))))
rahatım keyfim yerinde çünkü evimdeyken
inşalalh kas yapmışımdır kızzzz
ama sen daha fazla yapma yaniiii
başımıza dişi rambo olcan valla soraaa
cimcimicim sıkma canını o güzel canını değmez yarın barışır sonra yine kavga edersiniz:90::90::90::90:aynen gereksiz bir neden oldu dağ bize.o konuştu ben konuştum...sonuç fenaydı yaniii
düzgünce kesilse yine bir derece...
canlı canlı kıyma makinalarına atılanlar mı dersin.. kafasına sopayla vura vura öldürülen tavuklar hindiler mi dersin..
6 ayda olgunlaşması gerekirken, 45 günde ilaç verip, sürekli ışık verip uyutulmayan bu yüzden sürekli yem yiyip şişmanlayan ve birden şişmanlayan vücudu kaldıramayıp ayakları tutmayan tavukcuklardan mı bahsedeyim..
hangisinden başlayayım...
ay canım benim üzmemeye çalış kendini
senin kızın var, onun dışında hayatta senden daha kıymetli bişi yok, ben bunu öğrendim artık
eşimi çok seviyorum, çok iyi anlaşıyoruz ama ne zaman onun ailesi ile bi araya gelsek mesela dönöüşte tartışırız, haksızlık etmemey çalışır ama benimde çenem durmaz bazen fakat öğrendiğim şu oldu, bu hayatta en kıymetli varlık benim bana göre, kimse için üzülmeye sıkılmaya değmezmiş, sen üzüldüğünle kalıyosun çünkü çoğu zaman ve daha çok üzülüyosun bu durumlarda, o yüzden sen de üzmemeye çalış kendini
walla canım kilom hep aynı nerdeyse
55,8 geliyorum şu aralar
ha tuvaletke çıkamadığımda falan fazla görünüyorum ama onnu dışşında bu kilodayım yani
diyetisyenden sonra orda tartıldığıma göre 900 gr eksik görünüyorum ama dedim ya nerdeyse 1,5 aydır aynı kilodayım
ben de öyle düşündüm o yüzden
bidaha gidersem ankaraya ben de tekrar baktırcam da gitmek istemiyorum işte :))))))))
rahatım keyfim yerinde çünkü evimdeyken
inşalalh kas yapmışımdır kızzzz
ama sen daha fazla yapma yaniiii
başımıza dişi rambo olcan valla soraaa
canım acilen kilo verme diye bişey yok. o diyeti biliyorum ona benzer çok diyet var. 3 gün ekmek yesen başka bişey yemesen elbet tartıda rakamlar iner ama verilen sudur kastır. bunu gibi 3 gün et yesende aynısı olur. kas verirsin sonra diyet bitince geri alırsın iki misli o yüzden eğer yavaş veriyorum diyosan bi diyetisyene git ölçüm yaptır kendine uygun bir liste ile verirsin ama asla hızlı vericem diye düşünme yağlar yavaş yavaş erir. hele göbekte var ise uzun bir zaman gereklidir disiplin listeye uyma spor bunlar olmadan göbek erimiyoMerabalar.
Televizyonda kardeşim duymuş.3 gün boyunca sabah,öğlen,akşam üçer dilim kepekli ekmek yersen 3 günde iki kilo verirmişsin.Sadece bol su,şekersiz çay ve yeşil çaya izin var.Kardeşim uyguladı ve gerçekten iki kilo verdi.Çok sağlıklı birşey değil ama kilosuyla çok zoru olanlar ve acilen kilo vermek isteyenler yapabilir.Ama tavsiye etmiyorum.
Ah canım benim ömrüm sporla geçti.:78:Ne yemekten vazgeçebiliyorum ne spordan.canım acilen kilo verme diye bişey yok. o diyeti biliyorum ona benzer çok diyet var. 3 gün ekmek yesen başka bişey yemesen elbet tartıda rakamlar iner ama verilen sudur kastır. bunu gibi 3 gün et yesende aynısı olur. kas verirsin sonra diyet bitince geri alırsın iki misli o yüzden eğer yavaş veriyorum diyosan bi diyetisyene git ölçüm yaptır kendine uygun bir liste ile verirsin ama asla hızlı vericem diye düşünme yağlar yavaş yavaş erir. hele göbekte var ise uzun bir zaman gereklidir disiplin listeye uyma spor bunlar olmadan göbek erimiyo
Ah canım benim ömrüm sporla geçti. :78: Ne yemekten vazgeçebiliyorum ne spordan.canım acilen kilo verme diye bişey yok. o diyeti biliyorum ona benzer çok diyet var. 3 gün ekmek yesen başka bişey yemesen elbet tartıda rakamlar iner ama verilen sudur kastır. bunu gibi 3 gün et yesende aynısı olur. kas verirsin sonra diyet bitince geri alırsın iki misli o yüzden eğer yavaş veriyorum diyosan bi diyetisyene git ölçüm yaptır kendine uygun bir liste ile verirsin ama asla hızlı vericem diye düşünme yağlar yavaş yavaş erir. hele göbekte var ise uzun bir zaman gereklidir disiplin listeye uyma spor bunlar olmadan göbek erimiyo
Ah canım benim ömrüm sporla geçti.:78:Ne yemekten vazgeçebiliyorum ne spordan.Diyet listeleri de hiç bana göre değil.Ekmek diyetini ben de hiç tasvip etmiyorum.Dediğin gibi gerçek bir zayıflama yok.Kendi kendime dikkat etmeye çalışıyorum.Tatlıyı biraz kestim.Kilolarım hep tatlı yüzünden.Biraz forma girer gibiyim.
famir nerudaya göhbek deyip durma. ben resimlerini gördüm karnında hiçbir problem yok. esw vw neruşta göbekler güzel o yüzden neruş ne bilsin göbeğikilosuna bağlı olarak karnı gayet güzel takacak bişey bulamamış karnına takmış bende bişey var sandımdı :86:
ya ama ama hugocukcuğummm innaki av roturnca falan pörtt diye pörtlüyo elimle tutunca ortada 1-2kg yağ avr yani ama zaten benim baştan beri sorunum basen ve popoydu ki hala asıl sorun onlar ama zaten daha işimiz bitmediiii kilolar gittikçeee sporla platesleee hepsi de gidecek inşallahhhhhh durmakkk yokk azile yola devammmmmmmm
ya ama ama hugocukcuğummm innaki av roturnca falan pörtt diye pörtlüyo elimle tutunca ortada 1-2kg yağ avr yani ama zaten benim baştan beri sorunum basen ve popoydu ki hala asıl sorun onlar ama zaten daha işimiz bitmediiii kilolar gittikçeee sporla platesleee hepsi de gidecek inşallahhhhhh durmakkk yokk azile yola devammmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?