60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende de durum neredeyse aynı..çok hareketli bir yaşam stilim yok maalesef..arada pilates yapıyorum ama düzenli pilates yapmam gerek yürüyüşe ek olarak

Merhaba,
sen burdamısın.?? ben siteye uğramıyorsun hiç diye düşünüyordum...

aynı düşüncedeyim. sen hiç süt danası gördün mü yeni dogmuş daha memeden kesilmemiş. ben gördüm hugocuk. kesime gitmesi çok korkunç olmalı biz insanlar canavar mıyız neyiz

görmedim görmekte istemiyorum kızz sus bi dana eti yiyorum onuda bıraktıracan bana. allahtan kasaptan alıyorum yadigar amca sağolsun hiç dana sevgisi yok kesip kesip veriyo

slm kızlar paletesimi yaptım geldim süper terledim 50dakka sürüyoartık nerdeyse
4bardak su
2lihghtüçgen paynir
1tatlıkaşgı bal
2dilim ekmek
şekerziz çay

famir nerudaya göhbek deyip durma. ben resimlerini gördüm karnında hiçbir problem yok. esw vw neruşta göbekler güzel o yüzden neruş ne bilsin göbeği kilosuna bağlı olarak karnı gayet güzel takacak bişey bulamamış karnına takmış bende bişey var sandımdı :86:

walla canım kilom hep aynı nerdeyse

55,8 geliyorum şu aralar

ha tuvaletke çıkamadığımda falan fazla görünüyorum ama onnu dışşında bu kilodayım yani

diyetisyenden sonra orda tartıldığıma göre 900 gr eksik görünüyorum ama dedim ya nerdeyse 1,5 aydır aynı kilodayım
ben de öyle düşündüm o yüzden

bidaha gidersem ankaraya ben de tekrar baktırcam da gitmek istemiyorum işte :))))))))
rahatım keyfim yerinde çünkü evimdeyken
inşalalh kas yapmışımdır kızzzz

ama sen daha fazla yapma yaniiii

başımıza dişi rambo olcan valla soraaa

Merabalar.

Televizyonda kardeşim duymuş.3 gün boyunca sabah,öğlen,akşam üçer dilim kepekli ekmek yersen 3 günde iki kilo verirmişsin.Sadece bol su,şekersiz çay ve yeşil çaya izin var.Kardeşim uyguladı ve gerçekten iki kilo verdi.Çok sağlıklı birşey değil ama kilosuyla çok zoru olanlar ve acilen kilo vermek isteyenler yapabilir.Ama tavsiye etmiyorum.

maşşlah eswcim tbrkler aunı kiloda kalmakda bişeyyyyy
hogu zaten dişi rambo zaten daha ne olsun

aynen gereksiz bir neden oldu dağ bize.o konuştu ben konuştum...sonuç fenaydı yaniii
cimcimicim sıkma canını o güzel canını değmez yarın barışır sonra yine kavga edersiniz:90::90::90::90:
evlilik bu ben hep diyorum sevgiliyken ne guzeldi hiç kavga etmezdik sevgililk tam benlik

ayyyyy sus sus zeten et manyağı değilim kokusunu falan sevmem büle yazmaya devam edersenn tamamen bitircen kııızzz:83::83::83::83::83::83::83::83::18::18::18::18::18::18::18::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

eşimede bunu derim ben benden değerli yok hiç bişey üzemez beni artık derim gecen sene kayın valıdemin bi lafılya elllerim kasıldı sinirdenn kızım kucağımdaydı kollarımı acıp indiremedim eşim çok fena oldu durumuma sonra geçti ama tahlilllerde guatr çıktı iliç başlandı bana o saçlarımı döktü amam şükürler olsun 1 ay sonra normale döndüm tahlillireim iyi oldu. ilicı bıraktımm saclarım yenidi cıktı... o günlerim çok kötüydü psikolojim bitmistı zayıfldım ama yüzum falan kara kuru bişi olmuştu.

ben ne dersem o dıyorum eşimie kabul etmezsen ben buyum diyobılıyorum cunku canımın kıymetini o zaman anladım ben hayat boyu o ilcaı ıcseydim sac klmıycaktı tet tük anca düsünün artık... ama hiç si şey umrunda olmasın...

haklısın tatlım. 10 kiloluk 2 bidonu taşıyorum banamısın demiyo valla. artık eşimde diyo zaten ağır bişey oluca hemen hugo taşır yapar ondaki kuvvet kimde var diyo :86: diyetisyende dedi kas yapma artık kilon artacak genişleyeceksin bu kadar yeter diyo :86:

eswcim böyle problemler çok oluyo. o yüzden canım hiç sıkma canını eşinede belli etme. her ne olursa olsun hiçkimse seni öz ailen kadar sevemez. ben ne haksızlıklar gördüm inan hep allaha havale ediyorum canım elbet vardır bi hayır. sabret canım. etrafımda dönen dolapları görüyorum inan yani bazen nefret eder oldum. ama kendilerine yapılsa haksızlık ayağa kalkarlar ağlarlar zırlarlar. eee peki sizin yaptıklarınız ne o zaman.

canım acilen kilo verme diye bişey yok. o diyeti biliyorum ona benzer çok diyet var. 3 gün ekmek yesen başka bişey yemesen elbet tartıda rakamlar iner ama verilen sudur kastır. bunu gibi 3 gün et yesende aynısı olur. kas verirsin sonra diyet bitince geri alırsın iki misli o yüzden eğer yavaş veriyorum diyosan bi diyetisyene git ölçüm yaptır kendine uygun bir liste ile verirsin ama asla hızlı vericem diye düşünme yağlar yavaş yavaş erir. hele göbekte var ise uzun bir zaman gereklidir disiplin listeye uyma spor bunlar olmadan göbek erimiyo

birde bu 3 günlük 5 günlük filan diyetler mantıkende saçma yani. günlük yakabileceğin maksimum yağ miktarı vardır ve ne yapsan daha fazlasını yakamazsın. kaldıki kardiyo yapmak ve dengeli beslenmek gerekki kardiyo yaparken kas yerine yağ yakmak için. 3 günde ne kadar yağ yakılabiliinirki zaten

Son düzenleme:
Ah canım benim ömrüm sporla geçti.:78:Ne yemekten vazgeçebiliyorum ne spordan.Diyet listeleri de hiç bana göre değil.Ekmek diyetini ben de hiç tasvip etmiyorum.Dediğin gibi gerçek bir zayıflama yok.Kendi kendime dikkat etmeye çalışıyorum.Tatlıyı biraz kestim.Kilolarım hep tatlı yüzünden.Biraz forma girer gibiyim.

Ah canım benim ömrüm sporla geçti. :78: Ne yemekten vazgeçebiliyorum ne spordan.Diyet listeleri de hiç bana göre değil.Ekmek diyetini ben de hiç tasvip etmiyorum.Dediğin gibi gerçek bir zayıflama yok.Kendi kendime dikkat etmeye çalışıyorum.Tatlıyı biraz kestim.Kilolarım hep tatlı yüzünden.Biraz forma girer gibiyim.

Son düzenleme:

spor derken ne sporları yapıyorsun kaç saat. haftada kaç gün yapıyorsun canım bende 3 yıldır spor yapıyorum epeyce verim aldım

yaw ben çok kilo verdim kıyafetlerden çıkan bişey olmuyo karnımda belli olmuyo o yüzden rahatladım sanırım kardiyoya yoğunlaşmam lazım

ya ama ama hugocukcuğummm innaki av roturnca falan pörtt diye pörtlüyo elimle tutunca ortada 1-2kg yağ avr yani ama zaten benim baştan beri sorunum basen ve popoydu ki hala asıl sorun onlar ama zaten daha işimiz bitmediiii kilolar gittikçeee sporla platesleee hepsi de gidecek inşallahhhhhh durmakkk yokk azile yola devammmmmmmm

biz gerçekten inandıkça kesin gidecekkk

işte o 1-2 k,lo yağ benide delirtiyo kıyafetlerden bellide olmuyo ama soyununca çıkıyo. kardiyoya devam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…