Akşamları yere minder serip,yatıp bacak hareketleri yapıyorum her akşam.Senelerdir fix hareketlerim var üçyüzer kere her hareketi yapıyorum.Bu yaklaşık yarım saat sürüyor.Bu arada saçma dizileri seyrederken de faydalı birşey yapmış oluyorum.spor derken ne sporları yapıyorsun kaç saat. haftada kaç gün yapıyorsun canım bende 3 yıldır spor yapıyorum epeyce verim aldım
Akşamları yere minder serip,yatıp bacak hareketleri yapıyorum her akşam.Senelerdir fix hareketlerim var üçyüzer kere her hareketi yapıyorum.Bu yaklaşık yarım saat sürüyor.Bu arada saçma dizileri seyrederken de faydalı birşey yapmış oluyorum.Sonra ayakta hareketlerim var.Oklavayı alıyorum yukarı aşağı yüz kere indirip kaldırıyorum.Bu kollar için çok iyi.Çok sıkılaştırıyor.Sonra oklavayı kolların arasına alıp sağa sola gidebildiği yere kadar gerdiyorum.Bu da iç kollar için çok iyi.Selülitlere birebir.Buna benzer şeyler işte canım.Ebru Şallının platesi halt etmiş bunların yanında. Yemesem bu hareketlerle filinta gibi olacağım ama yemek yemek benim için zevk.
Onun için mi kilo veremiyorsun diyorsun yani.bak canım senelerdir yapıyorum diyosun artık senin vücudun alıştı buna o yüzden etkili olmaz sana kilo vermede. senin kardiyo yapman lazım. tempolu yürü yağların erisin bende spora alıştım değişik şeyler uyguluyorum bende
yemekten önce ara yapmadım.
öğlen yemeğim:
3 kaşık bezelye yemeği,
200 gr yoğurt,
bir lokma ekmek,
1 bardak çay...
işte o 1-2 k,lo yağ benide delirtiyo kıyafetlerden bellide olmuyo ama soyununca çıkıyo. kardiyoya devam canım
biz gerçekten inandıkça kesin gidecekkk
ya bunu nasıl başarıyor sunuz?
2 haftada neredeyse 5 kilo vermişsin ben zavallı da 3 hafta oldu tık yok.
her şeye harfiyen uyuyorum dikkat diyorum ama üsülüyorum yaaa
canım benim canım birşey istemiyordu.bunları yemek içinde çok uğraştım zaten.boğazımda düğümleniyordu gitmiyordu:26::26:...az olmamış mı canım benimm
canım benim seninde sanki az olmuş ama afiyet olsun...nilmısracım böle insanlara bakma canım ya cıkıp ortya bu karad vedım diyo b i daha piyasada yok sağlıklı değil ooo
öğlen bir kase tarhana
1kk peyni
salata
öğle yemeğini yiyen herkese afiyet olsunnnnnnn
ben de yedim
öğle yemeğim
*patetesli köfte(içinde 5 tane küçük köfte vardı, bir o kadar da patates)
*5yk yoğurtlu kereviz salatası
*ekmek yokk
ben de yedim
öğle yemeğim
*ekmek yokk
merhaba arkadaşlar ,
Bende bugün diyete başladım 59 kiloyum acil olarak 53-54 kiloya düşmek istiyorum.
canım benim canım birşey istemiyordu.bunları yemek içinde çok uğraştım zaten.boğazımda düğümleniyordu gitmiyordu:26::26:...
ya bu kerevizi bana da gönderin çok severim ama yiyemiyorum burda yok çünkü
canım peki spor ne yapıyosunn birrr
denge ekmek sende görünce alcaktım markette yokmuş ligtk kepek ekmek olurmu
canım ya aslında bu listeyle büle kilo vermek cok normal gramm zayıflayamayanlar biirirde benn arada leblebi badem götürenlerrr gercekten lite cok az ve güzel canım ben et yerım amma yapamaynıca peynir yiyodum bundan sona böle bende vercemmm fambıkkk sende leblebilerden veremiyosun canım ya cok oluyo galiba sayıylı yesek te bi diyetiyen dinlemistim kilo veremiyorum diyen mutlaka bi hata yapıyo diye ben de senin gibiyim ...:90::90::90::90::90:
öğle yemeğim
7 yk semizotu yemeği
2 dilim kepek ekmeği sonra doymadım bir tane ayran içtim
yemekten önce ara yapmadım.
öğlen yemeğim:
3 kaşık bezelye yemeği,
200 gr yoğurt,
bir lokma ekmek,
1 bardak çay...
ben de yedim
öğle yemeğim
*ekmek yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?