60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

koşu bandında koştum sonra duş aldım ardından aktara gittim mısırpüskülü kirazsapı rezenetohumu vs.. aldım geldim. aslında yarın sabah aç karnına içecektim ama çok meraklı olduğumdan dayanamadım şimdi demledim içiyorum ama içine limonsuyuda koydum öbür türlü içemem diye ama yarın limonsuyu koymadan deneyecem bakemm tadı nasıl olcek o zaman

hem sporunda değişiklik yap hem yediklerine dikkat et tatlıyı haftada bire düşür şeker kullanma sütlü tatlı tercih et zayıflarsın :86:

canım sen diyete başladığından beri haftada 1 kez sütlü tatlı yiyor musun ?

bu ayın 24 dünde benim 1 ay olcak hala sütlü tatlı yemedim korkumdan

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuu:80::80::80::80labilerrrrrrrr ama benimki z.yağlıydııııı olsuuun sana da afiyet olsun tatlımmmm taze kekiğe de bayılırımmmm

canım benimmm burda olduğun sürece bence konsantrasyon sorunu yaşamazsın ve hepsi de giderr inşallahhhhh:13::13::13:hepberaber başarıcazzzzz benim 4,5 ay oldu ilk aylar yani ilk 2 ay özellikle daha hızlı gidiyordu ama çokşükür yine gidiyor sporda biraz değişiklik yaptımm hafta sonu pazarları yine kaçamak yapıyorum ama biraz azaltttımmmm sabırla göndericemmm inşallahh kalan fazlalıkalrı daaa eminim sen de sabırla azimleee göndericeksin hepsini

öğle yimaaaaaaaaaaaaamm
1 kase domates çorba
2 yk yufkalı kebap(içi pirinç pilavı ve et ile doldurulan garip bişeysadece etlerin yedimm)
cacık
1/2 dlm kepek ekmeği

yedimm pek doymadım tabiii

aramı erken yaptım az önce
1 muz yedimmm(pek tatlı olmayan hafif olmamış bir muz)

okula gitmeden birde elma yicem

okulda
1 kk kaşar peynir
1 denge sandviç
200 ml ayran içipppppppp günü kapatıcam inşallahhh

canım sen diyete başladığından beri haftada 1 kez sütlü tatlı yiyor musun ?

bu ayın 24 dünde benim 1 ay olcak hala sütlü tatlı yemedim korkumdan

yok tatloş ben 7 aydır hiç tatlı yemedim :86: şekerde kullanmadım. sebebi hem yağların erimesine engel olmasın diye. hemde insülin direnci dengeye girsin diye. bikaç ayda insülin direnci dengeye giriyor. kırılıyor ama işte 3 ay felan sabretmek lazım. sonraları haftada 1 sütlü tatlı filan olabilir ama şerbetli tatlı vermiyorlar. sonra nugiş gibi halka tatlıları lüpletmemek lazım :86:

ben de aramı yapacağım birazdan
bir yeşil elma
5 te çıkacağım bugün işten
bosh' dan servis gelecek o gider gitmez sporumu yapmalıyım
çünkü akşam 8 de bir arkadaşa ziyarete gideceğizzz
gelince yapamam
suyu da iki litreye tamamlarım akşam

bende dün akşam 1 yk kakolu puding yidimm:26:

ohh sıcak sıcak sporun üzerine iyi geldi valla. kızlar ben eskiden aç kalabiliyordum mesela sabah yerdim az bişey akşama kadar aç dururdum bişeyde canım istemezdi şimdi ise öyle değil açlığıma dayanamıyorum sebep acep spordanmıdır

Afiyet olsun cicim..
Senin sınavlar bitti mi..

canım sen spor yapabiliyomusun düzenli

hergün olmasada haftada 2-3 gün 1 saat yürüyüş 2 günde leslie yapıyorum son iki haftadır.ayrıca mekik felan çekiyorum sürekli...bacak hareketleride yapıyorum.ayrıca her akşam eve 45 dak.yürüyorum.sabahlarıda 15 dak.bu kadar.arttıracağım inşallah.bakalım.regli olduğum için belim ağrıyor.dün yürüdüm.dahada arttı..2 gün bekleyip gene yapacağım...

allah allah spor yapan insan öğün saati gelsin diye bekler sen niye az yiyosun ben hayatta doymam 3 kaşık bezelye ile

Ya kızlar kilo vermedim deyip duruyorum da

çok ciddi şekilde göbüşüm küçülmüş ve bacaklarımın arkası basen tarafım rahatladı benim.

olmayan eşofman altım bile çok rahat oluyor

Artı dün yeni bir eşofman altı aldım şu damla kumaş olanlar dan aldım

bedeni kaç bilin ?? Small normalde M - L giyiyorum ben. ama Small cuk diye oldu

Şu tartım gelse de kaç kilodayım bir görsem

olsun sen tatlıya çok düşkün değilsin zaten bişey olmaz ayda yılda bir yiyosun nasılsa. kız yoksa pudingli halka tatlısımıydı
ben halka tatlısı pek yemem,sevmem pek şerbetli tatlu zatiiiiiiiii,nugi yiisn onu,benim leblebime laf ediyo bide

neruşşşşşşş kardiyo konusunda dikkat et bana. yine kastı pilatesti coşupta kardiyoyu bırakmayayım. bak şimdi bir gün kardiyo olacak diğer gün pilates olacak. unutma kas çalışmak yok. dumbell filan yok. pilateste göbek egzersizleri ağırlıklı olacak callaneticste yapıcem sadece karın olcak. anladınmı sadece bunlar olacak
cozutursam frenlersin :86:

allah allah spor yapan insan öğün saati gelsin diye bekler sen niye az yiyosun ben hayatta doymam 3 kaşık bezelye ile

aslında bende doymamda canım sıkkın olunca birşey yiyemedim ondan yani...birde çalışıyorum.gündüzleri sipor yapmıyorum.akşam iş çıkışı yada gece evde..ancak..ama yapıncada acıkmıyorum.bir portakal yiyiyorum.tamamamen bastırıyor.ama bugün belim çok ince görünüyor.gören elliyor.sımsıkı duruyorsun korsemi var diye konrol ediyorlardı.cuma günü güğündede korse var sandılar.inanmadılar.bende gösterdim sonra inandılar...baskül göstermiyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…