yemekten önce ara yapmadım.
öğlen yemeğim:
3 kaşık bezelye yemeği,
200 gr yoğurt,
bir lokma ekmek,
1 bardak çay...
çok az olmuş canım
hem sporunda değişiklik yap hem yediklerine dikkat et tatlıyı haftada bire düşür şeker kullanma sütlü tatlı tercih et zayıflarsın :86:
NERUDAAAAAaAAaAaAaAA
YOKSAM SEn BİZEMİ GELMİŞTİN..YOKSAM BENİM ANNEM HEMDe SEnİNMİ ANNEN...
AYNI YEmEĞİ YEDİKTE ONDAN ÖYLE DEDİM AFİYET OLSUN CAnIM
BENDE ÖĞLE 8 YEMEK KAŞIĞI ETLİ TAzE FASULYE
1 KASE CACIKÜ
1 DİLİM EKMEK
1 YEŞİL BİBER
BİRAZDA TAZE KEKİK SALATASI YEDİM Dİ....
neruuuşşş senin ticker ına nasıl hayranlıkla bakıyorum bir bilsentebrik ederim canım yaa çok büyük bir başarı neden senin çizelge dersen ben de zamanında 78 kiloydum sonra 59 kiloya düştüm ama ne yazık ki şimdi yine 67lere çıktım ve hedefim de 55 idi şuanda hedefim hala 55 amaaaaaa ne kadar sürede verdiğini merak ettim
:84::84::84: şimdi yeşil çayımı içiyoeum...
canım sen diyete başladığından beri haftada 1 kez sütlü tatlı yiyor musun ?
bu ayın 24 dünde benim 1 ay olcak hala sütlü tatlı yemedim korkumdan
yok tatloş ben 7 aydır hiç tatlı yemedim:86: şekerde kullanmadım. sebebi hem yağların erimesine engel olmasın diye. hemde insülin direnci dengeye girsin diye. bikaç ayda insülin direnci dengeye giriyor. kırılıyor ama işte 3 ay felan sabretmek lazım. sonraları haftada 1 sütlü tatlı filan olabilir ama şerbetli tatlı vermiyorlar. sonra nugiş gibi halka tatlıları lüpletmemek lazım :86:
öğle yimaaaaaaaaaaaaamm
1 kase domates çorba
2 yk yufkalı kebap(içi pirinç pilavı ve et ile doldurulan garip bişeysadece etlerin yedimm)
cacık
1/2 dlm kepek ekmeği
yedimm pek doymadım tabiii
aramı erken yaptım az önce
1 muz yedimmm(pek tatlı olmayan hafif olmamış bir muz)
okula gitmeden birde elma yicem
okulda
1 kk kaşar peynir
1 denge sandviç
200 ml ayran içipppppppp günü kapatıcam inşallahhh
canım sen spor yapabiliyomusun düzenli
bende dün akşam 1 yk kakolu puding yidimm:26:
hergün olmasada haftada 2-3 gün 1 saat yürüyüş 2 günde leslie yapıyorum son iki haftadır.ayrıca mekik felan çekiyorum sürekli...bacak hareketleride yapıyorum.ayrıca her akşam eve 45 dak.yürüyorum.sabahlarıda 15 dak.bu kadar.arttıracağım inşallah.bakalım.regli olduğum için belim ağrıyor.dün yürüdüm.dahada arttı..2 gün bekleyip gene yapacağım...
ben halka tatlısı pek yemem,sevmem pek şerbetli tatlu zatiiiiiiiii,nugi yiisn onu,benim leblebime laf ediyo bideolsun sen tatlıya çok düşkün değilsin zaten bişey olmaz ayda yılda bir yiyosun nasılsa. kız yoksa pudingli halka tatlısımıydı
allah allah spor yapan insan öğün saati gelsin diye bekler sen niye az yiyosun ben hayatta doymam 3 kaşık bezelye ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?