ayyyy inşallah canım zaten 5-6 kiloluk fazlalığımı burada vermiştim ben de ama hugocuğum biliyor psikolojik nedenlerle uzaklaştım ve buarada verdiğim tüm kiloları da alıp döndüm ne yazık kiburadan uzaklaşmak zarardan başka bir şey getirmiyor malesef bu yüzden hep buralarda olacağım sizlerle elimden geldiği kadar
canım ben korumadan hemen hamile kaldım 15kilo aldım hamileyken dikkaet etmedim yani sonra 60indim ama yanlızlıktan bebk durmadıgından yemek yapamıyordum ilk başlarda bisküviler tatlılar aldım işte
anladım canım tabii çocuk durmuyorsa zor olmuştur kendine zaman ayıramamışsın
evet ebrulı bebek ıstıyorum ama gelmedı yaramaz 1 yıldır
ya kızlar ben mağğdurumm da mağğdurumm,mağğdururmm da mağğdurummm,
kilo veremiom ben yaa,geçen hafta hiç oynama olmadı,hatta nohut yediğim günden itibaren 500 gr almıştım onu bile veremedim.valla hogocuk senin fikrine geldim şu an,ankarada iyi bir diyetisyen bulsam da gitsem,araştırmalarım devam ediyor bakalım.
diyetisyen bulana kadar da kendi çapımda devam etcem bakalım,en azından kilo almamak için,bir de spora devambugun yürüyemedim gerçi temizlik vardı evde.
haftasonu ajda pekkanın röportajını okudum,kadın bu yasında her Allahın günü yürüyormuş,tabii formunu korur,yemesine de dikkat ediyormuş ,70 yasındaki kadın kadar olamadım ya,ona yanıyorum
bugun yediklerime gelince
sabah 3 yk menemen
3 dlm ç.t ekmek
1 kk peynir,salata,
birkaç t.k. pekmez,çay
ara:1 portakal
ara: 1,5 kase tarhana corba
ara:1 elma
öğleaz önce yedim)
1,5 dlm ç.t. ekmek
1 tbk bulgurlu kabak yemeği
1 kase yogurt
salata
sıcak bişeyler istiyo canımmmm
canım ara verdiğin zamanlar muhakkak olur ama sen nasılsa kaçtı ipin ucu deyip tamamen bırakıyorsun o yüzden böyle oldu. mesela 1 hafta 2 hafta olabilir ama aylarca yapmamak eski alışkanlıklara dönmek sana o zaman zarar veriyo. ama zayıfladıkça kendini güzel mutlu hissedeceksin o yüzden tamamen bırakmak seni daha çok depresyona sokar. yemek yiyerek sıkıntılarından kurtulamazsın sadece geçici mutluluk verir sana yiyecekler kalorili yasak şeyler ömür boyu bunları yiyerek mutlu olman gerekir o zaman çünkü geçici mutluluk veriyor. eee kilolar var üstelik yaş ilerledikçe iyice kilo alırsın yaş ilerledikçe sağlık problemleride yaratır sana o yüzden kendine dikkat et. hem zamanla spor yaparak yediklerine dikkat ederek mutlu olacaksın daha rahat edeceksin ama beyninin alışması için süreç lazım. sabret değişecek düşüncelerin zamanla
canım senin vücut yasın kaç çıkıyor makinalardakontrollerin düzenli olur canım endişeye kapılmazsın gidersen eğer. muhakkak uygun bir diyetisyen bulursun ölçüm yapan bir diyetisyen olsun yağ kas ölçen makinaları oluyo
canım senin vücut yasın kaç çıkıyor makinalarda
evet ebrulı bebek ıstıyorum ama gelmedı yaramaz 1 yıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?