ben halka tatlısı pek yemem,sevmem pek şerbetli tatlu zatiiiiiiiii,nugi yiisn onu,benim leblebime laf ediyo bide
aslında bende doymamda canım sıkkın olunca birşey yiyemedim ondan yani...birde çalışıyorum.gündüzleri sipor yapmıyorum.akşam iş çıkışı yada gece evde..ancak..ama yapıncada acıkmıyorum.bir portakal yiyiyorum.tamamamen bastırıyor.ama bugün belim çok ince görünüyor.gören elliyor.sımsıkı duruyorsun korsemi var diye konrol ediyorlardı.cuma günü güğündede korse var sandılar.inanmadılar.bende gösterdim sonra inandılar...baskül göstermiyor sadece.
bitti canımmmmmm
aslında nugyada kendisi şahsen bizzat sevmez halka datlusuancak vücudunu epeyce bi şaşırtmak için yemiştir :86:
halkada halka halkada halka
afiyet olsun canım...hepimiz tam doymuyoruz emin ol...
Bu arada rabbim sen bilirsin yazmışsın niye merak ettim.bebekmi istiyorsun
slm kızlar ben geldim evleri sil süpür tozal yıkaheryeri hijyenledim filan yemeklerimide yaptım ay çok yoruldum kızmıdoyuret
şimdi bisade nescafe muzlacevizvetarçınıkarıştırdım yiyorum oh mis gibi
nescafe içme kızzz sade türk kahvesi iç
evet ebrulı bebek ıstıyorum ama gelmedı yaramaz 1 yıldır
hiç üzelme canım herşeyin bi vakti var hep duaet 1sene çok sayılmaz ama tabi degerlerinizede bi baktırın isterseniz olmuyo dersen
aman günde bitane içiyorumcanım beni çok tok tutuyoseviyorum sade içiyorumki klorisi olmasın sagol aslında iyibişey degil ama tok tutuyo işte
inşşlah çabuk olur tedavisi hayırlısı olsun canım herşeyinartıkteddavisi varcanıma rtıkproblem eşimde tedavi goruyo suan canım hayırlısı
kalorisi yok ama uzmanlar yağ yakımını yavaşlattığını söylüyorlar. çok tok tutuyo diye bende içiyodum diyetisyen yasakladı. sütlü türk kahvesi iç o da çok tutuyo şekersiz
ebruuuuuuuuuuuuuuuuuu:80::80::80::80labilerrrrrrrr ama benimki z.yağlıydııııı olsuuun sana da afiyet olsun tatlımmmm taze kekiğe de bayılırımmmm
canım benimmm burda olduğun sürece bence konsantrasyon sorunu yaşamazsın ve hepsi de giderr inşallahhhhh:13::13::13:hepberaber başarıcazzzzz benim 4,5 ay oldu ilk aylar yani ilk 2 ay özellikle daha hızlı gidiyordu ama çokşükür yine gidiyor sporda biraz değişiklik yaptımm hafta sonu pazarları yine kaçamak yapıyorum ama biraz azaltttımmmm sabırla göndericemmm inşallahh kalan fazlalıkalrı daaa eminim sen de sabırla azimleee göndericeksin hepsini
inşşlah çabuk olur tedavisi hayırlısı olsun canım herşeyinartıkteddavisi varcanıma rtık
hım biliyorum duymuştum ama ben böyle 28 kiloverdim zamnında ozmandaha çok içiyodum
sen bilirsin canım
28 kilo verince geri nasıl aldın. ne kadar sürede aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?