60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben halka tatlısı pek yemem,sevmem pek şerbetli tatlu zatiiiiiiiii,nugi yiisn onu,benim leblebime laf ediyo bide

aslında nugyada kendisi şahsen bizzat sevmez halka datlusu ancak vücudunu epeyce bi şaşırtmak için yemiştir :86:
halkada halka halkada halka

anladım canım bende keyfim yoksa yiyemem ama zorlarım hep düzenim bozulmasın diye :86:

slm kızlar ben geldim evleri sil süpür tozal yıkaheryeri hijyenledim filan yemeklerimide yaptım ay çok yoruldum kızmıdoyuret
şimdi bisade nescafe muzlacevizvetarçınıkarıştırdım yiyorum oh mis gibi

slm kızlar ben geldim evleri sil süpür tozal yıkaheryeri hijyenledim filan yemeklerimide yaptım ay çok yoruldum kızmıdoyuret
şimdi bisade nescafe muzlacevizvetarçınıkarıştırdım yiyorum oh mis gibi

nescafe içme kızzz sade türk kahvesi iç

yediği halkalar nugişi tırmalar hugocuk yakalar
yemiş halkayı sesi bilenem çıkmıyo. azcuktanda uyuklar şey pardon göslerini dinlendirir :86:

amnn ne yoğun bugün maşallah bi yazamadım.
öğle yemeğimi yazayım
kabak yemeği az yağlı tuzsuz
1 domates
2 yk yoğurt
2 tam tah buğ ekmeği

aman günde bitane içiyorumcanım beni çok tok tutuyoseviyorum sade içiyorumki klorisi olmasın sagol aslında iyibişey degil ama tok tutuyo işte

kalorisi yok ama uzmanlar yağ yakımını yavaşlattığını söylüyorlar. çok tok tutuyo diye bende içiyodum diyetisyen yasakladı. sütlü türk kahvesi iç o da çok tutuyo şekersiz

yemiş halkayı birde sabah gelmiş bugün kudurukluğum üzerimde diyor. almış enerjiyi enerji topuna dönmüş :86: biri nugişi tutsun

arkadaşlar size bişeycik soracağım ..

ben avatarımı değiştirdim. oğlumun resmini koydum.

profil gizliliği kısmına sadece arkadaş listem görsün dedim.

buna avatar da dahil değil mi ?

problem eşimde tedavi goruyo suan canım hayırlısı
inşşlah çabuk olur tedavisi hayırlısı olsun canım herşeyinartıkteddavisi varcanıma rtık
kalorisi yok ama uzmanlar yağ yakımını yavaşlattığını söylüyorlar. çok tok tutuyo diye bende içiyodum diyetisyen yasakladı. sütlü türk kahvesi iç o da çok tutuyo şekersiz

hım biliyorum duymuştum ama ben böyle 28 kiloverdim zamnında ozmandaha çok içiyodum

ayyyy inşallah canım zaten 5-6 kiloluk fazlalığımı burada vermiştim ben de ama hugocuğum biliyor psikolojik nedenlerle uzaklaştım ve buarada verdiğim tüm kiloları da alıp döndüm ne yazık ki buradan uzaklaşmak zarardan başka bir şey getirmiyor malesef bu yüzden hep buralarda olacağım sizlerle elimden geldiği kadar

inşşlah çabuk olur tedavisi hayırlısı olsun canım herşeyinartıkteddavisi varcanıma rtık

hım biliyorum duymuştum ama ben böyle 28 kiloverdim zamnında ozmandaha çok içiyodum

sen bilirsin canım
28 kilo verince geri nasıl aldın. ne kadar sürede aldın

sen bilirsin canım
28 kilo verince geri nasıl aldın. ne kadar sürede aldın

canım ben korumadan hemen hamile kaldım 15kilo aldım hamileyken dikkaet etmedim yani sonra 60indim ama yanlızlıktan bebk durmadıgından yemek yapamıyordum ilk başlarda bisküviler tatlılar aldım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…