60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ögleden sonra aralarda
14.00 2 kayısı dört badem
15.30 1 dilim ekmek bir salatalık yarım kk peynir
17.45 akşam yemegi
2 parça ızgara tavuk
ile günü kapadım. eve gidince spor yapacam ama ne yapcama karar vermedim sanırım burn it up yapacam bu akşam bol kardiyooo.
herkese ii akşamlar.
neruuuş spordasın dimi kız

aramıza hoşgeldin canım ilk hafta çok güzel kilo vermişsin inşallah devamı da çok güzel gelir...geçmiş olsun canım annemde de trioid rahatsızlı var hatta o da topiğimize yazıyor ileride denk gelirsiniz moralini bozma tiroid için çünkü annem tiroid rahatsızlığına rağmen 20kilo vermeyi başardı...yapılacak ilk şey karar vermek,azimli ve sabırlı olmak ve elbette spor yapmak

ıshen meraba hoşgeldin bende yeniyim kızım daha önceden buraya takılıyor şimdi ben geçmiş olsun tiroitleri takma düzenli kontrollerini yaptır ben 9yıldır uğraşıyorum bir hipo,bir hiper oluyor 3tane kitle var ama mutlu mesut geçinip gidiyoruz

takipteyim 2 hafta sonra gaza gelip dambıl çalışıyorum falan deme yumrutlarımmmmm saaadece kardiyooooooooooo veeee ppplaaaaaaateeessss ona göreeee

Kızlar akşam yemeği vakti yaklaşıyor.

akşam somon balığı ve bol salata yiyeceğim.

Canımmm nasılsınnn afiyet olsun çok güzel akşam yemeğinnnn kilo vermiyorum diyosun ama pantolonlar bolll eşofmanlarr samlll minnak minnak bence veriyosun gelemedi senin eşyaşlar kargodannn bi öğrenseydik de rahatlasaydıkkk

Afiyet olsunnnn davşanımmmmmm heee spordaydımmmmm bitidimmm anlımın akıyla 60dk spor yaptımmm

ilk 20dk burn ıt up (herkese tavsiye ederim süperr terletiyor ve yağ yaktırıyorrrr yolandacığımın dediğine göre tae bo tarzı hareketlermiş) süperr zorladı ve terledimmmmsonraaa 30dk koşu bandımda yürüdümmm en son da 11dk lık karın videou yaptım az sonra koşarak duşa gidiciiiiiimm sonra da akşam yemeği hazırlıklarııııı

herkes yemekte mi kızlar kimse kalmadı?
standart herkes 18.00 de mi akşam yemeği yiyor yoksa?

Vallihi ben spordaydımmm geldim bi bakayım diye şimdi de duşa gidiyorummm sonra da yemek hazırlığıı taze fasulyem var salata falan yerim sanırım malum geçyiyorummm hafif yerimmm

evveeeet arkadaşlar hepinize afiyet olsun.

ben akşam yemeğimi yedim.

1 kase şehriye çorbası
2 parça somon ızgara
bol salata
1 dilim tahıllı ekmek

oldukça doydum

birazdan da 30 dk. lık akşam yürüyüşümü yapıcam.

sonraaaaaa da çay içicem balığın üstüne iyi gider.

inşalllaahh inşallaaaah annene de çook çook geçmiş olsun, allah yardımcısı olsun ama ne mutlu epeyce kg. vermiş.. azmedince oluyor demekki, şimdi sıra bende

İYİ AKŞAMLAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRKK'nün güzel bayanları nasılsınız Gününüz nasıl geçiyor

Bugün sabah 6 ta kalktım bir saat koştum :)Biraz plates yaptımVeee araştırma ödevim için Bozcadaya gittim bütün gün yürüdüm Eve geldiğim'de yarım saat yerimden kalkamadım
Koca gün sadece 2,5 litre su içtim ve 5 tane yeşil elma yedim

Son düzenleme:
inşalllaahh inşallaaaah annene de çook çook geçmiş olsun, allah yardımcısı olsun ama ne mutlu epeyce kg. vermiş.. azmedince oluyor demekki, şimdi sıra bende
benden önce kızımla yazışmışşınz şimdi gördüm bende yeni olunca anca bulup yazıyorum 20verdim ama daha var 1yıl içinde 23 alınca sanırım 2yılda anca veririm ağr,ağır

beyazinci45 hoşgeldin [B .!.:
anneciğim[/B]
evet nöbette sadece ısıtma ve hazırlama işlemi oluyor..evde yemek yapma kızmı da var tabi
akşam yediklerim
1 kase mercimek çorbası
1 tabak ton balıklı marul salatası
2 kaşık makarna

evet canımm annemle de yazışmışsınız zaten isteyince oluyor buna inan hepimizden biraz daha fazla emek harcarsınız belki rahatsızlığınızdan dolayı ama eninde sonunda hedefinize ulaşırsınız inşallah

canım bukadar tek düze yiyerek nasıl olacak kilo verelim derken hasta olmayalım kendine dikatet sağlık kadar değerli değil hiçbirşey akşam annemi acile götürdük 3saat orda kaldık düzensiz diyet yapan biri sedyelik geldi kabızlıktan tut barsakları yapışmaya başlamış çok üzüldüm aman dikat

neruuuşşşşş ooooh sporlar yapılmış şimdi mis gibi bir duş ..eminim duştan sonra kendini çok iyi hissedeceksin..şimdiden afiyet olsun canım

annecim Liva nerdeyse 50 kilo verdi zaten her zaman uyguladığı bir düzen değildir bu yeşil elme işi herhalde..Livacıımmm ben de şaşırdım dışarıda olduğun için mi böyle yoksa elma diyetine falan mı başladın ?

benimde hipo maalesef geçtiğim aylarda gebelik vardı ölelikle öğrendim.. ama tiroid yüzünden bebek düştü haliyle.. yenisine sağlık dedik bizde ne yapalım, herşeyde varmış bir hayır

Haklısın canım ama benimki sadece bugüne özel bir şeydi bütün gün koşturduğum için hiç acıkmadım ama tabiki daha da dikkat edebilirdim

canın yemeyini yeedin afiyet olsun ben açım 68 neyesem 2köfte bitabak yoğurt biraz salata olabilir hadi yeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…