Kızlar akşam yemeği vakti yaklaşıyor.
akşam somon balığı ve bol salata yiyeceğim.
İlk kez bugün aranıza katılıyorum.. epeydir takip ediyordum kk nü ama bugune kısmetmiş katılmak :)
ben de 1 haftadır rejimdeyim... epey kg aldım çünkü ... sebebi ise geçen aylarda yaptığım bir düşük horon hapı oldukça şişirdi çünkü beni .. birde tiroid çıktı bu sebeptende meğer kg alıyormuşum... ama 1 haftadır yaptığım rejimin tirodime ve bana bi zararı yok şimdilik ii gidiyoruz 2 kg verdim 1 haftada azmettim bakalım inşallaah dahada veriem yapmasıda pek kolay ve eğlenceli hiç sıkmıyor bu rejiimm :79:
herkes yemekte mi kızlar kimse kalmadı?
standart herkes 18.00 de mi akşam yemeği yiyor yoksa?
ıshen meraba hoşgeldin bende yeniyim kızım daha önceden buraya takılıyor şimdi ben geçmiş olsun tiroitleri takma düzenli kontrollerini yaptır ben 9yıldır uğraşıyorum bir hipo,bir hiper oluyor 3tane kitle var ama mutlu mesut geçinip gidiyoruzİlk kez bugün aranıza katılıyorum.. epeydir takip ediyordum kk nü ama bugune kısmetmiş katılmak :)
ben de 1 haftadır rejimdeyim... epey kg aldım çünkü ... sebebi ise geçen aylarda yaptığım bir düşük horon hapı oldukça şişirdi çünkü beni .. birde tiroid çıktı bu sebeptende meğer kg alıyormuşum... ama 1 haftadır yaptığım rejimin tirodime ve bana bi zararı yok şimdilik ii gidiyoruz 2 kg verdim 1 haftada azmettim bakalım inşallaah dahada veriem yapmasıda pek kolay ve eğlenceli hiç sıkmıyor bu rejiimm :79:
neruşşşşşşş kardiyo konusunda dikkat et bana. yine kastı pilatesti coşupta kardiyoyu bırakmayayım. bak şimdi bir gün kardiyo olacak diğer gün pilates olacak. unutma kas çalışmak yok. dumbell filan yok. pilateste göbek egzersizleri ağırlıklı olacak callaneticste yapıcem sadece karın olcak. anladınmı sadece bunlar olacak
cozutursam frenlersin :86:
Kızlar akşam yemeği vakti yaklaşıyor.
akşam somon balığı ve bol salata yiyeceğim.
ögleden sonra aralarda
14.00 2 kayısı dört badem
15.30 1 dilim ekmek bir salatalık yarım kk peynir
17.45 akşam yemegi
2 parça ızgara tavuk
ile günü kapadım. eve gidince spor yapacam ama ne yapcama karar vermedim sanırım burn it up yapacam bu akşam bol kardiyooo.
herkese ii akşamlar.
neruuuş spordasın dimi kız
herkes yemekte mi kızlar kimse kalmadı?
standart herkes 18.00 de mi akşam yemeği yiyor yoksa?
aramıza hoşgeldin canımilk hafta çok güzel kilo vermişsin inşallah devamı da çok güzel gelir...geçmiş olsun canım annemde de trioid rahatsızlı var hatta o da topiğimize yazıyor ileride denk gelirsiniz moralini bozma tiroid için çünkü annem tiroid rahatsızlığına rağmen 20kilo vermeyi başardı...yapılacak ilk şey karar vermek,azimli ve sabırlı olmak ve elbette spor yapmak
benden önce kızımla yazışmışşınz şimdi gördüm bende yeni olunca anca bulup yazıyorum 20verdim ama daha var 1yıl içinde 23 alınca sanırım 2yılda anca veririm ağr,ağırinşalllaahh inşallaaaahannene de çook çook geçmiş olsun, allah yardımcısı olsun ama ne mutlu epeyce kg. vermiş.. azmedince oluyor demekki, şimdi sıra bende
beyazinci45 hoşgeldin [B .!.:anneciğim[/B]
evet nöbette sadece ısıtma ve hazırlama işlemi oluyor..evde yemek yapma kızmı da var tabi
akşam yediklerim
1 kase mercimek çorbası
1 tabak ton balıklı marul salatası
2 kaşık makarna
benden önce kızımla yazışmışşınz şimdi gördüm bende yeni olunca anca bulup yazıyorum 20verdim ama daha var 1yıl içinde 23 alınca sanırım 2yılda anca veririm ağr,ağır
inşalllaahh inşallaaaahannene de çook çook geçmiş olsun, allah yardımcısı olsun ama ne mutlu epeyce kg. vermiş.. azmedince oluyor demekki, şimdi sıra bende
İYİ AKŞAMLAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRKK'nün güzel bayanları nasılsınız Gününüz nasıl geçiyor
Bugün sabah 6 ta kalktım bir saat koştum :)Biraz plates yaptımVeee araştırma ödevim için Bozcadaya gittim bütün gün yürüdüm Eve geldiğim'de yarım saat yerimden kalkamadım
Koca gün sadece 2,5 litre su içtim ve 5 tane yeşil elma yedim
canım bukadar tek düze yiyerek nasıl olacak kilo verelim derken hasta olmayalım kendine dikatet sağlık kadar değerli değil hiçbirşey akşam annemi acile götürdük 3saat orda kaldık düzensiz diyet yapan biri sedyelik geldi kabızlıktan tut barsakları yapışmaya başlamış çok üzüldümaman dikat
ıshen meraba hoşgeldin bende yeniyim kızım daha önceden buraya takılıyor şimdi ben geçmiş olsun tiroitleri takma düzenli kontrollerini yaptır ben 9yıldır uğraşıyorum bir hipo,bir hiper oluyor 3tane kitle var ama mutlu mesut geçinip gidiyoruz
canım bukadar tek düze yiyerek nasıl olacak kilo verelim derken hasta olmayalım kendine dikatet sağlık kadar değerli değil hiçbirşey akşam annemi acile götürdük 3saat orda kaldık düzensiz diyet yapan biri sedyelik geldi kabızlıktan tut barsakları yapışmaya başlamış çok üzüldümaman dikat
evet canımm annemle de yazışmışsınız zaten isteyince oluyor buna inan hepimizden biraz daha fazla emek harcarsınız belki rahatsızlığınızdan dolayı ama eninde sonunda hedefinize ulaşırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?