60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet canım herzaman bu şekilde yapmıyorum çok sağlıksız bir beslenme..Bütün gün araştırma yaptığım için hiç dinlenemedim bu yüzdende hiç acıkmadım:44:

davşanlar govalasun senüüü muha muha muha valla çok uuraşma kovalarım seni osmanbeyden taksimeee

hugocuk neruşu dinlesen iyi olur yumrutlar valla ben başta bu yumrutu anlamıyordum yumurta yazarken yanlışlıkla böyle yazıyorsunuz sanıyordum megerse ... oysaki....

burn it up gompile yapaciim şekerler allllahhım ırabbbım nasip iderseee birasdan kakaolu sütümü içip hemmen başliycimm inşallaaaaaaaa
evet bu burn it up'u spor salonunda hocalar bize taebo diye yaptırıyorlardı... çok zorlayıcı... bir saate yakın bir spor ama keyiflidir fena değildir dans gibi gelebilir bazı bünyelere saga sola kol bacak sallanıyo çünküm

hmm sütüm sıcak suyun içinde ısındı biras kakao dökücem üstüne bakalım nassı olcek ..sora zporrrrhadi çüzzzz görüşmek üzere

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın canım ama benimki sadece bugüne özel bir şeydi bütün gün koşturduğum için hiç acıkmadım ama tabiki daha da dikkat edebilirdim
çok sevindimherşeyin engüzelive en iyisi sizlerincocuklar genç gençliğin olsun kendinize önem verin herşin tadı başka kilo bile alsan gençken 1ayda 40tan sonra 2.3.5 aya:97::97::97:da sarka biliyor hele metobalizma yavaş lıyooooooooo işte ozaman zorlanıyor

Evet canım herzaman bu şekilde yapmıyorum çok sağlıksız bir beslenme..Bütün gün araştırma yaptığım için hiç dinlenemedim bu yüzdende hiç acıkmadım:44:

anladım tatlım zaten..ama detoks şeklinde falan bikaç günlük elma diyeti de uygulayabileceğin geldi aklıma..ben de bu tek düze diyetleri deneyip kilo vermeyi bırak sonunda alanlardanım tecrübe ile sabittir yaniiiiii

haklısın annecim bizim işimiz daha kolay sana göre...sen daha buradasın akşam yemeği için geç kalma istersen canımm

TÜM GÜN MENÜSÜ
yine 06.45 te kalktım duştan önce 3 tatlı kaşıgı harnup pekmezi içtim,
KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
2-3 zeytin
bir salatalık az domates
yarım kk peynir
nane-maydonoz
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
1 bardak şekersiz çay ve çekilebilirliği için yanında biraz kuru üzüm

ÖGLEYE KADAR ARALARDA ;
2 kayısı beş badem 1 türk kahvesi 1 yeşilçay 20 adet sarı leblebi yedim
ÖGLE :
2 kepçe yayla çorbası
3 yk patates yemegi
bol salata yedim.
doymayınca odamda akşam yemegi için getirdiğim ızgara tavuktan iki parça daha aldım.

ögleden sonra aralarda
ARA 14.00 2 kayısı dört badem
ARA 15.30 1 dilim ekmek bir salatalık yarım kk peynir
17.45 AKŞAM YEMEGİ

2 parça ızgara tavuk

SON ARA :
19.30
bir bardak ılık kakaolu süt

16 00 ara 5 badem 4 fındık 3fıstık
yarım bardak süt
17 00 ara 2 çay kşığı tahın pekmezli ekmek yarım dılıme

19 30 akşam yimeğğğ
5 corba kasıgı pırasa
1 kepce tarhana
salata
yarım dılım ekmek

ara: 20 çağla

alışıyor ama kilo vermiyo r anneme misafir gelmis beni çağırdı çay falan bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

annem annesine (anneanneme) gidiyoooorrr...ayyyy aynı sitede insanın annesi ile yazışması ne güzelmiş..kızlar biz ayrı şehirlerdeyiz ve ben yalnız yaşıyorum bilmeyeniniz varsa aynı evde yaşamıyoruz yani

slm canlar ben bi gittim gelemedim. hemen anlatıorum.
dişciye gttim tedavimi yaptırdım dişlerim temzlendi.ordan kuzenime geçtim doğum yapmıştı çok şeker bir bebeği var maşallahh.gidemmeiştim ne zamandır.yağmurlu kasvetli olunca eve gelmek istemedi cnm.
yolda
12.30 da 1 avuç leblebi yedim
orda
saat:14.00 civarı

1 kupa şekersiz çay
4 dilim ince z.yağlı sarma
çeyrek simit
domates salatalık
2 kk peynir
1 çay kaşığı fındık ezmesi
1kk bitter çikolata

sonra

16.00 da
1 elma
1 portakal
yarım muz ( ama büyüktü)

akşam yemeği
1.5 kepçe taze sarımsaklı mercimek çorbası
4 kaşık kıymalı pırasa yemeği
3 yk light yoğurt
bol yeşillkli salata
( ekmek hakkım bitmişti)

şimdi 1 kupa çay ve yanında 2-3 tane hurma

kocişim benle ilgilenmiosun filan dio:) hemen yanına gidiorum geçmişi okumaya çalışcam okuyamazsam yarın sabaha kalıcak. aman bişi kaçırmayım yarın görüşrüz kızlar öpüldünüz

zzporumu yaptım geldim
31 dk burn it up yaptım off çok zorladı toplam bir saatti yarım saatini yaptım ama nasıl ter akıyo sırtımdan anlatamam
sonrasında 11 dk karın hareketleri videosu ve duş..
şimdi yatıyorum iyi geceler herkese

günaydın canım evet pazar günleri dışarda kahvaltı güzel olur özellikle bu bahar mevsiminde e yani dünü sayma artık yolaa devamm :92:

evet aynen öyle yaptım

sabah;
2 dilim kepekli ekmek,
2 dilim yağsız beyaz peynir,
5 zeytin,
domates

ara öğün;
yeşil çay+2 ceviz

öğlen;
tavuk ızgara+ayran

ara öğün;
şekersiz çay(başka bir şeye vaktim olmadı, yanımda elma vardı ama yarına kaldı)

akşam;
4 yk kıymalı yeşil mercimek,
2 dilim kepekli ekmek,
yağsız limonlu domatesli semizotu salata,
yoğurt

ara öğün;
1 portakal+birazdan 3 badem 3 fındık yiyeceğim

hepsi bu, nasıl ????

günaydın arkadaşlar
kahvaltıdan önce 1 bardak demleme bitki karışımı içtim. sonra kahvaltıda 1 dilim peynir salça sosu ve 1 dilimde çok tahıllı ekmek yedim. salonu sildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…