annecim Liva nerdeyse 50 kilo verdi zaten her zaman uyguladığı bir düzen değildir bu yeşil elme işi herhalde..Livacıımmm ben de şaşırdım dışarıda olduğun için mi böyle yoksa elma diyetine falan mı başladın ?
kızı da ben oluyoruummmm
davşanlar govalasun senüüü muhatakipteyim 2 hafta sonra gaza gelip dambıl çalışıyorum falan deme yumrutlarımmmmm saaadece kardiyooooooooooo veeee ppplaaaaaaateeessss ona göreeee
Canımmm nasılsınnnafiyet olsun çok güzel akşam yemeğinnnn kilo vermiyorum diyosun ama pantolonlar bolll eşofmanlarr samlll minnak minnak bence veriyosun gelemedi senin eşyaşlar kargodannn bi öğrenseydik de rahatlasaydıkkk
Afiyet olsunnnn davşanımmmmmmheee spordaydımmmmm bitidimmm anlımın akıyla 60dk spor yaptımmm
ilk 20dk burn ıt up (herkese tavsiye ederim süperr terletiyor ve yağ yaktırıyorrrryolandacığımın dediğine göre tae bo tarzı hareketlermiş) süperr zorladı ve terledimmmm sonraaa 30dk koşu bandımda yürüdümmm en son da 11dk lık karın videou yaptım az sonra koşarak duşa gidiciiiiiimm sonra da akşam yemeği hazırlıklarııııı
Vallihi ben spordaydımmmgeldim bi bakayım diye şimdi de duşa gidiyorummm sonra da yemek hazırlığıı taze fasulyem var salata falan yerim sanırım malum geçyiyorummm hafif yerimmm
canın yemeyini yeedin afiyet olsun ben açım 68 neyesem 2köfte bitabak yoğurt biraz salata olabilir hadi yeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kaçtım
Ana- kız ikinizlede tanıştığıma pek memnun olduuummmm
çok sevindimHaklısın canım ama benimki sadece bugüne özel bir şeydi bütün gün koşturduğum için hiç acıkmadım ama tabiki daha da dikkat edebilirdim
Evet canım herzaman bu şekilde yapmıyorum çok sağlıksız bir beslenme..Bütün gün araştırma yaptığım için hiç dinlenemedim bu yüzdende hiç acıkmadım:44:
çok sevindimherşeyin engüzelive en iyisi sizlerincocuklar genç gençliğin olsun kendinize önem verin herşin tadı başka kilo bile alsan gençken 1ayda 40tan sonra 2.3.5 aya:97::97::97: da sarka biliyor hele metobalizma yavaş lıyooooooooo işte ozaman zorlanıyor
geldimevet canımm annemle de yazışmışsınız zaten isteyince oluyor buna inan hepimizden biraz daha fazla emek harcarsınız belki rahatsızlığınızdan dolayı ama eninde sonunda hedefinize ulaşırsınız inşallah
geldimyemeyimi yedim yeyin ce kendime kızıyorum ama sonra unutuyor insan
alışıyor ama kilo vermiyo r anneme misafir gelmis beni çağırdı çay falan bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaç kalarak da verilmiyor ama biliyorsun canım ölçülü olmayada zamanla alışacağız bence
alışıyor ama kilo vermiyo r anneme misafir gelmis beni çağırdı çay falan bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
biz de memnun olduk tatlımmAramıza hoşgeldiiiiinnnn
günaydın canım evet pazar günleri dışarda kahvaltı güzel olur özellikle bu bahar mevsiminde e yani dünü sayma artık yolaa devamm:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?