günaydın arkadaşlar
kahvaltıdan önce 1 bardak demleme bitki karışımı içtim. sonra kahvaltıda 1 dilim peynir salça sosu ve 1 dilimde çok tahıllı ekmek yedim. salonu sildim
günaydınn topik milletinin kızçeleriii nasılız bugün bakem
bugün istanbulda kış gibi bir hava var kalın kazak ve çorapları çektim ben bugün çok soook
günaydın hugocukcumm kız kahvaltı menüsüne ek gibi yazmışsın"salonu sildim" delüüüüüüüü
bende şimdi kahvaltı yapıyom kalkınca 1 tatlı kaşıı harnup pekmezi içtim biraz incir dişledim kedime mama koydum tartıldım giyindim.akşam yemegim için salata yıkayıp dogradım içine yagını süzüp ton balıı koydum aralarda yimek için az peynir ekmek te aldım çantaya attım
kahvaltı son derece klasik yine
1 domates
3 zeytin
iki dilim ekmek
1 kk peynir
taze nane- maydonoz
1 kupa şekersiz çay
günaydın yolanda günaydın hugocuk
bütün kızlar günaydıııınnn
dün çok birikti geçmişi okumam lazım.sonra duş ve kahvaltı.dönerim menümü yazmaya
canım zahmet etme ben sana geçmişi deyivereyimmnugiş hafta sonu halka tatlısını lüpletmiş, neruş desen sporla bütnleşmiş famirin göbişi yımışamış bende debelenip duruyorum
günaydın arkadaşlar
kahvaltıdan önce 1 bardak demleme bitki karışımı içtim. sonra kahvaltıda 1 dilim peynir salça sosu ve 1 dilimde çok tahıllı ekmek yedim. salonu sildim
kız sabah sabah karnıma ağrılar girdi heeeeeeeeee
canım zahmet etme ben sana geçmişi deyivereyimmnugiş hafta sonu halka tatlısını lüpletmiş, neruş desen sporla bütnleşmiş famirin göbişi yımışamış bende debelenip duruyorum
günaydın arkadaşlar
günaydınn topik milletinin kızçeleriii nasılız bugün bakem
bugün istanbulda kış gibi bir hava var kalın kazak ve çorapları çektim ben bugün çok soook
günaydın hugocukcumm kız kahvaltı menüsüne ek gibi yazmışsın"salonu sildim" delüüüüüüüü
bende şimdi kahvaltı yapıyom kalkınca 1 tatlı kaşıı harnup pekmezi içtim biraz incir dişledim kedime mama koydum tartıldım giyindim.akşam yemegim için salata yıkayıp dogradım içine yagını süzüp ton balıı koydum aralarda yimek için az peynir ekmek te aldım çantaya attım
kahvaltı son derece klasik yine
1 domates
3 zeytin
bir dilim ekmek
1 kk peynir
taze nane- maydonoz
1 kupa şekersiz çay
günaydın yolanda günaydın hugocuk
bütün kızlar günaydıııınnn
dün çok birikti geçmişi okumam lazım.sonra duş ve kahvaltı.dönerim menümü yazmaya
evet kızlar kahvaltımı yaptım geldim.
kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez ve 1 bardak ılık su içtim.
kahvaltıda ;
light ekmekten 1 tost
1 salatalık
1 küçük domates
4 zeytin
1 bardak çay
şu an yine çayımı yudumluyorum
ama ben nedense bugün pek doymadım
Bu arada arkadaşlar tostumu yağlı kağıt kullanarak pişirdim.
Makinam tertemiz kaldı bundan sonra hep yağlı kağıt kullanıcam.
Nasılsa ben tost makinasında patlıcan pişiricem derken mahvettim ızgarasını :78: :78:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nassnızzzzzzz bakemmmmmmmmmmmmmmmmmmm,bende iyiyim çok şükürrrrr
sabah kahvaltımı yazim hemencik
1 dlm light ekmek
1 kk light beyaz peynir
1 zeytin
nane salatalık
yidimmmmmmmm
artık sabahları kızım bana saçını yaptırmak için erken kalkıyor onla ilgilen saçını başını yap derken ancak bu kadar yiyebiliyorummmm.yinede iyi ama dimi4 dk içinde hüplettim bunları yani buda bir başarı
günaydın canım benim .afiyet olsun...süpersin maşşallah..günaydınnn balım pamuğum rüzgarım yclcim cimcimecim kukilatam herkezlere günaydınnn :118::118::118::119: bugün böyle başladım bu demektirki bugün yine sonum iyi olmayacakdün çok kötü baş ağrısı yine bende ağrı kesici attım geçti ama yine başladım eve gidince hemen 7 yk kellogs yapıp sütle onu yedim uzandım biraz yarım saat uyumuşum ama sersem gibi olmuşum kalktım eşimi aldım yoldan iş için konyaya gitmişti eve geldim eniştenizin dizisini seyrettim (fambıkk)savaş enişteni sonra bir portakal bir elma yidim biraz oturdum uyudum yine sabahta
bir bardak ılık su içtim
domates-salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
1 yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek
maydanoz bunları yidimm şu anda bişeyim yok inşallah böyle decam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?