60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar
kahvaltıdan önce 1 bardak demleme bitki karışımı içtim. sonra kahvaltıda 1 dilim peynir salça sosu ve 1 dilimde çok tahıllı ekmek yedim. salonu sildim

günaydınn topik milletinin kızçeleriii nasılız bugün bakem
bugün istanbulda kış gibi bir hava var kalın kazak ve çorapları çektim ben bugün çok soook
günaydın hugocukcumm kız kahvaltı menüsüne ek gibi yazmışsın"salonu sildim" delüüüüüüüü
bende şimdi kahvaltı yapıyom kalkınca 1 tatlı kaşıı harnup pekmezi içtim biraz incir dişledim kedime mama koydum tartıldım giyindim.akşam yemegim için salata yıkayıp dogradım içine yagını süzüp ton balıı koydum aralarda yimek için az peynir ekmek te aldım çantaya attım
kahvaltı son derece klasik yine
1 domates
3 zeytin
bir dilim ekmek
1 kk peynir
taze nane- maydonoz
1 kupa şekersiz çay

Son düzenleyen: Moderatör:

heeee öyle oldu :86:

günaydın yolanda günaydın hugocuk
bütün kızlar günaydıııınnn

dün çok birikti geçmişi okumam lazım.sonra duş ve kahvaltı.dönerim menümü yazmaya

dün çok birikti geçmişi okumam lazım.sonra duş ve kahvaltı.dönerim menümü yazmaya

canım zahmet etme ben sana geçmişi deyivereyimm nugiş hafta sonu halka tatlısını lüpletmiş, neruş desen sporla bütnleşmiş famirin göbişi yımışamış bende debelenip duruyorum

Günaydın tatlı bayanlar ... gününüz güzel olsun huzurlu olsun İnşallah...

bende kahvaltımı hazırlıyorum.

kahvaltı menümle geri dönerim.

öpüyorum hepinizi

evet kızlar kahvaltımı yaptım geldim.

kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez ve 1 bardak ılık su içtim.

kahvaltıda ;

light ekmekten 1 tost
1 salatalık
1 küçük domates
4 zeytin
1 bardak çay

şu an yine çayımı yudumluyorum

ama ben nedense bugün pek doymadım

Bu arada arkadaşlar tostumu yağlı kağıt kullanarak pişirdim.

Makinam tertemiz kaldı bundan sonra hep yağlı kağıt kullanıcam.

Nasılsa ben tost makinasında patlıcan pişiricem derken mahvettim ızgarasını
:78: :78:

günaydın arkadaşlar
kahvaltıdan önce 1 bardak demleme bitki karışımı içtim. sonra kahvaltıda 1 dilim peynir salça sosu ve 1 dilimde çok tahıllı ekmek yedim. salonu sildim

Hugocuk bu yediklerinle doydun mu bari ...

ben bugün hiç doymadım da :44:

kız sabah sabah karnıma ağrılar girdi heeeeeeeeee

ehehehe kalanchoeye yardım ettim
canım sınavlardan sonra bitki çayını yap. bak fark var dün iştim ilk kez karnımı acıktırdı sabahta içtim 1 hafta iç diğer hafta bırak kullannalar memnun kalmış. tabee sporla diyetle işe yara yani sen iç sonra tatlıları götür işe yaramaz ama zaten diyetteyiz sporda yapıyoruz işe yarayacak. yağ yakımına olumlu etki gösterir canım.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nassnızzzzzzz bakemmmmmmmmmmmmmmmmmmm,bende iyiyim çok şükürrrrr

sabah kahvaltımı yazim hemencik
1 dlm light ekmek
1 kk light beyaz peynir
1 zeytin
nane salatalık
yidimmmmmmmm

artık sabahları kızım bana saçını yaptırmak için erken kalkıyor onla ilgilen saçını başını yap derken ancak bu kadar yiyebiliyorummmm.yinede iyi ama dimi4 dk içinde hüplettim bunları yani buda bir başarı

aslında rezeneyi sevmem ben içimi yıkıyor gibi oluyor ama faydası bundan oluyo sanırım.

ben hala diyete başlayamadım tek sorun bu bence!!!!
daha erken kalkıp evde kahvaltı yapmalıyım
ama zaten 06:15 te kalkıyorummm
daha erken kalkamıyorum

ofsayt kahvaltım
simit ve üçgen peynir
bir bardak çay peh

ev aktara döndü.
eşimde artık kilo felan demiyo hiç. gülüyo artık. bende diyorum hamilelik öncesi hazırlık diyorum :86: o da maşallah çok hazırlanıyosun diyo gülüyo

canım zahmet etme ben sana geçmişi deyivereyimm nugiş hafta sonu halka tatlısını lüpletmiş, neruş desen sporla bütnleşmiş famirin göbişi yımışamış bende debelenip duruyorum

ayyy valla aokudum bebişim saol sennkide özet oldu :)
amma yazmışsınız haaaaakaç kere diorum size ben yokken çok yazışmayın die
neyse kaçırmadım bişi ben bi duş alayım şimdik. sonra bi kalanchoe kahvaltısı ile dönerim inş. bugün işim çok ev işleri yapabilirsem ütü,sooooona yemeeekkk,haa bide servisten gelcekler bulaşık makinası için.çok işim var çokkk en iyisi şölee kuvvetli bi kahvaltı yapıyımm

spor damarlarıma işlemiş şeytan dürtüklüyo
ama yok yapmayacağım abartmayacağım dün sadece tempolu yürüdüm

dün akşamki menüm:

1 elma ,1 portakal doğradım,3 kaşık yoğurt ve üzerine 1 çay kaşığı tarçın serpip yedim.

sabah kahvaltım :

1 bardak maydanoz kürü,
yarım simit
1 bardak çay

günaydın arkadaşlar

Günaydın, afiyet olsun..

Günaydın cicim.. Afiyet olsun..

Günaydın kukuleta...

Günaydın.. afiyet olsun..

Günaydın...Süpersin Famir.. Ben evde kahvaltı bile yapamıyorum ve henüz okul için hazırladığım bir çocuk yok.. Afiyet olsun..

günaydınnn balım pamuğum rüzgarım yclcim cimcimecim kukilatam herkezlere günaydınnn :118::118::118::119: bugün böyle başladım bu demektirki bugün yine sonum iyi olmayacak dün çok kötü baş ağrısı yine bende ağrı kesici attım geçti ama yine başladım eve gidince hemen 7 yk kellogs yapıp sütle onu yedim uzandım biraz yarım saat uyumuşum ama sersem gibi olmuşum kalktım eşimi aldım yoldan iş için konyaya gitmişti eve geldim eniştenizin dizisini seyrettim (fambıkk)savaş enişteni sonra bir portakal bir elma yidim biraz oturdum uyudum yine sabahta
bir bardak ılık su içtim
domates-salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
1 yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek
maydanoz bunları yidimm şu anda bişeyim yok inşallah böyle decam eder

Son düzenleme:
günaydın canım benim .afiyet olsun...süpersin maşşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…