60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar
kahvaltıdan önce 1 bardak demleme bitki karışımı içtim. sonra kahvaltıda 1 dilim peynir salça sosu ve 1 dilimde çok tahıllı ekmek yedim. salonu sildim
günaydın balım afiyet olsun

günaydın afiyet olsun yolandacım
canım zahmet etme ben sana geçmişi deyivereyimm nugiş hafta sonu halka tatlısını lüpletmiş, neruş desen sporla bütnleşmiş famirin göbişi yımışamış bende debelenip duruyorum

afiyet olsun canım yağlı kağıtta güzel fikir olmuş
hııı tabeeee sabah kavaltısını yazmış hanım akşam gene çerezleri hüplettin heralde bahsetmemişin hiç akşamdan ha hadi hesap ver bakem bi

canım zaten 7 gibi yapsan kahvaltını yada 7:30 da oda normal yani bende 6:40 kalkıyorum kızımı hazırlayıp yolluyorum 7:20 gibi kahvaltımı yapıyorum

geçmiş olsun nugişim bilmiyordum baş ağrın olduğunu
canım çok sık baş ağrıların var doktor her ne kadar psikolojik desede muhakkak bi tedavisi vardır canım bana kalırsa başka bir doktora daha git canım böyle olmayacak devamlı baş ağrın oluyo

Günaydın canım.. geçmiş olsun..
ve de Afiyet olsun...

erken kalkmamın sebebiyetiiiiii işe geliyor olmam yoksa 10 dan aşagıya hıcbı kuvvet uyandıramaz benı

Günaydın cici kızlarr..
Ben de akşam menümü yazayım..
5 yk pantılan yemeği
1 dilim denge ekmek
1 yt salata
öyle de kaldı ara öğün falan yapamadım..
Sözde plates de yapacaktım ama oğlum 12 ye kadar mızıl mızıldı..
Sonra da uyudum zaten..
Sabah
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 çarliston biber
1/2 kırmızı biber
1 bardak çay

hugocuk bana yazabilirmisin bu karışımı bende yapıyım yaa yazmışşşanda kacırdım canımmm ya

dün akşamki menüm:

1 elma ,1 portakal doğradım,3 kaşık yoğurt ve üzerine 1 çay kaşığı tarçın serpip yedim.

sabah kahvaltım :

1 bardak maydanoz kürü,
yarım simit
1 bardak çay

kocişle barışmamışsın sanırım pek bi az yemişin canımcın ya:30
:

Son düzenleme:
canım benim afiyet olsun...
cimcimecim kahvaltını biraz renklendirseydin bari afiyet olsun
canım istemiyordu.aslında sabahta hiç yapasım yoktu .arkadaşımın ısrarı ile ancak bu kadar yiyebildim.başım benimde felaket ağrıyor.kız kardeşim şimdi dediki melisa çayı çok iyi geliyormuş baş ağrısına akşam aktarın yolu göründü..1 çay kaşığı 1 fincan için dedi.5 dak.demleyip içmek gerekiyormuş.çok etkiliymiş şeker.

uyunınca 400ml su
1dilim light kepek
yarım dilimden az buğday ekmeği
1tk tahin pekmez
1kk peynir
maydonoz
dereotu
yarım salatalık

günaydın tekrar yeni gelen kızlar nugiş günaydın ycl günaydın bebişim.
kızlar baş ağrısı diyip geçmeyin devamlı olan yada belli periodlar halinde süren başağrılarınız varsa ihmal etmeyin çünküüüüü
abimin 6-7 yıl boyunca başı ağrıdı gitmediği doktor özel hastane özel muayanehane yapılmadık tahlil boynuna fizik tedaviler aklınıza ne gelrse yapıldı bütün do0ktorlar migren dediler ama migren ataklar halinde ayda yıla hafta da bi kaç kez olur abimn neredeyse hergün başı ağrıodu dayanılmaz bir ağrı yataktan kalkamıodu işe gidemiodu hiç bişi yemidou içmiodu su içse kusuyodu.
meğer hipofiz bezinde tümör varmış en son gttiğimz özel hastanede renkli mr çekildi (dopler)onda çıktı.Allah a şükür şimdi iyi ilaç tedavisi oluo 3 yıldır fln çok iyi şükürler olsun.kötü huylu bir tümör deil.
yani hepsi bunun gibi olacak deil Allah korusun .felaket tellalığı yapmamayım ama baş ağrısı diyip geçmeyin.

bu çayı diyetisyenim verdi. kullananlar çok memnun kalmış. sabahları aç karnına demlenip içilecek bir su bardağından biraz büyükçe bir bardak olacak. bir hafta içilecek bir hafta içilmeyecek böyle kullanılacak bir hafta için diğer kafta içmeyin diğer hafta için. kesinlikle tatlı şeker olmayacak hamurişi kızartma sağlıksız şeyler ve kaçamaklar olmayacak. her sabah demlenecek taze olarak içilecek
malzemeler:
1-2 tane avakado yaprağı
1 çay kaşığı yeşilçay
1 tutam kiraz sapı
1 tutam mısır püskülü
1 çay kaşığı rezene tohumu
bunları 1-2 dakika kaynat 3-5 dakika demle sabah aç karnına kahvaltıdan önce iç

tarif bu kılzar. aynen dediğim gibi 1 hafta içilecek diğer hafta içilmeyecek. diyet ve sporla işe yarıyormuş kullannalar memnunmuş göbek yağlarına iyi geliyormuş ama tatlı yok. şekerde hiç kullanılmayacak. yapay tatlandırıcı sakarin filanda yok. çay kahve şekersiz içilecek artı gün aşırı tempolu yürüyüş. bir gün yürüyüş diğer gün pilates yapılırsa daha çok işe yarar. ben içmeye başladım bu hafta içeceğim

günadın kızlar. sabah kahvaltım

1 brd süt(hiç sevmiyorum sütü,zorla içtim üstüne tarçın serperek)
1 yumurta
1 dlm peynir
1 dlm ç.t.ekmek
1 domates
1 kırmızı biber

teşekkürler hugocuk.ben şimdi kullanamam,ama bir kenara yazayım,emzirme döneminden sonra kullanırım bunu

gelelim kahvaltıcığıma

1 kupa şekersiz açık çay
2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
2 yeşil 2 siyah zeytin
1 salatalık
1 domates
1 yeşil köy biberi
2 tk şekersiz pekmez
3 yk light yoğurt
dereotu
maydonoz

istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. birde metabolizma hızlandırıcı içecek vermiştim. onuda sadece 7 gün içiyorsunuz. onun tarifide şöyle.
20 top karabiber 20 karanfik kurusu 1 adet yeşil elma 1 adet limon 1 adet dal tarçın. 1 litrede su. limonu elmayı kabuklarıyla doğrayın diğer malzemeleri ekleyin. 30-35 dakika kaynatın sonra rondodan geçirin dal tarçını çıkarın rondodan geçirirken. sonra yine eklersiniz. bunuda yemeklerden önce 1 bardak içiyorsunuz günde 3 kere. sadece 7 gün içilecek. ben faydasını görmüştüm. karabiber ve karanfil erimiyo o yüzden içerken içinden alabilirsiniz. posasıda içelecek. bitince yeniden yapılacak sadece 7 gün içilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…