günaydın balım afiyet olsungünaydın arkadaşlar
kahvaltıdan önce 1 bardak demleme bitki karışımı içtim. sonra kahvaltıda 1 dilim peynir salça sosu ve 1 dilimde çok tahıllı ekmek yedim. salonu sildim
günaydınn topik milletinin kızçeleriii nasılız bugün bakem
bugün istanbulda kış gibi bir hava var kalın kazak ve çorapları çektim ben bugün çok soook
günaydın hugocukcumm kız kahvaltı menüsüne ek gibi yazmışsın"salonu sildim" delüüüüüüüü
bende şimdi kahvaltı yapıyom kalkınca 1 tatlı kaşıı harnup pekmezi içtim biraz incir dişledim kedime mama koydum tartıldım giyindim.akşam yemegim için salata yıkayıp dogradım içine yagını süzüp ton balıı koydum aralarda yimek için az peynir ekmek te aldım çantaya attım
kahvaltı son derece klasik yine
1 domates
3 zeytin
bir dilim ekmek
1 kk peynir
taze nane- maydonoz
1 kupa şekersiz çay
canım zahmet etme ben sana geçmişi deyivereyimmnugiş hafta sonu halka tatlısını lüpletmiş, neruş desen sporla bütnleşmiş famirin göbişi yımışamış bende debelenip duruyorum
afiyet olsun canım yağlı kağıtta güzel fikir olmuşevet kızlar kahvaltımı yaptım geldim.
kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez ve 1 bardak ılık su içtim.
kahvaltıda ;
light ekmekten 1 tost
1 salatalık
1 küçük domates
4 zeytin
1 bardak çay
şu an yine çayımı yudumluyorum
ama ben nedense bugün pek doymadım
Bu arada arkadaşlar tostumu yağlı kağıt kullanarak pişirdim.
Makinam tertemiz kaldı bundan sonra hep yağlı kağıt kullanıcam.
Nasılsa ben tost makinasında patlıcan pişiricem derken mahvettim ızgarasını :78: :78:
hııı tabeeee sabah kavaltısını yazmış hanım akşam gene çerezleri hüplettin heraldegünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nassnızzzzzzz bakemmmmmmmmmmmmmmmmmmm,bende iyiyim çok şükürrrrr
sabah kahvaltımı yazim hemencik
1 dlm light ekmek
1 kk light beyaz peynir
1 zeytin
nane salatalık
yidimmmmmmmm
artık sabahları kızım bana saçını yaptırmak için erken kalkıyor onla ilgilen saçını başını yap derken ancak bu kadar yiyebiliyorummmm.yinede iyi ama dimi4 dk içinde hüplettim bunları yani buda bir başarı
ben hala diyete başlayamadım tek sorun bu bence!!!!
daha erken kalkıp evde kahvaltı yapmalıyım
ama zaten 06:15 te kalkıyorummm
daha erken kalkamıyorum
ofsayt kahvaltım
simit ve üçgen peynir
bir bardak çaypeh
dün akşamki menüm:
1 elma ,1 portakal doğradım,3 kaşık yoğurt ve üzerine 1 çay kaşığı tarçın serpip yedim.
sabah kahvaltım :
1 bardak maydanoz kürü,
yarım simit
1 bardak çay
günaydınnn balım pamuğum rüzgarım yclcim cimcimecim kukilatam herkezlere günaydınnn :118::118::118::119: bugün böyle başladım bu demektirki bugün yine sonum iyi olmayacakdün çok kötü baş ağrısı yine bende ağrı kesici attım geçti ama yine başladım eve gidince hemen 7 yk kellogs yapıp sütle onu yedim uzandım biraz yarım saat uyumuşum ama sersem gibi olmuşum kalktım eşimi aldım yoldan iş için konyaya gitmişti eve geldim eniştenizin dizisini seyrettim (fambıkk)savaş enişteni sonra bir portakal bir elma yidim biraz oturdum uyudum yine sabahta
bir bardak ılık su içtim
domates-salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
1 yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek
maydanoz bunları yidimm şu anda bişeyim yok inşallah böyle decam eder
günaydın balım afiyet olsun
günaydın afiyet olsun yolandacım
afiyet olsun canım yağlı kağıtta güzel fikir olmuş
hııı tabeeee sabah kavaltısını yazmış hanım akşam gene çerezleri hüplettin heraldebahsetmemişin hiç akşamdan ha hadi hesap ver bakem bi
canım zaten 7 gibi yapsan kahvaltını yada 7:30 da oda normal yani bende 6:40 kalkıyorum kızımı hazırlayıp yolluyorum 7:20 gibi kahvaltımı yapıyorum
ehehehe kalanchoeye yardım ettim
canım sınavlardan sonra bitki çayını yap. bak fark var dün iştim ilk kez karnımı acıktırdı sabahta içtim 1 hafta iç diğer hafta bırak kullannalar memnun kalmış. tabee sporla diyetle işe yara yani sen iç sonra tatlıları götür işe yaramaz ama zaten diyetteyiz sporda yapıyoruz işe yarayacak. yağ yakımına olumlu etki gösterir canım.
dün akşamki menüm:
1 elma ,1 portakal doğradım,3 kaşık yoğurt ve üzerine 1 çay kaşığı tarçın serpip yedim.
sabah kahvaltım :
1 bardak maydanoz kürü,
yarım simit
1 bardak çay
canım benim afiyet olsun...Günaydın cici kızlarr..
Ben de akşam menümü yazayım..
5 yk pantılan yemeği
1 dilim denge ekmek
1 yt salata
öyle de kaldı ara öğün falan yapamadım..
Sözde plates de yapacaktım ama oğlum 12 ye kadar mızıl mızıldı..
Sonra da uyudum zaten..
Sabah
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 çarliston biber
1/2 kırmızı biber
1 bardak çay
canım istemiyordu.aslında sabahta hiç yapasım yoktu .arkadaşımın ısrarı ile ancak bu kadar yiyebildim.başım benimde felaket ağrıyor.kız kardeşim şimdi dediki melisa çayı çok iyi geliyormuş baş ağrısına akşam aktarın yolu göründü..1 çay kaşığı 1 fincan için dedi.5 dak.demleyip içmek gerekiyormuş.çok etkiliymiş şeker.cimcimecim kahvaltını biraz renklendirseydin bari afiyet olsun
hugocuk bana yazabilirmisin bu karışımı bende yapıyım yaa yazmışşşanda kacırdım canımmm ya
kocişle barışmamışsın sanırım pek bi az yemişin canımcın ya:30:
uyunınca 400ml su
1dilim light kepek
yarım dilimden az buğday ekmeği
1tk tahin pekmez
1kk peynir
maydonoz
dereotu
yarım salatalık
uyunınca 400ml su
1dilim light kepek
yarım dilimden az buğday ekmeği
1tk tahin pekmez
1kk peynir
maydonoz
dereotu
yarım salatalık
bu çayı diyetisyenim verdi. kullananlar çok memnun kalmış. sabahları aç karnına demlenip içilecek bir su bardağından biraz büyükçe bir bardak olacak. bir hafta içilecek bir hafta içilmeyecek böyle kullanılacak bir hafta için diğer kafta içmeyin diğer hafta için. kesinlikle tatlı şeker olmayacak hamurişi kızartma sağlıksız şeyler ve kaçamaklar olmayacak. her sabah demlenecek taze olarak içilecek
malzemeler:
1-2 tane avakado yaprağı
1 çay kaşığı yeşilçay
1 tutam kiraz sapı
1 tutam mısır püskülü
1 çay kaşığı rezene tohumu
bunları 1-2 dakika kaynat 3-5 dakika demle sabah aç karnına kahvaltıdan önce iç
tarif bu kılzar. aynen dediğim gibi 1 hafta içilecek diğer hafta içilmeyecek. diyet ve sporla işe yarıyormuş kullannalar memnunmuş göbek yağlarına iyi geliyormuş ama tatlı yok. şekerde hiç kullanılmayacak. yapay tatlandırıcı sakarin filanda yok. çay kahve şekersiz içilecek artı gün aşırı tempolu yürüyüş. bir gün yürüyüş diğer gün pilates yapılırsa daha çok işe yarar. ben içmeye başladım bu hafta içeceğim
gelelim kahvaltıcığıma
1 kupa şekersiz açık çay
2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
2 yeşil 2 siyah zeytin
1 salatalık
1 domates
1 yeşil köy biberi
2 tk şekersiz pekmez
3 yk light yoğurt
dereotu
maydonoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?