delikafadulden bugün benim doğum günüm kızlar bi yaş daha yaşlanıyomkaydirigubbakcemile2
Lawesciğim sana katılıyorum harbiden ciddi kilolar veren arkadaşlar var.kendi adıma konuışayım zayıflamak adına herşeyi yapıyordum ama bir şey eksikti onuda burda kazandım ; motivasyon ve kendine güven! öncelikle kendine güveneceksin arkadaşım , hedefini belirleyeceksin. gerisi emin ol gelir kaydirigubbakcemile5
canım senle aynı gidioruz resmen 64ten 61e düşmüşüz:CüvCüv:
hee yaa şekerim aynıyız,60 dan aşağı bir düşsek çok çok mutlu olacağım valla:1hug:
o zaman kendimi ödüllendireceğim işdee,1 bütün kitkat yiyecemmmkaydirigubbakcemile3
günaydunn fıstuk bacularımhihoyyyt
güne ccook güsel bi haberle basladımhihoyyyt
61 oldum 1kilo daha werdimhihoyyythihoyyyt
wala canım bi 50li kiloları görebilsek bnde bi kutu tutku yicem cokacimcoook
merhabalar fıstıklar
tebrik ederim canım harika gidiyosun kaydirigubbakcemile5
bakalım hangimiz daha önce ödüllenecek şekerim ama sen sanırım,ben bu aralar yerimde saymaya başladımm
delikafadulden bugün benim doğum günüm kızlar bi yaş daha yaşlanıyomkaydirigubbakcemile2
öğlen 1 tabak kuru fasülye , 1 dilim kepek ekmeği yedim ama şuan çok başım dönüyor midem bulanıyor , ne yapsam kızlar yaa
ya ben patlayacam sanki zaten bir süredir bu şişkinligim vardı bugün daha beter oldum sanki karnım nasıl şişti gerildi inanın oturuken bile zorlanıyorum..öglen yayla çorbası 1 karnıyarık az bulgur pilavı birde ayran içtim ama karnım doymamış gibi sürekli gurulduyor karnımda öyle şiş ki su içmeye korkuyorum..
öğlen 1 tabak kuru fasülye , 1 dilim kepek ekmeği yedim ama şuan çok başım dönüyor midem bulanıyor , ne yapsam kızlar yaa
ya ben patlayacam sanki zaten bir süredir bu şişkinligim vardı bugün daha beter oldum sanki karnım nasıl şişti gerildi inanın oturuken bile zorlanıyorum..öglen yayla çorbası 1 karnıyarık az bulgur pilavı birde ayran içtim ama karnım doymamış gibi sürekli gurulduyor karnımda öyle şiş ki su içmeye korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?