ben tatlıya cok düşkünüm ama bunu azaltamaya calısıyorum aksam 7 den sonra hiç bişey yemiyorum bol su içmeye calısıyorum tatlı giderimi kasılamak içinde sabah kahvaltıdan sonra cok az bi miktarda ya cok az bi çikolata ya recel yada bal yiyorum bi tatlı kasıgı meyveden pek haz etmem böle yapsamda olmazmı :S
napıyorsun spor olarak. kilon boyun kaç. yaşın kaç. hareketsiz yaşamınmı var. pekçok etken etkilidir ancak hızlıysan ondan olabilir. mesela hiç yürüyüşe alışık olmayan biri birden koşu bandında koşmaya kalkarsa dediğin gibi olur. ne kadar süredir spor yapıyosun azcık açıklama yaparsan yardımcı olabiliriz
heee anladık oni daaaben beyazundanhiçbişey anlamıyorum doyurmuyor beni hiç saman gibi geliyo esmer undan yapılan şeyler daha lezzetli bana göre tabee damak tadı bianda değişmiyor ben yıllarca kendimi alıştırmak için çabaladım yoksa hepinizden çok daha düşkündüm hamurişine sonra fastfooda üniversite yılları pizza yiyerek geçti. pizza patates colayla geçti. ekstra pastalara colalara kızartmalara hamurişlerine ilave olarakama değiştim gerçekten değiiştim kilo filan bahane değişmek şahane galiba. çünkü ne olursa olsun eğer kızartma seviliyorsa diyette iradeyle yememek mümkün ancak diyetten sonra istenilen kiloya inilse bile az yesen dikkat etsende herzaman tehlikedesindir. alışkanlıklar değişmeden ömür boyu kilo kontrolu yapmak zor. bu demek değilki tatlı yenmeyecek. haftada 1 kere tatlı yenecek gibi olunmalıdır. hergün tatlı çekmeyecek derecede tatlıdan uzak duran bir bünye olmalıdır. ya işte öyle bişey karıştırdım değişimi anlatmaya çalışıydum. neyse değişim yaşayanlar ne demek istediğimi anlar diyorum dahada susuyorum yani tatlı yenmeye yenmeye şeker kullanılmayınca filan alışıyo vücut böyle olunca canın hiç tatlı istemiyo eğerki meyve yiyorsan ama yemezsen çeker elbette. işte hiç canın tatlı çekmiyor böyle olunca haftada 1 kere yesen sorun olmaz. öff anladınız siz onii
geçmiş olsun tatlım. sen uzan dinlen başka türlü geçmez o meretslm kızlar 2,3hastaydım bugundaha kötüyüm doktora gittim çok kötü gribe yalkladım ilça alıyorum bugün bi platesimi yaptım ama sporumuyapamayacam canım çok sıkılıyo buna inşşlyarın iyiolrumda yaparım yattıgım yerden yazıyorum halim yok çünküüü
herşey azalınca ölçülerde azalıyo. sen ayarlarsın nasılsa ölçüsüz yapıyorum. kakao yasak değil elbette tam tersi ben akşamları kakao içiyorum diyetisyen verdi şekersiz pastalara keklere konan kakaodan olacak elbette. yani beyaz un olmasın yeterki diğerleri olur. çavdar unu yulaf unu olur. kepek un olur sana kalmış
boyum 1 70 bi kilm 66 dün tartıldım bi haftadır spor yapıyorum en cok göbek be bel yanlarımda yaglanma var yürüyüşten daha cok ebru sallı ile spor yapıyorum eskiden cok hamtaldım şimdi biraz daha haraket etmeye calısıyorum kosuya veya yrüyüse cıkmak isterim ama yasadım yer buna cok müsayit değil melasef
heee anladık oni daaa
geçmiş olsun tatlım. sen uzan dinlen başka türlü geçmez o meret
hugocuk o kadar çok bahsetti ki bende gittim içilebilir kakao aldım geçen hafta. her yerde bakkalda çakkalda olmuyobüyük marketlerde bulunabilir. dr.oetkerde iyi ama ben nestleyi tavsiye ederim üzerinde su veya süt ilede içilebilir yazıyor yoksa acımsı oluyor dikkat edin. dün akşam ılık süte karıştırıp kakao içtim ve şekersiz olmasına ragmen çook güzeldi çikolata yemiş gibi oldum mutlu etti beni.. çikolata gibi de acıktırmadı
kilon çok değil ancak yağ oranın yüksektir muhtemelen. zaten fasfood tatlı filan göbek yapıyo malesef insülin direnciyle alakalı
Herkes kendine göre haklı tabi :)) ya şu antep fıstığı giriyo kanıma, günde 2 paket yiyorum , onun dışında pek bir şey yemiyorum, onu da yemeden duramıyorum, yedikçe ağzım daha çok yemek istiyor
diyete girdimden beri tatlı yemiyorum ama karın ve bel yanlarımda cok sorunum var bu yüzden olmaz böle diye spora basladım gazamız mübarek ola valla sen ne zamandan beri diyet yapıyosun ne kadar kilo verdin
kızlar bana çikolata ve bisküvi yememem için ne önerebilirsiniz?birde her öğün salata yiyormusunuz?
heee anladık oni daaa
geçmiş olsun tatlım. sen uzan dinlen başka türlü geçmez o meret
hugocuk o kadar çok bahsetti ki bende gittim içilebilir kakao aldım geçen hafta. her yerde bakkalda çakkalda olmuyobüyük marketlerde bulunabilir. dr.oetkerde iyi ama ben nestleyi tavsiye ederim üzerinde su veya süt ilede içilebilir yazıyor yoksa acımsı oluyor dikkat edin. dün akşam ılık süte karıştırıp kakao içtim ve şekersiz olmasına ragmen çook güzeldi çikolata yemiş gibi oldum mutlu etti beni.. çikolata gibi de acıktırmadı
herşey azalınca ölçülerde azalıyo. sen ayarlarsın nasılsa ölçüsüz yapıyorum. kakao yasak değil elbette tam tersi ben akşamları kakao içiyorum diyetisyen verdi şekersiz pastalara keklere konan kakaodan olacak elbette. yani beyaz un olmasın yeterki diğerleri olur. çavdar unu yulaf unu olur. kepek un olur sana kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?