60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaslar 62 den 60 a düştüm nıhayet 1 haftada....arada nesfıt yıyorum gecelerı canım tatlı bısı ısterse dıe..merak edıp o sıteye gırdım ve oradakı egzersız vıdeolarını gordum bayıldım :) bugun onlara da baslıcam :) bı bakın bence ..

ben hergün 3 porsiyon meyve yiyerek tatlı ihtiyacımı gideriyorum sen meyve yemezsen tatlı hep çekecek canın. birde fastfodd dedik sen evdemi yapıyorsun yoksa dışardada fasfood yermisin yani evde kendin yağsızmı yapıyorsun

boyum 1 70 bi kilm 66 dün tartıldım bi haftadır spor yapıyorum en cok göbek be bel yanlarımda yaglanma var yürüyüşten daha cok ebru sallı ile spor yapıyorum eskiden cok hamtaldım şimdi biraz daha haraket etmeye calısıyorum kosuya veya yrüyüse cıkmak isterim ama yasadım yer buna cok müsayit değil melasef

heee anladık oni daaa

geçmiş olsun tatlım. sen uzan dinlen başka türlü geçmez o meret

hugocuk o kadar çok bahsetti ki bende gittim içilebilir kakao aldım geçen hafta. her yerde bakkalda çakkalda olmuyo büyük marketlerde bulunabilir. dr.oetkerde iyi ama ben nestleyi tavsiye ederim üzerinde su veya süt ilede içilebilir yazıyor yoksa acımsı oluyor dikkat edin. dün akşam ılık süte karıştırıp kakao içtim ve şekersiz olmasına ragmen çook güzeldi çikolata yemiş gibi oldum mutlu etti beni.. çikolata gibi de acıktırmadı

geçmiş olsun hülya. neruşun tarifini yap iyi gelir. süte karabiber ekle kaynat iç çok terletiyo valla

kilon çok değil ancak yağ oranın yüksektir muhtemelen. zaten fasfood tatlı filan göbek yapıyo malesef insülin direnciyle alakalı

evet ççok mutlu oluyii insan ahanda böyle :86:

kilon çok değil ancak yağ oranın yüksektir muhtemelen. zaten fasfood tatlı filan göbek yapıyo malesef insülin direnciyle alakalı

diyete girdimden beri tatlı yemiyorum ama karın ve bel yanlarımda cok sorunum var bu yüzden olmaz böle diye spora basladım gazamız mübarek ola valla sen ne zamandan beri diyet yapıyosun ne kadar kilo verdin

Herkes kendine göre haklı tabi :)) ya şu antep fıstığı giriyo kanıma, günde 2 paket yiyorum , onun dışında pek bir şey yemiyorum, onu da yemeden duramıyorum, yedikçe ağzım daha çok yemek istiyor

tek pilates işe yaramaz yağ vermen lazımki göbek gitsin. yürüyemiyosan internetin var ordan arkadaşlar leslie yapıyorlar onu yapabilrsin veya dans edersin tempolu. yani kardiyo yapman şart canım. birde beyaz un tatlı kızartma fastfood cola şeker şekerli içecekler yapay tatlandırıcıda dahil uzak durmalısın. bunlar göbek besliyor. birde dediğim gibi kardiyo yapman lazım. tempolu dans et gün aşırı en az 45 dakika en fazla 1 saat olmalı süre daha az daha fazla olmamalı. çok nefes nefese kalmayacaksın yani. mesela leslie yaparsın yapan arkadaşlar çok. videoları var nette onlarla başla canım

kızlar bana çikolata ve bisküvi yememem için ne önerebilirsiniz?birde her öğün salata yiyormusunuz?

ayyy çekirdekte öle yedikce insanın yiyesi geliyo yaa illa torbanın dibini görüceksin

diyete girdimden beri tatlı yemiyorum ama karın ve bel yanlarımda cok sorunum var bu yüzden olmaz böle diye spora basladım gazamız mübarek ola valla sen ne zamandan beri diyet yapıyosun ne kadar kilo verdin

6 ay bitti benim. diyetisyene gidiyorum ben. toplam 16 kilo verdim. 3 yıldır düzenli spor yapıyorum kas oranım fazla benim yağım düşük ama bendede azcık alt karın kaldı onla uğraşıyorum kardiyo yapıyorum bu aralar

yok cnm yaa.abartmayalım bence bu kadar ben salça da koyuorum tuz da atıorum gayette güzel kilo verdim bence asıl böle şartlandırdığımız zman kilo veremeyiz ben bunu çok yaşadım aman bu yenirmiki bu yenmezmiki demek yerine herşeyden kararında ölçülü yemek bence en güzeli zararlı şeyleri zaten yem,ioruz yememeye çalışıoruz yerine alternatifler üretioruz (patates kızartması yerine fırında baharatlı patates gibi)ama onun dışında da salçanın tununa kadar takarsak bence çok işimiz var .benm nacizane fikrim bu.
ben kilo verirken ayıptr sölemesi iskender de yedim urfa da adana da hatta 1-2 dilim pizza yedim önemli olan ne yediğini bilmek ve dengelemek bence.[/QUOTE]

hımmmm galiba ben çok fazla kilo verdiğim için kendimi birdaha almamaya şartlandırdım bu yüzdende çok sıkıyor olabilirim bu bakımdan hiç bakmadım canım önerilerin için teşekkür ederim

Son düzenleme:
kızlar bana çikolata ve bisküvi yememem için ne önerebilirsiniz?birde her öğün salata yiyormusunuz?

yok her öğün değil sana bağlı seviyosan yersin. birde bırak şekeri tatlıyı birgün dayan. ama hiç şeker kullanma asla kullanma sakarin filanda yasak yapay tatlandırıcıda yasak. beyaz unlu şeyler fastfoodta yeme. meyve ye ama 3-4 porsiyon olsun ertesi gün canın istemez sonra aradan benim gibi 6 ay geçer hala daha istemez canın tatlı ben günde bir bütün kestaneli pasta yer 1 litre cola iiçerdim bir iki gofretin lafı olmaz pastanın yanında canım

tşkler canım yatıyorum zaten
sagol hugocuk valla tekolmak zorya yapacak biriolsaydı halim yok hiç

İşte canım bulabilirsem alıcam iş bulmakta . burda varsa yoksa mısır unu ve mısır nişastası.

gerçi merkezde mutlaka bulurum biz İlçedeyiz de

olmazsa Ankaradan anneme getirmesini söylerim ne yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…