Çok teşekkür ederim canımayy inannmıyorummmmm... gercek bir irade ayriyettennn basarı öyküsü buuu
vayyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeee ne çok vermişsin helal sana.bişey soracam sarkma oldumu canım sporda yaptınmı düzenli.
tamam şimdi hatırladım başarı hikayen vardı senin tamam tamam okudumdu zati ilk zamanlar. ama yine okuyayım bende çok merak ettim. livacım kiloluyken neler hissettin bilemem ama zayıflayınca çok mutlu oluyor insan. hele senin gibi 10 küsürlü kilolalardan 50lili rakamlara inmek süper ötesi mucize gibi olsa gerek canım harikasın mükemmelsin süpersin geri kalanlarıda beraber verelim olurmu. topiğe daha yoğun gir hepiciğimize sayende azim gelir. seni düzenli görmek isteriz artıkın bırakmayız peşini:86:
liva bende çanakkaleliyim
Süper olur canımmm benimm ben her gün giriyorum birbirimize moral verelim ve birlikte kurtulalım şu kilolardan
110 kilo başladım diyet macerama 105 kiloda son verdimSonra tekrar bu sefer başladım 60 kiloya düştümeyi başardım .Ve Tekrar bir gayretle gene başladım bu seferde 58 kiloya düştüm şimdi hedefim 54 kilo olmak:87:Bu durumda toplam 52 kilo vermiş oluyorum
ammanim boooooooooooo helal olsunn kız sana valla seni gördükce diyet için agzımın suyu aktıı yagları eritmeye fit bi vücuda hücummmmmmmmmmmmmmm
hee evet öyleymişiz. senin memleket nere. okuyosun galia burda öylemi.
LİVAAAAA bende okudum galiba başarı öykünü.
Ya seni canı gönülden tebrik ediyorum hayran oldum sana canım arkadaşım
bizim vereceğimiz kiloların yanında senin yaptığın mucize gibi geliyor.
arkadaşlar ya çok fena başım dönüyordu.ellerim titriyordu tansiyonumu ölçtürdüm...küçük 4 büyük 7 olmuştu...tuzlu ayran içtim.şimdi 6-8 oldu...evin anahtarı yanımda olmadığı için gidemedim.mecburen mesai bitimini bekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?