60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sizce marketlerde özel markalarla satılan form çayları ne kadar yararlı kilo vermekeye yardımcı veya vücudumuzdaki ödemleri atmak için evde kendimiz mi kaynatmalıyız yokda marketlerdeki caylarıda içsem olurmu

Canlarım yeni akşam yemeğimi yedim geldim.

bugün biraz erken yedim ama çok doydum.

1 kase terbiyeli şehriye çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
bol yeşillikli beyaz peynirli içine haşlanmış patlıcan da doğradım z.yağlı nefisss salatam

ayol sayenizde salataya düşkünlüğüm arttı şimdi o olmayınca sofram boş gibi geliyor gözüme.

vayyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeee ne çok vermişsin helal sana. bişey soracam sarkma oldumu canım sporda yaptınmı düzenli.

Çok teşekkür ederim canım Sarkma olmadı canım zaten etim sıkıydı benim ve düzenli olarak haftada 3 kere spor yaptım hergün yürümeye çalıştım başlarda çok korktum sarkar ve kötü bir görüntü olur diye ama korktuğum başıma gelmedi çok şükür..

Son düzenleme:

Süper olur canımmm benimm ben her gün giriyorum birbirimize moral verelim ve birlikte kurtulalım şu kilolardan

Son düzenleme:
Süper olur canımmm benimm ben her gün giriyorum birbirimize moral verelim ve birlikte kurtulalım şu kilolardan

ben hep burdayım canım hiç kopmadım öyle olunca arkadaşlar sohpet dostluk güzel eğlenceli geçiyo zaman destekle güzel oluyor. yaw sende çanakkaledemisin

LİVAAAAA bende okudum galiba başarı öykünü.
Ya seni canı gönülden tebrik ediyorum hayran oldum sana canım arkadaşım
bizim vereceğimiz kiloların yanında senin yaptığın mucize gibi geliyor.

öğlenki yarım bardak yy yoort ara ögun oldu bana satt 16
bir küççük muz
6 -7 çilek

( pazara gıtmıstımde en sevdıgım sey pazardan geleir gelmez meyve ve sebzelerden tabak yapaıp yemektır annem derdıkı senı pazarcıya vercem:90::90::90::90::90: -bu arada regl oldum 63 gun sonunda)

saat 18 30 da 6 fındık 6 badem 3 fıstık yedımmm
akşam yemegı pırasa salata yoort yiycem ( eşime karnıyarık ve pirinç pilavı yaptım az zeytın yaglı inşallah yemem dayanıcammm

LİVAAAAA bende okudum galiba başarı öykünü.
Ya seni canı gönülden tebrik ediyorum hayran oldum sana canım arkadaşım
bizim vereceğimiz kiloların yanında senin yaptığın mucize gibi geliyor.

Çok teşekkür ederim canım benim aslında başlarda hiç inanmıyordum kendime güvensizdim ve en kötüsü kendimi sevmiyordum ilk başldığım diyetim hüsranla bitti ama yaşadığım bir takım olaylar bende inanılmaz bir istek yarattı ve başladım başlarda çok zorlandım bırakmayı düşündüm ama eskisi gibi irademe yenik düşmedim.İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya kavuşucaz

geçmiş olsun canım benim

iyi misin şimdi??

ben kötü birşey yaptım

eşim yoktu evde, yemek te yoktu

5 yk mantı yedim

bugün hiç ekmek yemediğimden cesaret aldım yedim

ve çok pişmanım bana kzın lütfennnn:18::18::18::18:

slm kızlar komşumu gönderdim onunla beraber
1 fincan sütlü nescafe
1 dilim kek yedim

kociş geldi şimdi akşam yemeği vakti

1.5 kepçe mercimek çorbası
5 yk etli kabak yemeği
2 yk pırasa yemeği
2 yk light yoğurt
bol limonlu yeşil salata
(ekmek hakkım btti)

herkese iyi akşamlar bebişlerr yarın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…