6 ay bitti benim. diyetisyene gidiyorum ben. toplam 16 kilo verdim. 3 yıldır düzenli spor yapıyorum kas oranım fazla benim yağım düşük ama bendede azcık alt karın kaldı onla uğraşıyorum kardiyo yapıyorum bu aralar
İşte canım bulabilirsem alıcam iş bulmakta . burda varsa yoksa mısır unu ve mısır nişastası.
gerçi merkezde mutlaka bulurum biz İlçedeyiz de
olmazsa Ankaradan anneme getirmesini söylerim ne yapalım.
haklısın canım eşimden dolayıda üzlüyorum.ama burda işlerden dolayıda canım sıkıldı.insanlara anlat anlat anlamıyorlar.suçlu gene bizi çıkarıyorlar.üff ya bıktım valla.kaldıramıyorum.izin istedim birkaç gün olmaz yerine bakacak kimse yok dediler.delireceğim ya...kendileri sabah bir uğruyorlar artık bulana aşk olsun yani.:18::18:
evet aynen öle annesinden ayrı bikuzu olarak bilrim bndesağol canım ya
böyle durumlarda uzakta olmak çok kötü
sana söylenenle kalıyosun sonra da kafanda kurmaya başlıyosun((
canım bende öelydim başlarda şartlandır kendini yemycem die yapay tatalandırıcuılı şeylerde yeme kuru incir kayısı erik ye birde tarçın yeşil çayına çubuk tarçın koyslmmm hanımlar bende başladım artık diyete bakalım nasıl olacak nereye kadar götürebileceğim.ben çikolata ve gofret bisküvi hastalığı vaar vee hiçç dayanamıyorum napacam bilmiyorum.
geçmiş olsun cnm dikkat etslm kızlar 2,3hastaydım bugundaha kötüyüm doktora gittim çok kötü gribe yalkladım ilça alıyorum bugün bi platesimi yaptım ama sporumuyapamayacam canım çok sıkılıyo buna inşşlyarın iyiolrumda yaparım yattıgım yerden yazıyorum halim yok çünküüü
kızlar bana çikolata ve bisküvi yememem için ne önerebilirsiniz?birde her öğün salata yiyormusunuz?
ovvvvvvvvvvvvvvv cok fazlaymıs verdin kilolar umarım bende veriririm tavsiyelerin için cok teşekkür ederim ya gercekten iyiki buraya bakmısım hadi bakalım ben ne kadar vericem göücez şimdilik hedefim 60 ama gönlümde 55 yatıyor su 6 kiloyu vereyim sonra 55 olucak kendime cok yüksek hedef koyup psikolojil olrak yıpratmak istemiyorum yavas yavas versemde ömürlük vereyim yeter hemen verip iki katını almak istemiyorum
ovvvvvvvvvvvvvvv cok fazlaymıs verdin kilolar umarım bende veriririm tavsiyelerin için cok teşekkür ederim ya gercekten iyiki buraya bakmısım hadi bakalım ben ne kadar vericem göücez şimdilik hedefim 60 ama gönlümde 55 yatıyor su 6 kiloyu vereyim sonra 55 olucak kendime cok yüksek hedef koyup psikolojil olrak yıpratmak istemiyorum yavas yavas versemde ömürlük vereyim yeter hemen verip iki katını almak istemiyorum
kilon iyi senin. sorun karnında galiba. karnında yağlanma var o yüzden kilo fazlan çok değil ancak yağ işibozuyo yağlarının erimesi lazım o yüzden kilona takma kaç olursa olsun göbeğin erisin yeterki
yok her öğün değil sana bağlı seviyosan yersin. birde bırak şekeri tatlıyı birgün dayan. ama hiç şeker kullanma asla kullanma sakarin filanda yasak yapay tatlandırıcıda yasak. beyaz unlu şeyler fastfoodta yeme. meyve ye ama 3-4 porsiyon olsun ertesi gün canın istemez sonra aradan benim gibi 6 ay geçer hala daha istemez canın tatlıben günde bir bütün kestaneli pasta yer 1 litre cola iiçerdim bir iki gofretin lafı olmaz pastanın yanında canım
doğru düşüncede doğru yerdesin o zman hoşgeldinyavaş yavaş sağlıklı kilo vermek amacımız diyet deil sağlıklı beslenmek amacımız.biz verdik sende burdan kopma yedklerini sporunu yaz yardımcı oluruz sende verirsin merak etme.
allah allah orası nirekii
Giresun hayatım Giresun.. Finduk mimleketi
liva sen kaç kilo vermiştin canım
evet hayatımı değiştirmek istiyorum eskiden aksam babamla oturup bi kola bi cekirdik cips ohh ne ala şimdi o yiyo benim elimde susadıkca içtigim suyum sadece film bide sey yapıyorum ben yemekten önce 10 dak falan yada 5 su içiyorum aclıgımı bastırıp gerekmedi kadar yemiyim diye bölece daha az yemiş oluyorum bide yemek seklimide değiştirdim eskiden hemen yerdim şimdi yavasca ice sindire sindire yiyorum bölece fazlada yemiyorum yani hayatımı değiştirmek istiyorum aslında cok yiyip hamtallasmak istemiyorum yeteri kadar yiyip dinamik olmak istiyorum bişey giycem zaman yok yaa göbek cok giyemem demek yerine bana ne giysem yakısırr uleynn demek istiyorum spor yaptıkca kendime olan güvenim artıyor mutlu oluyorum ben böle dahada mutlu olcama inanıyorum teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için
110 kilo başladım diyet macerama 105 kiloda son verdimSonra tekrar bu sefer başladım 60 kiloya düştümeyi başardım .Ve Tekrar bir gayretle gene başladım bu seferde 58 kiloya düştüm şimdi hedefim 54 kilo olmak:87:Bu durumda toplam 52 kilo vermiş oluyorum
teşekkür ederim tatlım benim sende cok tatlı birine benziyosun okadar sene ye ye ye şimdi ektimi biciyorum :S neyse napalım bundada hayır vardır bölece saglıklı yasam nasıl olurmus görücez şimdiden herkeze yardımları için teşekkür ederimkrizantem çok tatlı birine benziyon sen yaw :))
Ama şu an yaptıkların doğru .. özellikle yavaş yemek yemek
insan fazla fazla yediğini hissediyormuş
Hakikaten sağlıklı diyete başladığımdan beri daha dinç uyanıyorum
kesinlikle yorulmuyorum
demek insan fazla yediğinde hantallaşıp yorgun hissediyor kendini.
110 kilo başladım diyet macerama 105 kiloda son verdimSonra tekrar bu sefer başladım 60 kiloya düştümeyi başardım .Ve Tekrar bir gayretle gene başladım bu seferde 58 kiloya düştüm şimdi hedefim 54 kilo olmak:87:Bu durumda toplam 52 kilo vermiş oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?