60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ovvvvvvvvvvvvvvv cok fazlaymıs verdin kilolar umarım bende veriririm tavsiyelerin için cok teşekkür ederim ya gercekten iyiki buraya bakmısım hadi bakalım ben ne kadar vericem göücez şimdilik hedefim 60 ama gönlümde 55 yatıyor su 6 kiloyu vereyim sonra 55 olucak kendime cok yüksek hedef koyup psikolojil olrak yıpratmak istemiyorum yavas yavas versemde ömürlük vereyim yeter hemen verip iki katını almak istemiyorum

ahh canımsabret bakalım inş.yoluna girerişler.
sağol canım ya
böyle durumlarda uzakta olmak çok kötü
sana söylenenle kalıyosun sonra da kafanda kurmaya başlıyosun ((
evet aynen öle annesinden ayrı bikuzu olarak bilrim bnde

slmmm hanımlar bende başladım artık diyete bakalım nasıl olacak nereye kadar götürebileceğim.ben çikolata ve gofret bisküvi hastalığı vaar vee hiçç dayanamıyorum napacam bilmiyorum.
canım bende öelydim başlarda şartlandır kendini yemycem die yapay tatalandırıcuılı şeylerde yeme kuru incir kayısı erik ye birde tarçın yeşil çayına çubuk tarçın koy
sütüne koy tatlı ihtiyacını acaip karşılıo dr.larda sölüo kan şekerini dengede tutuo dene cnm b,z hep denedik faydasını gördük
geçmiş olsun cnm dikkat et

kızlar bana çikolata ve bisküvi yememem için ne önerebilirsiniz?birde her öğün salata yiyormusunuz?

tarçınnnnnnn:) salata öğle ve akşam ben hep yemeye çalşıorum ama yemediğimde oluo bazen sabahlarıda maydonoz dere otu yiorum

bu arada yerleride sildm banyoyu temzledim komşumu bekl,iorum bakalım :)

kilon iyi senin. sorun karnında galiba. karnında yağlanma var o yüzden kilo fazlan çok değil ancak yağ işibozuyo yağlarının erimesi lazım o yüzden kilona takma kaç olursa olsun göbeğin erisin yeterki

doğru düşüncede doğru yerdesin o zman hoşgeldin yavaş yavaş sağlıklı kilo vermek amacımız diyet deil sağlıklı beslenmek amacımız.biz verdik sende burdan kopma yedklerini sporunu yaz yardımcı oluruz sende verirsin merak etme.

kilon iyi senin. sorun karnında galiba. karnında yağlanma var o yüzden kilo fazlan çok değil ancak yağ işibozuyo yağlarının erimesi lazım o yüzden kilona takma kaç olursa olsun göbeğin erisin yeterki

evet gebcliğimin düsüncesizliğini şimdi cekiyorum ye pizzaları düşünce olsun sana koca bi gobiş sonra karar karar düşünürüm işte böle ama olsun cok hırslandım yaglarım benden korksun

ben şeker fazla kullanmıyorumn beyaz unlu şeylerde yemiyorum anca arada bir simit yersem okadar ekmek tam buğday ekmeği,kepek ekmeği yada 7 tahıllı ekmek kullnıyorum.kahvaltı da tatlı yiyormusunuz?ben bugün kahvaltıda
1 dilim ekmek
1 yumurta
domates salatalık,acı biber
2 ince dilim beyaz peynir,2 bardak açık çay
birazcıkta tahin
öğlen de bir tabak nesfit
arada 2 kayısı
bol bitki çayı

evet hayatımı değiştirmek istiyorum eskiden aksam babamla oturup bi kola bi cekirdik cips ohh ne ala şimdi o yiyo benim elimde susadıkca içtigim suyum sadece film bide sey yapıyorum ben yemekten önce 10 dak falan yada 5 su içiyorum aclıgımı bastırıp gerekmedi kadar yemiyim diye bölece daha az yemiş oluyorum bide yemek seklimide değiştirdim eskiden hemen yerdim şimdi yavasca ice sindire sindire yiyorum bölece fazlada yemiyorum yani hayatımı değiştirmek istiyorum aslında cok yiyip hamtallasmak istemiyorum yeteri kadar yiyip dinamik olmak istiyorum bişey giycem zaman yok yaa göbek cok giyemem demek yerine bana ne giysem yakısırr uleynn demek istiyorum spor yaptıkca kendime olan güvenim artıyor mutlu oluyorum ben böle dahada mutlu olcama inanıyorum teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için

kalanchoeeeee bil bakem ne buldum. oturyordum bacağı havaya kaldırdım sonra ayağımı tuttum kendime çektim kafamı dizime dayadım nefes aldım verdim sonra yana açtım açabildiğim yere kadar sonra diğer bacağa yaptım aynı şeyi. sonrada çapraza gittim böylece iç bacak arka bacak ve dış bacak açılıyo şimdi acayip gerildi. hergün bunları yapabiliriz oturduğumuz yerden. dahada açılırız. bacak boyuda uzuyoya o zaman süper olur bence. ama üst beden nasıl açılır uzatılır bilmiyorum şimdilik ama bacakları hergün oturduğumuz yerden açabilriiz

liva sen kaç kilo vermiştin canım

110 kilo başladım diyet macerama 105 kiloda son verdimSonra tekrar bu sefer başladım 60 kiloya düştümeyi başardım .Ve Tekrar bir gayretle gene başladım bu seferde 58 kiloya düştüm şimdi hedefim 54 kilo olmak:87:Bu durumda toplam 52 kilo vermiş oluyorum

Son düzenleme:
öğle yemeğim
3 yk.kabak yemeği
4 nugget
1 kase yogurt
1 küçük tabak makarna
1 kase salata
yarım dlm ç.t.ekmek

arada uyudum oğlumla

akşam yemeği şöyle olacak ,domates corba,fırında balık,bol salata,1 dlm ekmek,

ara olarak meyve yerim

sayfalar ne çok akmış,geçmişi okuyayım

krizantem çok tatlı birine benziyon sen yaw :))

Ama şu an yaptıkların doğru .. özellikle yavaş yemek yemek

insan fazla fazla yediğini hissediyormuş

Hakikaten sağlıklı diyete başladığımdan beri daha dinç uyanıyorum

kesinlikle yorulmuyorum

demek insan fazla yediğinde hantallaşıp yorgun hissediyor kendini.

ayy inannmıyorummmmm... gercek bir irade ayriyettennn basarı öyküsü buuu

teşekkür ederim tatlım benim sende cok tatlı birine benziyosun okadar sene ye ye ye şimdi ektimi biciyorum :S neyse napalım bundada hayır vardır bölece saglıklı yasam nasıl olurmus görücez şimdiden herkeze yardımları için teşekkür ederim

vayyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeee ne çok vermişsin helal sana. bişey soracam sarkma oldumu canım sporda yaptınmı düzenli.

ammanim boooooooooooo helal olsunn kız sana valla seni gördükce diyet için agzımın suyu aktıı yagları eritmeye fit bi vücuda hücummmmmmmmmmmmmmm

tamam şimdi hatırladım başarı hikayen vardı senin tamam tamam okudumdu zati ilk zamanlar. ama yine okuyayım bende çok merak ettim. livacım kiloluyken neler hissettin bilemem ama zayıflayınca çok mutlu oluyor insan. hele senin gibi 10 küsürlü kilolalardan 50lili rakamlara inmek süper ötesi mucize gibi olsa gerek canım harikasın mükemmelsin süpersin geri kalanlarıda beraber verelim olurmu. topiğe daha yoğun gir hepiciğimize sayende azim gelir. seni düzenli görmek isteriz artıkın bırakmayız peşini :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…