60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

livaaa bende çok çatlak var.
aşırı kilo alıp vermedim hep kiloluydum ama çok çatlak oldu . sende de var mı

akşam yemeginde 17.30 gibi salata ve balık yedim
ne zaman balık yesem canım hep tatlı çeker. bizim catering firması da ne zaman balık yollasa yanında helva geliyor bugun ki gibi. meyveden çok tatlı geliyor ama ben hiç yemiyorum zorda gelmiyor çünkü yolladıkları genelde şerbetli tatlı yada su kakao nişasta ve şekerden yapılan uydurukkaydırık sütlümsü tatlılar. bi tramisuları var ayda yılda bir çıkan işte ona hayır demek zor oluyor ama diyorum ona da. anca yarım kk filan yiyorum en fazla.
neyse eve geldim iki küçük portakal üstüne 2 yk yoort, 1 tatlı kaşı pekmezle sos yaptım üstüne kakao serptim mmm kakaoya bagımlı oldum şekersiz olunca tadı ne kadar da yogun ve güzell
çok hafif hissediyorum kendimi kızlar çooook
hafifim
hafifsin
hafif !!

Son düzenleyen: Moderatör:
yarın akşam yemeginde salatamın yanında köfte yiycem
yarın sıra kırmızı ette
kıymalarımı buzluktan çıkardım bir tabak üstünde radyatörün üstüne koydum buzun 1 - 2 saate çözülür köfte yogurcam yatmadan hazır olsun ki sabah pişirip atim çantamaaa

loxandraaa

canım sen Ankara da mı oturuyor sun ?
Benim ailem orada Eryaman 3. etapdalar.
t
evet canım ankaradayım ama eryamanı cok iyi bilmiyorum.

bişey sorcam ,hani 3 haftadır kilo veremedim diyorsun ya,yağ miktarına dikkat ediyormusun yemeklerde ve salatada ne kadar yağ kullanıyorsun

bu arada bu akşam spor yok. dün 31 dk burn it up level 1 yapmıştım ardında 11 dk karın hareketleri.
her gün her gün sıkılma olmasın hem dinleneyim enerji toplim dedim bugün spor yoruyo çünkü çalışıyorum da çok kasmamak lazm dimi

hugocuk bişey sorcam sana,spor yaptıgın günle yapmadıgın gün arasında beslenmende bir fark oluyor mu?

canım burn it up ın linkini gönderir misin bana özelden bulamadım

ya famirto buldum ben senin niye kilo veremedigini, 1:akşamları hep sandwiç yiyorsun kuru kuru,bu kısırdöngüyü kırman lazım,okuldasın haftaiçi bişey yapamazsın ama haftasonları sıvı ağırlıklı beslensen bir faydası olabilir,hem vucudunu şaşırtmış olursun,haftasonları sadece kahvaltıda 1 dlm ekmek ye,onun dısında yeme,corba ve etsiz sulu yemekler ye haftasonu,akşam yemeği saatinde 7 yi geçmesin ctesi pazar.birde şu zevkin kuruyemişler yerine yaşyemiş yani meyve yesen nasıl olur?hem daha doyurucu 2 fındık,3 bademdense 1 elma veya portakal,veya kivi yesen canımcım.valla o kadar cabalıyon,boşa gidiyo diye üzülüyom,azcık değiştir şu yemek düzenini,sporu da ihmal etme tabii

iyi geceler kızlar..epeydir okuyorum yazdıklarınızı hatta bir ara katılmaya karar verdim ama hamile kaldığımı öğrendim..ardından 6.haftada anembriyonik gebelik olduğu anlaşıldı ve aldılar parçayı
şimdi toparladım kendimi çok şükür iyyim ama bu kilolar gitmiyor ya..
sabah ve öğle çok iyi gidiyo ama çalışınca ara öğünleri aksatıyorum...çok iyi bi şekilde kilo veren arkadaşlar var tebrik ediyorum onları gerçekten iradelerinden dolayı..bi de bana el atıverin yaaa..
boyum 160 cm kilom bu sabah itibarı ile 59.9 hedefim 55 olmak... birşey değilmiş gibi geliyor ama kızlar inanın üzerime yapışmış gibi geliyor bu kilolar gitmiyor ya...mesela yaklaşık üç haftadır haftada 5 gün yarım saat yürüdüm ama hiç kar etmedi...sabah ve öğlen yemeklerim de abartılı değil tek problem akşam yemeği ve çay atıştırmaları..inşaallah sizinle gaza gelebilirim biraz..bu sinerjiye beni de dahil edin

günaydınnn...

kahvaltı;
1 adet peynirli poğaça
şekersiz çay

ara öğün;
yeşil çay

öğle yemeği;
4 yk arapsaçlı et yemeği
4 yk bulgur pilavı
yoğurt

ara öğün;
2 kurabiye

akşam yemeği;
4 yk kıymalı taze fasulye
4 yk makarna
yeşil salata

ara öğün;
2 dilim kek

çok yoğun bir gündü, dayanamadım ara öğünlerde cozuttum

günaydın cicikızlar uyanınca önce bitki çayı. ardından 1 dilim peynir 1 domates 1 yeşilsoğan. bunları doğradım üzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı gezdirdim kekikte koydum ve 1 dilim çok tahıllı ekmekle yidim :86:

:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…