Çok teşekkür ederim canımSarkma olmadı canım zaten etim sıkıydı benim ve düzenli olarak haftada 3 kere spor yaptım hergün yürümeye çalıştım başlarda çok korktum sarkar ve kötü bir görüntü olur diye ama korktuğum başıma gelmedi çok şükür..
tloxandraaa
canım sen Ankara da mı oturuyor sun ?
Benim ailem orada Eryaman 3. etapdalar.
hugocuk bişey sorcam sana,spor yaptıgın günle yapmadıgın gün arasında beslenmende bir fark oluyor mu?
bu arada bu akşam spor yok. dün 31 dk burn it up level 1 yapmıştım ardında 11 dk karın hareketleri.
her gün her gün sıkılma olmasın hem dinleneyim enerji toplim dedim bugün spor yoruyo çünkü çalışıyorum da çok kasmamak lazm dimi
iyi akşamlar.nasıl gidiyor diyet?
iyi gidiyo gibi valla ama biraz zorlanmalar var yeni oldu için senin nasıl gidiyo
nerden bulim kzızzzzzzz,öfffffffffff bi zevkim şu kuruyemişler yaaaa ne tatlı yiyom ne çikolata yiyommmm,offfffffffff ama yememem lazımmmm,yimicimmmmmmmmmmmmmm
osmanlı tarihinden 85 almışımmmmmmmmm:92:kilo verip don gömlek sallıyamıyom bari notlarıma sallıyım
hugocuk bişey sorcam sana,spor yaptıgın günle yapmadıgın gün arasında beslenmende bir fark oluyor mu?
günaydınnn...
kahvaltı;
1 adet peynirli poğaça
şekersiz çay
ara öğün;
yeşil çay
öğle yemeği;
4 yk arapsaçlı et yemeği
4 yk bulgur pilavı
yoğurt
ara öğün;
2 kurabiye
akşam yemeği;
4 yk kıymalı taze fasulye
4 yk makarna
yeşil salata
ara öğün;
2 dilim kek
çok yoğun bir gündü, dayanamadım ara öğünlerde cozuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?