60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım

loxandra söyleyeceğim diyorum hep unutuyorum ne kadar tatlı bir bebek yaw maşallah
birde yorumlarına bakıyorum filan tecrübesiz değilsin aslında çok şey biliyorsun

günaydın hugocukkkkk.sende cocuk yok ama erkencisin maşallah.ben dün diyete tam olmanın meyvesini alsım taze taze dün 85.1 geliyordum bugun 84.4 valla diyerate tam uyunca oluyormus demekki,ben yanlıs yapıyormusun megersem akşam oğunlerını hafıf yemek gerekyormus,gunduz pilav makarna var ama aksam hafif olacak,yalnız bu diyette ara ögu yok ya ,o zorlayacak beni,aralara 1 er tane meyve koycam ben.

en son 85.5 i görmüştüm,bu durumda 100 gr için eccik sallıyomm:92::92:

emziren anne diyetini yapıyosun demi canım
ben hep erken kalkarım. 6 da kalkarım ben

loxandra söyleyeceğim diyorum hep unutuyorum ne kadar tatlı bir bebek yaw maşallah
birde yorumlarına bakıyorum filan tecrübesiz değilsin aslında çok şey biliyorsun

canım benim sağol,oğlusumun küçüklügü bu,onun dogumundan sonra yine bir diyet yapmıstım ,o zamanlar girmiştim kk ya,resmi de o zaman eklemiştim,70-79 grubuna takılıyordum o zaman,kilolarım 70lerdeydi,ben bişeyler biliyorum ama uygulamada sorun var işteama senden cok faydalanıyorum,iyi ki senin gibi biri var topikte,mesela göbek erimesi için tatlı hamurişi hiç yenmemesi gerektiğini bilmezdim,diyet de yapsam hep yerdim ben bunları,ondan istediğim verimi alamıyordum demkki,bu sefer farklı olacak inş..

emziren anne diyetini yapıyosun demi canım
ben hep erken kalkarım. 6 da kalkarım ben

evet onu yapıyom.

oo çok erkenmişşşşaslında çok iyi ,erken kalkınca metabolizma da daha çok çalısırmıs,ben kzıım kaçta kalkarsa o saatte kalkıyom,bugun 7 de mesela

Günaydın sevgili arkadaşlarım

kahvaltı öncesi 2 bardak ılık su içtim ve 2 tatlı kaşığı pekmez içtim.

kahvaltımda ;

light ekmekten yapılma bir tost
bol yeşillikli salata z.yağlı ( içinde peynir yok )
3 zeytin
2 bardak açık az şekerli çay.

bugün yürüyebilirsem eğer 1 saate yakın koşu bandında tempolu yürüyeceğim.

dilerim gününüz güzel ve huzurlu geçsin

t
evet canım ankaradayım ama eryamanı cok iyi bilmiyorum.

bişey sorcam ,hani 3 haftadır kilo veremedim diyorsun ya,yağ miktarına dikkat ediyormusun yemeklerde ve salatada ne kadar yağ kullanıyorsun

hayatım günaydın.
salatama mümkün olduğunca az koyuyorum ve hep zeytinyağı kullanıyorum.
ama şimdi daha da emin olmak için küöük bir kavonoza koyacağım kaşık ölçüsüyle kullanıcam.

Ya kızlar regl olcam her yanım ağrıyor belim karnım üfff
karnım da şişti :97:

biliyor musunuz keçi boynuzu regl döneminde ki şişliği ödemi engelliyor.
bizzat kendim denedim İbrahim saraçoğlunu dinlemiştim .
ama şimdi evde yok kiraz sapı da iyi geliyormuş.

diyetimde süt var hep,sabah akşam,dün denedim zar zor,midem bulanarak içtim 1 bardak,süt yerine 1 brd yogurt yiycem ben,kalorisi aynıdır heralde.

sabah kahvaltısının 1 brd. yogurdunu yiyorum şimdik.birazdan da kahvaltı yapcamm

Gnaydın Hugocuk.. afiyet olsun..

Günaydın afiyet olsun....

Günaydın cici kızlar...
Ben de bu sabah erkenciydim ama girip de yazma imkanım olmadı..
saat 4 ten beri ayaktayım bakalım bugün nasıl geçecek...

günaydı herkese

ben de erkenciyim bugün
dün akşam pilates yaptım, nasıl hamlamışım, pek beceremedim ama koşu bandında 1 saatte o kadar terlemiyorum ben yaa :))

sabah canım kahvaltı istemedi, 1 kase karışık meyveli k-flakes yedimm

Kızlar gidip lavobolarımı temizleyim karınca cesetleri dolu

temizken tiksiniyorum bunlardan gidip gidip temizliyorum üff

dün evimi süpürdüm - tozumu aldım - sildim mis gibi bugün fazla işim yok

sonra da yürüyüşümü yapiciyim.

öptüm hepinizi

günaydın arkadaşlar pazartesiden beri yoğunum yazamıyorum.
akşam yemeğim
greyfurt suyumu içtim
kıymalı patlıcan oturtma
1 domates
1 salatalık
1 kase yoğurt

sabah kahvaltım
nesfit
200ml su

şimdi rezene içiyorum.

off akşam 12 kişiydik misafirim vardı 12 de gittiler cok uykum var hala :85::93:

günaydın kızlar herkese guzel bir gunnn diliyorumm

sabah klsik bi kahvaltıydi 1dlm kepek ekmek
1kkpeynir
1tk tahin pekmez
2 salatalık 1 domates dereotu ve maydonozzz
:119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::121::121::121::121::121::115::115::115::115::115:

Son düzenleme:
evde olanlar çok sanslılar ya bende yorgunum ve dinlenemiyorum okuldan dönünce yemek vs nasıl geciyo zaman anlamıyorum bi de regl olunca hiç işte olmak istemiyorummm

günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınızzzzzzzzz bakemmmmmmmm.

akşam meümü yazım hemencikk
3/2 denge sandviç ekmeği
1 kk kaşar peynir
10 adet mavi -yeşil çubuk kraker
2 hurma
2 kuru kayısı
1 badem
salatalık
yidimmmmmmmmmmm

sabah
1 dlm light ekmek
1 kk light beyaz peynir
2 zeytin
salatalık
nane
1 kuru kayısı
3 tk keten tohumlu yoğurt

kolay gelsin canım bendaha başlamadım yarın akşam üstü üniversitede okuyor oğlum gelecek hazırlık başlıyor oda diyet yapıyor üstelelik 33,34 kg verdi ama anne kalbi orada onu yapamaz bunu yiyemez heralda biraz abartıyorum kızıyor ama yapmadan olmuyor biraz başlayım

ylc cim acaba ben tahin pekmez yemesemmi sen hiç yiyomusun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…