hoşgeldin canımiyi geceler kızlar..epeydir okuyorum yazdıklarınızı hatta bir ara katılmaya karar verdim ama hamile kaldığımı öğrendim..ardından 6.haftada anembriyonik gebelik olduğu anlaşıldı ve aldılar parçayı
şimdi toparladım kendimi çok şükür iyyim ama bu kilolar gitmiyor ya..
sabah ve öğle çok iyi gidiyo ama çalışınca ara öğünleri aksatıyorum...çok iyi bi şekilde kilo veren arkadaşlar var tebrik ediyorum onları gerçekten iradelerinden dolayı..bi de bana el atıverin yaaa..
boyum 160 cm kilom bu sabah itibarı ile 59.9 hedefim 55 olmak... birşey değilmiş gibi geliyor ama kızlar inanın üzerime yapışmış gibi geliyor bu kilolar gitmiyor ya...mesela yaklaşık üç haftadır haftada 5 gün yarım saat yürüdüm ama hiç kar etmedi...sabah ve öğlen yemeklerim de abartılı değil tek problem akşam yemeği ve çay atıştırmaları..inşaallah sizinle gaza gelebilirim biraz..bu sinerjiye beni de dahil edin
günaydın hugocukkkkk.sende cocuk yok ama erkencisin maşallah.ben dün diyete tam olmanın meyvesini alsım taze taze dün 85.1 geliyordum bugun 84.4valla diyerate tam uyunca oluyormus demekki,ben yanlıs yapıyormusun megersem akşam oğunlerını hafıf yemek gerekyormus,gunduz pilav makarna var ama aksam hafif olacak,yalnız bu diyette ara ögu yok ya ,o zorlayacak beni,aralara 1 er tane meyve koycam ben.
en son 85.5 i görmüştüm,bu durumda 100 gr için eccik sallıyomm:92::92:
loxandra söyleyeceğim diyorum hep unutuyorum ne kadar tatlı bir bebek yaw maşallah
birde yorumlarına bakıyorum filan tecrübesiz değilsin aslında çok şey biliyorsun
emziren anne diyetini yapıyosun demi canım
ben hep erken kalkarım. 6 da kalkarım ben
t
evet canım ankaradayım ama eryamanı cok iyi bilmiyorum.
bişey sorcam ,hani 3 haftadır kilo veremedim diyorsun ya,yağ miktarına dikkat ediyormusun yemeklerde ve salatada ne kadar yağ kullanıyorsun
günaydın cicikızlaruyanınca önce bitki çayı. ardından 1 dilim peynir 1 domates 1 yeşilsoğan. bunları doğradım üzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı gezdirdim kekikte koydum ve 1 dilim çok tahıllı ekmekle yidim :86:
Günaydın sevgili arkadaşlarım
kahvaltı öncesi 2 bardak ılık su içtim ve 2 tatlı kaşığı pekmez içtim.
kahvaltımda ;
light ekmekten yapılma bir tost
bol yeşillikli salata z.yağlı ( içinde peynir yok )
3 zeytin
2 bardak açık az şekerli çay.
bugün yürüyebilirsem eğer 1 saate yakın koşu bandında tempolu yürüyeceğim.
dilerim gününüz güzel ve huzurlu geçsin
kolay gelsin canım bendaha başlamadım yarın akşam üstü üniversitede okuyor oğlum gelecek hazırlık başlıyor oda diyet yapıyor üstelelik 33,34 kg verdi ama anne kalbi orada onu yapamaz bunu yiyemez heralda biraz abartıyorum kızıyor ama yapmadan olmuyor biraz başlayımKızlar gidip lavobolarımı temizleyim karınca cesetleri dolu
temizken tiksiniyorum bunlardan gidip gidip temizliyorum üff
dün evimi süpürdüm - tozumu aldım - sildim mis gibi bugün fazla işim yok
sonra da yürüyüşümü yapiciyim.
öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?