kolay gelsin canım bendaha başlamadım yarın akşam üstü üniversitede okuyor oğlum gelecek hazırlık başlıyor oda diyet yapıyor üstelelik 33,34 kg verdi ama anne kalbi orada onu yapamaz bunu yiyemez heralda biraz abartıyorum kızıyor ama yapmadan olmuyor biraz başlayım
ya famirto buldum ben senin niye kilo veremedigini, 1:akşamları hep sandwiç yiyorsun kuru kuru,bu kısırdöngüyü kırman lazım,okuldasın haftaiçi bişey yapamazsın ama haftasonları sıvı ağırlıklı beslensen bir faydası olabilir,hem vucudunu şaşırtmış olursun,haftasonları sadece kahvaltıda 1 dlm ekmek ye,onun dısında yeme,corba ve etsiz sulu yemekler ye haftasonu,akşam yemeği saatinde 7 yi geçmesin ctesi pazar.birde şu zevkin kuruyemişler yerine yaşyemişyani meyve yesen nasıl olur?hem daha doyurucu 2 fındık,3 bademdense 1 elma veya portakal,veya kivi yesen canımcım.valla o kadar cabalıyon,boşa gidiyo diye üzülüyom,azcık değiştir şu yemek düzenini,sporu da ihmal etme tabii
günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınızzzzzzzzz bakemmmmmmmm.
akşam meümü yazım hemencikk
3/2 denge sandviç ekmeği
1 kk kaşar peynir
10 adet mavi -yeşil çubuk kraker
2 hurma
2 kuru kayısı
1 badem
salatalık
yidimmmmmmmmmmm
sabah
1 dlm light ekmek
1 kk light beyaz peynir
2 zeytin
salatalık
nane
1 kuru kayısı
3 tk keten tohumlu yoğurt
ylc cim acaba ben tahin pekmez yemesemmi sen hiç yiyomusun
bugün beşinci ayımız bitti ama kocişim hatırlamadı
Allahım bu kadın milleti nedir böle yaaaaaaaaaaa
öle demeama famircim yaaen azından sabah uyanınca öpüp kutlayabilirdi.illa hediye alması gerekmez ki ama:78:
öle demeama famircim yaaen azından sabah uyanınca öpüp kutlayabilirdi.illa hediye alması gerekmez ki ama:78:
hügooooooooooooooo dımbırı dımbırıııııııııııııııııııııı,neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş dımbırı dımbırıııııııııı, nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, dımbırı dımbırııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı,yolandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dımbırı dımbırıııııııııııııııııııııııııı,nörüyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım benim bunlar iyi günlerin daha.10 sene geçince evlilik yıldönümünü bile hatırlamıyolar.
zorla hatırlatınca da geçiştirmeye calısıyolar marafsız bir şekilde.
geçen sene pizzacıya götürmüştü bizi eşim,yıldönümü kutlamasına bakk
kız güldürme beni Allahım yaaaa,yorma adamın kafasını böle şeylerle ne önemi var anlamıyorum ki,yada sen öpüp kutlasaydın madem belki oda senden beklemiştirrrrr
bana niye yokk dımbırı dımbırıı bakimmmmmmmm
kaffaltımı yaptım
1 su brd yogurt
1 yumurta
1 yk pekmez
1 dlm ç.t.ekmek
1 kırmızı biber
1 salatalık
yarım domatizzz
seni görmedim kız ne ara geldin yoktun deminnnnnnnnnnn:26:
seni hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn 33,Alsmaldık 33 melodisi ile karşılamak istiyorum
33 33 33 33
günaydıııııınn kızlaaarrr
nasılsınız bakalım?
istanbul da hava yine yağmurlu sıkıcı kasvetli ama ben iyiyim şükürler olsun
kahvaltımı yaptım pilatesimi yapıcam inşalaahh
1 kupa şekersiz çay
2 dilim kepekli ekmek
1 taze soğan 1 havuç 1 kk peynir 1 yumurta 1 tk z.yağı ile yapılmış baharatlı omlet
1 tutam dereotu
1 tutam maydonoz
1 domates
1 slatalık
1 köy biberi
2 tk pekmez
2 yk light yoğurt
2 yeşil 2 siyah zeytin
şimdi bu kahvaltının üstüne gelsin pilatesssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?