60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence yapmayın yada kepekli az yağlı şeyler yapın.. ben anneme gidince annem döktürüyo yemeden olmuyo mmadem siz diyet yapan birisiniz ona yardım edin... benim diyetisyenim görmezsen yemezsin derdi çook doğru.. hoş oğlunuzda baya vermiş belki koruyodur ama Allh hepimize yardım etsin

Ben akşam gene saçma sapan yemek yedim..
Hiç yazmayayım da sizi de kızdırmayayım..
sabah:
1 kk beyaz peynir
1 minik domates
1 çarliston biber
1/2 kırmızı biber
1 dilim denge ekmek
1 bardak çay

evet bak bunu deneyebilirimmmmm,haftasonuda akşamlarını geçiştiriyorum aslında ben bunu deniyim bari ama hügocuğuma sormam lazımmmm:86:

Günaydın dın dın dın
Afiyet olsun canım....

ylc cim acaba ben tahin pekmez yemesemmi sen hiç yiyomusun

Benim listemde hiç tatlı yok canım.. yemiyorum.. zaten sevmem de pekmez

öle demeama famircim yaa en azından sabah uyanınca öpüp kutlayabilirdi.illa hediye alması gerekmez ki ama:78:

kız güldürme beni Allahım yaaaa,yorma adamın kafasını böle şeylerle ne önemi var anlamıyorum ki,yada sen öpüp kutlasaydın madem belki oda senden beklemiştirrrrr

Herkese günaydınnnn
Bi şi sormak istiyorum size; vücuttan yağların atılması için bol bol su içmen gerekiyo diyor diyetisyenler fakat bazıları da bunu abartmamamız gerektiğini söylüyor... Hangisine inanacağımı şaşırdım... Bu konu hakkında bir bilginiz var mı acaba? yani bazıları 2lt yi geçmeyin sağlıklı olmuyor diyo... Napıcağımı bilemedim

öle demeama famircim yaa en azından sabah uyanınca öpüp kutlayabilirdi.illa hediye alması gerekmez ki ama:78:

canım benim bunlar iyi günlerin daha.10 sene geçince evlilik yıldönümünü bile hatırlamıyolar.
zorla hatırlatınca da geçiştirmeye calısıyolar marafsız bir şekilde.
geçen sene pizzacıya götürmüştü bizi eşim,yıldönümü kutlamasına bakk

hügooooooooooooooo dımbırı dımbırıııııııııııııııııııııı,neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş dımbırı dımbırıııııııııı, nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, dımbırı dımbırııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı,yolandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dımbırı dımbırıııııııııııııııııııııııııı,nörüyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bana niye yokk dımbırı dımbırıı bakimmmmmmmm

bencede iyi günlerinin kıymetini billlllllllll
bende 6 yıllık evliyimm,şimdilerde çiçekkk alır mutlak ama demekki 10 yıldan sonra pizzacıya götürüyo haaaaaa,benimde iyi günlerim desene

günaydıııııınn kızlaaarrr
nasılsınız bakalım?
istanbul da hava yine yağmurlu sıkıcı kasvetli ama ben iyiyim şükürler olsun

kahvaltımı yaptım pilatesimi yapıcam inşalaahh

1 kupa şekersiz çay
2 dilim kepekli ekmek
1 taze soğan 1 havuç 1 kk peynir 1 yumurta 1 tk z.yağı ile yapılmış baharatlı omlet
1 tutam dereotu
1 tutam maydonoz
1 domates
1 slatalık
1 köy biberi
2 tk pekmez
2 yk light yoğurt
2 yeşil 2 siyah zeytin

şimdi bu kahvaltının üstüne gelsin pilatesssssss

kaffaltımı yaptım
1 su brd yogurt
1 yumurta
1 yk pekmez
1 dlm ç.t.ekmek
1 kırmızı biber
1 salatalık
yarım domatizzz

kız güldürme beni Allahım yaaaa,yorma adamın kafasını böle şeylerle ne önemi var anlamıyorum ki,yada sen öpüp kutlasaydın madem belki oda senden beklemiştirrrrr

ben zaten yaptım ama ondan tık çıkmadı :44:
bi derdi var onun bugünlerde anlatmıyor bişey.
kesin annesigile bozuldu ama bana bişey anlatmazki

seni görmedim kız ne ara geldin yoktun deminnnnnnnnnnn:26:
seni hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn 33,Alsmaldık 33 melodisi ile karşılamak istiyorum
33 33 33 33

iwet iwet böle karşıla beni ,hoşgeldinizzz otttuzüçççç ottuzzzzüççç ottuzzüççç

renkli kahvaltısı ile kukulimmmm yine karşımızda,afiyet olsun kızzzzzzzzzzzzzzzz,senden gıskandımmm bende yoğurt yedimmm bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…