günaydınnn...
kahvaltı;
1 adet peynirli poğaça
şekersiz çay
ara öğün;
yeşil çay
öğle yemeği;
4 yk arapsaçlı et yemeği
4 yk bulgur pilavı
yoğurt
ara öğün;
2 kurabiye
akşam yemeği;
4 yk kıymalı taze fasulye
4 yk makarna
yeşil salata
ara öğün;
2 dilim kek
çok yoğun bir gündü, dayanamadım ara öğünlerde cozuttum
evde olanlar çok sanslılar ya bende yorgunum ve dinlenemiyorum okuldan dönünce yemek vs nasıl geciyo zaman anlamıyorum bi de regl olunca hiç işte olmak istemiyorummm
afiyet olsun topişşşşşşşşş,küsseellllmişşşşşşşşşş:65.
upurtayıda yemişin
günaydıııııınn kızlaaarrr
nasılsınız bakalım?
istanbul da hava yine yağmurlu sıkıcı kasvetli ama ben iyiyim şükürler olsun
kahvaltımı yaptım pilatesimi yapıcam inşalaahh
1 kupa şekersiz çay
2 dilim kepekli ekmek
1 taze soğan 1 havuç 1 kk peynir 1 yumurta 1 tk z.yağı ile yapılmış baharatlı omlet
1 tutam dereotu
1 tutam maydonoz
1 domates
1 slatalık
1 köy biberi
2 tk pekmez
2 yk light yoğurt
2 yeşil 2 siyah zeytin
şimdi bu kahvaltının üstüne gelsin pilatesssssss
kaffaltımı yaptım
1 su brd yogurt
1 yumurta
1 yk pekmez
1 dlm ç.t.ekmek
1 kırmızı biber
1 salatalık
yarım domatizzz
nasılsınız bakalım?
1 kupa şekersiz çay
2 dilim kepekli ekmek
1 taze soğan 1 havuç 1 kk peynir 1 yumurta 1 tk z.yağı ile yapılmış baharatlı omlet
1 tutam dereotu
1 tutam maydonoz
1 domates
1 slatalık
1 köy biberi
2 tk pekmez
2 yk light yoğurt
2 yeşil 2 siyah zeytin
kaffaltımı yaptım
1 su brd yogurt
1 yumurta
1 yk pekmez
1 dlm ç.t.ekmek
1 kırmızı biber
1 salatalık
yarım domatizzz
canım benim bunlar iyi günlerin daha.10 sene geçince evlilik yıldönümünü bile hatırlamıyolar.
zorla hatırlatınca da geçiştirmeye calısıyolar marafsız bir şekilde.
geçen sene pizzacıya götürmüştü bizi eşim,yıldönümü kutlamasına bakk
merhaba katrem :)
dün bende çozurttum
sabah: 2 dilim esmer ekmek + beyaz peynir + bir bardak süt
öğlen:körili tavuk + pilav (ama pilavımdan portakal çıktı... bir iki çatal sonrası yiyemedim. kıl dan iyidir ama pilavda ne alaka yani portakal dikkat etselerdi ya)
ikindi: 2 kek, en çikolatalısından
akşam: yogurt+ bakla+ 2 dilim esmer ekmek
22:00 civarında : 6 da olabilir 16 da sayıdan emin değilim habire tv seyrederken agzıma attım BADEM tuzsuz :)
23:00: tumaba yatak
upurts yidim amma peynir yok dikkatini çekerim,benim standartlarımda çoookk hafif bir kaffaltı:87::87:
cozutanlar kulübü toplanıyorkızlar cozutmayın yahu haftaiçi böyle yaparsanız,haftasonu düşünemiyorum sizi bugünü hafif geçirin o zaman da affettirin kendinizi:82:
hügooooooooooooooo dımbırı dımbırıııııııııııııııııııııı,neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş dımbırı dımbırıııııııııı, nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, dımbırı dımbırııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı,yolandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dımbırı dımbırıııııııııııııııııııııııııı,nörüyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
upurta yiyince penniirrrr yemiyon yaniiiiiiiiiiiii:44:biliçli diyetimle döverim sizi diyon yanii,eferim seneee kızzzzzzzz,devam loxi devammmmmmmmmmmmmmmm kim tutar bizi
afiyet olsun canım ben şimdi keyif çayımı içiyorum ama işlere başlamadı kızım beni bu sayfaya sokun ca çıkamıyorum işe başlasam biraz unutuyor başlamayınca böyle kalıyorumkaffaltımı yaptım
1 su brd yogurt
1 yumurta
1 yk pekmez
1 dlm ç.t.ekmek
1 kırmızı biber
1 salatalık
yarım domatizzz
cozutanlar kulübü toplanıyorkızlar cozutmayın yahu haftaiçi böyle yaparsanız,haftasonu düşünemiyorum sizi bugünü hafif geçirin o zaman da affettirin kendinizi:82:
öle değil kızzz,bugunkü liste böleydii,emziren anne diyetiiiiii,:92:
bu sarı kafalar oğlum içinnnnn
burdaaaaaaaaaaaaaaaayııımmmm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm dımbırı dımbırıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
GÜNAYDINNNNN CİCİŞLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Dün malum biraz hastane işlerimiz falan vardı çokşükür hiçbir sorun yokmuşayrıca dünn çokk yürüdmmmdolaştımm sabah 9dan akşam 10a kadar sokaklardaydıkkkkkkk:86::86::86: hala uykum var ve yorgunummm gün içinde kaybolursam bilin ki gözlerimi dinlendiriyorummmmmmm:86::86::86::86: (nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:86::86::86: )
Kahvaltımı da yazayımmmmmm
1,5 dilim denge ekmek
1kk beyaz peynir
1kkk lıght üçgen peynir
1 ince dilim hindi salam
biraz renksiz oldu benden beklemezdiniz biliyorum ama evde hiç yeşillik kalmamış dün de koşturmacadan alamadımmmm bugün gidip boll sebze meyve alıcam inşallahhhhhhhh
günaydınnnnnnnnnn cicimmmmmmmmmmm,el işleri sitesine mi bakıyon yineeeeeeeeegünaydın günaydın herkezlere günaydınn ben iyiyim başka bi sitede başka bişeye bakıyodum da ondan geçiktim.
akşam menü
şeker pancarı yemeği 6-7 yk
1 kepçe tavuk çorbası
sonra bir tane elma
sabah
2 su bardağı ılık su
domates-salatalık
2 kk peynir
5 zeytin
roka maydanoz
2 dilim tam tahıllı ekmek
eşim kızımı okula bırakmaya gittiğinde dönüşünde simit almış emme ben yimedim
tebrik ediyorum loxicim :92::92:günaydın hugocukkkkk.sende cocuk yok ama erkencisin maşallah.ben dün diyete tam olmanın meyvesini alsım taze taze dün 85.1 geliyordum bugun 84.4valla diyerate tam uyunca oluyormus demekki,ben yanlıs yapıyormusun megersem akşam oğunlerını hafıf yemek gerekyormus,gunduz pilav makarna var ama aksam hafif olacak,yalnız bu diyette ara ögu yok ya ,o zorlayacak beni,aralara 1 er tane meyve koycam ben.
en son 85.5 i görmüştüm,bu durumda 100 gr için eccik sallıyomm:92::92:
karınca cesedi mi ? benim salonda da var onlardan. orumcekler de var. temizliyorum bi iki gün içinde yine sarıyorlar. o arada karıncaları yiyip cesetlerini kum gibi yıgıyorlarKızlar gidip lavobolarımı temizleyim karınca cesetleri dolu
temizken tiksiniyorum bunlardan gidip gidip temizliyorum üff
dün evimi süpürdüm - tozumu aldım - sildim mis gibi bugün fazla işim yok
sonra da yürüyüşümü yapiciyim.
öptüm hepinizi
famirciimle aynı fikirdeyim. şu gençler bu konulara çok takılıyorlar. erkek milletinin çogu böle şeyleri hatırlamaz hatırlasa bile işlerine gelmez sora sizde hatırlamadı diye aglayıp kendinizi paralar sora adamlara cırlayıp onların da kafasını şişirirsiniz. benim kocam ilk evlilik yıldönümüzü hatırlamadı ben hatırlattım.. hep ben hatırlatırım galiba bizde pizza gibi bişi yemiştik ama 10. değil 1. yıldönümünde..kız güldürme beni Allahım yaaaa,yorma adamın kafasını böle şeylerle ne önemi var anlamıyorum ki,yada sen öpüp kutlasaydın madem belki oda senden beklemiştirrrrr
hügooooooooooooooo dımbırı dımbırıııııııııııııııııııııı,neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş dımbırı dımbırıııııııııı, nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, dımbırı dımbırııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı,yolandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dımbırı dımbırıııııııııııııııııııııııııı,nörüyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bencede iyi günlerinin kıymetini billlllllllll
bende 6 yıllık evliyimm,şimdilerde çiçekkk alır mutlak ama demekki 10 yıldan sonra pizzacıya götürüyo haaaaaa,benimde iyi günlerim desene
pilavından portakal mı çıktımerhaba katrem :)
dün bende çozurttum
sabah: 2 dilim esmer ekmek + beyaz peynir + bir bardak süt
öğlen:körili tavuk + pilav (ama pilavımdan portakal çıktı... bir iki çatal sonrası yiyemedim. kıl dan iyidir ama pilavda ne alaka yani portakal dikkat etselerdi ya)
ikindi: 2 kek, en çikolatalısından
akşam: yogurt+ bakla+ 2 dilim esmer ekmek
22:00 civarında : 6 da olabilir 16 da sayıdan emin değilim habire tv seyrederken agzıma attım BADEM tuzsuz :)
23:00: tumaba yatak
nasılsınız bakalım?
1 kupa şekersiz çay
2 dilim kepekli ekmek
1 tutam dereotu
1 tutam maydonoz
1 domates
1 slatalık
1 köy biberi
2 tk pekmez
2 yk light yoğurt
2 yeşil 2 siyah zeytin
kaffaltımı yaptım
1 su brd yogurt
1 yumurta
1 yk pekmez
1 dlm ç.t.ekmek
1 kırmızı biber
1 salatalık
yarım domatizzz
ben zaten yaptım ama ondan tık çıkmadı :44:
bi derdi var onun bugünlerde anlatmıyor bişey.
kesin annesigile bozuldu ama bana bişey anlatmazki
evdede olsan dinlenemiyorsun kendine iş bulunca hiç iş bitmiyor ama tabi dışaedaki işe benzemez canım allah yardımcınız olsun hiç olmazsa işiniz vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar olmuyanda aramakla yoruluyor çokşükür benim kızım dahil hiç olmassa eşinizin eline bakmassınız bunun için okutuyoruz ebbeyinler olarak
tebrik ediyorum loxicim :92::92:
karınca cesedi mi ? benim salonda da var onlardan. orumcekler de var. temizliyorum bi iki gün içinde yine sarıyorlar. o arada karıncaları yiyip cesetlerini kum gibi yıgıyorlarıyyy
famirciimle aynı fikirdeyim. şu gençler bu konulara çok takılıyorlar. erkek milletinin çogu böle şeyleri hatırlamaz hatırlasa bile işlerine gelmez sora sizde hatırlamadı diye aglayıp kendinizi paralar sora adamlara cırlayıp onların da kafasını şişirirsiniz. benim kocam ilk evlilik yıldönümüzü hatırlamadı ben hatırlattım.. hep ben hatırlatırım galiba bizde pizza gibi bişi yemiştik ama 10. değil 1. yıldönümünde..
hatırlamaz ablacım hatırlamıyor da ama bazen bana orrmantik şiirler yazıp e-mail atar, ama onu da ben uzun süre küsüp surat edince yapar normal zamanlarda eger aramız iyiyse aklına bile gelmez
ama sevdigini her fırsatta ifade eder buda bana yetiyor sanki yaa
nöörim dadlum yaa bugün çok nefesim daralıyo içim sıkılıyor iyi değilim pek aslındatelefon da zır zır susmuyor,odama girenler çıkanlar soru soranlar bilmem ne yalnız kalmak istiyorum ben offf offf yaaa off
en son çiçek aldığı sanırım bir 7-8 ayı vardır
pilavından portakal mı çıktı
ayy sanki kıl çıktı alemsin hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?