60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba katrem :)

dün bende çozurttum
sabah: 2 dilim esmer ekmek + beyaz peynir + bir bardak süt
öğlen:körili tavuk + pilav (ama pilavımdan portakal çıktı... bir iki çatal sonrası yiyemedim. kıl dan iyidir ama pilavda ne alaka yani portakal dikkat etselerdi ya)
ikindi: 2 kek, en çikolatalısından
akşam: yogurt+ bakla+ 2 dilim esmer ekmek
22:00 civarında : 6 da olabilir 16 da sayıdan emin değilim habire tv seyrederken agzıma attım BADEM tuzsuz :)
23:00: tumaba yatak

evde olanlar çok sanslılar ya bende yorgunum ve dinlenemiyorum okuldan dönünce yemek vs nasıl geciyo zaman anlamıyorum bi de regl olunca hiç işte olmak istemiyorummm

evdede olsan dinlenemiyorsun kendine iş bulunca hiç iş bitmiyor ama tabi dışaedaki işe benzemez canım allah yardımcınız olsun hiç olmazsa işiniz vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar olmuyanda aramakla yoruluyor çokşükür benim kızım dahil hiç olmassa eşinizin eline bakmassınız bunun için okutuyoruz ebbeyinler olarak

Afiyet olsun... Plates süper olacak..

kaffaltımı yaptım
1 su brd yogurt
1 yumurta
1 yk pekmez
1 dlm ç.t.ekmek
1 kırmızı biber
1 salatalık
yarım domatizzz

Afiyet olsun...

afiyet olsun canım ohhh ne güsel evindesin ac ebruyu yap pilatesi.bizde masa başında uyuklayalım :78:

kaffaltımı yaptım
1 su brd yogurt
1 yumurta
1 yk pekmez
1 dlm ç.t.ekmek
1 kırmızı biber
1 salatalık
yarım domatizzz

afiyet olsun ayy ne güzel yumurta yemişsin keşke bende yiyebilsem

olsun hatırlasında pizzacıya götürsün be
böyle hiç hatırlamamasından iyidir
üzülüyom böyle yapınca :78:

cozutanlar kulübü toplanıyorkızlar cozutmayın yahu haftaiçi böyle yaparsanız,haftasonu düşünemiyorum sizibugünü hafif geçirin o zaman da affettirin kendinizi:82:

upurts yidim amma peynir yok dikkatini çekerim,benim standartlarımda çoookk hafif bir kaffaltı:87::87:

upurta yiyince penniirrrr yemiyon yaniiiiiiiiiiiii:44:biliçli diyetimle döverim sizi diyon yanii,eferim seneee kızzzzzzzz,devam loxi devammmmmmmmmmmmmmmm kim tutar bizi

burdaaaaaaaaaaaaaaaayııımmmm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm dımbırı dımbırıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

GÜNAYDINNNNN CİCİŞLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Dün malum biraz hastane işlerimiz falan vardı çokşükür hiçbir sorun yokmuş ayrıca dünn çokk yürüdmmmdolaştımm sabah 9dan akşam 10a kadar sokaklardaydıkkkkkkk:86::86::86: hala uykum var ve yorgunummm gün içinde kaybolursam bilin ki gözlerimi dinlendiriyorummmmmmm:86::86::86::86: (nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:86::86::86: )

Kahvaltımı da yazayımmmmmm

1,5 dilim denge ekmek

1kk beyaz peynir

1kkk lıght üçgen peynir

1 ince dilim hindi salam

biraz renksiz oldu benden beklemezdiniz biliyorum ama evde hiç yeşillik kalmamış dün de koşturmacadan alamadımmmm bugün gidip boll sebze meyve alıcam inşallahhhhhhhh

upurta yiyince penniirrrr yemiyon yaniiiiiiiiiiiii:44:biliçli diyetimle döverim sizi diyon yanii,eferim seneee kızzzzzzzz,devam loxi devammmmmmmmmmmmmmmm kim tutar bizi

öle değil kızzz,bugunkü liste böleydii,emziren anne diyetiiiiii,:92:

bu sarı kafalar oğlum içinnnnn

kaffaltımı yaptım
1 su brd yogurt
1 yumurta
1 yk pekmez
1 dlm ç.t.ekmek
1 kırmızı biber
1 salatalık
yarım domatizzz
afiyet olsun canım ben şimdi keyif çayımı içiyorum ama işlere başlamadı kızım beni bu sayfaya sokun ca çıkamıyorum işe başlasam biraz unutuyor başlamayınca böyle kalıyorum

slm kızlar ben geldimm

ben bu aralar saldm kendimi sanırım diyete adapte olamıyorum...ne edecem ben :2:

günaydın günaydın herkezlere günaydınn ben iyiyim başka bi sitede başka bişeye bakıyodum da ondan geçiktim.
akşam menü
şeker pancarı yemeği 6-7 yk
1 kepçe tavuk çorbası
sonra bir tane elma
sabah
2 su bardağı ılık su
domates-salatalık
2 kk peynir
5 zeytin
roka maydanoz
2 dilim tam tahıllı ekmek
eşim kızımı okula bırakmaya gittiğinde dönüşünde simit almış emme ben yimedim

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn,afiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
he heeeeeeeeeeeee neruş kardanadam yapmışşşşşşşşşşşşşşşş,yaşasınnnnnnnnnnn
eleştirecek bişey bulduk menüsünde:86:

günaydınnnnnnnnnn cicimmmmmmmmmmm,el işleri sitesine mi bakıyon yineeeeeeeee
efferim kız sana,afiyet olsunnnnn

tebrik ediyorum loxicim :92::92:

karınca cesedi mi ? benim salonda da var onlardan. orumcekler de var. temizliyorum bi iki gün içinde yine sarıyorlar. o arada karıncaları yiyip cesetlerini kum gibi yıgıyorlar ıyyy

kız güldürme beni Allahım yaaaa,yorma adamın kafasını böle şeylerle ne önemi var anlamıyorum ki,yada sen öpüp kutlasaydın madem belki oda senden beklemiştirrrrr
famirciimle aynı fikirdeyim. şu gençler bu konulara çok takılıyorlar. erkek milletinin çogu böle şeyleri hatırlamaz hatırlasa bile işlerine gelmez sora sizde hatırlamadı diye aglayıp kendinizi paralar sora adamlara cırlayıp onların da kafasını şişirirsiniz. benim kocam ilk evlilik yıldönümüzü hatırlamadı ben hatırlattım.. hep ben hatırlatırım galiba bizde pizza gibi bişi yemiştik ama 10. değil 1. yıldönümünde..
hatırlamaz ablacım hatırlamıyor da ama bazen bana orrmantik şiirler yazıp e-mail atar, ama onu da ben uzun süre küsüp surat edince yapar normal zamanlarda eger aramız iyiyse aklına bile gelmez
ama sevdigini her fırsatta ifade eder buda bana yetiyor sanki yaa

nöörim dadlum yaa bugün çok nefesim daralıyo içim sıkılıyor iyi değilim pek aslında telefon da zır zır susmuyor,odama girenler çıkanlar soru soranlar bilmem ne yalnız kalmak istiyorum ben offf offf yaaa off
bencede iyi günlerinin kıymetini billlllllllll
bende 6 yıllık evliyimm,şimdilerde çiçekkk alır mutlak ama demekki 10 yıldan sonra pizzacıya götürüyo haaaaaa,benimde iyi günlerim desene

en son çiçek aldığı sanırım bir 7-8 ayı vardır

pilavından portakal mı çıktı
ayy sanki kıl çıktı alemsin hee

maşallh ne guzel ne renkli bir kahvaltı...

kaffaltımı yaptım
1 su brd yogurt
1 yumurta
1 yk pekmez
1 dlm ç.t.ekmek
1 kırmızı biber
1 salatalık
yarım domatizzz

afiyet olsunn loxii

ben zaten yaptım ama ondan tık çıkmadı :44:
bi derdi var onun bugünlerde anlatmıyor bişey.
kesin annesigile bozuldu ama bana bişey anlatmazki

sinir oluyorumm bana kayınna demeyin hep onlar sorun zaten eşim melek gibidir emmeee annesi bi aarasınn hemen bilirim bi tersleşirr...

haklısınız da coook yoruluyoruz tabi daha kötüler var ben öğretmenim en azından 3 ten sonra evdeyim de ama cocukta olunca ev iş zor

dikkat et kendine canım,geçmiş olsunnn
sen ne iş yapıyon kız bu arada:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…