canım benim sağol,oğlusumun küçüklügü bu,onun dogumundan sonra yine bir diyet yapmıstım ,o zamanlar girmiştim kk ya,resmi de o zaman eklemiştim,70-79 grubuna takılıyordum o zaman,kilolarım 70lerdeydi,ben bişeyler biliyorum ama uygulamada sorun var işteama senden cok faydalanıyorum,iyi ki senin gibi biri var topikte ,mesela göbek erimesi için tatlı hamurişi hiç yenmemesi gerektiğini bilmezdim,diyet de yapsam hep yerdim ben bunları,ondan istediğim verimi alamıyordum demkki,bu sefer farklı olacak inş..
Herkese günaydınnnn
Bi şi sormak istiyorum size; vücuttan yağların atılması için bol bol su içmen gerekiyo diyor diyetisyenler fakat bazıları da bunu abartmamamız gerektiğini söylüyor... Hangisine inanacağımı şaşırdım... Bu konu hakkında bir bilginiz var mı acaba? yani bazıları 2lt yi geçmeyin sağlıklı olmuyor diyo... Napıcağımı bilemedim
dikkat et kendine canım,geçmiş olsunnn
sen ne iş yapıyon kız bu arada:44:
diyetimde süt var hep,sabah akşam,dün denedim zar zor,midem bulanarak içtim 1 bardak,süt yerine 1 brd yogurt yiycem ben,kalorisi aynıdır heralde.
sabah kahvaltısının 1 brd. yogurdunu yiyorum şimdik.birazdan da kahvaltı yapcamm
evet bak bunu deneyebilirimmmmm,haftasonuda akşamlarını geçiştiriyorum aslında ben bunu deniyim bari ama hügocuğuma sormam lazımmmm:86:
valla ecus gerçekten her kafadan bir ses çıkıyor. mesela Dr. Ozan Tunçer in kitabını okudum o yine hepten tüm diyet kitapları çöpe diyor... Al buyur yani bu ne şimdi. adamın söyledikeri şeyler mantıklı. hepsini bilip, akıl süzgecinden geçirip kendimize en uygun olanı yapıcaz ben onu anladım. yoksa 40 parçaya ayrılsak bu işin hakkında gelemeyiz. biri diyor çok yeme, diğeri diyor çok ye ve ağırlık dengeleme yeteneği varmış her vücutta ve biz diyet yapmayı ve kilo vermeyi düşünüce kıtlık krizi sinyali veriyormuş vücut ve aklımızdan yemek çıkmaz oluyormuş artı vücut depolamaya başlıyormuş... arkadaşlar hepinize tavsiye ederim kitabı. e kitap olarak var. ücretsiz ve yasal olarak alıp okuyabiliyor yada paylaşabiliyorsunuz.
bu konuda her fikre açık olduğum için ne bulursam okuyorum. tüm fikirleri alıp kendime bir yol haritası çıkartıcam yoksa olmıcak bu iş... herkesin bedeni aynı değil, boyumuz, posumuz farklı, yaptıgımız hareketler farklı ama yedıklerımız hep aynı mıktarlar. yani biraz kafam karıştı benimde...
valla ecus gerçekten her kafadan bir ses çıkıyor. mesela Dr. Ozan Tunçer in kitabını okudum o yine hepten tüm diyet kitapları çöpe diyor... Al buyur yani bu ne şimdi. adamın söyledikeri şeyler mantıklı. hepsini bilip, akıl süzgecinden geçirip kendimize en uygun olanı yapıcaz ben onu anladım. yoksa 40 parçaya ayrılsak bu işin hakkında gelemeyiz. biri diyor çok yeme, diğeri diyor çok ye ve ağırlık dengeleme yeteneği varmış her vücutta ve biz diyet yapmayı ve kilo vermeyi düşünüce kıtlık krizi sinyali veriyormuş vücut ve aklımızdan yemek çıkmaz oluyormuş artı vücut depolamaya başlıyormuş... arkadaşlar hepinize tavsiye ederim kitabı. e kitap olarak var. ücretsiz ve yasal olarak alıp okuyabiliyor yada paylaşabiliyorsunuz.
bu konuda her fikre açık olduğum için ne bulursam okuyorum. tüm fikirleri alıp kendime bir yol haritası çıkartıcam yoksa olmıcak bu iş... herkesin bedeni aynı değil, boyumuz, posumuz farklı, yaptıgımız hareketler farklı ama yedıklerımız hep aynı mıktarlar. yani biraz kafam karıştı benimde...
merhaba gümüştutam
o kitabı bende okudum valla bence buradaki paylaşım çok daha mantıklı. neden bu kadar kilolandık ? çünkü yemek yemegi yada abur cuburu seviyoruz demek ki vücut dur demeyi bilmiyor. o kitapta ise vucudumu dinliyorum zayıflıyorum gibi saçma bir laf ediliyor. dogru olan şeylerde var mesela ıvır zıvır diyetlerin çöpe gitmesi gerektiği gibi ama vucuda o şekilde doydum sinyali göndermesi gerektiğini ögretene kadar biraz terbiye etmeli sonra bence onu dinleyebiliriz.
tebrik ediyorum loxicim :92::92:
karınca cesedi mi ? benim salonda da var onlardan. orumcekler de var. temizliyorum bi iki gün içinde yine sarıyorlar. o arada karıncaları yiyip cesetlerini kum gibi yıgıyorlarıyyy
famirciimle aynı fikirdeyim. şu gençler bu konulara çok takılıyorlar. erkek milletinin çogu böle şeyleri hatırlamaz hatırlasa bile işlerine gelmez sora sizde hatırlamadı diye aglayıp kendinizi paralar sora adamlara cırlayıp onların da kafasını şişirirsiniz. benim kocam ilk evlilik yıldönümüzü hatırlamadı ben hatırlattım.. hep ben hatırlatırım galiba bizde pizza gibi bişi yemiştik ama 10. değil 1. yıldönümünde..
hatırlamaz ablacım hatırlamıyor da ama bazen bana orrmantik şiirler yazıp e-mail atar, ama onu da ben uzun süre küsüp surat edince yapar normal zamanlarda eger aramız iyiyse aklına bile gelmez
ama sevdigini her fırsatta ifade eder buda bana yetiyor sanki yaa
nöörim dadlum yaa bugün çok nefesim daralıyo içim sıkılıyor iyi değilim pek aslındatelefon da zır zır susmuyor,odama girenler çıkanlar soru soranlar bilmem ne yalnız kalmak istiyorum ben offf offf yaaa off
en son çiçek aldığı sanırım bir 7-8 ayı vardır
pilavından portakal mı çıktı
ayy sanki kıl çıktı alemsin hee
günaydın canım ara öğünlerden ziyadede kahvaltın pek hoş görünmüyor poğaçayla yanigünaydınnn...
kahvaltı;
1 adet peynirli poğaça
şekersiz çay
ara öğün;
yeşil çay
öğle yemeği;
4 yk arapsaçlı et yemeği
4 yk bulgur pilavı
yoğurt
ara öğün;
2 kurabiye
akşam yemeği;
4 yk kıymalı taze fasulye
4 yk makarna
yeşil salata
ara öğün;
2 dilim kek
çok yoğun bir gündü, dayanamadım ara öğünlerde cozuttum
günaydın cicikızlaruyanınca önce bitki çayı. ardından 1 dilim peynir 1 domates 1 yeşilsoğan. bunları doğradım üzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı gezdirdim kekikte koydum ve 1 dilim çok tahıllı ekmekle yidim :86:
canım şu yün topagını yereyaglı iskenderden yada benim bayıldığım kaymaklı ekmek kadayıfından filan çıkarsaydın ya hikayende..ya çok asap bozucu zaten nerde birşey olsa gelir beni bulur. hani inan makarnadan çıksa aroma olsun diye koydular derdim ama pilav yani halis türk pilavı ve ben onu gördüm ama renginden nohut sandım once. aa ne güzel nohutlu pilav dedim... masada idrak ettim olayı :)
kızlar istahınız varsa kesecek bir hikayem var. bir gün salatamdan yün topağı çıktı. o hafta istah kalmadı ve 3 kilo verdim. üzüleyim m sevineyim mi bilemedin yani :)
afiyet olsun canımgünaydın arkadaşlar pazartesiden beri yoğunum yazamıyorum.
akşam yemeğim
greyfurt suyumu içtim
kıymalı patlıcan oturtma
1 domates
1 salatalık
1 kase yoğurt
sabah kahvaltım
nesfit
200ml su
şimdi rezene içiyorum.
off akşam 12 kişiydik misafirim vardı 12 de gittiler cok uykum var hala :85::93:
günaydın kızlar herkese guzel bir gunnn diliyorumm
sabah klsik bi kahvaltıydi 1dlm kepek ekmek
1kkpeynir
1tk tahin pekmez
2 salatalık 1 domates dereotu ve maydonozzz
:119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::121::121::121::121::121::115::115::115::115::115:
günaydın canım ara öğünlerden ziyadede kahvaltın pek hoş görünmüyor poğaçayla yani
afiyet olsun balım guzum gıymetlim
canım şu yün topagını yereyaglı iskenderden yada benim bayıldığım kaymaklı ekmek kadayıfından filan çıkarsaydın ya hikayende..
hiç bişi yemeyince yagdan ve kastan veriliyo en azından zararlı şeylerden tiksinir salataya dönerdik böle tam tersi olabilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?