60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar herkese merhabalar, günaydınlar. Bende geldim burdayım artık. hemen bahsedeyim kendimden. 64 kiloyum. 56 55 dolaylarında gezmek istiyorum. boyum 1.66. ben hep hep hep hep böyle orta kilolu biri olmuşumdur. eee artık birazda ince olayım öyle değil mi ? tüm hayatımı hafif toplu olarak geçirmek istemiyorum : ) .. ''vücut seklin böyle senin'' leride artık duymak istemiyorum :' (.. bence her şey bizim elimizde. ben yarın hollywood diyetine başlıyorum. o başlığa da bir şeyler yazdım. şu sıralar gerçekten yaza sıkı girmek isteyen arkadaşlarla beraber cepheye çıkabiliriz : ) . herkese sevgiler. şimdi biraz ders çalışmalıyım. aa bu arada ankara da öğrenciyim. herkese tekrar selamlar.

canım bende senelerce spor yaptım diyet yaptım ama hamurişi sonra şekerli içerdim çayı kahveyi azaltmıştım ama yinede şeker vardı. zayıfladım 60 kiloda oldum ama karnım hep vardı. ama diyette zorlanıyodum meğer insülin direnci sorunundan olmuyormuş. onun kırılması lazımmış. ben bilmiyodum bunu diyetisyene gittim dedim herşeyi biliyorum sporda yapıyorum ancak karnım hep kalıyo olmuyo dedim. karnım yüzünden hep bol kıyafetler giymek zorunda kalıyordum. diyetisyen anlattın insülin direncini ve tatlıyı şekeri tamamen kesmeden hamurişini bırakmadan beyaz unlu şeyleri fastfood filan bunları bırakmadan olmaz dedi ne kadar zayıflarsan zayıfla karnın hep kalır dedi. ve ben o ozaman seçim yaptım. ilk aydan itibaren fark vardı direk karnım erimeye başladı. evet göbek geç eriyor hala var ama eskisine göre çok çok az yani kıyafetten belli bile olmuyo yani. o da gidecek sporla diyetle. sende düzenli yaparsan uyarsan seninde gider canım. iltifatların içinde teşekkürler hepiciğimiz beraber birbirimize destek oluyoruz burda

valla ecus gerçekten her kafadan bir ses çıkıyor. mesela Dr. Ozan Tunçer in kitabını okudum o yine hepten tüm diyet kitapları çöpe diyor... Al buyur yani bu ne şimdi. adamın söyledikeri şeyler mantıklı. hepsini bilip, akıl süzgecinden geçirip kendimize en uygun olanı yapıcaz ben onu anladım. yoksa 40 parçaya ayrılsak bu işin hakkında gelemeyiz. biri diyor çok yeme, diğeri diyor çok ye ve ağırlık dengeleme yeteneği varmış her vücutta ve biz diyet yapmayı ve kilo vermeyi düşünüce kıtlık krizi sinyali veriyormuş vücut ve aklımızdan yemek çıkmaz oluyormuş artı vücut depolamaya başlıyormuş... arkadaşlar hepinize tavsiye ederim kitabı. e kitap olarak var. ücretsiz ve yasal olarak alıp okuyabiliyor yada paylaşabiliyorsunuz.

bu konuda her fikre açık olduğum için ne bulursam okuyorum. tüm fikirleri alıp kendime bir yol haritası çıkartıcam yoksa olmıcak bu iş... herkesin bedeni aynı değil, boyumuz, posumuz farklı, yaptıgımız hareketler farklı ama yedıklerımız hep aynı mıktarlar. yani biraz kafam karıştı benimde...

dikkat et kendine canım,geçmiş olsunnn
sen ne iş yapıyon kız bu arada:44:

arada oluyor böyle nefesim daralıyo cigerlerim sıkışıyor gibi. havalar beni çok etkiliyor durmadan depresifim zor iş yapıyorum zorluyorum kendimi.
ben özel bi firmada dış ticaret yöneticisiyim şekercim

canım sütü bende tek başına sevmem bu yüzden sabah mesela ara öğünde sütlü türk kahvesi pişiririm şekersiz çok lezzetli oluyo birde çok tok tutuyo. akşamda diyetisyen tavsiyesi magnezyum birde yenilenme için sütü ısıtıp içine pastalara kekelere konan kakaonun bazı markalarında içilebilir yazıyo. ondan koyarım 1 tatlı kaşığı o beni çok tok tutar hemde çok lezzetli çikolata yemiş gibi oluyosun. şekerde yok çok lezzetli tavsiye ederim hemde faydalı

evet bak bunu deneyebilirimmmmm,haftasonuda akşamlarını geçiştiriyorum aslında ben bunu deniyim bari ama hügocuğuma sormam lazımmmm:86:

evet tatloş değişiklik yapman lazım. mesela bendede her ay değişiklik oluyo çünkü alışıyo vücut kilo verme duruyo canım. sende akşamları geçiştiriyosun ondan oluyordur. mesela sabah ara öğündeki meyveyi kaldırdı diyetisyen akşam ara öğüne koydu aynı liste sadece saatlerde değişiklik yapıyo spordada kendim değişiklikler yapıyorum biliyosun sende sporda değişiklik yapabilirsin

Çok teşekkür ederim nette buldum hemen okumaya başlıyorum o zaman

merhaba gümüştutam
o kitabı bende okudum valla bence buradaki paylaşım çok daha mantıklı. neden bu kadar kilolandık ? çünkü yemek yemegi yada abur cuburu seviyoruz demek ki vücut dur demeyi bilmiyor. o kitapta ise vucudumu dinliyorum zayıflıyorum gibi saçma bir laf ediliyor. dogru olan şeylerde var mesela ıvır zıvır diyetlerin çöpe gitmesi gerektiği gibi ama vucuda o şekilde doydum sinyali göndermesi gerektiğini ögretene kadar biraz terbiye etmeli sonra bence onu dinleyebiliriz.

ben geldim faturalar kira yatırmaya gittimdi nasıl yağmur yağıyor sırılsıklam oldum ayaklarım bile ıslandı ayakkabıda öyle bir yağmur var yani. neyse geldim hemen ateşe tavuk göğüs koydum köride ekledim yağsız pişiyo öğlen yemeği için. ara öğünde sütlü türk kahvesi içiyorum :86:
eşimde baklava diye tutturdu gittim onada baklava aldım geldim yağmurda 1 saat dolandım ordan oraya ordan oraya

birde yemek pişirmeyi unuttuk diyorum ben. yağ bol diye en sağlıklı sebze yemeklere bile şişeden döküyoruz kaşıkla koyma huyumuz yok. niye yağ veriri lezzet yemeğe diye. etleri bile yağlı pişiriyoruz. beyaz un kullanıyoruz. zaten beyaz un insülini çıkartıyor birde yetmezmiş gibi beyaz unlu şerbetli tatlı yapıyoruz. zaten yemekler kalorili birde fastfood çıktı millet zati çalışıyo vakti yok gidip fastfood alıyo. marketlerde içeriği belli olmayan köfteler binbir çeşit kaıtkılı et ürünleri. pilav var vazgeçilmez pirinç. oysaki kabuklu alınsa yapılsa olmaz işte niye kimse yemez çünkü. tavuğu kızartıyoruz yanına pirinç pilavı yanına cola eee olacağı buydu. göbeklere toplanıyo hep yağ. zayıf incecik insanda bile göbek var artık

ya çok asap bozucu zaten nerde birşey olsa gelir beni bulur. hani inan makarnadan çıksa aroma olsun diye koydular derdim ama pilav yani halis türk pilavı ve ben onu gördüm ama renginden nohut sandım once. aa ne güzel nohutlu pilav dedim... masada idrak ettim olayı :)

kızlar istahınız varsa kesecek bir hikayem var. bir gün salatamdan yün topağı çıktı. o hafta istah kalmadı ve 3 kilo verdim. üzüleyim m sevineyim mi bilemedin yani :)

Son düzenleme:
bende kahvaltımı yaptım
kahvaltılık gevrek+100 ml süt
2 tane ceviz
ara:
2 büsküvi
öğlen içinde yemeğim:
6 kaşık şiveydiz
4 kaşık bulgur pilavı yiyeceğim
burada dün iş çıkışı tam 45 dakika hızlı tempoda yürüdüm fakat eve gidince 1,5 lahmacunuda mideye indirdim. bu lahmacun aşkı beni zayıflatmayacak anlaşılan.

günaydın canım ara öğünlerden ziyadede kahvaltın pek hoş görünmüyor poğaçayla yani

afiyet olsun balım guzum gıymetlim

canım şu yün topagını yereyaglı iskenderden yada benim bayıldığım kaymaklı ekmek kadayıfından filan çıkarsaydın ya hikayende..
hiç bişi yemeyince yagdan ve kastan veriliyo en azından zararlı şeylerden tiksinir salataya dönerdik böle tam tersi olabilir yani

nugişim bitki çayına başladınmı. ben başladım bu hafta içicem haftaya bırakırım. ben aktardan 5 liraya aldım hepsini. epeyde boldu yani 2 aylık içecek miktarda çay çıkar

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım

günaydın canım ara öğünlerden ziyadede kahvaltın pek hoş görünmüyor poğaçayla yani

afiyet olsun balım guzum gıymetlim

merhaba,

şimdi bakıyoruz katremin profiline izmirli bir arkadaş.. hemşehriymisiz :) poğaça yerine boyozda yiyebilirdi diyoruz... valla bilen bilir bir izmirlinın boyoz krizi geldimi gözü dünyayı görmez gider alır yer :) arkadaş tutmuş yine kendini bence :)))

yolanda istediğin olsun :) aa şaşırmışım salata değilmiş iskenderden bir topak, kaymaklı ekmek kadayıfından 2 topak yün çıktı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…