canım şu yün topagını yereyaglı iskenderden yada benim bayıldığım kaymaklı ekmek kadayıfından filan çıkarsaydın ya hikayende..
hiç bişi yemeyince yagdan ve kastan veriliyo en azından zararlı şeylerden tiksinir salataya dönerdik böle tam tersi olabilir yani
bende kahvaltımı yaptım
kahvaltılık gevrek+100 ml süt
2 tane ceviz
ara:
2 büsküvi
öğlen içinde yemeğim:
6 kaşık şiveydiz
4 kaşık bulgur pilavı yiyeceğim
burada dün iş çıkışı tam 45 dakika hızlı tempoda yürüdüm fakat eve gidince 1,5 lahmacunuda mideye indirdim. bu lahmacun aşkı beni zayıflatmayacak anlaşılan.
merhaba,
şimdi bakıyoruz katremin profiline izmirli bir arkadaş.. hemşehriymisiz :) poğaça yerine boyozda yiyebilirdi diyoruz... valla bilen bilir bir izmirlinın boyoz krizi geldimi gözü dünyayı görmez gider alır yer :) arkadaş tutmuş yine kendini bence :)))
yolanda istediğin olsun :) aa şaşırmışım salata değilmiş iskenderden bir topak, kaymaklı ekmek kadayıfından 2 topak yün çıktı :))
hay allahım ya bir tane badem yemişgünaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınızzzzzzzzz bakemmmmmmmm.
akşam meümü yazım hemencikk
3/2 denge sandviç ekmeği
1 kk kaşar peynir
10 adet mavi -yeşil çubuk kraker
2 hurma
2 kuru kayısı
1 badem
salatalık
yidimmmmmmmmmmm
sabah
1 dlm light ekmek
1 kk light beyaz peynir
2 zeytin
salatalık
nane
1 kuru kayısı
3 tk keten tohumlu yoğurt
afiyet olsun canımBen akşam gene saçma sapan yemek yedim..
Hiç yazmayayım da sizi de kızdırmayayım..
sabah:
1 kk beyaz peynir
1 minik domates
1 çarliston biber
1/2 kırmızı biber
1 dilim denge ekmek
1 bardak çay
kız ay olmuş daha herifin işi gücü yokta her ay kutlayacakmı sene bile değilöle demeama famircim yaaen azından sabah uyanınca öpüp kutlayabilirdi.illa hediye alması gerekmez ki ama:78:
nivar elma kemiriyom özledin dimi benüüüüühügooooooooooooooo dımbırı dımbırıııııııııııııııııııııı,neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş dımbırı dımbırıııııııııı, nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, dımbırı dımbırııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı,yolandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dımbırı dımbırıııııııııııııııııııııııııı,nörüyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızz sen iskenderi çokmu seviyosun. aslına kendin yapsan yersin. şöyleki hazır döneri tavada yağsız çevirirsin. pideleri ama çok olmasın ısıtıp üzerine döneri koayrsın üzerinede yağsız salça hazırlarsın. salçayı sulandırıp tavada kaynatırsın dökersin üzerine yanınada yoğurt sağlıklı olur hem. buna alış derim ben. aslında kepekli pide daha doyurucu olur ama yoksa beyaz pidede kullanırsın yani arada yapıp yersin. ekmek kadayıfına bişey diyemiycem :86: şerbetli çünküm ama kendin yapmayı biliyosan şerbetini pekmezle yaparsın azcık koyarsın kaymak yersin nen üzülme herşeyin kolayı bulunur :86:
arkadaşlar ya görmediniz ya da yeni insanları hiç de iyi karşılamıyorsunuz. çok garipsedim. forumlar böyle olmamalı halbuki. bir selam, hoş geldin demek ya da yeni insanlar istenmiyorsa biz yeni kişiler kabul etmiyoruz demek bu kadar zor olmamalı sanırım. rahatsızlık vermiş isem de kusurabakmayın. iyi zayıflamalar herkese.
hugocumm yavrucmm ben allahtan çok iskenderci biri değilim. kociş bana bursada bilem yedirdi ı ıh düşkün değilim ama yerim yani
ama ekmek kadayıfına resmen deliriyorum şerbetli ama kaymakla çok hafifliyo normalde şerbetli tatlı sevmem ama kalori bombası kaymaklar beraber delirtici bir haz veriyor tanrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hmmmmmm hmmmmm şlapsss
muhadamağın şaklatmasını duyar gibi oldumşlapsssssssssss demez mi bide
benim eşim izmirde çalışıyo. yılbaşında onun yanında idim. ertesi sabah kahvaltıda "illa boyoz yiycen burda çok meşhurdur" dedi. gittik börekçiye söyledik boyozları ama o kadar yaglı idiydi ki çok şeffaflaşmıştı yagdanyiyemedim
sagol gümüştutamıyyy şaka maka midem kalktıııı
hay allahım ya bir tane badem yemişyemesen ne olurduki şimdi o badem zaten dişlerinin arasına girmiştir afiyet olsun
afiyet olsun canım
kız ay olmuş daha herifin işi gücü yokta her ay kutlayacakmı sene bile değil
nivar elma kemiriyom özledin dimi benüüüüü
[QUOTEloxandra;18785252]bana niye yokk dımbırı dımbırıı bakimmmmmmmm
lateralus hoşgeldin
bugün forum pek hareketli değil birde her gün 3-5 arkadaş geliyor heyoo bende varım diyo hoşgeldin canım yardımcı olucaz ögün yaz diyoruz vs sora arkadaş ugramıyo bi daha. tabi bunda senin suçun yok ama ister istemez bu oluyor yani
hoşgeldin hadi küsme hemen
benim kociş de btün erkeklerin aksine tanışma ay dönümü evlilk ay dönümü(daha yıl olmadıtebrik ediyorum loxicim :92::92:
karınca cesedi mi ? benim salonda da var onlardan. orumcekler de var. temizliyorum bi iki gün içinde yine sarıyorlar. o arada karıncaları yiyip cesetlerini kum gibi yıgıyorlarıyyy
famirciimle aynı fikirdeyim. şu gençler bu konulara çok takılıyorlar. erkek milletinin çogu böle şeyleri hatırlamaz hatırlasa bile işlerine gelmez sora sizde hatırlamadı diye aglayıp kendinizi paralar sora adamlara cırlayıp onların da kafasını şişirirsiniz. benim kocam ilk evlilik yıldönümüzü hatırlamadı ben hatırlattım.. hep ben hatırlatırım galiba bizde pizza gibi bişi yemiştik ama 10. değil 1. yıldönümünde..
hatırlamaz ablacım hatırlamıyor da ama bazen bana orrmantik şiirler yazıp e-mail atar, ama onu da ben uzun süre küsüp surat edince yapar normal zamanlarda eger aramız iyiyse aklına bile gelmez
ama sevdigini her fırsatta ifade eder buda bana yetiyor sanki yaa
nöörim dadlum yaa bugün çok nefesim daralıyo içim sıkılıyor iyi değilim pek aslındatelefon da zır zır susmuyor,odama girenler çıkanlar soru soranlar bilmem ne yalnız kalmak istiyorum ben offf offf yaaa off
en son çiçek aldığı sanırım bir 7-8 ayı vardır
pilavından portakal mı çıktı
ayy sanki kıl çıktı alemsin hee
saol cnm meslektaşız branşın ne?bende ingilizce öğretmebniyim ama şu an çalışmıorum atama bekliorum inşallah bu atamada olucak.maşallh ne guzel ne renkli bir kahvaltı...
afiyet olsunn loxii
sinir oluyorumm bana kayınna demeyin hep onlar sorun zaten eşim melek gibidir emmeee annesi bi aarasınn hemen bilirim bi tersleşirr...
haklısınız da coook yoruluyoruz tabi daha kötüler var ben öğretmenim en azından 3 ten sonra evdeyim de ama cocukta olunca ev iş zor
cnm hoşgeldin buraya gelmekle çok iyi bi iş yaptın biz burdan birbirimzden çok şeyler öğrendik. ve k,loları verdik.sende buraya sıkı sarıl yiyip içtklerini yaptığın sporu yaz sanada yardımcı olmayaa çalışırz:)Arkadaşlar herkese merhabalar, günaydınlar. Bende geldim burdayım artık. hemen bahsedeyim kendimden. 64 kiloyum. 56 55 dolaylarında gezmek istiyorum. boyum 1.66. ben hep hep hep hep böyle orta kilolu biri olmuşumdur. eee artık birazda ince olayım öyle değil mi ? tüm hayatımı hafif toplu olarak geçirmek istemiyorum : ) .. ''vücut seklin böyle senin'' leride artık duymak istemiyorum :' (.. bence her şey bizim elimizde. ben yarın hollywood diyetine başlıyorum. o başlığa da bir şeyler yazdım. şu sıralar gerçekten yaza sıkı girmek isteyen arkadaşlarla beraber cepheye çıkabiliriz : ) . herkese sevgiler. şimdi biraz ders çalışmalıyım. aa bu arada ankara da öğrenciyim. herkese tekrar selamlar.
cnm mrb,ben genel olarak bütün diyetlere karşıyım yani yok karbonhidrat diyeti yok ot diyeti yok bu diyeti fln. daha doğrusu diyet kelimesinin kendisine karşıyım sağlık beslenme bunun en güzel adı.valla ecus gerçekten her kafadan bir ses çıkıyor. mesela Dr. Ozan Tunçer in kitabını okudum o yine hepten tüm diyet kitapları çöpe diyor... Al buyur yani bu ne şimdi. adamın söyledikeri şeyler mantıklı. hepsini bilip, akıl süzgecinden geçirip kendimize en uygun olanı yapıcaz ben onu anladım. yoksa 40 parçaya ayrılsak bu işin hakkında gelemeyiz. biri diyor çok yeme, diğeri diyor çok ye ve ağırlık dengeleme yeteneği varmış her vücutta ve biz diyet yapmayı ve kilo vermeyi düşünüce kıtlık krizi sinyali veriyormuş vücut ve aklımızdan yemek çıkmaz oluyormuş artı vücut depolamaya başlıyormuş... arkadaşlar hepinize tavsiye ederim kitabı. e kitap olarak var. ücretsiz ve yasal olarak alıp okuyabiliyor yada paylaşabiliyorsunuz.
bu konuda her fikre açık olduğum için ne bulursam okuyorum. tüm fikirleri alıp kendime bir yol haritası çıkartıcam yoksa olmıcak bu iş... herkesin bedeni aynı değil, boyumuz, posumuz farklı, yaptıgımız hareketler farklı ama yedıklerımız hep aynı mıktarlar. yani biraz kafam karıştı benimde...
bende bu gün çıkabilrsem alıcam hugocukcuğum çıkmazsam en kısa zmanda bende alıp başlıcam.zira benm göbeği biliosun 1-2 kilo almam lazım malzemelerdennugişim bitki çayına başladınmı. ben başladım bu hafta içicem haftaya bırakırım. ben aktardan 5 liraya aldım hepsini. epeyde boldu yani 2 aylık içecek miktarda çay çıkar
canım forumuumuz çok kalabalık sayfalar çok hızlı ilerliyor hergün senini gibi belki 10 kişi gelio katılıo tabi hoşgeldin ama sende alışırsın bu forumun hızına merak etmearkadaşlar ya görmediniz ya da yeni insanları hiç de iyi karşılamıyorsunuz. çok garipsedim. forumlar böyle olmamalı halbuki. bir selam, hoş geldin demek ya da yeni insanlar istenmiyorsa biz yeni kişiler kabul etmiyoruz demek bu kadar zor olmamalı sanırım. rahatsızlık vermiş isem de kusurabakmayın. iyi zayıflamalar herkese.
lateralus hoşgeldin
bugün forum pek hareketli değil birde her gün 3-5 arkadaş geliyor heyoo bende varım diyo hoşgeldin canım yardımcı olucaz ögün yaz diyoruz vs sora arkadaş ugramıyo bi daha. tabi bunda senin suçun yok ama ister istemez bu oluyor yani
hoşgeldin hadi küsme hemen
günaydın kukim kahvaltın fevkaladenin fevkindegünaydıııııınn kızlaaarrr
nasılsınız bakalım?
istanbul da hava yine yağmurlu sıkıcı kasvetli ama ben iyiyim şükürler olsun
kahvaltımı yaptım pilatesimi yapıcam inşalaahh
1 kupa şekersiz çay
2 dilim kepekli ekmek
1 taze soğan 1 havuç 1 kk peynir 1 yumurta 1 tk z.yağı ile yapılmış baharatlı omlet
1 tutam dereotu
1 tutam maydonoz
1 domates
1 slatalık
1 köy biberi
2 tk pekmez
2 yk light yoğurt
2 yeşil 2 siyah zeytin
şimdi bu kahvaltının üstüne gelsin pilatesssssss
afiyet olsun canımkaffaltımı yaptım
1 su brd yogurt
1 yumurta
1 yk pekmez
1 dlm ç.t.ekmek
1 kırmızı biber
1 salatalık
yarım domatizzz
afiyet olsun neruşum bende öğleden sonra dinlendiririm gözlerimiburdaaaaaaaaaaaaaaaayııımmmm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm dımbırı dımbırıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
GÜNAYDINNNNN CİCİŞLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Dün malum biraz hastane işlerimiz falan vardı çokşükür hiçbir sorun yokmuşayrıca dünn çokk yürüdmmmdolaştımm sabah 9dan akşam 10a kadar sokaklardaydıkkkkkkk:86::86::86: hala uykum var ve yorgunummm gün içinde kaybolursam bilin ki gözlerimi dinlendiriyorummmmmmm:86::86::86::86: (nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:86::86::86: )
Kahvaltımı da yazayımmmmmm
1,5 dilim denge ekmek
1kk beyaz peynir
1kkk lıght üçgen peynir
1 ince dilim hindi salam
biraz renksiz oldu benden beklemezdiniz biliyorum ama evde hiç yeşillik kalmamış dün de koşturmacadan alamadımmmm bugün gidip boll sebze meyve alıcam inşallahhhhhhhh
günaydınnnnnnnnnn cicimmmmmmmmmmm,el işleri sitesine mi bakıyon yineeeeeeeee
efferim kız sana,afiyet olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?