60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızz sen iskenderi çokmu seviyosun. aslına kendin yapsan yersin. şöyleki hazır döneri tavada yağsız çevirirsin. pideleri ama çok olmasın ısıtıp üzerine döneri koayrsın üzerinede yağsız salça hazırlarsın. salçayı sulandırıp tavada kaynatırsın dökersin üzerine yanınada yoğurt sağlıklı olur hem. buna alış derim ben. aslında kepekli pide daha doyurucu olur ama yoksa beyaz pidede kullanırsın yani arada yapıp yersin. ekmek kadayıfına bişey diyemiycem :86: şerbetli çünküm ama kendin yapmayı biliyosan şerbetini pekmezle yaparsın azcık koyarsın kaymak yersin nen üzülme herşeyin kolayı bulunur :86:

bugun pek sessizsiniz huuuuu neden bu kadar sesiz oldunuz cimcimesude de yok:82::82::82::82::82::82::82::82::82:

günayyydın.bende kahvaltımı yaptım.
1 tane kepekli sandvi ekmeği
1 kk ligth peynir
3 cery domates yidim.
1 kupa şekersiz tarçınlı çay
içtim.
bu saate kadar yarım lt de su içtim.inşallah 3 ltye tamamlayabilirim.
ara ögün yarım çay bardağı sarı leblebi yiyorum.

sizede afiyet olsun bu arada şiveydiz 'in ne olduğunu merak ettim.

arkadaşlar ya görmediniz ya da yeni insanları hiç de iyi karşılamıyorsunuz. çok garipsedim. forumlar böyle olmamalı halbuki. bir selam, hoş geldin demek ya da yeni insanlar istenmiyorsa biz yeni kişiler kabul etmiyoruz demek bu kadar zor olmamalı sanırım. rahatsızlık vermiş isem de kusurabakmayın. iyi zayıflamalar herkese.

benim eşim izmirde çalışıyo. yılbaşında onun yanında idim. ertesi sabah kahvaltıda "illa boyoz yiycen burda çok meşhurdur" dedi. gittik börekçiye söyledik boyozları ama o kadar yaglı idiydi ki çok şeffaflaşmıştı yagdan yiyemedim

yolanda istediğin olsun :) aa şaşırmışım salata değilmiş iskenderden bir topak, kaymaklı ekmek kadayıfından 2 topak yün çıktı :))

sagol gümüştutam ıyyy şaka maka midem kalktıııı

hay allahım ya bir tane badem yemiş yemesen ne olurduki şimdi o badem zaten dişlerinin arasına girmiştir afiyet olsun
Ben akşam gene saçma sapan yemek yedim..
Hiç yazmayayım da sizi de kızdırmayayım..
sabah:
1 kk beyaz peynir
1 minik domates
1 çarliston biber
1/2 kırmızı biber
1 dilim denge ekmek
1 bardak çay
afiyet olsun canım
öle demeama famircim yaa en azından sabah uyanınca öpüp kutlayabilirdi.illa hediye alması gerekmez ki ama:78:
kız ay olmuş daha herifin işi gücü yokta her ay kutlayacakmı sene bile değil
nivar elma kemiriyom özledin dimi benüüüüü
[QUOTEloxandra;18785252]bana niye yokk dımbırı dımbırıı bakimmmmmmmm[/QUOTE]

gıskanmayalım lütfennn

hugocumm yavrucmm ben allahtan çok iskenderci biri değilim. kociş bana bursada bilem yedirdi ı ıh düşkün değilim ama yerim yani
ama ekmek kadayıfına resmen deliriyorum şerbetli ama kaymakla çok hafifliyo normalde şerbetli tatlı sevmem ama kalori bombası kaymaklar beraber delirtici bir haz veriyor tanrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hmmmmmm hmmmmm şlapsss

lateralus hoşgeldin
bugün forum pek hareketli değil birde her gün 3-5 arkadaş geliyor heyoo bende varım diyo hoşgeldin canım yardımcı olucaz ögün yaz diyoruz vs sora arkadaş ugramıyo bi daha. tabi bunda senin suçun yok ama ister istemez bu oluyor yani
hoşgeldin hadi küsme hemen

damağın şaklatmasını duyar gibi oldumşlapsssssssssss demez mi bide

bildiğin yağlı hamur. bir nevi milföy diyelim. ancak bizim gibi İzmirde doğup, büyüyen yiyebiliyor. Çünkü tamamen farklı bir yiyecek, ne poğaçadır ne gevrek (siz simit dersiniz ) pazar kahvaltısından olmazsa olmazdır. Biz bazen dışardan gelen arkadaşlara veririz " bu ne yağlı yağlı" derler :) ver güzelim ben yerim derim hep

gıskanmayalım lütfennn [/QUOTE]

valla dişimin arasında kaldı kı,akşam dişimi fırçalarken farkettim bende yarısı çıktı:9.yavaş yavaş azaltıyoz işte napimmmmmmmmm,akşam sakladım zati hatırlatmayın sizde artıkda unutayım bari:13:

aynen öyle oluyor valla lateralus cummmmmmmmmmmm küsme hemen takıl bize,zayıflayalım berabercee

benim kociş de btün erkeklerin aksine tanışma ay dönümü evlilk ay dönümü(daha yıl olmadı ) bilmem ne ay dönümğ hepsini bilr aklında tutar daha ben sölmeden sabah hemen kutlar maşaallaahhhilla hediye alması tabiki şart deil bazen hediye alır bazen çiçek bazen de yemeğe çıkarız öenmli olan hatrlamak hatrlanmak.hatrlanmasa da olsun arada dünya telaşından kaynamıştr sağlık olsun Allah mutluluklarımızı daim etsin.cümlenin yuvasına huzur versin

saol cnm meslektaşız branşın ne?bende ingilizce öğretmebniyim ama şu an çalışmıorum atama bekliorum inşallah bu atamada olucak.

cnm hoşgeldin buraya gelmekle çok iyi bi iş yaptın biz burdan birbirimzden çok şeyler öğrendik. ve k,loları verdik.sende buraya sıkı sarıl yiyip içtklerini yaptığın sporu yaz sanada yardımcı olmayaa çalışırz:)
cnm mrb,ben genel olarak bütün diyetlere karşıyım yani yok karbonhidrat diyeti yok ot diyeti yok bu diyeti fln. daha doğrusu diyet kelimesinin kendisine karşıyım sağlık beslenme bunun en güzel adı.
insan en iyi kendisini bilir.ve bilmeli biz hep yanlış yapıoruz yaptığımızda bilioruz ama devam edoruz mesela kola içenler ( ben eskiden de sevmezdim şimide sevmem içmem)
1 bardak kolada 6 küp şeker var içindeki asitler katkı maddeleri cabası.ee neden içioruz ozman?mis gibi ayran varken taze sıkılmış meyve suları varken?
mesela kızartmalar.zaten yağlıyız her tarafımızdan yağ fışkırıo kot bgiyersin göbeğind fırlar elbise giyersin kalçan fırlar.ee madem bu kadar zaten yağ var vücudumuzda neden daha üstüne yağ alıoruz vücudumuza onun yerine ızgara fırın gibi şeyleri tercih etsek.hergün süt yoğurt meyve sebze herşeyden yesek olmazmı? ama yok olmaz hepimz insanız canımız çekio bazen dayanmaıoruz ozman napıcaz ucundan azıcık alıcaz bırakıcaz bu tatlıda olabilr başka hamur işide ama sınırımız bilicez önce kendimize söz vericez bir lokma başka yok dicez.anlaşma yapıcaz ve onun yerine sağlıklı şeyler yicez spor yapıcaz kilo milo kalmaz.sağlıklı bireyler olurz bizlerde.
nugişim bitki çayına başladınmı. ben başladım bu hafta içicem haftaya bırakırım. ben aktardan 5 liraya aldım hepsini. epeyde boldu yani 2 aylık içecek miktarda çay çıkar
bende bu gün çıkabilrsem alıcam hugocukcuğum çıkmazsam en kısa zmanda bende alıp başlıcam.zira benm göbeği biliosun 1-2 kilo almam lazım malzemelerden
canım forumuumuz çok kalabalık sayfalar çok hızlı ilerliyor hergün senini gibi belki 10 kişi gelio katılıo tabi hoşgeldin ama sende alışırsın bu forumun hızına merak etme

sağol yolanda the cat evet dediğini anlıyorum ama bu döngü böyle gider o zaman. zaten bi merhaba deyip gidenler gidiyor, derdi merhaba deyip gitmemek olanlar da zaten gelemiyor. yani ne olursa olsun sonuç kazanım yok. yeni insana merhaba demek, eskiden denilenler basıp gitmişse bile insana bir şey kaybettirmez. ama tabi mühim değil, kimse kimseyi umursamak durumunda da değil fakat ben bu forum güzel tatlı bir forum diye duymuştum ve biliyordum o yüzden biraz garipsedim.

günaydın kukim kahvaltın fevkaladenin fevkinde afiyet olsun canım
kaffaltımı yaptım
1 su brd yogurt
1 yumurta
1 yk pekmez
1 dlm ç.t.ekmek
1 kırmızı biber
1 salatalık
yarım domatizzz
afiyet olsun canım
afiyet olsun neruşum bende öğleden sonra dinlendiririm gözlerimi
günaydınnnnnnnnnn cicimmmmmmmmmmm,el işleri sitesine mi bakıyon yineeeeeeeee
efferim kız sana,afiyet olsunnnnn

hee el işleri sitesi dantel oya falan öğreniyom

kızlar her zmanki gibi forum coşuyo maşalahh 35 dk.pilates yaptım anneciğimle konuştum birazda aa baktım sayfalar akmış gitmişşşşşşş
kalça popo basen göbek karşık bir pilatesoldu bugün top lastik herşey kullanıldı güzel oldu.

şimdiiiiik bulaşık makinasını boşaltım bir akşam yemeği pişireyim.sonra ütü yığınına gömülcem

pazardan o kadar çok sebze yeşillik almışımki gözüm dönmüş resmen1 ay sağlıklı beslenemeyince böle oluo demekki bu hafta hep sebze ağırlıklı yedim ama boşa gitmeden pişireyim diorum içlerinede kuşbaşı yada kıyma koyuorumki et gıdamız eksik kalmasın
bugünde semiz otu pişrcem.bide çorba yapayım inşallah az sonra ara öğünümle

tamam kızlar utandım şimdi de. yok küsmüyorum da tam böyle şevkle gelmişken üzüldüm biraz :26: ama zayıflama enerjim beni bana getirir öyleyse şov başlasın :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…