Dün evde spor yapamadım ama dışarıda çok yürüdümmmmmmm bugün plates yapıcam pazartesi günkü ebru şallı videosunu buldum 50dkymış hem deeeeonu yapıcam şimdi, dün evd eolmadığımdan ev işleri kaldı bugün biraz evle ilgilenmem lazım ayakkabıları falan düzenliycem yerleştiricem yemek yapıcam akrgoya gitmem lazım hiç sebze kalmamış sebze alayım birazcıkkkk
Az önce ara öğünde 1 yeşil elme yaedim öğlen de ton balıklı lahanalı yoortlu naneli ilginçççç ama çokk lezzetli salatmı yapıcam yanında ekmeeemi yerimmmm
Bugün çok susuyorummmm şimdiye kadar içtiğim su1,5lt oldu apor da var bugün sanırım 3lt yi bulurum yineee dün e dışarda içtimvalla suyumu 2,5lt içtim dünnn ama beslenmem düzensiz oldu dışarda olduğumdannnnn yani kaçamak yapmadım ama düzensiz yedimm neyse bugünden itibaren tam gaz devammmm regl de yaklaşıyo biraz sinirliyimmm gerginimmmmm accuk fambığı yumrutlıyım da stress atıyımmmmm bareeeee
canım bende tarhana da aynısını duymustum burulurda beysehir ve civarında kıtır kıtır kızartarak yenen bi tarhana 25 cm capında bir daire kıtır kıtır bana ilk verdıler kokusu bi tuhaftı ver biz yeriz dedilerdi... şimdi alıştım emmeeebildiğin yağlı hamur. bir nevi milföy diyelim. ancak bizim gibi İzmirde doğup, büyüyen yiyebiliyor. Çünkü tamamen farklı bir yiyecek, ne poğaçadır ne gevrek (siz simit dersiniz) pazar kahvaltısından olmazsa olmazdır. Biz bazen dışardan gelen arkadaşlara veririz " bu ne yağlı yağlı" derler :) ver güzelim ben yerim derim hep
kukicm ben sınıf öğretmeniyim 5. yılımm inşllah atanırsınbenim kociş de btün erkeklerin aksine tanışma ay dönümü evlilk ay dönümü(daha yıl olmadı) bilmem ne ay dönümğ hepsini bilr aklında tutar daha ben sölmeden sabah hemen kutlar maşaallaahhh illa hediye alması tabiki şart deil bazen hediye alır bazen çiçek bazen de yemeğe çıkarız öenmli olan hatrlamak hatrlanmak.hatrlanmasa da olsun arada dünya telaşından kaynamıştr sağlık olsun Allah mutluluklarımızı daim etsin.cümlenin yuvasına huzur versin
saol cnm meslektaşız branşın ne?bende ingilizce öğretmebniyim ama şu an çalışmıorum atama bekliorum inşallah bu atamada olucak.
cnm hoşgeldin buraya gelmekle çok iyi bi iş yaptın biz burdan birbirimzden çok şeyler öğrendik. ve k,loları verdik.sende buraya sıkı sarıl yiyip içtklerini yaptığın sporu yaz sanada yardımcı olmayaa çalışırz:)
cnm mrb,ben genel olarak bütün diyetlere karşıyım yani yok karbonhidrat diyeti yok ot diyeti yok bu diyeti fln. daha doğrusu diyet kelimesinin kendisine karşıyım sağlık beslenme bunun en güzel adı.
insan en iyi kendisini bilir.ve bilmeli biz hep yanlış yapıoruz yaptığımızda bilioruz ama devam edoruz mesela kola içenler ( ben eskiden de sevmezdim şimide sevmem içmem)
1 bardak kolada 6 küp şeker var içindeki asitler katkı maddeleri cabası.ee neden içioruz ozman?mis gibi ayran varken taze sıkılmış meyve suları varken?
mesela kızartmalar.zaten yağlıyız her tarafımızdan yağ fışkırıo kot bgiyersin göbeğind fırlar elbise giyersin kalçan fırlar.ee madem bu kadar zaten yağ var vücudumuzda neden daha üstüne yağ alıoruz vücudumuza onun yerine ızgara fırın gibi şeyleri tercih etsek.hergün süt yoğurt meyve sebze herşeyden yesek olmazmı? ama yok olmaz hepimz insanız canımız çekio bazen dayanmaıoruz ozman napıcaz ucundan azıcık alıcaz bırakıcaz bu tatlıda olabilr başka hamur işide ama sınırımız bilicez önce kendimize söz vericez bir lokma başka yok dicez.anlaşma yapıcaz ve onun yerine sağlıklı şeyler yicez spor yapıcaz kilo milo kalmaz.sağlıklı bireyler olurz bizlerde.
bende bu gün çıkabilrsem alıcam hugocukcuğum çıkmazsam en kısa zmanda bende alıp başlıcam.zira benm göbeği biliosun 1-2 kilo almam lazım malzemelerden
canım forumuumuz çok kalabalık sayfalar çok hızlı ilerliyor hergün senini gibi belki 10 kişi gelio katılıo tabi hoşgeldin ama sende alışırsın bu forumun hızına merak etme
Dün evde spor yapamadım ama dışarıda çok yürüdümmmmmmm bugün plates yapıcam pazartesi günkü ebru şallı videosunu buldum 50dkymış hem deeeeonu yapıcam şimdi, dün evd eolmadığımdan ev işleri kaldı bugün biraz evle ilgilenmem lazım ayakkabıları falan düzenliycem yerleştiricem yemek yapıcam akrgoya gitmem lazım hiç sebze kalmamış sebze alayım birazcıkkkk
Az önce ara öğünde 1 yeşil elme yaedim öğlen de ton balıklı lahanalı yoortlu naneli ilginçççç ama çokk lezzetli salatmı yapıcam yanında ekmeeemi yerimmmm
Bugün çok susuyorummmm şimdiye kadar içtiğim su1,5lt oldu apor da var bugün sanırım 3lt yi bulurum yineee dün e dışarda içtimvalla suyumu 2,5lt içtim dünnn ama beslenmem düzensiz oldu dışarda olduğumdannnnn yani kaçamak yapmadım ama düzensiz yedimm neyse bugünden itibaren tam gaz devammmm regl de yaklaşıyo biraz sinirliyimmm gerginimmmmm accuk fambığı yumrutlıyım da stress atıyımmmmm bareeeee
Kızlar tam 1 saat tempolu yürüdüm
5 km de dinlenme yürüyüşü
genel olarak 5.9 - 6.2 km de sürekli yürüdüm ve 9 km. hızda aralarda koştum.
ama şu an iyi hissediyorum düşündüğüm gibi yorgun düşmedim.
sıcacık duşumu da aldım ohh
arada bol su ve salatalık yidim.
bir yandan da yemek hazırlığındayım
dün spor yapamadınmı hay allah çok feci imkansız nasıl olur olmalıydı nihahahahaayy bigünde yapmayıver
neruuuuuuuuş senin sinirli olduğunu tarih yazmaz dün spor yapamadın ondanmı oldu yoksam
afiyet olsun canım şiveydiz nereye has bi yemek :44:bende kahvaltımı yaptım
kahvaltılık gevrek+100 ml süt
2 tane ceviz
ara:
2 büsküvi
öğlen içinde yemeğim:
6 kaşık şiveydiz
4 kaşık bulgur pilavı yiyeceğim
burada dün iş çıkışı tam 45 dakika hızlı tempoda yürüdüm fakat eve gidince 1,5 lahmacunuda mideye indirdim. bu lahmacun aşkı beni zayıflatmayacak anlaşılan.
yok canım ağrımadı düngünadın nugişim dün öğleden sonra yine kayboldun başınmı ağrıdı canım
canım sadece avakado ve rezene eksük eşime aldıricemm onlarıdanugişim bitki çayına başladınmı. ben başladım bu hafta içicem haftaya bırakırım. ben aktardan 5 liraya aldım hepsini. epeyde boldu yani 2 aylık içecek miktarda çay çıkar
ay ben geriden geliyomya ondan böyle pepetibugun pek sessizsiniz huuuuu neden bu kadar sesiz oldunuz cimcimesude de yok:82::82::82::82::82::82::82::82::82:
afiyet olsun canım bende sordum şimdi şiveydiz nidmek diye bakalım cevap gelir heraldegünayyydın.bende kahvaltımı yaptım.
1 tane kepekli sandvi ekmeği
1 kk ligth peynir
3 cery domates yidim.
1 kupa şekersiz tarçınlı çay
içtim.
bu saate kadar yarım lt de su içtim.inşallah 3 ltye tamamlayabilirim.
ara ögün yarım çay bardağı sarı leblebi yiyorum.
sizede afiyet olsun bu arada şiveydiz 'in ne olduğunu merak ettim.
arkadaşlar ya görmediniz ya da yeni insanları hiç de iyi karşılamıyorsunuz. çok garipsedim. forumlar böyle olmamalı halbuki. bir selam, hoş geldin demek ya da yeni insanlar istenmiyorsa biz yeni kişiler kabul etmiyoruz demek bu kadar zor olmamalı sanırım. rahatsızlık vermiş isem de kusurabakmayın. iyi zayıflamalar herkese.
Seks yaparak zayıflayın...
Seks yaparak zayıflamak mümkün. Buna göre işe önce striptizle başlamak gerekiyor.
Araştırmacılar, özellikle kadınların seks esnasında çok kalori harcadığına dikkat çekerek zayıflamak için nasıl seks yapılacağı konusunda yol yardımında da bulundular. Buna göre işe önce striptizle başlamak gerekiyor.
Alman Bild Gazetesinde yer alan habere göre İngiliz bilim adamları insanın seks yaparak kilo verebileceğini ortaya çıkardılar. Sevişirken özellikle kadınların çok kalori harcadığını, böylece hızla zayıfladığını belirleyen İngiliz bilim adamları, Aktif seks, sevişerek zayıflamanın en iyi yolu dediler. Bild Gazetesi, İngiliz bilim adamlarının Seks yap, zayıfla dedikleri reçeteyi de yayımladı. Aktif seksle zayıflamanın yolu şöyle:
Sevişmeye striptiz yaparak başlanması gerekiyor. Çünkü striptiz 400 kalori yaktırıyor.
Ateşli öpüşme 325 kalori harcatıyor.
Ayakta seks yapmak, daha çok kalori harcatıyor. İnsan yatakta seks yaparken 200, ayakta ise 400 kalori yakıyor.
En çok kalori ise, oral seks yapılarak harcanabiliyor. Oral seks yaparak orgazmı yaşamak ise, ekstradan 100 kalori yaktırıyor.
İngiliz bilim adamları, haftada sadece üç kez seks yapmanın bir yılda 15 bin kalori yaktıracağına dikkat çekerek bunun 240 kilometrelik bir koşuda harcanan enerjiye denk olduğunu ve genelde bir beden küçülme anlamına geldiğini söylediler.
canım garipsenicek bişi yok burası da aslında her hangi bir sosyal ortam. yeni bir yere adapte olmak zaman alır hemen küsüp garipsedim demeye gerek yok ki.sağol yolanda the cat evet dediğini anlıyorum ama bu döngü böyle gider o zaman. zaten bi merhaba deyip gidenler gidiyor, derdi merhaba deyip gitmemek olanlar da zaten gelemiyor. yani ne olursa olsun sonuç kazanım yok. yeni insana merhaba demek, eskiden denilenler basıp gitmişse bile insana bir şey kaybettirmez. ama tabi mühim değil, kimse kimseyi umursamak durumunda da değil fakat ben bu forum güzel tatlı bir forum diye duymuştum ve biliyordum o yüzden biraz garipsedim.
tamam kızlar utandım şimdi de. yok küsmüyorum da tam böyle şevkle gelmişken üzüldüm biraz :26: ama zayıflama enerjim beni bana getirir öyleyse şov başlasın :))))
olmazzzzzzzzzz olamazzzzzzzzzzzzzzzzz zaten regl olucam sancım falan olur yapamam olana kadar full tıme yapmam lazımmmmmm
söyleyene bakkkkkkk ayrıcaaaa bi hasta oldun hergün spor sayıkladınnnnnnsporsuuuuzzzz bir hayat düşünemiyorum artıkkkk uykuda bile yapıyorummmmmmm
psi psi kooopaaaatımmmmmmmm billah yaparııııııııııııııııımmmvalla hugocukcuuuuumm ben regl öncesi delleniyorumm bir alınganlık bir sinir geliyo banaaaa bende sinirli bir insan oluyorum emin ollllll ama dün de çokkkkkkkk yürüdümmmm sabah 9 akşam 10 arası habire ordan oraya ordan oraya dolandık durdukkkkkk
canım bende tarhana da aynısını duymustum burulurda beysehir ve civarında kıtır kıtır kızartarak yenen bi tarhana 25 cm capında bir daire kıtır kıtır bana ilk verdıler kokusu bi tuhaftı ver biz yeriz dedilerdi... şimdi alıştım emmeee
kukicm ben sınıf öğretmeniyim 5. yılımm inşllah atanırsın
neruda bana o videoyu yollman mumkunmu pilates aşkıyla yanıyorum emmeeee vidyo yok
fambuuuuuuuuuk kıs şamar oglanı oldunn sende heeee..Dün evde spor yapamadım ama dışarıda çok yürüdümmmmmmm bugün plates yapıcam pazartesi günkü ebru şallı videosunu buldum 50dkymış hem deeeeonu yapıcam şimdi, dün evd eolmadığımdan ev işleri kaldı bugün biraz evle ilgilenmem lazım ayakkabıları falan düzenliycem yerleştiricem yemek yapıcam akrgoya gitmem lazım hiç sebze kalmamış sebze alayım birazcıkkkk
Benim gitmeye niyetim yokyeni gelen arkadaşlara diyorum. hemen hergün yeni arkadaş katılıyor bizde çok severiz sevgi doluyuz yeni arkadaşlara karşıancak çoğu bikaç gün takılıyo gidiyo tam alışıyoruz hooop gidiyorlar o yüzden bizimde kafamız karışıyo azcuuk kim kimdi ne zaman geldi filan hatlar karışıyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?