60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün evde spor yapamadım ama dışarıda çok yürüdümmmmmmm bugün plates yapıcam pazartesi günkü ebru şallı videosunu buldum 50dkymış hem deeee onu yapıcam şimdi, dün evd eolmadığımdan ev işleri kaldı bugün biraz evle ilgilenmem lazım ayakkabıları falan düzenliycem yerleştiricem yemek yapıcam akrgoya gitmem lazım hiç sebze kalmamış sebze alayım birazcıkkkk

Az önce ara öğünde 1 yeşil elme yaedim öğlen de ton balıklı lahanalı yoortlu naneli ilginçççç ama çokk lezzetli salatmı yapıcam yanında ekmeeemi yerimmmm

Bugün çok susuyorummmm şimdiye kadar içtiğim su1,5lt oldu apor da var bugün sanırım 3lt yi bulurum yineee dün e dışarda içtimvalla suyumu 2,5lt içtim dünnn ama beslenmem düzensiz oldu dışarda olduğumdannnnn yani kaçamak yapmadım ama düzensiz yedimm neyse bugünden itibaren tam gaz devammmm regl de yaklaşıyo biraz sinirliyimmm gerginimmmmm accuk fambığı yumrutlıyım da stress atıyımmmmm bareeeee

dün spor yapamadınmı hay allah çok feci imkansız nasıl olur olmalıydı nihahahaha ayy bigünde yapmayıver

Kızlar tam 1 saat tempolu yürüdüm

5 km de dinlenme yürüyüşü

genel olarak 5.9 - 6.2 km de sürekli yürüdüm ve 9 km. hızda aralarda koştum.

ama şu an iyi hissediyorum düşündüğüm gibi yorgun düşmedim.

sıcacık duşumu da aldım ohh

arada bol su ve salatalık yidim.

bir yandan da yemek hazırlığındayım

yeni gelen arkadaşlara diyorum. hemen hergün yeni arkadaş katılıyor bizde çok severiz sevgi doluyuz yeni arkadaşlara karşı ancak çoğu bikaç gün takılıyo gidiyo tam alışıyoruz hooop gidiyorlar o yüzden bizimde kafamız karışıyo azcuuk kim kimdi ne zaman geldi filan hatlar karışıyo bazen

canım bende tarhana da aynısını duymustum burulurda beysehir ve civarında kıtır kıtır kızartarak yenen bi tarhana 25 cm capında bir daire kıtır kıtır bana ilk verdıler kokusu bi tuhaftı ver biz yeriz dedilerdi... şimdi alıştım emmeee

kukicm ben sınıf öğretmeniyim 5. yılımm inşllah atanırsın

neruda bana o videoyu yollman mumkunmu pilates aşkıyla yanıyorum emmeeee vidyo yok

uzmanlar yağ yakımı için 4.5 ile 5.1 ararlığını tavsiye ediyorlar. koşmak yağ yakımı için iyi değildir. hem bu tempoyada alışacak vücut o yüzden ilerde dahada yükseltmek gerekecek. hangi seviyede hangi spor olursa olsun vücut bir zaman sonra alışıyo ve yakabileceği en az seviyede kalori ve yağ yakıyo malesef çok hızlı başlamanın pek faydası yok
birde ömür boyu spor yapacağımızı düşünürsek ona göre davranmamız lazım

evet yeni arkadaş durumlarını anladım. ben buralarda olcam merak etmeyin. şimdi neler yapılıyor yediklerimiz içtiklerimiz sporlarımız mı paylaşılıyor kuralları bileyim ki, uygun davranayim. öpücükleer.

dün spor yapamadınmı hay allah çok feci imkansız nasıl olur olmalıydı nihahahaha ayy bigünde yapmayıver

olmazzzzzzzzzz olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzaten regl olucam sancım falan olur yapamam olana kadar full tıme yapmam lazımmmmmm

söyleyene bakkkkkkk ayrıcaaaa bi hasta oldun hergün spor sayıkladınnnnnn sporsuuuuzzzz bir hayat düşünemiyorum artıkkkk uykuda bile yapıyorummmmmmm

neruuuuuuuuş senin sinirli olduğunu tarih yazmaz dün spor yapamadın ondanmı oldu yoksam

psi psi kooopaaaatımmmmmmmm billah yaparııııııııııııııııımmm valla hugocukcuuuuumm ben regl öncesi delleniyorumm bir alınganlık bir sinir geliyo banaaaa bende sinirli bir insan oluyorum emin ollllll ama dün de çokkkkkkkk yürüdümmmm sabah 9 akşam 10 arası habire ordan oraya ordan oraya dolandık durdukkkkkk

ebru şallı tan diye yazın sitesi var. orda pilates videoları var ordan yapabilirsiniz pilates veya sabahları tv8 de canlı pilates yaptırıyo evde olanlar ordanda yapabilirler

afiyet olsun canım şiveydiz nereye has bi yemek :44:
günadın nugişim dün öğleden sonra yine kayboldun başınmı ağrıdı canım
yok canım ağrımadı dün ama her ihtimale karşı gözlerimi dinlendireyim didim
nugişim bitki çayına başladınmı. ben başladım bu hafta içicem haftaya bırakırım. ben aktardan 5 liraya aldım hepsini. epeyde boldu yani 2 aylık içecek miktarda çay çıkar
canım sadece avakado ve rezene eksük eşime aldıricemm onlarıda

bugun pek sessizsiniz huuuuu neden bu kadar sesiz oldunuz cimcimesude de yok:82::82::82::82::82::82::82::82::82:
ay ben geriden geliyomya ondan böyle pepeti
afiyet olsun canım bende sordum şimdi şiveydiz nidmek diye bakalım cevap gelir heralde

kız dur hemende tavfra yaoıyonuz haa ben geriden geliyom daha yeni yani okuyom.bensiz olunca kimse ilgilenmemiş seninle canımcım bak biz burda az ve sık yiyerek diyet yapmadan herşeyden yiyerek zayıflıyoruz şekeri bırakanlar var benim gibi mesela spor yapanlar ve doktor kontrolü altında zayıflayanlar var.öğünlerimizi takip et bilgi edinirsin.soracağın bişey varsa sor canım yardımcı olurum

canım garipsenicek bişi yok burası da aslında her hangi bir sosyal ortam. yeni bir yere adapte olmak zaman alır hemen küsüp garipsedim demeye gerek yok ki.
neyse anlat bakalım kimsin nesin kaç kilosun boyun kaç kaç kilo olmak istiyorsun.? hamilelik yaşadın mı cocuk var mı yok mu. yaşam tarzın ne ? bütün gün oturuyor musun yoksa hareketli bir işin mi var spor yapıyor musun ?
ohooo senin işin çook burdaaa. sen anlatıcan sen yazıcan naptıını menülerini biz de naçizaten yorum yapıp sana dogru- yanlış ögreticez

tabee tabeee hiçbişey yapmamışsın dün saatlerce yürümüşsün daha ne olacak. sende bana benzedin valla. tam benle aynı kafada oldun bende biara ormanda 5 saat yürüdüm ertesi gün spor yapamadım üzülüyodum sanki yürüyüş spor olmuyo. üstelik yürümekten halsiz düştümdü. hatta bi ara dedim yaw ben o kadar spor yapıyorum niye yoruldumki dedim saate bi baktım 5 saat olmuş ormanda engebeli tırman filan yürümüşüm farkında değilim

Tatlım videoyu yollayamıyorum çünküçok büyükama ebru şallının kendi sitesinden yapabilirsin ben de ordan

fambuuuuuuuuuk kıs şamar oglanı oldunn sende heeee.. sitiressss topummm benümmm
bizim yimekte bugün kuru fesilye varmşşş yıkk
ben ondan 5 kaşık yer biras çorba içer bol salata yirimmm :44::44:

Benim gitmeye niyetim yok
Ben bu siteyi çok sevdim... Hem sizden öğrenicek çok şeyim var.. Toplu şekilde bişeyleri yapmak bence daha iyi oluyor... Sanırım buraya butun gun yedıklerımızı yazıyoruz... En azından bu sayede utanırım da çikolata yemem Yani ben öyle düşünüyorum, şimdilik
Bugün sabah kahvaltımda bi dilim light ekmek ve beyaz peynir yedim bi de şekersiz açık çay içtim
öğlen yemeğimi de saat 1 gibi yiyorum işyerinde 1 simit ve ayran yicem sizce nasıl?
Bu arada duyduğuma göre yemekleri saatli yemek kilo vermede ve sağlıklı beslenmede önemli bir kuralmış yani hergün aynı saatte öğünleri yemek....
Bu konuda bir bilginiz var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…