hosgeldinnnn.hemen başlayalım o zaman. 1 simit 4 dlm ekmek eder,çok fazla.illa ki fast food tarzı beslenmek zorunda isen tavuklu bir sandwiç yesen daha iyi yanında ayran ile,hem biraz protein almış olursun.Benim gitmeye niyetim yok
Ben bu siteyi çok sevdim... Hem sizden öğrenicek çok şeyim var.. Toplu şekilde bişeyleri yapmak bence daha iyi oluyor... Sanırım buraya butun gun yedıklerımızı yazıyoruz... En azından bu sayede utanırım da çikolata yememYani ben öyle düşünüyorum, şimdilik
Bugün sabah kahvaltımda bi dilim light ekmek ve beyaz peynir yedim bi de şekersiz açık çay içtim
öğlen yemeğimi de saat 1 gibi yiyorum işyerinde 1 simit ve ayran yicem sizce nasıl?
Bu arada duyduğuma göre yemekleri saatli yemek kilo vermede ve sağlıklı beslenmede önemli bir kuralmış yani hergün aynı saatte öğünleri yemek....
Bu konuda bir bilginiz var mı acaba?
45 dk yürüdüm.begendiniz mi beniii
hugocuk gitmedim burdayım sabah yarım dilim ekmek birde bir yemek kaşığı bal bir bardakta çay az şekerli.öğleni muz ve bir salatalıkla geçiştirsem olurmu canım daha spora başlamadım yarım saat tempolu yürüyeceğim..Verebilirmiyim kilo bu kadar sporla sence :26::26::26::26::26:yeni gelen arkadaşlara diyorum. hemen hergün yeni arkadaş katılıyor bizde çok severiz sevgi doluyuz yeni arkadaşlara karşıancak çoğu bikaç gün takılıyo gidiyo tam alışıyoruz hooop gidiyorlar o yüzden bizimde kafamız karışıyo azcuuk kim kimdi ne zaman geldi filan hatlar karışıyo bazen
Benim gitmeye niyetim yok
Ben bu siteyi çok sevdim... Hem sizden öğrenicek çok şeyim var.. Toplu şekilde bişeyleri yapmak bence daha iyi oluyor... Sanırım buraya butun gun yedıklerımızı yazıyoruz... En azından bu sayede utanırım da çikolata yememYani ben öyle düşünüyorum, şimdilik
Bugün sabah kahvaltımda bi dilim light ekmek ve beyaz peynir yedim bi de şekersiz açık çay içtim
öğlen yemeğimi de saat 1 gibi yiyorum işyerinde 1 simit ve ayran yicem sizce nasıl?
Bu arada duyduğuma göre yemekleri saatli yemek kilo vermede ve sağlıklı beslenmede önemli bir kuralmış yani hergün aynı saatte öğünleri yemek....
Bu konuda bir bilginiz var mı acaba?
hugocuk gitmedim burdayım sabah yarım dilim ekmek birde bir yemek kaşığı bal bir bardakta çay az şekerli.öğleni muz ve bir salatalıkla geçiştirsem olurmu canım daha spora başlamadım yarım saat tempolu yürüyeceğim..Verebilirmiyim kilo bu kadar sporla sence :26::26::26::26::26:
evet canım saatli yemek çok faydalı birde ara öğün çok önemli ara öğün atlanınca diğer öğünde insan daha fazla yemek yemek istiyor bende çok olur mesela. o yüzzden ara öğünlerde meyve süt kuru meyve filan yeriz. sen meyve yedikten sonra acıkıyormusun canım
latealus meraba bende yenilerdenim yadırgama çoktakma çünkü herkes çokmeşkül anladım kim fırsat bulursa otakılıyorsana da teşekkür ederim kalanchoe.
loxandra doğru söylüyorsun da bazen oluyor işte...spor yapıcam, o zaman affa uğrar mıyım?
Ben meyve yiyince midem kazınıo yiyemıorum o yuzdenaslında coksevıyorum ama ara öğünde bi elma mesela beni tıkıyıcağına daha çok mıdemı kazındırıo napsam bılemedım ?
Ben meyve yiyince midem kazınıo yiyemıorum o yuzdenaslında coksevıyorum ama ara öğünde bi elma mesela beni tıkıyıcağına daha çok mıdemı kazındırıo napsam bılemedım ?
Ben bu konuda şanslıyım benim meyve yediğimde midem hiç kazınmıyor bol bol yiyebilirim meyve..Canım sende elma yeme başka meyve ye.. elma daha çok kazındırıyor diyorlar.. hepinize afiyet olsun kızlar öğle yemeği zamanıBen meyve yiyince midem kazınıo yiyemıorum o yuzdenaslında coksevıyorum ama ara öğünde bi elma mesela beni tıkıyıcağına daha çok mıdemı kazındırıo napsam bılemedım ?
ne güzel pilates keşke bende yapabilsem..hugocuk seni çok sevdim kaç yaşındasın?bende bugün pilates karın günü yapıcimm açtım netten ebru şallının sitesinde. öğleden sonra yaparım artık. yarında kardiyo olacak :86:
bende bunu öğrenmek istemiştim zate. insülin direnciyle alakalı. öncelikle tatlıyı ve şekeri tamamen kesiyorsun. bi gram dahi girmeyecek ağzına. sakarin yapay tatlandırıcıda dahil buna. diyet bisküvilerde olmayacak. yani ağzına meyveden başka tatlı girmeyecek. ilk gün zor olur ancak ikinci gün alışacaksın sabah bile daha rahat uyanacaksın. ve spor gün aşırı yürü veya dans et. bikaç ay tatlı şeker kesinlikle yasak. insülin direncinin kırılması lazım. sonraları haftada bir sütlü tatlı filan olabilir şerbetli tatlılar hariç ama. ama bikaç ay sıkacaksın bak benle beraber tatlıyı şekeri bırakan çok var arkadaş hepside çok rahat ettiler: tatlı şekerli şeyler yiyen hemen hemen çok az onlarda ayda yılda bir veya haftada 1 kez yiyor ama sporunuda yapıyor hafta sonu kaçamağını hakediyor yani. tatlıyı şekeri bırakmazsan heleki göbekte varsa erimiyo ve diyette çok zorlanırsın seçim yapman lazım karar vermen lazım
Kızlar tam 1 saat tempolu yürüdüm
5 km de dinlenme yürüyüşü
genel olarak 5.9 - 6.2 km de sürekli yürüdüm ve 9 km. hızda aralarda koştum.
ama şu an iyi hissediyorum düşündüğüm gibi yorgun düşmedim.
sıcacık duşumu da aldım ohh
arada bol su ve salatalık yidim.
bir yandan da yemek hazırlığındayım
yeşil elmayı denedinmi?kokusu hem rahatlatıyor,hem de doyuruyor biraz.kaç kilosun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?