60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldinnnn.hemen başlayalım o zaman. 1 simit 4 dlm ekmek eder,çok fazla.illa ki fast food tarzı beslenmek zorunda isen tavuklu bir sandwiç yesen daha iyi yanında ayran ile,hem biraz protein almış olursun.

hugocuk gitmedim burdayım sabah yarım dilim ekmek birde bir yemek kaşığı bal bir bardakta çay az şekerli.öğleni muz ve bir salatalıkla geçiştirsem olurmu canım daha spora başlamadım yarım saat tempolu yürüyeceğim..Verebilirmiyim kilo bu kadar sporla sence :26::26::26::26::26:

evet canım saatli yemek çok faydalı birde ara öğün çok önemli ara öğün atlanınca diğer öğünde insan daha fazla yemek yemek istiyor bende çok olur mesela. o yüzzden ara öğünlerde meyve süt kuru meyve filan yeriz. sen meyve yedikten sonra acıkıyormusun canım

spor iyi zamanla arttırırsında. kahvaltıdan sonrada ara öğün olsun meyve olur. birde öğlen salatalık muz çok az. meyveler ara öğünde yenip ana öğünde yemek yenirse daha etkili oluyo. bir öğün et diğer öğün sebze yanına salata yoğurt esmer ekmek filan olur.

Ben meyve yiyince midem kazınıo yiyemıorum o yuzden aslında coksevıyorum ama ara öğünde bi elma mesela beni tıkıyıcağına daha çok mıdemı kazındırıo napsam bılemedım ?

Ben meyve yiyince midem kazınıo yiyemıorum o yuzden aslında coksevıyorum ama ara öğünde bi elma mesela beni tıkıyıcağına daha çok mıdemı kazındırıo napsam bılemedım ?

bende bunu öğrenmek istemiştim zate. insülin direnciyle alakalı. öncelikle tatlıyı ve şekeri tamamen kesiyorsun. bi gram dahi girmeyecek ağzına. sakarin yapay tatlandırıcıda dahil buna. diyet bisküvilerde olmayacak. yani ağzına meyveden başka tatlı girmeyecek. ilk gün zor olur ancak ikinci gün alışacaksın sabah bile daha rahat uyanacaksın. ve spor gün aşırı yürü veya dans et. bikaç ay tatlı şeker kesinlikle yasak. insülin direncinin kırılması lazım. sonraları haftada bir sütlü tatlı filan olabilir şerbetli tatlılar hariç ama. ama bikaç ay sıkacaksın bak benle beraber tatlıyı şekeri bırakan çok var arkadaş hepside çok rahat ettiler: tatlı şekerli şeyler yiyen hemen hemen çok az onlarda ayda yılda bir veya haftada 1 kez yiyor ama sporunuda yapıyor hafta sonu kaçamağını hakediyor yani. tatlıyı şekeri bırakmazsan heleki göbekte varsa erimiyo ve diyette çok zorlanırsın seçim yapman lazım karar vermen lazım

bende bugün pilates karın günü yapıcimm açtım netten ebru şallının sitesinde. öğleden sonra yaparım artık. yarında kardiyo olacak :86:

yeşil elmayı denedinmi?kokusu hem rahatlatıyor,hem de doyuruyor biraz.kaç kilosun bu arada

Ben bu konuda şanslıyım benim meyve yediğimde midem hiç kazınmıyor bol bol yiyebilirim meyve..Canım sende elma yeme başka meyve ye.. elma daha çok kazındırıyor diyorlar.. hepinize afiyet olsun kızlar öğle yemeği zamanı

bende bugün pilates karın günü yapıcimm açtım netten ebru şallının sitesinde. öğleden sonra yaparım artık. yarında kardiyo olacak :86:
ne güzel pilates keşke bende yapabilsem..hugocuk seni çok sevdim kaç yaşındasın?

Hmms zaten şeker kullanmıorum kahve veya çayda... Başka şeylerden Kesmem zor olmaz.. Spor havalar düzelsin işe yürüyerek gidip gelicem bide evde pilates setim var yapmaya başlarım artık... Benim sorunum basen göbeğim pek yok açıkçası sadece böyle parantez gibi belirgin bi basenim var ayni babanem
Tatlandiricılı olarak kullandığım tek şey nanelı sakız onu da bırakmalı mıyım ? gün boyunca sakız çiğniyorum, değişik bi alışanlık ama var napalım :)
Ben buraya geldim kararımı verdim... Madem şart yemicezzz o kadar

sabah
1dilim kızarmış ekmek
1bardak şekersiz çay
peynir,domates,
salatalık
maydanoz
1tane biber
ara öğün 11 yopğurt
1kase,2tane çilek doğramıştım
yoğurdu mayalarken harika misgibi kokuyor
öğle yemeyi yeşil salatalı haşlama makarna
daha yemeddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:26::26::26::26::26::26:

tebrik ederimm,harikasınnn,içindeki spor canavarını ortaya çıkardın işte

yeşil elmayı denedinmi?kokusu hem rahatlatıyor,hem de doyuruyor biraz.kaç kilosun bu arada

Kırmızı yiyemıorum zaten çünkü tatlı meyve sevmıorum ekşi yıyorum hep... Yeşil elmayı cok sevıorum ama dedığım gbı kazındıryor mıdemı 65 veya 66 olmam lazım o cıvardayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…