60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çokk güzelll,aksam da protein alırsan harika olur,yaş 40+ sanırım değil mi,bayagı da kilo vermissin,nasıl yaptın,anneme vereyim senin tüyolarından

Evet sanırım elmayı bırakmam lazım :) başka meyveleri denemek gerek :) ama nedense kilo vermek diyince aklıma hep elma gelıo
Kuru kayısı fılan yerım artık ara öğünde denicez artık bakalım.... Vazgeçmek yok !

ne güzel pilates keşke bende yapabilsem..hugocuk seni çok sevdim kaç yaşındasın?

teşekkür ederim
28 yaşına gircem ağustosta. bende sevmiyodum pilatesi ama öncesinde 3 yıllık spor geçmişim vardı düzenli hergün koşuyordum ancak işte cola pasta tatlı düşkünlüğümden zayıflasamda göbeğim erimedi hiç bırakınca direk göbek gitti çok kilo verdim hep fazlalıklar gitti güzel zayıfladım pilatesi zamanla seversin zordur ancak bir süre sonra daha rahat yapıyosun ve pilatessiz yapamaz duruma geliyosun. benim aslı uzmanlık alanıp diyeyim koşudur. koşarım. iyi koşarım. geçmişte çok daha iyi koşuyordum zayıflamak için tempoyu düşürdüm çünkü. valla eskiden 1 saatte 45 dakikada 7 km çok rahat koşardım ve tık demezdim çok rahat koşardım hemde. ancak şimdi tabee düşürdüm seviyeyi hem artık pilateste yapıyorum tek sporla uğraşmıyorum. geçmişte ağırlıkla kasta çalıştım onunda çok faydasını gördüm ancak kas oranım yüzde 50ye dayandı o yüzden şidilik bıraktım kas çalışmıyorum :86:

Kırmızı yiyemıorum zaten çünkü tatlı meyve sevmıorum ekşi yıyorum hep... Yeşil elmayı cok sevıorum ama dedığım gbı kazındıryor mıdemı 65 veya 66 olmam lazım o cıvardayım..

hmm.peki muz acıktırıyormu,yoksa tatlı mı geliyor,her insanın sevdiği bir meyve vardır,onunla başlayıp yavaş yavaş çeşitlendirirsin ara öğünlerini,kuru kayısı,erik yiyebilirsin ara öğünlerde,yada 5-10 fındık,ceviz gibi kuruyemişler,sana uygun birşeyler mutlaka vardır ya,düşünelim biraz.

ama ssenin ana öğün de sıkıntılı,ne karar verdin ,simit mi yiycen şimdi,yemek çıkmıyormu işyerinde

iyi sev,ndim o zaman zor olmaz senin için. naneli değilde sade sakız çiyne

Ne güzel yazmışsın çok şey öğrenicem ben sizlerden.Mesela çayı şekerli içiyorum onuda şekersize çevirmem gerekiyor demekki..Çok zor olacak yaaaa şeker yokkkkkk çikolata yokkkk

Kırmızı yiyemıorum zaten çünkü tatlı meyve sevmıorum ekşi yıyorum hep... Yeşil elmayı cok sevıorum ama dedığım gbı kazındıryor mıdemı 65 veya 66 olmam lazım o cıvardayım..

meyve yer yemez hemen bir ceviz ye veya bikaç badem ye kazındırmaz o zaman

Ne güzel yazmışsın çok şey öğrenicem ben sizlerden.Mesela çayı şekerli içiyorum onuda şekersize çevirmem gerekiyor demekki..Çok zor olacak yaaaa şeker yokkkkkk çikolata yokkkk

hiçte zor değil. olsa ben yapamazdım. sen gğnde bir bütün kestaneli pasta yiyip 1 litre cola içebilirmiydin. belkimde bunları yiyemezsin bile. ama ben yerdim. bir kupa nescafeye 4 şeker bazen 5 atardım. yediğim hamurişleri kızartmalar ayrı onları hiç saymıyorum. gofretler filan çikolatalar gırla giderdi. şimdi hiç yemiyorum 7 aya girdim tatlı yemedim hiç. bak kilo çizelgeme başlangıç kilomda 83 yazıyo. 6 ay önce 83 kiloydum ben. 10 küsür kilo yağ verdim ben. ben başardım herkes yapabilir zaman ayırmak yemek yapmak gün aşırıda spor yetiyor gerisi kendiliğinden geliyo

merabalar nasılsınız sporlar yapılmış ben bugün daha spor yapamadımkardiyo yu nasıl yapıyosun?ben sadece pilates yapıyorum başka önereceğiniz spor varmı?kahvaltıds
2 dilim kepekli ekmek
2 çay bardağı açık çay
salatalık acı biber
ara 2 kayısı şimdilik

günlük 3 porsiyon meyve vücudun şeker ihtiyacını karşılıyo. eğer tatlı yenmez şeker kullanılmazsa insanın canı şekerli tatlı şeyler istemiyor ve rahat raahat uzun vadede diyet yapabiliyosun ve bidaha yemek istemiyosun. evimde her zaman eşime tatlı yaparım ben. çikolatada çok olur salonda yanımda durur eşim yer çünkü ama beni artık hiç etkilemiyo. canım istemiyo bile. çok rahatım. kaçamaklarım oluyo ama tatlı olmuyo sadece. sporda var iştah açılmıyo rahat yapabiliyorum. ve eğer tatlıyı şekeri tamamen bırakmasaydım kesinlikle başaramazdım hep yarım kalıyodu diyetlerim çünkü. üstelik diyet psikolojisinde hiç hissetmiyorum kendimi. gayet rahatım. sonra ne olacak diye korkum endişem yok.

Yok iş yerinde yemek çıkmıyor maalesef burdan da alabileceğim şeyler genelde büfe tarzı şeyler..Yarın belki yapabilirsem evden getiririm artık... Kuruyemişe dadandım mı bırakamam yani 5 10 tane ile kalmaz diye düşünüyorum...Kuru kayısı iyi bi seçenek hem bağırsakları da çalıştırıo bildiğim kadarıyla artık ara öğünde onu yerim... Meyveleri de deneme yanılma yöntemiyle seçerim artık bi gün onu bi gün bunu... En iyisini bulana kadar... Sonuçta geçici bişi yapmanın faydası yok dıosunuz burdan okudugum kadarıyla o zaman sağlıklı yaşamaya başlayalım :)

Bendemi simit yesem acaba karar veremiyorum..Arada badem kuruyemiş olurmu kızlar

merabalar nasılsınız sporlar yapılmış ben bugün daha spor yapamadımkardiyo yu nasıl yapıyosun?ben sadece pilates yapıyorum başka önereceğiniz spor varmı?kahvaltıds
2 dilim kepekli ekmek
2 çay bardağı açık çay
salatalık acı biber
ara öğün yeşil çay ve 2 kayısı şimdilik

kardiyo spor yaparken nabzın belli aralıkta tutularak yağ yakmaktır kısaca. pilates kardiyo değildir yağ yaktırmaz ancak tempolu yürüyüş tempolu dans. sonra leslie var. sonra yüzme merdiven çıkma kürek çekme filan bunlar yağ yaktırır. tempolu yürüyüş en güzeli. bisiklete binmede öyle. veya imkanı olmayan dans eder en az 45 en fazla 1 saat sevilen müziklerde çok hızlı değil tempolu dans edilebilir azcak en az 45 en fazla 1 sat olmalı spor süresi ideal yağ yakım süresi için tabeee

Bendemi simit yesem acaba karar veremiyorum..Arada badem kuruyemiş olurmu kızlar

aslında dışarda olanlar ızgara en ideali. veya çalışan arkadaşlar evden akşamdan hazırlayıp getirebilriler. çoğu arkadaş çalışıyo ama yemekhanede yiyo veya uygun yemek yoksa öncesinden evde hazırlayıp getiriyo. mesela tavuk olabilir yağsız derisiz yanına salata bir iki dilim ekmek filan olabilr. yine ara öğünler için meyve kuruyemiş 5-10 tane güzel olur

Ben gene kayboldum, kızlar..
bi dışarıya çıktım..
Öğl yemeği de daha yemedim.
Hiç de acıkmamışım..
Ne yapsam ki..

afiyet olsun canım şiveydiz nereye has bi yemek

mesajını şimdi gördüm. gaziantepe özgü . taze sarımsak nohut et ve yogurtla yapılan sulu bir yemektir kendileri

iyi de hugocum ben daha aşağı hızda yürüyemiyorum
ben dışarda bile yürüyüşe çıktığımda yavaş yürüyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…