sabah
1dilim kızarmış ekmek
1bardak şekersiz çay
peynir,domates,
salatalık
maydanoz
1tane biber
ara öğün 11 yopğurt
1kase,2tane çilek doğramıştım
yoğurdu mayalarken harika misgibi kokuyor
öğle yemeyi yeşil salatalı haşlama makarna
daha yemeddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:26::26::26::26::26::26:
Ben bu konuda şanslıyım benim meyve yediğimde midem hiç kazınmıyor bol bol yiyebilirim meyve..Canım sende elma yeme başka meyve ye.. elma daha çok kazındırıyor diyorlar.. hepinize afiyet olsun kızlar öğle yemeği zamanı
ne güzel pilates keşke bende yapabilsem..hugocuk seni çok sevdim kaç yaşındasın?
Kırmızı yiyemıorum zaten çünkü tatlı meyve sevmıorum ekşi yıyorum hep... Yeşil elmayı cok sevıorum ama dedığım gbı kazındıryor mıdemı65 veya 66 olmam lazım o cıvardayım..
iyi sev,ndim o zaman zor olmaz senin için. naneli değilde sade sakız çiyne
Hmms zaten şeker kullanmıorum kahve veya çayda... Başka şeylerden Kesmem zor olmaz.. Spor havalar düzelsin işe yürüyerek gidip gelicem bide evde pilates setim var yapmaya başlarım artık... Benim sorunum basen göbeğim pek yok açıkçası sadece böyle parantez gibi belirgin bi basenim var ayni babanem
Tatlandiricılı olarak kullandığım tek şey nanelı sakız onu da bırakmalı mıyım ? gün boyunca sakız çiğniyorum, değişik bi alışanlık ama var napalım :)
Ben buraya geldim kararımı verdim... Madem şart yemicezzz o kadar
Ne güzel yazmışsın çok şey öğrenicem ben sizlerden.Mesela çayı şekerli içiyorum onuda şekersize çevirmem gerekiyor demekki..Çok zor olacak yaaaa şeker yokkkkkk çikolata yokkkkbende bunu öğrenmek istemiştim zate. insülin direnciyle alakalı. öncelikle tatlıyı ve şekeri tamamen kesiyorsun. bi gram dahi girmeyecek ağzına. sakarin yapay tatlandırıcıda dahil buna. diyet bisküvilerde olmayacak. yani ağzına meyveden başka tatlı girmeyecek. ilk gün zor olur ancak ikinci gün alışacaksın sabah bile daha rahat uyanacaksın. ve spor gün aşırı yürü veya dans et. bikaç ay tatlı şeker kesinlikle yasak. insülin direncinin kırılması lazım. sonraları haftada bir sütlü tatlı filan olabilir şerbetli tatlılar hariç ama. ama bikaç ay sıkacaksın bak benle beraber tatlıyı şekeri bırakan çok var arkadaş hepside çok rahat ettiler: tatlı şekerli şeyler yiyen hemen hemen çok az onlarda ayda yılda bir veya haftada 1 kez yiyor ama sporunuda yapıyor hafta sonu kaçamağını hakediyor yani. tatlıyı şekeri bırakmazsan heleki göbekte varsa erimiyo ve diyette çok zorlanırsın seçim yapman lazım karar vermen lazım
Kırmızı yiyemıorum zaten çünkü tatlı meyve sevmıorum ekşi yıyorum hep... Yeşil elmayı cok sevıorum ama dedığım gbı kazındıryor mıdemı65 veya 66 olmam lazım o cıvardayım..
Ne güzel yazmışsın çok şey öğrenicem ben sizlerden.Mesela çayı şekerli içiyorum onuda şekersize çevirmem gerekiyor demekki..Çok zor olacak yaaaa şeker yokkkkkk çikolata yokkkk
hmm.peki muz acıktırıyormu,yoksa tatlı mı geliyor,her insanın sevdiği bir meyve vardır,onunla başlayıp yavaş yavaş çeşitlendirirsin ara öğünlerini,kuru kayısı,erik yiyebilirsin ara öğünlerde,yada 5-10 fındık,ceviz gibi kuruyemişler,sana uygun birşeyler mutlaka vardır ya,düşünelim biraz.
ama ssenin ana öğün de sıkıntılı,ne karar verdin ,simit mi yiycen şimdi,yemek çıkmıyormu işyerinde
Bendemi simit yesem acaba karar veremiyorum..Arada badem kuruyemiş olurmu kızlarhmm.peki muz acıktırıyormu,yoksa tatlı mı geliyor,her insanın sevdiği bir meyve vardır,onunla başlayıp yavaş yavaş çeşitlendirirsin ara öğünlerini,kuru kayısı,erik yiyebilirsin ara öğünlerde,yada 5-10 fındık,ceviz gibi kuruyemişler,sana uygun birşeyler mutlaka vardır ya,düşünelim biraz.
ama ssenin ana öğün de sıkıntılı,ne karar verdin ,simit mi yiycen şimdi,yemek çıkmıyormu işyerinde
merabalar nasılsınız sporlar yapılmış ben bugün daha spor yapamadımkardiyo yu nasıl yapıyosun?ben sadece pilates yapıyorum başka önereceğiniz spor varmı?kahvaltıds
2 dilim kepekli ekmek
2 çay bardağı açık çay
salatalık acı biber
ara 2 kayısı şimdilik
meyve yer yemez hemen bir ceviz ye veya bikaç badem ye kazındırmaz o zaman
Bendemi simit yesem acaba karar veremiyorum..Arada badem kuruyemiş olurmu kızlar
uzmanlar yağ yakımı için 4.5 ile 5.1 ararlığını tavsiye ediyorlar. koşmak yağ yakımı için iyi değildir. hem bu tempoyada alışacak vücut o yüzden ilerde dahada yükseltmek gerekecek. hangi seviyede hangi spor olursa olsun vücut bir zaman sonra alışıyo ve yakabileceği en az seviyede kalori ve yağ yakıyo malesef çok hızlı başlamanın pek faydası yok
birde ömür boyu spor yapacağımızı düşünürsek ona göre davranmamız lazım
iyi de hugocum ben daha aşağı hızda yürüyemiyorum
ben dışarda bile yürüyüşe çıktığımda yavaş yürüyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?