60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benimde kızım var 25 yaşında o yüzden sordum yaşın kaç diye canım Genç kızları çok seviyorum...Bizim burda plates yapıyorlar katılırım eğer bitmediyse benim gündüz yapamam işteyim..Zayıflamaya hevesim iyice arttı sizinle konuşunca iyiki aranıza katımışım öpücükler hepinize.

Kızlar ya sözde burdayım ama daha kimsenin menüsünü okuyamadım

özür dilerim sizden.. komşum geldi kahve içtik

birde sparişlerim hala gelmedi hepsiburada ya ulaşmaya çalışıyorum ulaşamadım sinir oldum

öğle yemeğimi yiyip oğlumla dışarı çıkıcam balığım bitti evde

öptüm hepinizi kızlaaaar

tşk.ederim cnm.kardiyoyu pek anlamadım nette varmı yapılışı?leslieyi duymuştum netten baktım ama hep yabancı konuşuyorlar tükçesi olan bir sayfası varmı?birde hugocuk kahvaltım ara öğünüm nasıl bir yorum yapsan biliyosun ben yeni başladım ve aranıza yeni katıldım ayrıca emziriyorum ikizlerim vardı hatırlıyosan yani yanlışlık veya fazlalık varmı?

teşekkür ederim canım illa pilatese gerek yok. biz çok kilo verdik ve toparlanmak içinde pilates yapıyoruz biyerde. ben 16 kilo verdim çoğu yağ idi. kas kaybım hiç olmadı kasım bile arttı yani. o kadar yağ gidince tabee göbekte yumuşama oldu toplansın diye yapıyorum. ama sen yürüyebiliyosan ilk zamnalar en iyisi o. tempolu yürü. koşu bandın varsa çok iyi akşamları yaparsın veya yoksa sevdiğin şarkılarda oynarsın sende tempolu çok hızlı değil. ben ilk 4 ay sadece kardiyo yani tempolu yürüyüş yaptım ve çok yağ kaybettim şuanda 3 kilo daha yağ verirsem en düşük sevidede yağa sahip olacam daha aşarısı riskli çünkü. ama dediğim gibi kasım çok benim o yüzden kilomda ağırlığım yani az değil. ama ben zaten böyle olmak istedim 3 yıl uğraştım öncesinde yağ oranım yüzde 40 küsürdü yani çok fazlaydı. şimdiyse yağ oranım yüzde 23. nerden baksan sporla 20 kilo yağ verdim.

afiyet olsun

öncelikle dün akşamki menüm:

1 portakal,
1 elma ,
2-3 kaşık yoğurt,
1 ç.k.tarçın karışımı yedim.,

sabah kahvaltım:

1 bardak maydanoz kürü,
1 adet yumurta haşlama,
1 tatlı k.peynir,1 dal marol,
yarım dilim ekmek,
1 bardak çay,

ara:
1 bardak yeşilçay,1 bardak melisa çayı,

öğlen:

5 kaşık etli kurufasulye,
1 kaşık p.pilavı,
2 dilim ekmek,
200 ml ayran,
1 parça lahana turşusu,

söz yarın senin söylediğin hızda yürüyeceğim. 5.0 km hız iyi mi ?
ilk 10 dakika 4 seviyesinde ısın canım. sonra 4.7 ye çıkar böyle böyle 5.1 e çıkarsın ve bitirirsin. bikaç ay sonra alışacak vücudun o zaman benimki gibi ağırlıkla yürüsün. ben sırt çantama 3 kilo bazen 6 kilo ağırlık koyup yapıyorum her seferinde değişik yağıyorum çok güzel yağ yakıyorum o zaman asla alışmıyo vücut çünkü bazende ağırlıksız yapıyorum. seviyeler aynı ağırlıklar farklı veya ağırlıksız yapıyorum. ama sen şimdilik dediğimi yap ağırlık sonraki aylarda alışınca yani

öğlen yemeğim
1 kepçe tavuk çorbası
7 yk kabak yemeği(evden getirdim)
lahana salatası(evden getirdim)
yoğurt
2 dilimi azcuk geçmiştir kepek ekmeği
yemekte kızartma makarna vardıda bende evden getirdim yemeciklerimi

emzirince işler değişti şimdi. internetten emziren anne diyeti var onu uygula yoksa sütün azalır kesilebilir. kardiyo sporda yağ yakmaktır yani nasıl yapılıyo diye bişey yok canım. tempolu yürürsen 45 dakika yağ yakarsın mesela buna denir.

cimcime hoşgeldin afiyet olsun canım gayet güzel bir menü

lahana sarmasını ne kadar götürdün pirinçlimi bulgurlumuydu nen.

slm kızlar canım cok sıkkın bugün durmadan sigara içiyorum sabah yediklerimle duruyorum daha.
birazdan nesfitle 200ml süt yerim. hepinize afiyet olsun

hugocum selam bebişim nasılsın...
yaa sen hani ilk diyete balaıdığında bi çay tarifi vermiştim ya... metabolizma hızlandırıcı çay diye.. onun tarifini kaybettim ben... müsait zamanında özelden gönderir misin bana... burda sayfalar çok çabuk ilerliyo bulamayabilirim..

maibeyazzzzzzzzzz kız sadece hugoyamı selam veriyon tessüf ederim

hugocuk cnm ben öle belli bir diyete bağlı kalamıyorum sorunumda o zaten yani sevmiyorum yapamıyorum da zaten.ben bu yediklerimi azaltıpta yesem nasıl olur?bana yardımcı olsanız?bide hangi bitki çaylarını içiyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…