- 15 Nisan 2010
- 589
- 31
- 318
- 60
Benimde kızım var 25 yaşında o yüzden sordum yaşın kaç diye canımteşekkür ederim
28 yaşına gircem ağustosta. bende sevmiyodum pilatesi ama öncesinde 3 yıllık spor geçmişim vardı düzenli hergün koşuyordum ancak işte cola pasta tatlı düşkünlüğümden zayıflasamda göbeğim erimedi hiç bırakınca direk göbek gitti çok kilo verdim hep fazlalıklar gitti güzel zayıfladım pilatesi zamanla seversin zordur ancak bir süre sonra daha rahat yapıyosun ve pilatessiz yapamaz duruma geliyosun. benim aslı uzmanlık alanıp diyeyim koşudur. koşarım. iyi koşarım. geçmişte çok daha iyi koşuyordum zayıflamak için tempoyu düşürdüm çünkü. valla eskiden 1 saatte 45 dakikada 7 km çok rahat koşardım ve tık demezdim çok rahat koşardım hemde. ancak şimdi tabee düşürdüm seviyeyi hem artık pilateste yapıyorum tek sporla uğraşmıyorum. geçmişte ağırlıkla kasta çalıştım onunda çok faydasını gördüm ancak kas oranım yüzde 50ye dayandı o yüzden şidilik bıraktım kas çalışmıyorum :86:
kardiyo spor yaparken nabzın belli aralıkta tutularak yağ yakmaktır kısaca. pilates kardiyo değildir yağ yaktırmaz ancak tempolu yürüyüş tempolu dans. sonra leslie var. sonra yüzme merdiven çıkma kürek çekme filan bunlar yağ yaktırır. tempolu yürüyüş en güzeli. bisiklete binmede öyle. veya imkanı olmayan dans eder en az 45 en fazla 1 saat sevilen müziklerde çok hızlı değil tempolu dans edilebilir azcak en az 45 en fazla 1 sat olmalı spor süresi ideal yağ yakım süresi için tabeee
yürümen lazım olmaz başka türlü yağ yakamazsın ama
Benimde kızım var 25 yaşında o yüzden sordum yaşın kaç diye canımGenç kızları çok seviyorum...Bizim burda plates yapıyorlar katılırım eğer bitmediyse benim gündüz yapamam işteyim..Zayıflamaya hevesim iyice arttı sizinle konuşunca iyiki aranıza katımışım öpücükler hepinize.
sabah
1dilim kızarmış ekmek
1bardak şekersiz çay
peynir,domates,
salatalık
maydanoz
1tane biber
ara öğün 11 yopğurt
1kase,2tane çilek doğramıştım
yoğurdu mayalarken harika misgibi kokuyor
öğle yemeyi yeşil salatalı haşlama makarna
daha yemeddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:26::26::26::26::26::26:
ilk 10 dakika 4 seviyesinde ısın canım. sonra 4.7 ye çıkar böyle böyle 5.1 e çıkarsın ve bitirirsin. bikaç ay sonra alışacak vücudun o zaman benimki gibi ağırlıkla yürüsün. ben sırt çantama 3 kilo bazen 6 kilo ağırlık koyup yapıyorum her seferinde değişik yağıyorum çok güzel yağ yakıyorum o zaman asla alışmıyo vücut çünkü bazende ağırlıksız yapıyorum. seviyeler aynı ağırlıklar farklı veya ağırlıksız yapıyorum. ama sen şimdilik dediğimi yap ağırlık sonraki aylarda alışınca yanisöz yarın senin söylediğin hızda yürüyeceğim. 5.0 km hız iyi mi ?
tşk.ederim cnm.kardiyoyu pek anlamadım nette varmı yapılışı?leslieyi duymuştum netten baktım ama hep yabancı konuşuyorlar tükçesi olan bir sayfası varmı?birde hugocuk kahvaltım ara öğünüm nasıl bir yorum yapsan biliyosun ben yeni başladım ve aranıza yeni katıldım ayrıca emziriyorum ikizlerim vardı hatırlıyosan yani yanlışlık veya fazlalık varmı?
öncelikle dün akşamki menüm:
1 portakal,
1 elma ,
2-3 kaşık yoğurt,
1 ç.k.tarçın karışımı yedim.,
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,
1 adet yumurta haşlama,
1 tatlı k.peynir,1 dal marol,
yarım dilim ekmek,
1 bardak çay,
ara:
1 bardak yeşilçay,1 bardak melisa çayı,
öğlen:
5 kaşık etli kurufasulye,
1 kaşık p.pilavı,
2 dilim ekmek,
200 ml ayran,
1 parça lahana turşusu,
öğlen yemeğim
1 kepçe tavuk çorbası
7 yk kabak yemeği(evden getirdim)
lahana salatası(evden getirdim)
yoğurt
2 dilimi azcuk geçmiştir kepek ekmeği
yemekte kızartma makarna vardıda bende evden getirdim yemeciklerimi
lahana sarmasını ne kadar götürdünpirinçlimi bulgurlumuydu nen.
slm kızlar canım cok sıkkın bugün durmadan sigara içiyorum sabah yediklerimle duruyorum daha.
birazdan nesfitle 200ml süt yerim. hepinize afiyet olsun
salatası hugocuk sarması değülllllllll
hugocum selam bebişim nasılsın...
yaa sen hani ilk diyete balaıdığında bi çay tarifi vermiştim ya... metabolizma hızlandırıcı çay diye.. onun tarifini kaybettim ben... müsait zamanında özelden gönderir misin bana... burda sayfalar çok çabuk ilerliyo bulamayabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?