60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben meyve yiyince midem kazınıo yiyemıorum o yuzden aslında coksevıyorum ama ara öğünde bi elma mesela beni tıkıyıcağına daha çok mıdemı kazındırıo napsam bılemedım ?

bende elma ara ögünde hiç yemem beni de acıktırıyo içinde meyve şekeri de olsa şeker var.
bende yanında sarı leblebi yiyorum çok tatlı bir elma olsa bile dengeliyo. tavsiye ederim. mesela portakal beni acıktırmıyor.
bu arada ögle yemegimi yedim geldim
2 kepçe ıspanak çorbası
5 kaşık kuru fasulye
1 dilim ekmek
salata

saol cnm teşekkürler.ve sanırım konyadasın beyşehir demişsin.bende konyalıyım :) ahh ahh ama uzaktayımgitmek istiorumm burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn:84::84::84:

evet cnm her gün 3 ana 3 ara öğün mutlaka yapmaya çalışıoruz yediğim içtiğimz herşeyi içtiğimz suyu yaptığımız sporu yazıoruz sebze meyve et süt balık tavuk bakilyat her şeyden yioruz ekmeklerimz esmer ekmek tatlı olarak meyve kuru meyve.
hergün 1 subardağı süt 1 subardağı yoğurt,3-4 porsiyon meyve,sebze hele yeşillik mutlaka yioruz cnm.meyve pek sevmiomuşsun galiba.canım bunu kırmaya çalış meyveler ara öğün için çok gerekli mesela bende asla maydonoz yiyemezdim deil maydonozu içine maydonoz konmuş hiç bişiyi yiyemezdim ama şimdi alıştım hergün mutlaka kahvaltıda bir tutam maydonoz yiorum bunun gibi daha neler yemeye alıştım her şeyi yememeiz herşeyden vitamin mineral almamız lazımkolay gelsnnn

ben öle oldum sanırım yaaawww:44:hafta sonu spor yapmıorum die üzülüorum ama hafta sonu 11-12 gibi evden çıkıp bazen 7-8 bazen 10-11 de gelioruz.hep dışarlarda yürü yürü gezzz

canım kahvaktın çok az biraz renklndirmelisin.yemekten deil yememekten kork bu kadar az yerse n (sabah için sölüorum)zayıf düşersin domates sslatalık pekmez haftada 2-3 kere yumurta fln olmalı.simit konusunda açıklama yapmış arkadaşlar zaten.ara öğünlerini de unutma :)
saat konusuna gelince ben de hep saatime göre yemeye çalışıroum arada dışarı çıktığımda fln kaçıo okadar

aynen o parantezlerden bende de var(dı) az kaldı kilo verince birde şimdi pilatese devam ediorum küçülüo erio i,nşallah sennkilerde gider :)
bende çayı yaklaşık 10 yıldır fln şekersiz içiorum kahveyide sütüde .

Ne güzel yazmışsın çok şey öğrenicem ben sizlerden.Mesela çayı şekerli içiyorum onuda şekersize çevirmem gerekiyor demekki..Çok zor olacak yaaaa şeker yokkkkkk çikolata yokkkk
yok deil cnm aksine herşey var öle şartlandırma kendini öle o yasak bu yasak dersek daha kasılıo insan ve inan veremio relax olmak lazım sağlıklı beslenioruz biz diyet yapmıoruz.çok canımızın çektiği cıss olan bişi olursa da 1 lokma alıp çeklioruz ama sadece 1 lokma kendimize söz verioruz o bir lokmayı yemeden önce söz ver.ioruz kendimize bölece hem isteğimiz gidio hemde istediğimz şeyi zarasız bi şeklde yioruz yani az miktarda y,iyerek yolumuza devam ben bunu savunuorum hep böle de yaptım gayette güzel verdim kilollarımı.darısı başınıza

canım ben kahvaltını çok az buldum renklenmeli biraz pekmez peynir yoğurt domates yeşillk haftada 2-3 kere yumurta olmalı cnm afiyet olsun .spor olarak leslie yi dene linkini yollayabilirim istersen konuşmaları dinleme önemli olan yapılan hareketle zaten .
Bendemi simit yesem acaba karar veremiyorum..Arada badem kuruyemiş olurmu kızlar
cnm yağ oranın fazlaysa yada çok varsa fazla kilon bence kuru yemiş çok yeme onun yerine leblebi kuru kayısı kuru erik kuru inicr iyebilrsn.

yolanda:118:yolanda :118:yolandaaaaaaaa affiyet ossun bebek

beli bi diyet listesi yok aslında bi öğün yağsız et yersin diğer öğün sebze. yemeklerini yağsız pişir sonra yerken bir kaşık yağ koy salataların 1 kaşık yağlı olsun. çorbalarını kendin pişir yağ kullanma. piirinç yerine bulguru tercih et. kepekli makarna olsun. 2 kaşık makarna veya pilav 1 dilim ekmeğe eşit. günde 5 dilimden az ekmek yeme. beyaz ekmek olmasın esmer ekmekler olur. çavdar tam buğday kepek yulaf ekmekleri çok tahıllı ekmekler olur. süt yoğurt günde 3 bardak yersin. 3 bardak süt veya yoğurt. yarımyağlı olsun. 3 porsiyonda meyve tamamdır yani. bell bir program yokk aslında. gün aşırıda spor tamamdır zamanla gider kilolar

bende ara öğüncüğümü yaptım ama sayfaları okumaktan yazamadım

1 kupa tarçınlı şekersiz süt
1 kase çilek (8-10 tane kadar küçük)
1/2 fincan beyaz leblebi

eşime kızgınım kırgınım beni hiç anlamıyor düşünmüyor

canım şu beşinci ayınızı kutlamadı diyemi ooo valla tatlım sen böyle olursan başedemzsin iyide 5 ay olmuş sene değilki hani pek önemi olmaması lazım bunun ama tabi herkezin düşüncesi farklıdır.biz kutlasak canım daha nice 5 yıllara 15 yılllara 25 35 45 55 65 75 yılla geçirmeniz dileğimle tatlım.

Teşekkür ederim verdiğin bilgi için... Bu arada sarı leblebi mi beyaz leblebi mi daha az kalorili ve sağlıklı ?
Ona göre onunla birlikte yiyim bi fikriniz var mı acaba?

kalanchoe
tşkler cnm leslie linkini gönderirsen sevinirim.ben bide emziriyorum ona göre farklı beslenmemi gerektiren bişey varmı?ama bana diyet programı deme lütfen çünkü nefret ediyorum ve de yapamıyorum.bitki çayı olarak neler önerirsiniz?

Canlarım öğle yemeğimi yeni pişirdim şimdi yiyeceğim

2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık tavuk kavurma
1 dilim çavdar ekmeği
sanırım 2 bardak da ayran içerim .

hepinize afiyet olsun

çok teşekkür ederim canım. o sorun bile değil. annesigile cok düşkün olması beni üzüyor ve çok yoruyor. benden önde tutuyor onları buda beni kırıyor.

maibeyazzzzzzzzzz kız sadece hugoyamı selam veriyon tessüf ederim

aşk olsun bitanem görmedim seni... nasılsın... aşağı baktım da isimlere hep yabancı geldi seni farketmemişim... bi de çaya odaklanınca oldu sanırım...
nasılsın canım... özür dilerim kendimi nasıl afettireyim...

ben sabah şekerimi ölçtürücem diye kahvaltı yapmadım öğle 1 de eve geldim kurt gibi aç olrak tabi...
hemen 2 kaşık yağa 1 yumurta kırdım 2 dilim ekmekle onu yedim..
2 ilim de karpuz yedim...
hugocum şekerim 118 çıktı... baya düşmüş dedi dr... 90 a indirebilirsem süper olacak..

yolluorum cnm tmm.cnm benm o kadar yazdım ama ya okumadın ya gözden kaçırdın ben asla diyet demiorum zaten sağlıklı beslenioruz biz.diyet yapsak 3-5 ay yapıp geri eski düzenimize dönsek hemen eski kilolarımıza kavuşuruz oysa biz ömür boyu uygulayacağımız sağlıklı beslenme kuralları öğrenioruz ve uyguluoruz.interneteen emziren anne diyetlerine bak birebir ona uy dem,iorum ama onun ölüsünde ona benzer şeklde deiğişklikler yapmaya çalış yapamasanda kendini paralama ahh olmadı vah kaçtı uçtu deme rahat ol inan çok kolay veremesem ben vermezdim yediğim çikolatalar tatalılar çok felaketti bende başta sizler gibydim ahh ne ysem neyapsam bu kaç kalori fln filn amazmanla alıştım sende burayı sıkı yakip edersen çok güzell bilgiler öğrenirsn cnm.ama sütünü meyveni sebzeni hele birde emziriosun yeşilliğini eksik etme sütünün azalmaması içinn bunlar şart ve bol suuu
Canlarım öğle yemeğimi yeni pişirdim şimdi yiyeceğim

2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık tavuk kavurma
1 dilim çavdar ekmeği
sanırım 2 bardak da ayran içerim .

hepinize afiyet olsun
cnm afiyet olsun yemeğin yani tavuk az geldi bana biraz

6-7 yk kıymalı ıspanak yemeği
1 kase ezogelin çorba
1 dlm kepek ekmeği yidimmmm

az sona da bi ayran içicimmmmmmmmmmm
ayyyyyyyyyyy bugün işer pek yoğun takılamıyom kıyzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet canım zaten takviye etmek zorunda kaldım.
oğlum mutlaka gelip tabağımdan yiyor.
zaten azcık azcık yiyorum :44:
ayrı tabak yapıyorum ama yine de gelip benim ki ni yiyor
benim ki tatlı geliyor heralde

:84::84:dimek aşağı baktın yinede göremedin beni ha kız ben görünmüyecek hatunmuyum iyiyim şükürler olsun gel yuörutlayayım senide affedeyim

canım afiyet olsun.
karpuz da mı çıktı çok severim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…