slm kızlar canım cok sıkkın bugün durmadan sigara içiyorum sabah yediklerimle duruyorum daha.
birazdan nesfitle 200ml süt yerim. hepinize afiyet olsun
öncelikle dün akşamki menüm:
1 portakal,
1 elma ,
2-3 kaşık yoğurt,
1 ç.k.tarçın karışımı yedim.,
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,
1 adet yumurta haşlama,
1 tatlı k.peynir,1 dal marol,
yarım dilim ekmek,
1 bardak çay,
ara:
1 bardak yeşilçay,1 bardak melisa çayı,
öğlen:
5 kaşık etli kurufasulye,
1 kaşık p.pilavı,
2 dilim ekmek,
200 ml ayran,
1 parça lahana turşusu,
öğlen yemeğim
1 kepçe tavuk çorbası
7 yk kabak yemeği(evden getirdim)
lahana salatası(evden getirdim)
yoğurt
2 dilimi azcuk geçmiştir kepek ekmeği
yemekte kızartma makarna vardıda bende evden getirdim yemeciklerimi
bende elma ara ögünde hiç yemem beni de acıktırıyo içinde meyve şekeri de olsa şeker var.
bende yanında sarı leblebi yiyorum çok tatlı bir elma olsa bile dengeliyo. tavsiye ederim. mesela portakal beni acıktırmıyor.
bu arada ögle yemegimi yedim geldim
2 kepçe ıspanak çorbası
5 kaşık kuru fasulye
1 dilim ekmek
salata
bende ara öğüncüğümü yaptım ama sayfaları okumaktan yazamadım
1 kupa tarçınlı şekersiz süt
1 kase çilek (8-10 tane kadar küçük)
1/2 fincan beyaz leblebi
6-7 yk kıymalı ıspanak yemeği
1 kase ezogelin çorba
1 dlm kepek ekmeği yidimmmm
az sona da bi ayran içicimmmmmmmmmmm
ayyyyyyyyyyy bugün işer pek yoğun takılamıyom kıyzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
merabalar nasılsınız sporlar yapılmış ben bugün daha spor yapamadımkardiyo yu nasıl yapıyosun?ben sadece pilates yapıyorum başka önereceğiniz spor varmı?kahvaltıds
2 dilim kepekli ekmek
2 çay bardağı açık çay
salatalık acı biber
ara öğün yeşil çay ve 2 kayısı şimdilik
Canım neden moralin bozuk ?
bende sigarayı malesef ki çok içiyordum ama tam 5 gün oldu hiç ağzıma sürmedim
İnşallah böyle böyle bırakırım..
tabee tabeee hiçbişey yapmamışsın dünsaatlerce yürümüşsün daha ne olacak. sende bana benzedin valla. tam benle aynı kafada oldun bende biara ormanda 5 saat yürüdüm ertesi gün spor yapamadım üzülüyodum sanki yürüyüş spor olmuyo. üstelik yürümekten halsiz düştümdü. hatta bi ara dedim yaw ben o kadar spor yapıyorum niye yoruldumki dedim saate bi baktım 5 saat olmuş ormanda engebeli tırman filan yürümüşüm farkında değilim
45 dk yürüdüm.begendiniz mi beniii
bende bugün pilates karın günü yapıcimm açtım netten ebru şallının sitesinde. öğleden sonra yaparım artık. yarında kardiyo olacak :86:
Hmms zaten şeker kullanmıorum kahve veya çayda... Başka şeylerden Kesmem zor olmaz.. Spor havalar düzelsin işe yürüyerek gidip gelicem bide evde pilates setim var yapmaya başlarım artık... Benim sorunum basen göbeğim pek yok açıkçası sadece böyle parantez gibi belirgin bi basenim var ayni babanem
Tatlandiricılı olarak kullandığım tek şey nanelı sakız onu da bırakmalı mıyım ? gün boyunca sakız çiğniyorum, değişik bi alışanlık ama var napalım :)
Ben buraya geldim kararımı verdim... Madem şart yemicezzz o kadar[/QUOTE
aynı bennnnn benimde göbeğim çok yok ama oldukça büyük bir parantezim varrr benim de ayynı anneannemmmmmm:86::86::86::86::86: ama epey kapandı parantezzzzz inşallah sabırla azimleee yakında parantezsizz neruşşş oluciiiiiiiiimmmmmmm
öncelikle dün akşamki menüm:
1 portakal,
1 elma ,
2-3 kaşık yoğurt,
1 ç.k.tarçın karışımı yedim.,
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,
1 adet yumurta haşlama,
1 tatlı k.peynir,1 dal marol,
yarım dilim ekmek,
1 bardak çay,
ara:
1 bardak yeşilçay,1 bardak melisa çayı,
öğlen:
5 kaşık etli kurufasulye,
1 kaşık p.pilavı,
2 dilim ekmek,
200 ml ayran,
1 parça lahana turşusu,
afiyet olsun cimcimikkkk gayettt güzellllllll
öğlen yemeğim
1 kepçe tavuk çorbası
7 yk kabak yemeği(evden getirdim)
lahana salatası(evden getirdim)
yoğurt
2 dilimi azcuk geçmiştir kepek ekmeği
yemekte kızartma makarna vardıda bende evden getirdim yemeciklerimi
afiyet olsun nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşş
bende elma ara ögünde hiç yemem beni de acıktırıyo içinde meyve şekeri de olsa şeker var.
bende yanında sarı leblebi yiyorum çok tatlı bir elma olsa bile dengeliyo. tavsiye ederim. mesela portakal beni acıktırmıyor.
bu arada ögle yemegimi yedim geldim
2 kepçe ıspanak çorbası
5 kaşık kuru fasulye
1 dilim ekmek
salata
afiyet olsun yolikoooommmm çok güzelmişşşşş
Canlarım öğle yemeğimi yeni pişirdim şimdi yiyeceğim
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık tavuk kavurma
1 dilim çavdar ekmeği
sanırım 2 bardak da ayran içerim .
hepinize afiyet olsun
afiyet olsun tatlımmmm took daha çok yiyebilirsin bence 4yk meselaaa:86::86::86:
6-7 yk kıymalı ıspanak yemeği
1 kase ezogelin çorba
afiyet olsun fambuğummmmmmmm gözden kaçmıştır o halde yumrutlarımmm işin çok demek o zaman accuk daha yumrutlıyımmmm
bunun canı kesin kocişine sıkkın dedimmm veeeslm kızlar canım cok sıkkın bugün durmadan sigara içiyorum sabah yediklerimle duruyorum daha.
birazdan nesfitle 200ml süt yerim. hepinize afiyet olsun
eşime kızgınım kırgınım beni hiç anlamıyor düşünmüyor
canım bu gibi durumda nasıl olunur bilemiyorum ama oturup konuş bence yada anlat ilk başta senin gelmen gerektiğini yani artık evlenmiş yuvası var öncelik sana vermesi gerekirçok teşekkür ederim canım. o sorun bile değil. annesigile cok düşkün olması beni üzüyor ve çok yoruyor. benden önde tutuyor onları buda beni kırıyor.
afiyet olsun pamukkk:118:6-7 yk kıymalı ıspanak yemeği
1 kase ezogelin çorba
Araştırmacılar, özellikle kadınların seks esnasında çok kalori harcadığına dikkat çekerek zayıflamak için nasıl seks yapılacağı konusunda ‘yol yardımı’nda da bulundular. Buna göre işe önce striptizle başlamak gerekiyor.
Alman Bild Gazetesi’nde yer alan habere göre İngiliz bilim adamları insanın seks yaparak kilo verebileceğini ortaya çıkardılar. Sevişirken özellikle kadınların çok kalori harcadığını, böylece hızla zayıfladığını belirleyen İngiliz bilim adamları, ‘Aktif seks, sevişerek zayıflamanın en iyi yolu’ dediler. Bild Gazetesi, İngiliz bilim adamlarının ‘Seks yap, zayıfla’ dedikleri reçeteyi de yayımladı. ‘Aktif seksle zayıflama’nın yolu şöyle:
Sevişmeye striptiz yaparak başlanması gerekiyor. Çünkü striptiz 400 kalori yaktırıyor.
Ateşli öpüşme 325 kalori harcatıyor.
Ayakta seks yapmak, daha çok kalori harcatıyor. İnsan yatakta seks yaparken 200, ayakta ise 400 kalori yakıyor.
En çok kalori ise, oral seks yapılarak harcanabiliyor. Oral seks yaparak orgazmı yaşamak ise, ekstradan 100 kalori yaktırıyor.
İngiliz bilim adamları, haftada sadece üç kez seks yapmanın bir yılda 15 bin kalori yaktıracağına dikkat çekerek bunun 240 kilometrelik bir koşuda harcanan enerjiye denk olduğunu ve genelde bir beden küçülme anlamına geldiğini söylediler.
bunun canı kesin kocişine sıkkın dedimmm veee
kaç yaşındasın gülüm sen bakim
25 yaşındayım ve eşim bana annem babam senden daha önemli benim için onlarla iyi gecin dedi. yaptığım bişey olsa içim yanmıyacak ama bıktım bu ana kuzuluğundan
canım bu gibi durumda nasıl olunur bilemiyorum ama oturup konuş bence yada anlat ilk başta senin gelmen gerektiğini yani artık evlenmiş yuvası var öncelik sana vermesi gerekir
afiyet olsun pamukkk:118:
siz ilk önce bi kendinizi tanıtsanız sürekli sabahtan beri bişeyler ekleyip duruyosunuz bi tanısaydık sizi de
:44:
ilerde değişirler merak etme sen sıkma canını başlarda hepiciği aynı oluyo bunların zamanla mutasyona uğruyorlar
şuan işyerinde zor duruyorum dokunsalar ağlayacağım. inş değişir yoksa bu iş böyle gitmez
öğle yimaaammmmm (az sonra yiyciiiimmm)
5yk karnıbahar yimaaaa
1 kase yooorttt
2 dilim denge ekmekkk
2 biberrrrrr
evet canım zaten takviye etmek zorunda kaldım.
oğlum mutlaka gelip tabağımdan yiyor.
zaten azcık azcık yiyorum :44:
ayrı tabak yapıyorum ama yine de gelip benim ki ni yiyor
benim ki tatlı geliyor heralde
sen seviyomusun kayınvalideni. nasıl biri sana karşı aranız nasıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?