60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar canım cok sıkkın bugün durmadan sigara içiyorum sabah yediklerimle duruyorum daha.
birazdan nesfitle 200ml süt yerim. hepinize afiyet olsun

Canım neden moralin bozuk ?

bende sigarayı malesef ki çok içiyordum ama tam 5 gün oldu hiç ağzıma sürmedim

İnşallah böyle böyle bırakırım..

Hiç acıkmamıştım ama akşama yemeklere saldırmayayım diye yedim yemeğimi
1 dilim denge ekmek
2 kk beyaz peynir
1 minik dmates
1/2 kırmızı biber

şimdi de yeşil çay içiyorum yaseminli..
bide 2 tane ceviz yiyeceğim yanında..

Afiyet olsun...

Afiyet olsun Nugiş..

Afiyet olsun Yolanda.. yo yo yo yolanda

bende ara öğüncüğümü yaptım ama sayfaları okumaktan yazamadım

1 kupa tarçınlı şekersiz süt
1 kase çilek (8-10 tane kadar küçük)
1/2 fincan beyaz leblebi

Afiyet olsun kukuleta..

6-7 yk kıymalı ıspanak yemeği
1 kase ezogelin çorba
1 dlm kepek ekmeği yidimmmm

az sona da bi ayran içicimmmmmmmmmmm
ayyyyyyyyyyy bugün işer pek yoğun takılamıyom kıyzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Afiyet olsun fambık ben de takılamadım hiç valla..

Atladığım varsa herkeslere afiyet olsun kızlar. yoğunum gözümden kaçmış olabilir..

AA şimdiye kadar gördüğüm en az kahvaltıyı sen yapmışsın canımmmm

Canım neden moralin bozuk ?

bende sigarayı malesef ki çok içiyordum ama tam 5 gün oldu hiç ağzıma sürmedim

İnşallah böyle böyle bırakırım..

ben bi ara bıraktım 7 kg aldım. sürekli bişeyler yemek istiyordum.
eşime kırgınım annesigili benden önce tuttuğu için ve artık ne yapacağımı bilmiyorum

Arkadaşlar ben kaçıyorum
Vallahi size takılıyorum ayrılamıyorum buradan
şimdi çıkamazsam dışarıya ancak akşam çıkarım

öpüyorum hepinizi

şimdi şöyle oluyooooooo(fambııık ) dışarda arada otur arada yğrğ olunca ben spor yapmış gibi hissedemiyorum amaa yine de akrdiyodan saydım onu ve bugün plates yapıciiim inşallah pazartesi günki ebru şallı videosunu indirdim onu yapıciiiim herbiryeri yaptırmış sağolsunnn

45 dk yürüdüm.begendiniz mi beniii

hee bayıldımmmmm

bende bugün pilates karın günü yapıcimm açtım netten ebru şallının sitesinde. öğleden sonra yaparım artık. yarında kardiyo olacak :86:

benim deeeeeeeeeeeeee

selam kızlar
nasılsınız? ben bugün öğleye kadar uyudum biraz önce kahvaltı yaptım sms birazdan da dışarı çıkacağım...dün de yoğundum akşam da öğrencim gelecek..görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın

çok teşekkür ederim canım. o sorun bile değil. annesigile cok düşkün olması beni üzüyor ve çok yoruyor. benden önde tutuyor onları buda beni kırıyor.
canım bu gibi durumda nasıl olunur bilemiyorum ama oturup konuş bence yada anlat ilk başta senin gelmen gerektiğini yani artık evlenmiş yuvası var öncelik sana vermesi gerekir
6-7 yk kıymalı ıspanak yemeği
1 kase ezogelin çorba
1 dlm kepek ekmeği yidimmmm

az sona da bi ayran içicimmmmmmmmmmm
ayyyyyyyyyyy bugün işer pek yoğun takılamıyom kıyzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
afiyet olsun pamukkk:118:

siz ilk önce bi kendinizi tanıtsanız sürekli sabahtan beri bişeyler ekleyip duruyosunuz bi tanısaydık sizi de
:44:

bunun canı kesin kocişine sıkkın dedimmm veee

kaç yaşındasın gülüm sen bakim

25 yaşındayım ve eşim bana annem babam senden daha önemli benim için onlarla iyi gecin dedi. yaptığım bişey olsa içim yanmıyacak ama bıktım bu ana kuzuluğundan

nirelerdeydin blackandwhite heee yine koptun gittin sandım
ya annem dedin sen ben sordum ama cevap alamadım. seni sordum ama cevap vermedi. annen değilmi yoksa. bizde annend iye sorup durduk yaw

öğle yimaaammmmm (az sonra yiyciiiimmm)

5yk karnıbahar yimaaaa

1 kase yooorttt

2 dilim denge ekmekkk

2 biberrrrrr

25 yaşındayım ve eşim bana annem babam senden daha önemli benim için onlarla iyi gecin dedi. yaptığım bişey olsa içim yanmıyacak ama bıktım bu ana kuzuluğundan

ilerde değişirler merak etme sen sıkma canını başlarda hepiciği aynı oluyo bunların zamanla mutasyona uğruyorlar

kaç defa konuşmaya çalıştım cok kırıldığımı söyledim ama anlamıyor beni. akşama yine annesigildeymişiz

evet canım zaten takviye etmek zorunda kaldım.
oğlum mutlaka gelip tabağımdan yiyor.
zaten azcık azcık yiyorum :44:
ayrı tabak yapıyorum ama yine de gelip benim ki ni yiyor
benim ki tatlı geliyor heralde

benim de eşim yapar onu,ben prensip olarak yemeyimi paylaşmayı sevmiyorum diyorum(şahika misali),o da senin tabagındaki daha tatlı geliyor diyor.acaba bana az ye demek için gizli bir meşazzz mı verio bu adammm
:26::26:

kaloriferin üzerine çoraplarımı koymuştum ısınsın diye kuşlarım çoraplarımı aşarıya atmışlar doğruya o petek onlara aitti tabee ben oraya koyunca attılar aşarıya kendileri orda geziniyo orası onlara ait saygısızlık yaptım onlara kalorifer sıcakya orda oturuyorlar hatta yatıyorlar bile popişlerini ısıtıyorlar çok kıymetlidir popişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…