60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaç defa konuşmaya çalıştım cok kırıldığımı söyledim ama anlamıyor beni. akşama yine annesigildeymişiz

canım benim hiç üzme kendini bütün erkekler aynı...birbirinin fotokopisi gibiler..sadece bazılarında toner fazla oluyor siyah çıkıyor kağıt.kimnde toner az daha açık çıkıyor..ama aydınlık daha iyi..
benim eşimde öyleydi 2 senede çok yol katettim ben..her cumartesi annesigile gitmek ister orda yatılı kalırız.eltim eltimin çocukları kafam beynim göçerdi..ama ben ne yaptım ara ara cumartesileri misafirlik çıkardım arar ara evime misafir davet ettim...sonraları haftaiçi gitmeye başladık şimdide spora başladık diye haftaiçi bile gitmiyor ve inan bana ben ona demesem aklına bile gelmiyor zaman ve tatlı dil unutma yaptıramayacağımız hiç bir şey yok erkeklere arkadaşlar..tatlı dil..
eşim yüzüme karşı sen kendini annemden dahamı önemli zannediyorsun demişti bir defasında ben ona yok zannetmiyorum kimse annesinden kıymetli değildir dedim.kendi anneminde eşimden daha kıymetli olduğunu ima ettim bozuldu....unutma annesi kıymetli olabilir ama her akşam bizim yanımızdalar annesine haftada kaç gün gidebilirki..sende tamam de zamanla inan bana çok değişecek..

sen seviyomusun kayınvalideni. nasıl biri sana karşı aranız nasıki

hepsi çok iyi insanlar seviyorum hepsini ama eşimin bu ana kuzuluğu yüzünden soğudum hepsinden. annem babam diye ölüyo adam yaa. pazar günü tatilden geldik anasına koştu hemen çok özlemiş 11 de anca geldi.

biz karşılıklı oturuyoruz ve işi olmadığı zamanlar eşim sabahtan akaşam orda. işimi var gündüzden mutlaka her akşam orda

hepsi çok iyi insanlar seviyorum hepsini ama eşimin bu ana kuzuluğu yüzünden soğudum hepsinden. annem babam diye ölüyo adam yaa. pazar günü tatilden geldik anasına koştu hemen çok özlemiş 11 de anca geldi.

boşver o zaman aranızda sorun yoksa. benimkide öyleydi zamanla değişir hele çocuk olunca değişiyo merak etme sen. benimkide der eş herzaman bulunur ama anne bulunmaz der gülerim haklısın derim annesininde hoşuna gider ama iş güç ayrı ev annesini ne kadar görebilir haftada 1 gün. seninkide öyledir sanırım. haftada kaç gün gidiyorsunuz kayınvalidene

canım sen baya dolmuşsun anladığım kadarıyla

kimseyle konuşamıyorum anneme anlatmak istemiyorum morali bozulacak diye. ama hep içime atmaktan şiştim artık. sürekli onun annesigil onun kuzenleri onun arkadaşları onun akrabalrı sıkıldım ama. ben neyim hiç mi değerim yok

ben bi gevşek bıraksam hergün ordayız ama artık gitmiyorum haftada bir. onada laf duyuyorum özlüyolarmış nerdeymişiz falan filan

biz karşılıklı oturuyoruz ve işi olmadığı zamanlar eşim sabahtan akaşam orda. işimi var gündüzden mutlaka her akşam orda

hımmm anladım karşılıklı olunca yakın tabee devamlı gidiyo. peki kayınvalidenmi acaba devamlı gelin istiyo. kıskançlık yapıyonu. bizimki yapacak ama ben takmıyorum o yüzden yapmıyo. ama diğer eltiyle öyle değiller 20 yıldır paylaşamamışlar bir türlü
bide benim eşim azcık umursamazdır annesi konuşur filan hiiiç tıkk yok güler geçer cevap bile vermez. orda oluncada ya uyur yada televizyona bakar konuşmaz bile annesi uğraşır uğraşır benimkinde tık yok bana döner bu sefer ben konuşurum sohpet ederim çünkü.

ben bi gevşek bıraksam hergün ordayız ama artık gitmiyorum haftada bir. onada laf duyuyorum özlüyolarmış nerdeymişiz falan filan

hep aynı. bizde haftada bir gidiyoruz hemen özlüyorlar falan filan aynı laflar işte boşver takma kaç yıllık evlisin görücü usulumu evlendin çocuk varmı

ben çalıştığım için kayınvalidemde kayın pederimde hergün orda yiyelim istiyolar. ilk zamanlarda öyleydi sabrettim belki biz evimizde yicez der dedim annesigile yok bu gayet memnun. anasıgile taşınalım desem hayır demez. bende böyle olmaz hergün hergün dedim ben evimde yemek istiyorum artık dedim de öyle.

hep aynı. bizde haftada bir gidiyoruz hemen özlüyorlar falan filan aynı laflar işte boşver takma kaç yıllık evlisin görücü usulumu evlendin çocuk varmı

görücü usulü evlendim. 14 ay nişanlı kaldık 5 aydırda evliyiz.

bak demekki bişeyler olacak yani yapacak eşin bence varya takma canım zaten çocuk olunca değişir yani hep böyle sürmez bu çünkü hayat şartları neyi getirip neyi götüreceği belli olmuyo.çocuk olunca zaten kaç ay evde olcaksın sonra gelen gidenin olacak birde çocukla dışarı falan çıkarsını böylelikle azalır gitmeniz merak etme sen daha yeni evli olduğun için bazı şeyleri takman normal ama canım dediğim gibi değişir yani daha ilerki zamanlarda

nirelerdeydin blackandwhite heee yine koptun gittin sandım
ya annem dedin sen ben sordum ama cevap alamadım. seni sordum ama cevap vermedi. annen değilmi yoksa. bizde annend iye sorup durduk yaw
bebişi m evet anne kız onlar ben yazışırlarkene şahit olmuştum ayrı şehirdelermiş
kaç defa konuşmaya çalıştım cok kırıldığımı söyledim ama anlamıyor beni. akşama yine annesigildeymişiz
cnm bende eburya katılıorum sen şimdi çok dolmuşsun belli ama kızarak yada tartışma çıkararak deilde tatlı dille hani birde onun iyi zamanına denk getirerek anlatmaya çalış bakalım.
Allah a şükür eşimle yada ailesiyle ilgili hiç birsorunum yok ama ne bilyim ben olsam sanki öle yapmayı bir denerdim dur bakalım sabret belki zmanla o da gitmek istemez.kuzenimn eşide öleydi çok tartıştılar boşanmanın eşiğine geldiler ama tekrar birleştiler şimdi iyi dio bakalım sabret herşey yoluna girer elbet ama sen sen ol annene pek bahsetme annler hemne kafaya takar üzülür büyütürler onunda canını sıkma

görücü usulü evlendim. 14 ay nişanlı kaldık 5 aydırda evliyiz.

boşver hiç takma sen takarsan dahada düşer anneye. hem belkimde der annesine eşim istemiyo gelmek istemiyo buraya filan derse sen kötü olursun bak. bahaneler uydur belli etme. daha yeni evlisiniz alışamamıştır evliliğe zamanla değişir başka problemler yoksa görmezden gel takma hiç herkeste oluyo böyle şeyler. zamanla değişiyo merak etme. ama çalıştığından çocuk oluncada kayınvalidenler bakacak o zaman tabi. çocukta orda olacak o zaman daha çok orda olacaksınız.

bu arada öğle yemeğim

1 koca kase( 2-3 borcam kapağının aldığından dahaç ok salata lan cinsten neruşşşşşşşşşşşşş)
marul taze soğan havuç dereotu maydonoz peynir domates 1 kutu yağı süzülmüş ton balığı limon salatalık köy biberi ile yapılmış salata
2 dilim kepek ekmek

Afiyet olsun kukuleta..

maşşallah kukim herçeşit var salatanın içinde bi kuş sütü eksik derlerya öyle olmuş seninkide afiyet olsun

yaşlanınca çoluk çocuğa devamlı gel demicem eşlerinede vakit ayırsınlar gelinim kızım isteyerek beni özleyerek gelsinler. böyle oldumu biri istiyo diğeri istemiyo. kimse benim yüzümden sıkıntı çekmesin
çok melek gördüm kendimi

sağol tatluşşşşşşşşşşş,sanada afiyet olsunnn,hiç sana geri dönemiyorum di mi kusura bakma şekerim olur mu,öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…