60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inş canım inş değişir çünkü ben eşimi çok seviyorum.

anneme anlatmam zaten hasta olur. inş düzelir canım. yoksa ben kendi kendimi yiyorum.

offf sorma zaten eltimin çocuğuna bakmamışlar hep bahaneler uydurmuş. eltimin babası kanser olmuş önceden annesi bakıyomuş. babası iyice kötüleşince bakıcı tutmuşlar. en sonunda eltim işini bırakmak zorunda kalmış. benim cocuğumada annemden başkası bakmaz zaten 63 yaşında benim bebiş oluncaya kadar oooo

kız fambık sınavın var didik tamam dedik şimdi niye kayboluyon ha kaybolmak bana has bişey burda başkaları kaybolamaz zzzzzz taammı

Afiyet olsun Yolanda.. yo yo yo yolanda

canım canım sana da afiyet olsun bebeem

afiyet olsun yolikoooommmm çok güzelmişşşşş
sagol dadlukom neruşum bebeem benümmm gız arada accuk beni de yumrutla valla yanlarım böyrüm belim agrıyiii belkim eyi gelür

25 yaşındayım ve eşim bana annem babam senden daha önemli benim için onlarla iyi gecin dedi. yaptığım bişey olsa içim yanmıyacak ama bıktım bu ana kuzuluğundan
kaç defa konuşmaya çalıştım cok kırıldığımı söyledim ama anlamıyor beni. akşama yine annesigildeymişiz

ben bi gevşek bıraksam hergün ordayız ama artık gitmiyorum haftada bir. onada laf duyuyorum özlüyolarmış nerdeymişiz falan filan

ahh canımm sen dertliymişsin bayagı. valla zamanla sana dönecek inan bana sonra dicekler ki biizm oglan hanımköylü olduuu
kayınvaldeye yakın olmak bunu çok etkiler. benim ailem şehir dışında oturuyo ablamlarda istanbul avrupada evimiz anadolu yakasında. kayınvalde bi bursada bi eskişehirde giden gelen olmaz bize ama keşke ablam yakın olaydı
sıkma canını hadi bakim at o elindeyi sigarayı da neşelen hopppaaa

benim de eşim yapar onu,ben prensip olarak yemeyimi paylaşmayı sevmiyorum diyorum(şahika misali),o da senin tabagındaki daha tatlı geliyor diyor.acaba bana az ye demek için gizli bir meşazzz mı verio bu adammm
:26::26:
ben tam tersi eşimin tabagındakileri yimee severim. bana hep kızar madem yiyicen sende bundan söle diye. mesela haftasonu ona sucuklu yumurta yaptım kendi tabagıma da az bişi aldım ama gözüm onun tabakta hahaha
bu sefer tuttum kendimi ama yimedim

benim yolanda da ne zaman gömlek filan sersem kalorifer üstüne gider tüylerini simsiyah kazaklarımın üstüne filan yayar. maksat beni sinir etmek olsun boş olsa oturmaz kalorifer üstüne totişi yanıyo heralde bizim kızın

boşver daha iyiya o zaman eşin çocuktan ayrılamazki bu sefer zamanını çocukla geçirmek ister. valla benimki eskiden evde durmazdı bigün tatil olsa annesigile koşardı sonra kuşları aldık şimdi eve geliyo koşa koşa hergün arar kuşları sorar bayılıyo onlara. hatta der bana hadi eve gidelim çay yap kuşlarımızla ilgilenelim der. apartmanın merdivenlerinden koşuşu var görmen lazım hemen gelir gelmez seslenir limonn diye limonda hemen koşar gelir nerdeyse hemen sesimize gelir o da özlüyo bizi tabee eşim artık mest oluyo onları görünce :86:

hugocuuum canın sarmamı istedi kısss
off olsada yisek demüüüü yok yok yemiyek

tenkü böbüyümmm

kim demiş dolma yenmez diye. bulgurlu yaparsın iç harcını yağını çok az koyarsın baharatı soğanı istediğin gibi koyarsın sarımsakta dövdünmü üzerine pek güzel olur canım :86:

işte benim anacım öyle canım anacımmm

ya 2 kilo fazlam var ama 2 aydır veremiyorum kafayı yicem ya okadar yürüyüşş,iş temposu falan bile fayda etmiyor,bi öneriniz var mı???:18:

kızlar sabah faturaları yatırırken çok ıslandım ayaklarımdaki çoraplar bilenem sırılsıklam oldu üşümüşüm girdim battaniyeye duş aldım ısındım şimdi ama pilates yapamıcam hastalanırım diye korkuyorum ayaklarımdan çok kapıyorum çünkü. bugünlük böyle olsun sonra hastalanıp günlerce spor yapamamak var yarın koşarım artık

ya 2 kilo fazlam var ama 2 aydır veremiyorum kafayı yicem ya okadar yürüyüşş,iş temposu falan bile fayda etmiyor,bi öneriniz var mı???:18:

yüyüş iyidir kasın artıyodur ondan tartıda aynı durursun hatta kilon yüksek bile çıkabilir düzenli yürüyüşle yağların erir muhakkak faydası vardır devam et sporu bırakma
birde neler yiyosun nasıl diyet yapıyomusun neler yapıyosun

mahsus aynı peteğin üzerine yine çorap koydum bakemm napcekler

anam sende hayvanları şaşkına çevirecen

ay canım vallahi benim gelinim olsun kulu kölesi oluırum onu hiç üzmem..töbe işlerine karışmam.başıma taç ederim beni değil oğlumu mutlu etsin kendi mutlu olsun bişey istemem.arada sırada beni sorsunlar yeter bana

yok canım diyet yapmıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum okadar abartmıyorum yiceklerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…