yaşlanınca çoluk çocuğa devamlı gel demicem eşlerinede vakit ayırsınlar gelinim kızım isteyerek beni özleyerek gelsinler. böyle oldumu biri istiyo diğeri istemiyo. kimse benim yüzümden sıkıntı çekmesin
çok melek gördüm kendimi
bak demekki bişeyler olacak yani yapacak eşin bence varya takma canım zaten çocuk olunca değişir yani hep böyle sürmez bu çünkü hayat şartları neyi getirip neyi götüreceği belli olmuyo.çocuk olunca zaten kaç ay evde olcaksın sonra gelen gidenin olacak birde çocukla dışarı falan çıkarsını böylelikle azalır gitmeniz merak etme sen daha yeni evli olduğun için bazı şeyleri takman normal ama canım dediğim gibi değişir yani daha ilerki zamanlarda
bebişi m evet anne kız onlar ben yazışırlarkene şahit olmuştum ayrı şehirdelermiş
cnm bende eburya katılıorum sen şimdi çok dolmuşsun belli ama kızarak yada tartışma çıkararak deilde tatlı dille hani birde onun iyi zamanına denk getirerek anlatmaya çalış bakalım.
Allah a şükür eşimle yada ailesiyle ilgili hiç birsorunum yok ama ne bilyim ben olsam sanki öle yapmayı bir denerdim dur bakalım sabret belki zmanla o da gitmek istemez.kuzenimn eşide öleydi çok tartıştılar boşanmanın eşiğine geldiler ama tekrar birleştiler şimdi iyi dio bakalım sabret herşey yoluna girer elbet ama sen sen ol annene pek bahsetme annler hemne kafaya takar üzülür büyütürler onunda canını sıkma
boşver hiç takma sen takarsan dahada düşer anneye. hem belkimde der annesine eşim istemiyo gelmek istemiyo buraya filan derse sen kötü olursun bak. bahaneler uydur belli etme. daha yeni evlisiniz alışamamıştır evliliğe zamanla değişir başka problemler yoksa görmezden gel takma hiç herkeste oluyo böyle şeyler. zamanla değişiyo merak etme. ama çalıştığından çocuk oluncada kayınvalidenler bakacak o zaman tabi. çocukta orda olacak o zaman daha çok orda olacaksınız.
hugocuuum canın sarmamı istedi kıssssalatası hugocuk sarması değülllllllll
yolanda:118:yolanda :118:yolandaaaaaaaa affiyet ossun bebek
Afiyet olsun Yolanda.. yo yo yo yolanda
sagol dadlukom neruşum bebeem benümmm gız arada accuk beni de yumrutla valla yanlarım böyrüm belim agrıyiii belkim eyi gelürafiyet olsun yolikoooommmm çok güzelmişşşşş
25 yaşındayım ve eşim bana annem babam senden daha önemli benim için onlarla iyi gecin dedi. yaptığım bişey olsa içim yanmıyacak ama bıktım bu ana kuzuluğundan
kaç defa konuşmaya çalıştım cok kırıldığımı söyledim ama anlamıyor beni. akşama yine annesigildeymişiz
kimseyle konuşamıyorum anneme anlatmak istemiyorum morali bozulacak diye. ama hep içime atmaktan şiştim artık. sürekli onun annesigil onun kuzenleri onun arkadaşları onun akrabalrı sıkıldım ama. ben neyim hiç mi değerim yok
ben bi gevşek bıraksam hergün ordayız ama artık gitmiyorum haftada bir. onada laf duyuyorum özlüyolarmış nerdeymişiz falan filan
ben tam tersi eşimin tabagındakileri yimee severim. bana hep kızar madem yiyicen sende bundan söle diye. mesela haftasonu ona sucuklu yumurta yaptım kendi tabagıma da az bişi aldım ama gözüm onun tabakta hahahabenim de eşim yapar onu,ben prensip olarak yemeyimi paylaşmayı sevmiyorum diyorum(şahika misali),o da senin tabagındaki daha tatlı geliyor diyor.acaba bana az ye demek için gizli bir meşazzz mı verio bu adammm
:26::26:
kaloriferin üzerine çoraplarımı koymuştum ısınsın diye kuşlarım çoraplarımı aşarıya atmışlardoğruya o petek onlara aitti tabee ben oraya koyunca attılar aşarıya kendileri orda geziniyo orası onlara ait saygısızlık yaptım onlara kalorifer sıcakya orda oturuyorlar hatta yatıyorlar bile popişlerini ısıtıyorlar çok kıymetlidir popişleri
boşver daha iyiya o zaman eşin çocuktan ayrılamazki bu sefer zamanını çocukla geçirmek ister. valla benimki eskiden evde durmazdı bigün tatil olsa annesigile koşardı sonra kuşları aldık şimdi eve geliyo koşa koşa hergün arar kuşları sorar bayılıyo onlara. hatta der bana hadi eve gidelim çay yap kuşlarımızla ilgilenelim der. apartmanın merdivenlerinden koşuşu var görmen lazıminş canım inş değişir çünkü ben eşimi çok seviyorum.
anneme anlatmam zaten hasta olur. inş düzelir canım. yoksa ben kendi kendimi yiyorum.
offf sorma zaten eltimin çocuğuna bakmamışlar hep bahaneler uydurmuş. eltimin babası kanser olmuş önceden annesi bakıyomuş. babası iyice kötüleşince bakıcı tutmuşlar. en sonunda eltim işini bırakmak zorunda kalmış. benim cocuğumada annemden başkası bakmaz zaten 63 yaşında benim bebiş oluncaya kadar oooo
amanın liva gelmi kızlar biliyonuzmu liva TAM 50 KÜSÜR KİLO VERMİŞŞ
hugocuuum canın sarmamı istedi kısss
off olsada yisek demüüüü yok yok yemiyek
tenkü böbüyümmm
sağol tatluşşşşşşşşşşş,sanada afiyet olsunnn,hiç sana geri dönemiyorum di mi kusura bakma şekerim olur mu,öptüm seni
yaşlanınca çoluk çocuğa devamlı gel demicem eşlerinede vakit ayırsınlar gelinim kızım isteyerek beni özleyerek gelsinler. böyle oldumu biri istiyo diğeri istemiyo. kimse benim yüzümden sıkıntı çekmesin
çok melek gördüm kendimi
abovvvvvvvvvvvvvvvvv kaç kiloymuşki çizelge varsa ben iş yerindeki bilgisayardan göremiyomm çizelgeyi
tatlım yüz küsür kilodaymış çok zayıflamış bende şok oldum 10 kiloyu dert ediiyoruz millet ne kilolar veriyo
işte benim anacım öyle canım anacımmm
hımmm maşşallah valladiyetisyen kontrolündemi vermiş yoksa kendisimi yapmış bişeyler 50 kilo az değil yanii
ya 2 kilo fazlam var ama 2 aydır veremiyorum kafayı yicem ya okadar yürüyüşş,iş temposu falan bile fayda etmiyor,bi öneriniz var mı???:18:
mahsus aynı peteğin üzerine yine çorap koydum bakemm napcekler
çok melek gördüm kendimi
yüyüş iyidir kasın artıyodur ondan tartıda aynı durursun hatta kilon yüksek bile çıkabilir düzenli yürüyüşle yağların erir muhakkak faydası vardır devam et sporu bırakma
birde neler yiyosun nasıl diyet yapıyomusun neler yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?