kim demiş dolma yenmez diye. bulgurlu yaparsın iç harcını yağını çok az koyarsın baharatı soğanı istediğin gibi koyarsın sarımsakta dövdünmü üzerine pek güzel olur canım :86:
anam sende hayvanları şaşkına çevirecen
ay canım vallahi benim gelinim olsun kulu kölesi oluırum onu hiç üzmem..töbe işlerine karışmam.başıma taç ederim beni değil oğlumu mutlu etsin kendi mutlu olsun bişey istemem.arada sırada beni sorsunlar yeter bana
Valla yapmiim ben dayanamam çünkü beyaz lahana sarmasına çıldırırım hepiciini yirim muhamuha muha
yada yapim h.sonu nefsim körelsin accuk
çok güzel canım. arkadaşlar senin kaç kilo verdiğini nasıl ne kadar sürede verdiğini neler yaptığını filan merak ediyorlar. anlatsana motivasyon olur herkese. birde kilo vermen durdumu durunca sporda bkaç değişik taktikle yine kilo vermeye başlarsın. ben mesela ağırlık ekliyorum tempolu yürüyüşlerime. bazen 3 bazen 6 kilo ağırlıkla tempolu yürüyorum faydası oluyoMERHABAAAAAAAAAA KIZLARRRRRRRRRRRRR nasılsınız nasıl gidiyor hayatSabah hava yağmurluydu ama şimdi çok güzel güneş açtı:82:
Bugün 6 'da kalktım bir saat 25 dakika tempolu yürüdüm
Evde'de plates yaptım
Kahvaltıda
Bir kase cornflakes yedim
Arada 2 tane yeşil elma yedim
Gün boyu 3 bardak yeşil çay içtim
2 litre su içtim
Öğlen Yemeğim
Brokoli çorbası(İlk defa yaptım ama çok beğenmedim )
Meksika Fasulyeli Salata
Fırında Beşamel Soslu Sebze
Arada 5 i bir yerde çay
500 ml su
ara öğün 1 elma 5 badem 5 antep fıstığı ve bir şişe madensuyu :86:
neyse zayıfladıktan sonra yaparız az yağlı bulgurlu kıymalı veya kabuklu pirinç kıymalı filan yaparızkepekli undan hamur açıp mantıda yaparız az yağlı
MERHABAAAAAAAAAA KIZLARRRRRRRRRRRRR nasılsınız nasıl gidiyor hayatSabah hava yağmurluydu ama şimdi çok güzel güneş açtı:82:
Bugün 6 'da kalktım bir saat 25 dakika tempolu yürüdüm
Evde'de plates yaptım
Kahvaltıda
Bir kase cornflakes yedim
Arada 2 tane yeşil elma yedim
Gün boyu 3 bardak yeşil çay içtim
2 litre su içtim
Öğlen Yemeğim
Brokoli çorbası(İlk defa yaptım ama çok beğenmedim )
Meksika Fasulyeli Salata
Fırında Beşamel Soslu Sebze
Arada 5 i bir yerde çay
500 ml su
bu arada çizelgemi düzelmek istiyorum bende ama nasıl yapıcam unuttum
kız sus vallahi fenayımakşam avm ye gidicem alışveriş için bu dediklerinin hepiciini hüpletirim yoksam
hayrıdr ebrucum kilomu verdin yoksa?cnm aynı yere gir siteye ilk başta yaptığın gibi baştan yapıcaksın .
kız sus vallahi fenayımakşam avm ye gidicem alışveriş için bu dediklerinin hepiciini hüpletirim yoksam
afffyeettt ossssunnn
bende yeşil çay büsküvi yiycem keten tohumlu büsküvi
ara öğün 1 elma 5 badem 5 antep fıstığı ve bir şişe madensuyu :86:
arkadaşlar çok teşekkür ederim yazdıklarınız için
sabredicem bakalım inş düzelir.
Afiyet olsun ..
ben de 1 küçük elma
ve yeşil çayla ara öğün yapıyorum..
bide su içiyorum..
2 gündür su içmiyorum hiç..
kiloları verince şımardım hemen saldım kendimi galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?