60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kim demiş dolma yenmez diye. bulgurlu yaparsın iç harcını yağını çok az koyarsın baharatı soğanı istediğin gibi koyarsın sarımsakta dövdünmü üzerine pek güzel olur canım :86:

Valla yapmiim ben dayanamam çünkü beyaz lahana sarmasına çıldırırım hepiciini yirim muha muha muha
yada yapim h.sonu nefsim körelsin accuk

aynen. gelinimde sever beni. seviyosa gelsin zorla ite kaka olmasın. istemediğinde gelmesin kızmam yani başbaşa kalmayada ihtiyaçları var

Valla yapmiim ben dayanamam çünkü beyaz lahana sarmasına çıldırırım hepiciini yirim muha muha muha
yada yapim h.sonu nefsim körelsin accuk

neyse zayıfladıktan sonra yaparız az yağlı bulgurlu kıymalı veya kabuklu pirinç kıymalı filan yaparız kepekli undan hamur açıp mantıda yaparız az yağlı

MERHABAAAAAAAAAA KIZLARRRRRRRRRRRRR nasılsınız nasıl gidiyor hayatSabah hava yağmurluydu ama şimdi çok güzel güneş açtı:82:
Bugün 6 'da kalktım bir saat 25 dakika tempolu yürüdüm
Evde'de plates yaptım
Kahvaltıda
Bir kase cornflakes yedim
Arada 2 tane yeşil elma yedim
Gün boyu 3 bardak yeşil çay içtim
2 litre su içtim
Öğlen Yemeğim
Brokoli çorbası(İlk defa yaptım ama çok beğenmedim )
Meksika Fasulyeli Salata
Fırında Beşamel Soslu Sebze
Arada 5 i bir yerde çay
500 ml su

çok güzel canım. arkadaşlar senin kaç kilo verdiğini nasıl ne kadar sürede verdiğini neler yaptığını filan merak ediyorlar. anlatsana motivasyon olur herkese. birde kilo vermen durdumu durunca sporda bkaç değişik taktikle yine kilo vermeye başlarsın. ben mesela ağırlık ekliyorum tempolu yürüyüşlerime. bazen 3 bazen 6 kilo ağırlıkla tempolu yürüyorum faydası oluyo

neyse zayıfladıktan sonra yaparız az yağlı bulgurlu kıymalı veya kabuklu pirinç kıymalı filan yaparız kepekli undan hamur açıp mantıda yaparız az yağlı

kız sus vallahi fenayım akşam avm ye gidicem alışveriş için bu dediklerinin hepiciini hüpletirim yoksam

afiyet olsun liva

kız sus vallahi fenayım akşam avm ye gidicem alışveriş için bu dediklerinin hepiciini hüpletirim yoksam

heh işte zurnanın zırt dediği yer bura oluyo bak bunları kendin yaparak yiyebiliyorsun dışarda yok. hamburgerini tostunu patatesini iskenderini mantını kendin evde yapıp yiyebiliyosun. dışarda yassah hemşerim. evde yapacaksın ufak değişikliklerle ve evde yapıp yiyeceğin için dışarda canın istemez. geçen ay ilk defa regl krizi yaşadım kalktım kendime kakaolu pekmezle tatlandırdığım puding yaptım pek beyendim dışarda yasah evde kendin yap ye. kendin pişir kendin ye hesabı dışarda ızgara olur canım

arkadaşlar çok teşekkür ederim yazdıklarınız için
sabredicem bakalım inş düzelir.

ara öğün 1 elma 5 badem 5 antep fıstığı ve bir şişe madensuyu :86:

Afiyet olsun ..
ben de 1 küçük elma
ve yeşil çayla ara öğün yapıyorum..
bide su içiyorum..
2 gündür su içmiyorum hiç..
kiloları verince şımardım hemen saldım kendimi galiba...

Afiyet olsun ..
ben de 1 küçük elma
ve yeşil çayla ara öğün yapıyorum..
bide su içiyorum..
2 gündür su içmiyorum hiç..
kiloları verince şımardım hemen saldım kendimi galiba...

su iç canım ben ılık içiyorum o zaman daha çok içmiş oluyorum soğuk içmiyorum o zaman daha az içiyorum çünkü. sürahi hep kaloriferin üzerinde olur benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…