nugiş kaçağı gelmiş neredeydin kızz napıyosun öğleden sonraları bakiyim sen
yo burdaydım canım ben 80-89 topiğine takıldım biraz
arkadaşlar çok teşekkür ederim yazdıklarınız için
sabredicem bakalım inş düzelir.
heh işte zurnanın zırt dediği yer bura oluyo bak bunları kendin yaparak yiyebiliyorsun dışarda yok. hamburgerini tostunu patatesini iskenderini mantını kendin evde yapıp yiyebiliyosun. dışarda yassah hemşerim. evde yapacaksın ufak değişikliklerle ve evde yapıp yiyeceğin için dışarda canın istemez. geçen ay ilk defa regl krizi yaşadım kalktım kendime kakaolu pekmezle tatlandırdığım puding yaptım pek beyendim dışarda yasah evde kendin yap ye. kendin pişir kendin ye hesabıdışarda ızgara olur canım
kıss yolanda nerde oturuyon sen bakem?koşumuyuz acep?yakınmıyız küüü,?
benmde yaz kış suyum hep ılıktır.soğuk su beni kesmez hiç.illa ılık olcak su.olması gerekenide böyle zaten.doğru yapıoruz bebişimmsu iç canım ben ılık içiyorum o zaman daha çok içmiş oluyorum soğuk içmiyorum o zaman daha az içiyorum çünkü. sürahi hep kaloriferin üzerinde olur benim
yok kıs pek uzak sayılmas.bende kozyatağın dayımyassah gardaşıım yassah dedikdiyosuaaaaaaaaaan
tımam apla evde yaparık bisde. zatti yimaami yiyip çıkıcam işte böle ce önlem alımış olurum
sanmıyorum bebeem ben yeditepe üniye yakın oturuyorum kayışdagının dibine yakın oluyorumm
enee çok yakınmış kısss yarım saat 20 dk mesafeeebenmde yaz kış suyum hep ılıktır.soğuk su beni kesmez hiç.illa ılık olcak su.olması gerekenide böyle zaten.doğru yapıoruz bebişimm
yok kıs pek uzak sayılmas.bende kozyatağın dayım
neeeeeeeeen neişin var orda. hımm bakem bakem neler yazmışın orayaarkadaşlara faydalı bilgilerinimi aktarıyosun akıl küpüm benim
nugya sana şimdi mesaj atacam aklın tavana vuracak
abovvvvvvvvvv tamam bekliyom heycanlaaa ve sabırsızlıklaaa
mrb kızlar nasılsınız bakalım bugün spor yapamadım sabah erken işim vardı aksam yapsam olurmu ama zaten spor yapmıs gibi oldum btn gün ayaktaydım bugün spor yapmakta sabah yapmak önemlimi yoksa aksam devamını getirsem bugün olurmu
heeeeenee çok yakınmış kısss yarım saat 20 dk mesafeee
düzenli yap da cnm ister akşam ister sabah yap.ben sabahları yapıorum ama çalışanlar akşam da yapıomrb kızlar nasılsınız bakalım bugün spor yapamadım sabah erken işim vardı aksam yapsam olurmu ama zaten spor yapmıs gibi oldum btn gün ayaktaydım bugün spor yapmakta sabah yapmak önemlimi yoksa aksam devamını getirsem bugün olurmu
spor ömür boyu olacağı için istediğin zaman ya bence kasma kendini. ne zaman müsaştsen o zaman yap :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?