60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Normalde pek su içen biri değilim ama şu 3 gündür 2.5 litre su içiyorum hemde isteyerek....
Sanırım fena gaza geldim burda ben sizi görünce
Bugün ara öğün yiyemedim maalesef yanıma bişi almadığım için akşam 7 gbi de akşam yemeğimi yapıcam yoğurtlu kabak salatası (az yağlı)...

hurma konusunda ne düşünüyorsunuz benim çok canım çekiyo bu aralar geceleri rüyalarıma giriiyo çok ilginçtirki. bende kuru hurma alayım dedim 1 porsiyon hurmada kaç hurma olurki bilmiyorum 1 porsiyon meyve hakkımı hurma olarak yiyeceğim ondan soruyorum bilen varmı. kaç tane kuru hurma 1 porsiyon ediyo

hoşgeldinn suluboyalekesi
ne güzel nik kız buuu
tatlımm minişte bişisin sen .. bize takıl o accık fazlanı da verirsin
minişim benimmm daha 15 yaşındaa

he valla ne güsel olurdu ama akşam ögünde olmas kalançocumm bu arada ben sık sık carrefoura gelirim neruşta gelir niden olmasınnn :44::44:

tatlım patates çok fazla tavsiye etmiyoruz. bide 5 kaşık çok olmuş

ben hurmaya bayılırımmm süpper bilgiler bunlar çok sevindimmm

bende çok seviyorum hurmayı ama kaç tane hurma 1 porsiyon ediyo işte onu öğrenmem lazım. bilen varmıki kaç hurma bir porsiyon ediyo kızlar. kuru hurma alıcam kuruyemişçiden

Şimdi internetten baktım da 20 gr hurma bir porsiyon meyva eder dio... ve 50 kaloriymiş...hatta şöyle bir yazı vardı direkt aktarıyım; Günümüzde hurmalar özel olarak üretilmekte ve boyutları normalin üzerinde olmaktadır. Bu nedenle ortalama 20 gram ağırlığında yani 3-4 kuru kayısı veya 1 kuru incir ağırlığına eşdeğer hurmanın bir porsiyon meyveye eşdeğer olduğunu unutmadan dikkatli tüketmekte fayda var.

Hugocukcuuum ben baştan beri ara öğün olarak yiyorumm çokkirileri var onların tanesi 20kalori falan biraz daha minnakları var onlar da 15kalorymiş ben büyüklerden yiyorum ve bir ara öğünde 2 tane falan yiyorum; kiloya göreymiş okuduğuma göre sen benden daha uzunsuz dolayısıyla kilon da daha fazla bence bir ara öğünde bir meyve yerine büyüklerdense 3 tane küçüklerdense 4 tane yiyebilirsin gibime geldi tatlı isteğine çok iyi geliyo ve gerçekten tok tutuyoooo

buldum buldum 5 tane hurma 1 porsiyon ediyormuş alamda akşama yiyem bari çokta sağlıklı biliyorum hadisler bile var zayıflama derken birsürü vitamin eksikliği var bari hurma yiyekte açığı kapatak :86:

2 tane mısır gevregı lıght etformun varya 1 tane de kokolu lıght sut off ac degılım nıye yedımse cok oldu

ovvvvvv bende hurma bayılırım süper bi haber bu hele ramazanlarda

gelirim tabüü küüüüüüüüü:13::13::13::13::13:

Yaw ne kadar gereksiz paylaşımlar yapmış bu arkadaş kimse ...... biz ne diyoruz o ne söylemiş

ay heycan yaptım şimdi :18::18::18::18: ne bileyim kaç tanesi bir porsiyon ediyoki :44:

gece üryamda bir ses geldi hurma yeee diye yiyem bari. küçük hurmalardan alırım bulursam 5 tane yerim bende akşama

anladım cnm şimdi şöle öğün atlamak yok biliorum öğrencisin senin için dışarda da sağlıklı şeyler bulmak zor ama asla öğün atlamak yok 3 ana 3 ara öğün şart.çok yediğini kaçırıdğını sdüşndüğünde bile mutlaka akşam yemeği olarak salata yoğurt olmalı cnm.günde 1su bardağı yoğurt 1 su bardağı süt .3-4 porsiyon meyve şart. yeşillik mutlaka olmalı.sebze et süt balık tavuk yumruta herşeyi yemelisin günde en az 5 dilim ekmek olmalı.yanlış anlama çok bilmiş bilmiş yazıorum belki ama hiç birimiz diyetsyen deiliz ama hepimz birbirimzden öğrendik cnm.ekmeklerin esmer ekmek olsun.aralarda kuru kayısı kuru inicir eirk olsun at çantana kuru erik kayısı leblebi atıştr aralarda.
aara öğünün amacı metabozlimanın yavşalamsını engellemek metabolzimayı çalışır durumda tutmak.
dikkaet et cnm pataes de çok nişasta var çok tüketmemey çalışıoruz.pilav makarna erişte kısır vs.nin 2 yemek kaşığı bir dilim ekmek edio.ona göre hesaplayıp ekmek hakkından düşeblrsn gündüz daha kuvvetli akşam daha hafifi yemende fayda var.aklıma gelenler bunlar cnm şekerli tatlı şeylerden biraz uzak dur biliorum ilk başlarda zor olucak ama zmanla sende yemek istemeyeceksin tatlı isteğini tarçınlı şekersiz sütle giderebilrsin yada yoğurt içine meyve doğra tarçın serp ye.taeçın kan şekerini acaip denegede tutar kolay gelsn

ahh bebişimm senn bendenmi canın çekti yoksamm.:26:hemen yollayım sana canım benim.bence yiyebilrsin bir tanesi 15 kalori 4-5 tanesi1 porsiyon eder die düşünüorum diğer meyvelere göre daha tatlı olduğu için ama çok tok tutuo canım ben mekke de yemek yiyemediğim zmanlar hep hurma yedim günde belki yarım kilo yediğim zmanlar oldu tatlı isteğini de bastırıo dün gazetede okudum kansızlık içinde çok iyiymiş.

hugocuk sen yoksam hamile misin bak rüyalarına bile giriyormuş hurma..

yok bebişim senden canım çekmedi gece üryamda ses geldi hurma ye diye ondan yiyem dedim :86:

kızlar hurma yiyin ama mutlaka yıkayın canlarım bakın öncede yazmıştım orda gördüğüm manzaralar karşınsında şok oldum aldığınız hurmaları mutlaka yıkayın ben bi ara sirkeli suda bekletmeyi bile düşündümama sonra abartmayım dedim şimdi yiyeceğim kadarını yıkıorum sadece.

4adet badem kuruyemiş birde ayran içtim mecburen tansiyonum düştü sanki.Şimdide şekersiz çay içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…