hugocuk sen yoksam hamile misinbak rüyalarına bile giriyormuş hurma..
yok bebişim senden canım çekmedi gece üryamda ses geldi hurma ye diye ondan yiyem dedim :86:
teşekkürler bilmişlik ne demek bana yardım ediyosun heraldeki böle seyleri anlatman cok normal teşekkür ederim bunları unutmıcam artık normal ekmek yerine zaten esmer ekmek yemege calısıyorum şimdilik benm cıkmam lazım biraz dinlenip kendime bitki cayı yapıp yorgunlumu atıp spor yapıcam gün yediklerimi buraya yazarım yorumlarınız benim için önemli daha acemiyim sizden örencek cok seyim varanladım cnm şimdi şöle öğün atlamak yok biliorum öğrencisin senin için dışarda da sağlıklı şeyler bulmak zor ama asla öğün atlamak yok 3 ana 3 ara öğün şart.çok yediğini kaçırıdğını sdüşndüğünde bile mutlaka akşam yemeği olarak salata yoğurt olmalı cnm.günde 1su bardağı yoğurt 1 su bardağı süt .3-4 porsiyon meyve şart. yeşillik mutlaka olmalı.sebze et süt balık tavuk yumruta herşeyi yemelisin günde en az 5 dilim ekmek olmalı.yanlış anlama çok bilmiş bilmiş yazıorum belki ama hiç birimiz diyetsyen deiliz ama hepimz birbirimzden öğrendik cnm.ekmeklerin esmer ekmek olsun.aralarda kuru kayısı kuru inicir eirk olsun at çantana kuru erik kayısı leblebi atıştr aralarda.
aara öğünün amacı metabozlimanın yavşalamsını engellemek metabolzimayı çalışır durumda tutmak.
dikkaet et cnm pataes de çok nişasta var çok tüketmemey çalışıoruz.pilav makarna erişte kısır vs.nin 2 yemek kaşığı bir dilim ekmek edio.ona göre hesaplayıp ekmek hakkından düşeblrsn gündüz daha kuvvetli akşam daha hafifi yemende fayda var.aklıma gelenler bunlar cnm şekerli tatlı şeylerden biraz uzak dur biliorum ilk başlarda zor olucak ama zmanla sende yemek istemeyeceksin tatlı isteğini tarçınlı şekersiz sütle giderebilrsin yada yoğurt içine meyve doğra tarçın serp ye.taeçın kan şekerini acaip denegede tutar kolay gelsn
ahh bebişimm senn bendenmi canın çekti yoksamm.:26:hemen yollayım sana canım benim.bence yiyebilrsin bir tanesi 15 kalori 4-5 tanesi1 porsiyon eder die düşünüorum diğer meyvelere göre daha tatlı olduğu için ama çok tok tutuo canım ben mekke de yemek yiyemediğim zmanlar hep hurma yedim günde belki yarım kilo yediğim zmanlar oldu tatlı isteğini de bastırıo dün gazetede okudum kansızlık içinde çok iyiymiş.
gelirim tabüü küüüüüüüüü:13::13::13::13::13:
Yaw ne kadar gereksiz paylaşımlar yapmış bu arkadaş kimse ...... biz ne diyoruz o ne söylemiş
eneee gıyys gaipten sesler mi geliyor sana ahooovvvvgece üryamda bir ses geldi hurma yeee diyeyiyem bari. küçük hurmalardan alırım bulursam 5 tane yerim bende akşama
ben neruştan alışmıştım yiyordum hiç eksik etmiyorum ofisteki çekmecemden ve evde ama evde kociş bitiriyo oda çok seviyo bayılırım hurmaya bütün gün onunla durailirim sanırım kansızlıga da iyi demek ki o zaman abonesiyim aynen devammahh bebişimm senn bendenmi canın çekti yoksamm.:26:hemen yollayım sana canım benim.bence yiyebilrsin bir tanesi 15 kalori 4-5 tanesi1 porsiyon eder die düşünüorum diğer meyvelere göre daha tatlı olduğu için ama çok tok tutuo canım ben mekke de yemek yiyemediğim zmanlar hep hurma yedim günde belki yarım kilo yediğim zmanlar oldu tatlı isteğini de bastırıo dün gazetede okudum kansızlık içinde çok iyiymiş.
ben bi ara bıraktım 7 kg aldım. sürekli bişeyler yemek istiyordum.
eşime kırgınım annesigili benden önce tuttuğu için ve artık ne yapacağımı bilmiyorum
Akşama tarhana çorbası ve yarım dilim kepeki ekmek iyimi canlarım :18::18::18::18:Herkese iyi akşamlar afiyet olsun
tokken akşamları 62 açken sabahları 60 kiloyum ayrıca 10 gün sıkı rejim yaptım 59 olabıldım ancak...
bu diyet işi bana göre değil kızlar 10 gün rejim yaptım 1 hafta hasta yattım...size kolay gelsin...
bence az . yanında bir zeytinyağlı da yiyebilsen iyi olurdu. mesela 1 kase de yoğurt veya salata.
akşam yemeği 6 kaşık kabaklı semizotu yemeği sirkeli karışık salata 1 dilim çok tahıllı ekmek yarım su bardağı yoğurt ve 5 kaşık bulgur pilavı. malesef çorbam yok o yüzden bulguru 5 kaşık yaptım çorba olsaydı 3 kaşık olurdu
merhaba canım benden sana bir abla tavsiyesi ben 29yılık evliyim eşimmi annesine düşkün ,annesimi eşime 7,8yılımılı götürdü boşver takma deymez dahaben bi ara bıraktım 7 kg aldım. sürekli bişeyler yemek istiyordum.
eşime kırgınım annesigili benden önce tuttuğu için ve artık ne yapacağımı bilmiyorum
merhaba canım benden sana bir abla tavsiyesi ben 29yılık evliyim eşimmi annesine düşkün ,annesimi eşime 7,8yılımılı götürdü boşver takma deymez daha
sonra coluk çocuk derken onlarda geçiyor mali yonden bağımlı olmasın yanlış yaptıklarının biraz geç farkediyorlar görmemezlikten gel gül geç annen senide birdaha dünyaya getirmiyacak canım takma
canım garipsenicek bişi yok burası da aslında her hangi bir sosyal ortam. yeni bir yere adapte olmak zaman alır hemen küsüp garipsedim demeye gerek yok ki.
neyse anlat bakalım kimsin nesin kaç kilosun boyun kaç kaç kilo olmak istiyorsun.? hamilelik yaşadın mı cocuk var mı yok mu. yaşam tarzın ne ? bütün gün oturuyor musun yoksa hareketli bir işin mi var spor yapıyor musun ?
ohooo senin işin çook burdaaa. sen anlatıcan sen yazıcan naptıını menülerini biz de naçizaten yorum yapıp sana dogru- yanlış ögreticez
yanına bol salta koy yosa çabuk acıkırsın cancazım ben denedim olmadı ama salatayla yediğimde daha tok tuttuAkşama tarhana çorbası ve yarım dilim kepeki ekmek iyimi canlarım :18::18::18::18:Herkese iyi akşamlar afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?