60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler bilmişlik ne demek bana yardım ediyosun heraldeki böle seyleri anlatman cok normal teşekkür ederim bunları unutmıcam artık normal ekmek yerine zaten esmer ekmek yemege calısıyorum şimdilik benm cıkmam lazım biraz dinlenip kendime bitki cayı yapıp yorgunlumu atıp spor yapıcam gün yediklerimi buraya yazarım yorumlarınız benim için önemli daha acemiyim sizden örencek cok seyim var

gelirim tabüü küüüüüüüüü:13::13::13::13::13:

Yaw ne kadar gereksiz paylaşımlar yapmış bu arkadaş kimse ...... biz ne diyoruz o ne söylemiş

bütün topiklerde gezmiş heryere bunları yazmış diger zayıflama topiginde de gördüm erkekmidir nedir
gece üryamda bir ses geldi hurma yeee diye yiyem bari. küçük hurmalardan alırım bulursam 5 tane yerim bende akşama
eneee gıyys gaipten sesler mi geliyor sana ahooovvvv

ben neruştan alışmıştım yiyordum hiç eksik etmiyorum ofisteki çekmecemden ve evde ama evde kociş bitiriyo oda çok seviyo bayılırım hurmaya bütün gün onunla durailirim sanırım kansızlıga da iyi demek ki o zaman abonesiyim aynen devamm

merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım tek basına diyet cekilmiyor..bende sizleerle birlikte yapmaya karar verdim:))ben hep 57 kilo olarak yasayan bir insanken bu aralar 64 e cıktım..ve artık kıyafetlerimin içine girememek beni deli etmeye basladı..tekrardan 57 ye dusmek istiyrum..ve burdaki ve internetteki cogu diyet listesini okuduktan sonra kendimce bir diyet hazırladım sizlerle paylasmak istiyorum size sonucları 3 gunde bir tartılarak vericem insallah..
SABAH
2 tane
kepekli ekmek
peynir
7 tane zeytin
sınırsız domates salatalık
sekersiz cay

ÖGLE
1 tane simit içine peynir domates taze nane pulbiber marul ve yanında buyuk bir bardak ayran

İKİNDİ
1 elma

AKŞAM
1 kase yogurt çorbası yada hafif herhangi bir corba
normalde yedigim yemegin çeyrek porsiyonuda yaptıgım yemekten(göz hakkı)

sabah ve aksamda elma sirkesi ve bal karısımı haftada 4 gunde 1 saat tempolu yuruyus vee 3 litre su!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

işte bu kadar bu diyete bugun baslıyorum size sonucları yazarım bana şans dileyin

ben bi ara bıraktım 7 kg aldım. sürekli bişeyler yemek istiyordum.
eşime kırgınım annesigili benden önce tuttuğu için ve artık ne yapacağımı bilmiyorum

Ah canım.. üstte okudum henüz 5 aylık evliymişsin. şimdi annesi oğlunu çok kıskanıyordur

ohooo ben neler atlattım neler... hem kaynana hem görümce kıskançlığı çektim.

İnşallah eşin zamanla düzelir..

ama bu aylar çevremde de kendimde de gördüm biraz sorunlu geçiyor.

tabii herkes böyle değil

sen onlara - onlar da sana alışacaklar nişanlılığa benzemez evlilik hayatı..

biraz daha sabırlı ol canım üzmemeye çalış kendini ve

çoook dua et Allah eşini sana doğru döndürsün

Akşama tarhana çorbası ve yarım dilim kepeki ekmek iyimi canlarım :18::18::18::18:Herkese iyi akşamlar afiyet olsun

ayyy keşke bende bu kiloda olsam 69 kiloyum ve 2ay sonra düğünüm var:2:

akşam yemeği 6 kaşık kabaklı semizotu yemeği sirkeli karışık salata 1 dilim çok tahıllı ekmek yarım su bardağı yoğurt ve 5 kaşık bulgur pilavı. malesef çorbam yok o yüzden bulguru 5 kaşık yaptım çorba olsaydı 3 kaşık olurdu

salataya 2 kaşık zeytinyağı pilava 1 kaşık çiçekyağı semizotundada 1 kaşık zeytinyağı ekledim toplamda 4 kaşık yağ oluyo

ben bi ara bıraktım 7 kg aldım. sürekli bişeyler yemek istiyordum.
eşime kırgınım annesigili benden önce tuttuğu için ve artık ne yapacağımı bilmiyorum
merhaba canım benden sana bir abla tavsiyesi ben 29yılık evliyim eşimmi annesine düşkün ,annesimi eşime 7,8yılımılı götürdü boşver takma deymez daha
sonra coluk çocuk derken onlarda geçiyor mali yonden bağımlı olmasın yanlış yaptıklarının biraz geç farkediyorlar görmemezlikten gel gül geç annen senide birdaha dünyaya getirmiyacak canım takma

herkeste oluyo ablacım böyle şeyler ama insan takıyo bende çok takıyodum artık önemsemiyorum zamanla değişiyo çünkü.

gittim hurma aldım geldimm :86:

başlıyorum öyle ise. 21 yaşındayım. 166 boyundayım şu an 64 kiloyum ama regl dönemimdeyim muhtemelen bir kilo fazlayım. 55 56 kilolara inmek istiyorum. çok hareketli bir yaşam tarzım yoki. eski basketbolcuyum. basketbolu bıraktıktan sonra kilo aldım zaten ama her daim hafif toplu kız olmuşumdur ve artık bunu kırmak istiyorum. uzun süre bekledim aslında her hangi bir şey denmesini. ımm başka başkaa ankarada okuyordum fakat okulu bıraktım. şimdi bir yerde çalışıyorum. ankarada eczacılık fakultesi öğrencisi idim. ben genelde az yiyen biriyim zaten kilomda çok fazla çok fakat dediğim gibi balık etli durumundan sıkıldım daha ince olmak istiyorum

o kadar çok sayfa var ki ve ben de o kadar meşgulüm ki azar azar okuyabildim herkesten. ben aslında yarın bir çeşit diyet listesine başlamayı düşünüyorum çünkü disiplinli şeyler olunca ben yapabiliyorum. mesela biri bana şeker yasak demeli yoksa atarım ağzıma bir kaşık puding. yada bir kaşık sarelle. o zamanda olmuyor çünkü en azından bir hafta vücudun basit şeker almaması gerek her ne kadar az yense de olmuyor. hiç yenmemesi gerek. zincirin kırılması için gerek. o yüzden bir liste üzerinden gitmek bana daha iyi geliyor. diyetisyen önerisi olan var mi acaba ankara da ? ? ? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…