60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy bugün cok yürüdümmm.. ayacıklarım agrıdıı.. sabahh 2 küçük dilim ekmek, domates peynir ve salatalıkla kahvaltı etim.. öglen enginar yemegi ve kereviz corbası 1 dilimde ekmek.. ama öglen yemegini gec yedigim için aksam yemesemmi diyorumm kızlarr.. :97:

1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eşittir. 2 kaşık makarna ve pilavda 1 dilim ekmeğe eşittir o yüzden ona göre yemek lazım. sadece salata çorb 1 dilim ekmek yenirse sadece karbonhidrat ve sadece lif alınmış olunur yetersiz yani. yanına şöyle 5-6 kaşık 1 yemek kaşığı yağ ilaveli bir sebze yemeği olur.

olmaz akşamada tavuk olur yağsız yanına salata ekmek. geçte yesen günlük aldığın kalori miktarı önemlidir. en geç 20 gib ye sen akşam yemeğini.

andidepresan kullandığı için kilo alan varmı kızlar ??
selin diyebirmim tabiki canım bazı bünyede ağırlaştırdığı için oluyor ben almıştım ama ilaç bittiğinde aldığımı verdim ihtiyacın varsa azamiye düşürrek kulan herşeyin bir çaresi var çok taknayın okafalar daha çok lazım.
.

olmaz akşamada tavuk olur yağsız yanına salata ekmek. geçte yesen günlük aldığın kalori miktarı önemlidir. en geç 20 gib ye sen akşam yemeğini.

haklısın galibaa. ama yemege korkar oldum artıkkk..daha fazla kilo almıyım diye.. bugün denedigim hi,çbir elbise olmadı üzerimee.. aglamak istiyorummmmmm neyse iknci günümm pes etmekk yok

özellikle spor yapanlar hergün muhakkak et yiyin kas kaybınız olmasın. haftada 3 güjn beyaz et 3 gün yağı süzülmüş ton balığı 1 günde kırmızı et etler yağsız pişsin derisi fazla yağını alın. bir öğün et diğer öğün sebze olsun. veya etli yemekler yiyin ama yağ eklemeyin et yemeklerine

Canlarım birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim ;

1 kase terbiyeli şehriye çorbası
6-7 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 dilim belki çavdarlı ekmek
1 bardak ayran.

Canım özür dilerim akşam yemeğimi yaptım o yüzden'de geç cevap yazdım... Evet kızlar kısaca size bu kiloyu nasıl verdiğimi anlatmak istiyorum umarım hepinize moral olur sizde istediğiniz kiloya kavuşursunuz
Bu noktaya nasıl geldin nasıl bu kadar kilo aldın derseniz inanın bilmiyorum derim:97: Tabiki temel'de yatan sebep sağlıksız beslemekİngiltere'de kaldığım 3 yıl boyunca fast food ağırlıklı beslenmem de bir neden olabilirBaşlarda çok önemsemediğim kilolarım daha sonra beni çok mutsuz edeceğini ozamanlar tahmin edemiyordum..Türkiye'ye döndüğümde tam 110 kiloydum..İlk diyetisyen maceram hüsranla bitti çünkü ben istememiştim gitmeyi annem istediği için gittim ve sadece 5 kilo verebildim ondan sonra irademe yenik düşüp bıraktım..Ama bir süre sonra farkettiğim hayatım çok zorlaşmıştı.İstediğim gibi kıyafet bulamıyordum bulduklarım ise yakışmıyodu,beğenilmiyordum bu yüzden de kendimi çok çirkin hissediyordum ve belkide en kötüsü insanların acımasızlığı oldu bana bakıp gülmeleri,alay etmeleri çok canımı acıtmıştı hatta bir tanesini anlatmak istiyorum
Yolda yürüken altı,yedi kişinin bana bakıp güldüğünü farkettim aralarında kızlarda vardı
sonra biri gülerek söyledi tabi bunu gülmeyin yaa şişman ama oda insan bu sefer daha çok güldüler eve gidip saatlerce ağladım..Uzun bir süre etkisi geçmedi ve bir sabah aynaya bakarken kendi kendime artık buna bir son ver dedim tabi sebep inanın o küçük insanlar değil sadece benim çektiğim acıydı yoksa öyle bir hale geldikki sakat insanlarla bile alay edenler var..
Bu sefer kesin bir kararla diyetisyene gittim tabi en büyük destek ailem ve arkadaşlarım oldu..
Obezite grubuna girdiğim için bir sürü tahlil yapıldı kanımdaki yağ oranı(trigliserid) yüksek çıktı doktorum sadece bana özel bir liste yaptı..Bunun yanında düzenli olarak yürüdüm ve bir spor merkezine yazıldım..Önce spor yapıyordum sonra havuza girip yüzüyordum en sonunda ise sauna ya giriyordum..Tabi çevremin desteği çok fazlaydı ailem arkadaşlarım hep motive etti bir ara okadar zorlandımki gene bırakmayı düşündüm ama bu sefer zayıflık gösteremezdim..Bunun yanında psikolog desteğide aldım..Tam olarak 10 aya yakın bir süre içinde 60 kiloya düştüm..
En güzeli ise beni görenlerin verdiği tepki insanın hayatı okadar değişiyorki bikere kendini seviyorsun hayata bakış açın değişiyor daha pozitif daha mutlu biri oluyorsun..
Kendinize güvenin eminim istediğiniz kiloya kavuşucaksınız.......

Son düzenleme:
ecrin nasıl olur butür ilaçlaların yan etkisiolarak hep kilo deniyor çok şaşırdım:26::26::26::26::26::26::26::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

valla doktor da sasırdıı.. cünküü bi anda geriye gitmye basladımm.. doktora gittigimde 10 kilo vermiştim ve vermeye devam ediyordumm.. kemik kemik dolanıodumm aıds e kadar bi sürü test yaptılarr ve ilaçta kanaat getirdilerr. bırakınca hoop kiloları geri aldımmm...

cnm yaaa hep böyle mutlu olll

kızlar çok güzel yağmurlu bir akşam var burada evde olduğum için güzel tabi dışarıda bu yağmur altında olmak mı aslaaa güzel değilll tabii
bugün yaşil çay içmedim hiç akşam iki bardak içmeyi planlıyorum..
akşam yemeğimde
1 kase mercimek çorbası
marul salatası
1 kase yoğurt yedimm çoook doyurucu idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…