60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar ben de yazayım yediklerimi
kahvaltı:
1 yumurta
çok ince ufacık bir dilim sucuk
1 dilim kepek ekmeği
domates salatalık maydanoz
1 bardak şekersiz çay

1.ara öğün
2 ceviz ve bir elma

öğlen yemeği
tulum peynirli salata
1dilim ekmek

2.ara öğün
3tane tatlı form bisküvilerden
1 tane kivi

akşam yemeği
1 kase mercimek çorbası
koca bir çanak yağsız limonlu salata
3 yemek kaşığı yoğurtlu ıspanak

kıslar çayın yanına hiç mi bişeycikler yok..insanın alışkanlıklarından vazgeçmesi ne zor bişey böyle

liva azmin başarısı herkeste hırs eksilmesin yoksa olmuyor senin için çok sevindim canım hep formda okalmak bizim elimizde yemek satandardımızı değiştirmek zorundayız börek,pasta talılar kızartmalar.gelene yap hem oyesin hemsen olutor

ecrincim bana o antidepresanın ismini özeldem mesaj atar mısın rica etsem? hem kilo vermeye ihtiyacım var hem de antidepresana ne iyi olur bir taşla iki kuş

tebrik ederim canımm gerçekten büyük başarı ve sabır örneği

çok etkilendim gerçekten. eminim ki, hayatın her alanında aynı azimle çok özel bir yaşam örneği sergileyebilirsin. sevdiklerin senin olsun

büşra çayın yanına ne alıyordun hadi bakalım olursa yanına deyil içini zenginleştirelim çayın 2.3 karanfil 1kabuk tarçın çaydınlığına koyo bilirsin harika oluyor

canım okudum yine duygulandım

bende arkadaşlarıma çok sinir oluyorum

diyetteyim dediğimden beri oram buram incelmeye başladı mı diye bakıp süzüyorlar beni.

bir arkadaşım yürümeden zayıflayamazsın senin basenin çok dedi eve geldim çok ağladım.

yani yaptığım şey boşunaymış havası verdiler bir anda ..

neyse ki canım kocişim koşu bandı aldı da rahatladım

çok teşekkür ederim moral oldu bizede. insanların öyle alay etmelerine uyuz olurum çok kızarım tek kilo değil ne olursa olsun ayıp ve günah. psikolojik destek alman güzel olmuş. peki sen şimdide spor salonunamı gidiyosun çanakkalede yoksa kendinmi yapıyosun canım. valla bende anlatayım kısaca. senin gibi kiloluydum o kadar olmasamda karnım çoktu benim ne giysem yakışmazdı sonra evlendim eşimin dırdırı derken spora başladım yemeklerimi evde yapmaya başladım yağını az koydum kızartma yerine fırınlama yaptım filan ilk başlar zor geldi bana ama alıştım zamanla sevdim bu yemekleri. aratştırdım çok araştırdım sağlıklı beslenme vs.. çok öğrendim. sporuda öğrendim işime yarayacak kadar. ancak hep bi engelim vardı insülin direnci. bilirisin sende. hatam hep şu oldu tatlıyı şekeri tamamen kesmemeden oldu. eeee böyle olunca tabikide insülin fırlıyodu iştah açılıyodu diyetler kısa süreli oluyodu. spor düzenliydi ama. eşim koşu bandı aldı hep koştum sadece sporla 10 kilo yağ verdim ama bu seferde kasım arttı kilom yine aynı oldu hem bir türlü erimeyen göbeğim vardı çare bulamıyordum. cola içi.iyordum ve pasta yiyordum. çikolata gofret filan yerdim kahvenin yanına kremalı bisküviler filan oluyodu ne kadar sporda yapsan malesef insülin direnci kırılmadan iştah dengeye oturmuyo. olmadı olmadı 60 kiloya indim yok yine göbek var. veriyodum hızlı alıyodum hemen. sonra kas kaybı yaşadığımı anladım pes ettim diyetisyene gittim. çanakkale araştırma hastanesine. çok iyi çok tatlı bir diyetisyen var didem hanım. ona gittim anlattım herşeyi soruyo zaten çocukluktan itibaren. önce tahliller filan oldu herşey normal çıktı listemi aldım ancak en önemli şart tatlı ve şeker olmayacaktı. asla olmayacaktı light içecekler bisküviler sakarin yapay tatlandırıcı kısacası ağzıma meyveden başka tatlı girmeyecekti. bir hafta liste elimde düşündüm hiç şekersiz çay kahve içemiyodum tatlı yememeyi göze alıyodumda kahve tiryakisiyim ve şekersiz mümkün değil içemezdim. düşündüm düşündüm sonuç ortada düzeltme yapmak lazım. ve başladım bir gün başladım. şeker tatlı hiç yemedim. ilk gün şekersiz kahve içtim elim ayağım titredi korktum içmedim su dışında bikaç gün çay kahve. derken bigün şekersiz kahve içtim. süt hakkımı kahveyle içiyordum derken çok beyendim alıştım tadına ve başlayış o başlayış patladı gitti 7 ay oldu 16 kilo verdim aslında daha çok olacaktıda arada kas miktarımda artışta oldu. sporda bazen cozutuyorum frenleyemiyorum kendiimi. yağ oranım şuanda yüzde 23 kas miktarım yüzde 44 buçuk. aslında ideal kilomdayım boyum 170. yağım az ama ben daha 3 kilo daha verip en düşük seviyeye inmek istiyorum sonrada bebiş istiyorum. haa bu arada hiç tatlı şeker yemedim hala daha öyleyim. iştah yok sağlıklı yiyeecekler yiyorum arada kaçamaklarda oluyo ama ötyle tatlı şekerli şeyler değil böyle olunca hiç iştah kalmadı bende rahat oldu yani

Akşama tarhana çorbası ve yarım dilim kepeki ekmek iyimi canlarım :18::18::18::18:Herkese iyi akşamlar afiyet olsun
olmaz canım çok az sebze veya et yemeği olmalı

hayır cnm öğün atlamak en büyük hata.mutlaka hafifte olsa yenmeli

gecmiş olsunn.. ben de 6 ay falan kullabilmiştimm.. bu arada dogum kontrol hapından dolayı sismanlayan var mıı.. galiba ben kilolarımı ona borcluyum
cnm ben deil ama kuzenim kendisi tıp öğrencisi hemde kilo aldığını söledi diğert kuzenimde öle kilo aldığını söledi.
arkadaşlar akşam yemeğim;

yarım kase çorba
fırında mantarlı tavuk ( göğüs )
salataaa :)

cnm miktarlarınıda yazarsan ii olur bide çorba nie yarım iç şöle 1 kase doluca bişi olmaz korkma eğer yağlı deilse tabii

akşam yemeğim

1.5 kepçe tel şehriyeli çorba
5 kaşık bulgurlu semizotu yemeği
2 kaşık light yoğurt
1 dilim ruşeymli ekmek
herkese iyi akşamlarrr yarın görüşmek üzereeeee

büşra çayın yanına ne alıyordun hadi bakalım olursa yanına deyil içini zenginleştirelim çayın 2.3 karanfil 1kabuk tarçın çaydınlığına koyo bilirsin harika oluyor

ben de bugün hiç yeşil çay içmedim annecim karanfil ve kabuk tarçın da atarım içine
bugün 25 dakika tempolu yürüdüm sadece spor yapamadım

canım hiç denediğim ve alışık olduğum bir şey değil ama bugün bir deneyeyim bakalım...normalde her akşam bir parça kek, kurabiye yada çikolata mutlaka yiyordum...

kalanchoe tatlım,

salata sınırsız yiyorum yağsız salata tüketiyorum.
tavuk ise 150 gr kadar 3 4 mantar ve yeşil biber. gece yatmadan 2 3 saat önce de yarım yemek kaşığı pekmez içebilirim. regl günlerimde iyi geliyor.

annecik pişirir gel yeşil çay bol limon ama annesi bugün zarar yaptı regli başlangıcı oluca tatlı kirizim tutuyor baya yedimçok üzüldüm ama olmadı sabah yaptığım pilatesin ne hükmü kaldı:84::84::84::84::84::84::84::84:

1 çay bardagı leblebi ye dr bana demişti

koşu bandında günde nekadar kaçta yürüyorsun benimde var eylülde aldım

albendende okadar regli dönemi olmasa daha düzgün didecek benim tiroitler çok deyişiyor
18,20 gün bazen 16 menopozda yaklaşa bilir ozaman otomatikman 8,10 kilo alınıyormuş yandım:18::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Canlarım ben gidip 40 dk kadar yürüyüm diyorum.

4.7 - 5.5 km arası

sonra da muhteşem yüzyıl başlayacak Hürrem ortalığı yine yaktı gibi gördüm fragmanında.

öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…