albendende okadar regli dönemi olmasa daha düzgün didecek benim tiroitler çok deyişiyor
18,20 gün bazen 16 menopozda yaklaşa bilir ozaman otomatikman 8,10 kilo alınıyormuş yandım:18::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Yanlış yazmışım hugocuk valla 4.7 - 5.0 km arası diyecektim.
salataya 2 kaşık zeytinyağı pilava 1 kaşık çiçekyağı semizotundada 1 kaşık zeytinyağı ekledim toplamda 4 kaşık yağ oluyo
merhaba katrem :)
dün bende çozurttum
sabah: 2 dilim esmer ekmek + beyaz peynir + bir bardak süt
öğlen:körili tavuk + pilav (ama pilavımdan portakal çıktı... bir iki çatal sonrası yiyemedim. kıl dan iyidir ama pilavda ne alaka yani portakal dikkat etselerdi ya)
ikindi: 2 kek, en çikolatalısından
akşam: yogurt+ bakla+ 2 dilim esmer ekmek
22:00 civarında : 6 da olabilir 16 da sayıdan emin değilim habire tv seyrederken agzıma attım BADEM tuzsuz :)
23:00: tumaba yatak
herkeste oluyo ablacım böyle şeyler ama insan takıyo bende çok takıyodum artık önemsemiyorum zamanla değişiyo çünkü.
gittim hurma aldım geldimm :86:
başlıyorum öyle ise. 21 yaşındayım. 166 boyundayım şu an 64 kiloyum ama regl dönemimdeyim muhtemelen bir kilo fazlayım. 55 56 kilolara inmek istiyorum. çok hareketli bir yaşam tarzım yoki. eski basketbolcuyum. basketbolu bıraktıktan sonra kilo aldım zaten ama her daim hafif toplu kız olmuşumdur ve artık bunu kırmak istiyorum. uzun süre bekledim aslında her hangi bir şey denmesini. ımm başka başkaa ankarada okuyordum fakat okulu bıraktım. şimdi bir yerde çalışıyorum. ankarada eczacılık fakultesi öğrencisi idim. ben genelde az yiyen biriyim zaten kilomda çok fazla çok fakat dediğim gibi balık etli durumundan sıkıldım daha ince olmak istiyorum
arkadaşlar akşam yemeğim;
yarım kase çorba
fırında mantarlı tavuk ( göğüs )
salataaa:)
kalanchoe tatlım,
salata sınırsız yiyorum yağsız salata tüketiyorum.
tavuk ise 150 gr kadar 3 4 mantar ve yeşil biber. gece yatmadan 2 3 saat önce de yarım yemek kaşığı pekmez içebilirim. regl günlerimde iyi geliyor.
canım okudum yine duygulandım
bende arkadaşlarıma çok sinir oluyorum
diyetteyim dediğimden beri oram buram incelmeye başladı mı diye bakıp süzüyorlar beni.
bir arkadaşım yürümeden zayıflayamazsın senin basenin çok dedi eve geldim çok ağladım.
yani yaptığım şey boşunaymış havası verdiler bir anda ..
neyse ki canım kocişim koşu bandı aldı da rahatladım
Aranizda yeniyim, bu da ilk mesajim
Burda olmamain tek sebebi de benim gibi kilo problemi (!) cekenlerle birlikte destek olup, (kendime) zayiflamak.
Boyum 170 ve kilom 62,4.
2,5 ay sonra mezuniyetim var o zamana kadar 56 olmak istiyorum. Aslinda aksam 6 dan sonra yemelerimi biraksam, hergün yedigim cikolatari yemesem verebilirim de... Iste de de de..
Bakalim 1,5 yil oncesi 53 kiloydum, bakalim bunun yakinna gelebilecek miyim.
Daha diyete baslamadim. Ne zaman baslasam ki? Baslamadan resmimi cekop koysam mi ki? Napsam napsam? Napsak NAPSAK da bu kizi kilodan dusursek ??
annecik pişirir gel yeşil çay bol limon ama annesi bugün zarar yaptı regli başlangıcı oluca tatlı kirizim tutuyor baya yedimçok üzüldüm ama olmadı sabah yaptığım pilatesin ne hükmü kaldı:84::84::84::84::84::84::84::84:
iyi geceler kızlar maşallahınız var hepinizin
inş 4 kılo sonra bende aranızdayım
1 günlük yağ hakkımız ne kadar hugocuk,yanı kaç kasık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?