60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben regl öncesi çok değişiyorum tatlım. hem fiziksel hem ruhsal olarak. 2 3 gün önce adeta doymuyorum ama kilo almıyorum çünkü regl günlerimde iştahım kesiliyor geri veriyorum zaten vücut da çok yakıyor. ama öncesi dediğim gibi kötü oluyor o dönemlerim olmasa her ay 3 kilo veririm ama ah o 2 3 gün. düzen bozulunca bir dilim kek bile de yetiyor zaten kilo almak için.

evet kızlar akşam yürüyüşümü de yaptım 50 dk 4.5 - 4.7 km arası yürüdüm

şimdiiii dizime izlemeye gidiyorum. hepinize iyi akşamlar.

yarın görüşürüz.

alemsin , pilvdn portakal mı çıktı ???

herkeste oluyo ablacım böyle şeyler ama insan takıyo bende çok takıyodum artık önemsemiyorum zamanla değişiyo çünkü.

gittim hurma aldım geldimm :86:

bende gittim ama bulamadım hurma neyse ki ofiste 4 5 tane var daha
mısır çarşısına gitmem lazım bu h.sonu

aşağı yukarı aynı sorunlarımız var bende 165 boyunda ve gördüğün kilodayım sen benden iyi durumdasın yani
her gün yediklerini yaz bide bizimki gibi bi çizelgen olsun kilo vrdikçe gel buraya paylaş ve çizelgeni değiştir bizde burda kutlama yapalım

arkadaşlar akşam yemeğim;

yarım kase çorba
fırında mantarlı tavuk ( göğüs )
salataaa :)

bence çok güzel canım iyi bir başlangıç tebrikler

ay şu sen zayıflayamazsın diyenler hepimizin çevresindeymiş yaaa
çeneleri bi susmaz o yüzden ben hiçkimseye bişi sölemedim başlangıçta söleyince çünkü hevesini kırmak içn ellerinden geleni yaparlar
kendileri farkedince dedim ben diyet yapmıyorum yediklerime dikkat ediyorum
yaaa öle mii diyetsiz mi zayıfladın 10 kiloyu böle mi verdin dediler eveeeet dedim
iyi hava basımı oldu hahah devamı da gelecek inşşşalllaaaaaaaahh
bugün iş çıkışı markete gittim eve geldiğimde saat 9 du sora kociş aradı yarım saat onunla konuş aldıklarını yerleştir üstünü değiştir eccükte foruma bak saat oldu 22.00 !
daha duş alacam yatacam yarın işe gidecem yaaa
en iyis 11 dk lık karın hareketleri videosunu yapmak hiç sporsuzluktan iyidir bugün kardiyo yok ama çok agır poşetler taşıdım nefes nefese elimde 8-10 kiloluk poşetlerle 4. kata kadar merdiven çıktım hiç yoktan iyidir dimi

bugünkü tam menümü paylaşıyorum::

sabah :1 yumurta
1 brd yogurt
1dlm ç.t. ekmek
1 kırmızı biber,
1 salatalık
1/2 domates
1 y.k. pekmez
ara:1 yeşil elme
1kivi

öğle:1 tbk patlıcan yemeği
1tbk makarna
1 tbk salata
2/3 dlm ç.t. ekmek

akşam: 1 kase domates corba
4 köfte
1 tatlı tabağı patates püre(yağsız,sütlü)
1 tbk salata
1 kase yogurt

45 dk yürüyüşümü hatırlatmadan geçemiycemmmm

Aranizda yeniyim, bu da ilk mesajim

Burda olmamain tek sebebi de benim gibi kilo problemi (!) cekenlerle birlikte destek olup, (kendime) zayiflamak.

Boyum 170 ve kilom 62,4.
2,5 ay sonra mezuniyetim var o zamana kadar 56 olmak istiyorum. Aslinda aksam 6 dan sonra yemelerimi biraksam, hergün yedigim cikolatari yemesem verebilirim de... Iste de de de..

Bakalim 1,5 yil oncesi 53 kiloydum, bakalim bunun yakinna gelebilecek miyim.

Daha diyete baslamadim. Ne zaman baslasam ki? Baslamadan resmimi cekop koysam mi ki? Napsam napsam? Napsak NAPSAK da bu kizi kilodan dusursek ??

hoşgeldin canım. e sen napman gerektiğini biliyorsun zaten.biz sadece kilo bekçiliğini yapcaz,hergün gelip yediklerini yaz burya,agzına attıgın her lokmayı yaz ama,dogruları destekleyip,yanlış olnaları uyarcaz,bizden utanıp yemezsin artık çikolataları dimi?

loxandra tesekkür ederim :) Pazartesi basliyorum diyete, bu sefer basliyorum! Neden simdi degil? Hafta sonu ise gitmem falan gerek yapamicam yani. Bir baslayayim resimlerle de renklerdircem hayal dünyanizi

ayyy ne güzel olurdu yanına gelseydim annecim...ayrıca benim de regle az kaldı tatlı krizine de..pilatesin hükmü geçmez canım merak etme spor gibisi yoookkk

bugün yediklerim cok fazla listem güzel olmasada eleştirilerinize acıgım bugün malesef yogun calısmamdan dolayı doru düzgün beslenememdim

benim saat 7 30 da ayakta olup kahtımı yapmam gerekirken sabah satte bi baktım amanim booo dierek yataktan fırlamamla adliyeye kosmam bir oldu bu yüzden bi kumruyla sabah kahvaltımı gecistirdim öglene kadar hiç bişey yiyemedim ara ögünler zaten uygulamak hak getire calısırken bi elmamı bile cantamdan cıkaramadım öglen yemeginde malesef yagsız tutsuz seyler bulmak imkansız bu yüzden bi pilav tavuz ve patates le gecirtirdim sabah eve geldimde netleninmiydi neydi diyet seylerinden işte müfli yedim sütle sonra ayaklarımı uzatıp bi güzel bitki cayımı aldım her tarfım agrıyo yarın Allahtan staja gitmicem yarın adam akıllı bi sabah kahvaltısı ile sporum ile güne baslıcammmm anlıcanız bugün diyet konusu üzerine berbat bi gündü napalım artık istisna olsun basımızın gözümüzün sadakası olsun

bugün şunları yedim;

sabah;
1 adet krep,
1 dilim peynir,
şekersiz çay

öğlen;
köfte,
patates

akşam;
2 yk barbunya,
2 kıymalı dolma,
1 dilim mücver,
salata,
yoğurt

ara öğün;
1 kurabiye+şekersiz çay

iyi geceler kızlar maşallahınız var hepinizin

inş 4 kılo sonra bende aranızdayım

iyi geceler kızlarr

herkes iyidir umarımm

demleme yeşil çay içiyorum şimdi

akşam 53 dk koşu bandında yürüdüm

akşam yemeğinde de 6-7 kaşık kabak yemee

1 dilim ekmek

yorrt

2 yk taze fasülye yedimm

sonra komşuma inmiştim, orda 2 tane tuzlu 1 tane tatlı kurabiye yedimm

1 günlük yağ hakkımız ne kadar hugocuk,yanı kaç kasık?

bana diyetisyen günlük yağ miktarı 4 yemek kaşığını geçmesin dedi. birde yağ olarak zeytinyağı çiçekyağı kullanıyorum benimki böyle canım. et yemekleri yağsız. bir yemeğe çiçekyağı koyuyosam diğerine zeytinyağı koyuyorum. yemekleri yağsız pişirip sonradan yağ ilave ediyorum canım

Günaydın kızlarrr
dün gece dizlerimin agrıması sebebi ile uyuyamadım ama yine erken kalkmak durumunda idim tabii.
uykumu alamadım pek ama hava çok güzel.ben şu an kahvaltı yapıyorum
hepinize haftasonuna giden bu yolda harika bir gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…