60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun kuzu ne oldu niye ağrın var

günaydın kızlar uyanınca bitki karışımı çay içtim. kahvaltıda: domates yeşilsoğan ve 1 yumurtadan 1 kaşık yağlı menemen yaptım yanına 1 dilim ekmek 1 diim peynir yedim

herkese günaydınn

ben de erkenciyim bugün, birazdan çıkıcam

bu sabah ben de bitki karışımı çayı yaptım ama kaynar suyu üzerine mi dökecektik yoksa 1-2 dk kaynatacakmıydık bilemediğim için kaynamış suda 1-2 dk kaynattım otları çöpleri, sonra da bekletip süzüp içtim :)
tadı fena değildi bence, içilebilir yani :))

kahvaltı olarak da k-flakes yedim :))

hepinizi öptüm şekerler

kukicim adını gördüm aşağıda, baya erkencisin bugün fıstık

yolandacım sana da geçmiş olsun kuzu, benim de bacaklarım ağrıyo

zaten rahatsızlığım var, 2 aydır ağrımamıştı hiç, sanırım havalardan ağrıyo (

bacaklarımı yüksek bi yere koyunca daha iyi hissediyorum ama :))

Günaydın kızlar
Kahvaltıda küçük kase prinç gevreği bir salatalık yarım domates yedim..:26::26::26::26::26:

günaydın hugocuk esw günaydın dier kızlarrrrnasılsınız?hugocuk hurma yedinmi?

esw cim bayadır erkenciyim bende 7.30 da kalkıorum eşimi geçiriorum yatmıorum bi daha yat kalk sersem oluorum hem böle kahvaltımı yapıp duşumu alıp pilatese hazırlanıorum ii oluo.

az sonra bi duş alırım sonra kahvaltı inşallah sonra pilates bugün hava çok güzel soğuk ama günaeşli açık en azından.yarın akşam yemeğine misafir var bugün markete fln gidip malezemelri alıcam inş.börek mörek yapıciğim.işte böleeee.vay beee bende ev hanımı oldum :84::84::84::84:

geçmiş olsun canım annen nasıl oldu iyimi daha iyidir umarım. canım çaya limonsuyu ekleyince içimi daha hoş oluyo. ben sevdim ancak kesinlikle etkili niye dersen çayı içtiğimden beridir acıkma hissi oluştu bende sporda değişiklik yapıncada olmuştu demekki etkili oluyo canım.
çayı 1,2 dakika kaynat dedi ama ben kaynatmıyorum kaynamış suyu üzerine döküp beş dakika filan bekletiyorum ağzı kapalıu demleniyor. her şekildede olur yani.

günaydın canım evet dün akşam yemeğinden sonra ara öğünde önce kakaolu süt hazırladım içtim. bu sefer nestl.. ninkini aldım kakao olarak o daha güzel geldi sanki çikolata yemiş gibi hissettim kendimi mutlu oldum. ne güzel sağlıklı üstelik faydalı çikolata yemiş gibi hissettim kendimi :86: evet sonrasındada 2 porsiyon meyve hakkım vardı önce bir portakal yedim sonrada 5 hurma yedim canım. hurma çok tok tuttu canım artık meyve haklarımı hurmayla yaparım. birde dün akşam tuvaletten çıkamadım canım. devamlı tuvalete gittim dizimi bile yarım yamalak izleyebildim tesadüf kabaklı semizotu yapayım diye internette gezinirken ender saraç kabaklı semizotu yemeği demiş onu gördüm tesadüf. detoks olarak vermiş hatta diyordu bugün sadece kabaklı semizotu yemeği diyordu canım. belkide detoks etkisi ondan oldu dün akşam tuvaletten çıkamadım. üzerine hurmayıda yiyince bağırsaklar çok çalıştı gece bile uyanıp uyanıp tuvalete gittim etkisi hala sürüyor

eşim işe gidince bende uyumuyorum kukuletam sonra gerçekten insan sersem gibi oluyor o yüzden bende uyumuyorum evimi topluyorum filan bulaşık öğlen yemeği ara öğün spor derken öğlen oluyo zati

günaydın famirim nasılsın bakem. bak ne dicem hafta sonu veya bi ara şu kabaklı semizotu yemeğini yap hem çok lezzetli hemde gerçekten detoks etkisi yaptı ne zamandır akşamları kuru kuru yiyosun ders yüzünden o yüzden epeyce değişiklik olur sanada. bak semizotunu doğradım kabağı doğradım ekledim sarımsak doğradım kuru sarımsak bi domates doğradım soğanda doğradım birazda sulandırılmış salça ekledim tuzunuda ekledim kısık ateşte pişirdim semizlik kabak suyunu saldı pişti azcık su ilave ettim. sonra yerken 1 kaşık yağ ekledim çok lezzetliydi artıkın sık sık yaparım bende

günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrr(kukuliii,hügocukkkk,esiiiiiiiiiiiiiiiii)
nasılsınız bakalımmmmmmmmmmm,bende iyiyim şükür,işyerinde ve okulda çok yoğunum takılamıorum size pekkkkkk

akşam menümü yazim ben nugiiiiiiiiiii sormadan
1 denge sandviç ekmeği
2 kk kaşar peynir
230 ml ayran

okuldan dönünce saat 21de
1 büyük kupa bardak light süt içtimmmmmmmm

sabah kahvaltım
2 kuru kayısı
1 yağda yumurta(1tk sıvıyağ ile)
3 zeytin
1 kk light beyaz peynir
nane
işte böle azcık geçmişe bakayımmmmmmm sonarda iş başınaaaaaaaaaaa

iyyim canımmmmmmmmmmsemizotunuda kabağıda çok severim ama ikisi bir arada hiç denemedimmmm:44:deneyebilirim aslında ama daha kabak yiyemem ben tadı yoktur onların daha yaaaaaaaaa

günaydın günaydın kıslarrr

ilk haber eşim ona neden soğuk davrandığımı sordu ama ben sölemedim annesigil hakkında ona bir yorum yapmayacağım artık çünkü tartışıyoruz bu sefer.
ikinci haber akşam tartıldım 1kg 100gr vermişim :92:
kahvaltımıda yazayım
200ml süt ve simit

hugocum dün aktardan söylediğin çayları aldım.sabah uyanamadığım için içemedim ama bugeceden itibaren içecem

kilo vermene çok sevindim canım. söylemediğin iyi olmuş nasılsa tartışacaktınız erkeklere ailen deyince hemen yanlış anlıyolar sanki istemiyoruz sanıyolar halbuki öyle değil biz sadece beraberde vakit geçirelim aileye devamlı sürekli gitmeyelim arada gidelim istiyoruz ama onlar anlamıypo tartışma çıkıyo o yüzden söylememen daha iyi olmuş canım. yarın başlarsın çaya canım faydası var.

ayy çok sevindim çok iyi yapmışsın cnm benm afiyet olsun.evet gerçekten çok tok tutuo hurma hemde kilo aldırmıo ben umredeyken oakdar çok yiodumki .hemde dediğin doğru ordayekn burda çıktığımdan daha çok çıkıodum wc ye ama sanırım düzene girdi burda da şu an çok iyi gidio.
bende dün semiz otu pişirdi,m ya çok severim bende çok güzelo lmuştu içine bnde azıcık bulgur koymuştum süperdi hatta biraz arttı öğlen yerim artık.dereotlu kabak yemeği olurda semizotlu neden olmasın bir ara denerim bende.bende yemneklere 2 kaşık yağ koyuorum bebişim
bir kaşık z.yağı bir kaşık sıvıyağ.fazla yağa gerek yok.

eşim işe gidince bende uyumuyorum kukuletam sonra gerçekten insan sersem gibi oluyor o yüzden bende uyumuyorum evimi topluyorum filan bulaşık öğlen yemeği ara öğün spor derken öğlen oluyo zati
evet cnm ya bende duş al kahvaltı biraz etradı topla derken pilates vakti oluo.bölesi daha iyi çok uykum gelirse gündüz uyuorum ama orda alıştım uykusuzluğa pek aramıorum artık
günaydın bebişimmmm. afiyet olsun aferin sütü hüplemişsin iyi olmuş sabahda rengarenk .çalışan bir bayan kahvaltısı için çok çok ideal.....
tepppppppprikkkkkkkkk edioooorum seniiiii

iyyim canımmmmmmmmmmsemizotunuda kabağıda çok severim ama ikisi bir arada hiç denemedimmmm:44:deneyebilirim aslında ama daha kabak yiyemem ben tadı yoktur onların daha yaaaaaaaaa

aay famircik sanada bişey beyendirmek ne zor nen kızz yap çok güzel oluyo kilom takıldı deyip duruyodun bak aynen detoks etkisi yapıyo dedim tuvalete taşınıyosun sende hep akşamlar kuru yiyosun faydası çok olur canım yap hafta sonu kızz. bu arada göbiş ne almede nasıl oldu. çaya ne zaman başlayacaksın kız. şimdi sen çayın tadınıda sevmezsin o yüzden içine limonsuyu ekle öyle içimi kolay oluyor

Günaydın yo yo yo yolanda... Geçmiş olsun..

günaydın kızlar uyanınca bitki karışımı çay içtim. kahvaltıda: domates yeşilsoğan ve 1 yumurtadan 1 kaşık yağlı menemen yaptım yanına 1 dilim ekmek 1 diim peynir yedim

Günaydın afiyet olsun..

Günaydın. Afiyet olsun..

Günaydın fambik pammuk.. Afiyet olsun..

Günaydın afiyet olsun ve de tebrik ederim..:92::92::92:

günaydın cnm
tebrk ederim çok güzel kilo vermişsin.
eşinme sölemediğindeii olmuş boşver sölesen tartışma çıkıcak fln.iyi yapmışsın.

Günaydın şekerler...
Akşam yemeğimi yazayım sonra da kahvaltımı yapayım..
5 yk patlıcan yemeği
2 yk yoğurt
1 yt marul
1 dilim denge ekmek

yatmadan da yeşil çay..

günaydın günaydın kıslarrr

ilk haber eşim ona neden soğuk davrandığımı sordu ama ben sölemedim annesigil hakkında ona bir yorum yapmayacağım artık çünkü tartışıyoruz bu sefer.
ikinci haber akşam tartıldım 1kg 100gr vermişim :92:
kahvaltımıda yazayım
200ml süt ve simit

hugocum dün aktardan söylediğin çayları aldım.sabah uyanamadığım için içemedim ama bugeceden itibaren içecem

Günaydın kulikoooooooooooommmmmmm kolay gelsin tatlımmmmmmm ben de erkenciyim baaaakkkkkk birazdan kahvaltıı sonra çok ağrım olmazsa platesss :52

Ohhh misssssss ben de kabak yemeği yediğimde aynı etkiyi görüyorum hugocukcuğum semizotu hariç diğer tüm malzemeleri aynı oluyo benim yemeğin yanında limonlu maydonoz salatası yiyorum aslında böyle de bir detoks yemeği tarifi vardı maydonozlu kabak yemeği ama ben pişince sevmediğimden maydonozu yanında çiğ yiyorum demek semizotuyla da aynı etkiyi yapıyo tamam hacııııııııııı onu da deneriikkkkkkk

Yannııızzzzz hugommmmhurmalar büyük mü küçük mü:26::26: ben baştan beri hep yiyorum hurma, ara öğünde meyve yerine hep yiyorum belki gözüne ilişmiştir kudüs hurması diye yazarım ara öğünlerimde ama bu dediklerim epeyy iri 2 parmak kalınlığında nerdeyse o yüzden ben onlardan 2 tane falan yiyorum ama seninkiler minnaksa 5 tane normal tabii, 5 hurma bir porsiyon diye bulmuşsun ama minikler için geçerli sanırım bu porsiyon çünkü bu dediğim kudüs hurması diye satılanlar çok iri afiyet olsun nasıl da lezzetli ama di mi ben başladığımdan beri hep yiyorum ara öğünlerde

Günaydııııııın fambiitooooooooooooommmm seni özlediiiiiiiiiiiiiiiiimmm hiç görüşemiyoruuuz hasretle kucaklıyorum bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm afiyet olsunnn kahvaltı süperrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…