Günaydın kızlarrr
dün gece dizlerimin agrıması sebebi ile uyuyamadım ama yine erken kalkmak durumunda idim tabii.
uykumu alamadım pek ama hava çok güzel.ben şu an kahvaltı yapıyorum
hepinize haftasonuna giden bu yolda harika bir gün diliyorum
herkese günaydınn
ben de erkenciyim bugün, birazdan çıkıcam
bu sabah ben de bitki karışımı çayı yaptım ama kaynar suyu üzerine mi dökecektik yoksa 1-2 dk kaynatacakmıydık bilemediğim için kaynamış suda 1-2 dk kaynattım otları çöpleri, sonra da bekletip süzüp içtim :)
tadı fena değildi bence, içilebilir yani :))
kahvaltı olarak da k-flakes yedim :))
hepinizi öptüm şekerler
kukicim adını gördüm aşağıda, baya erkencisin bugün fıstık
yolandacım sana da geçmiş olsun kuzu, benim de bacaklarım ağrıyo
zaten rahatsızlığım var, 2 aydır ağrımamıştı hiç, sanırım havalardan ağrıyo(
bacaklarımı yüksek bi yere koyunca daha iyi hissediyorum ama :))
günaydın hugocuk esw günaydın dier kızlarrrrnasılsınız?hugocuk hurma yedinmi?
esw cim bayadır erkenciyim bende 7.30 da kalkıorum eşimi geçiriorum yatmıorum bi daha yat kalk sersem oluorum hem böle kahvaltımı yapıp duşumu alıp pilatese hazırlanıorum ii oluo.
az sonra bi duş alırım sonra kahvaltı inşallah sonra pilates bugün hava çok güzel soğuk ama günaeşli açık en azından.yarın akşam yemeğine misafir var bugün markete fln gidip malezemelri alıcam inş.börek mörek yapıciğim.işte böleeee.vay beee bende ev hanımı oldum :84::84::84::84:
günaydın famirim nasılsın bakem. bak ne dicem hafta sonu veya bi ara şu kabaklı semizotu yemeğini yap hem çok lezzetli hemde gerçekten detoks etkisi yaptı ne zamandır akşamları kuru kuru yiyosun ders yüzünden o yüzden epeyce değişiklik olur sanada. bak semizotunu doğradım kabağı doğradım ekledim sarımsak doğradım kuru sarımsak bi domates doğradım soğanda doğradım birazda sulandırılmış salça ekledim tuzunuda ekledim kısık ateşte pişirdim semizlik kabak suyunu saldı pişti azcık su ilave ettim. sonra yerken 1 kaşık yağ ekledim çok lezzetliydi artıkın sık sık yaparım bende
kilo vermene çok sevindim canım. söylemediğin iyi olmuş nasılsa tartışacaktınız erkeklere ailen deyince hemen yanlış anlıyolar sanki istemiyoruz sanıyolar halbuki öyle değil biz sadece beraberde vakit geçirelim aileye devamlı sürekli gitmeyelim arada gidelim istiyoruz ama onlar anlamıypo tartışma çıkıyo o yüzden söylememen daha iyi olmuş canım. yarın başlarsın çaya canım faydası var.günaydın günaydın kıslarrr
ilk haber eşim ona neden soğuk davrandığımı sordu ama ben sölemedim annesigil hakkında ona bir yorum yapmayacağım artık çünkü tartışıyoruz bu sefer.
ikinci haber akşam tartıldım 1kg 100gr vermişim:92:
kahvaltımıda yazayım
200ml süt ve simit
hugocum dün aktardan söylediğin çayları aldım.sabah uyanamadığım için içemedim ama bugeceden itibaren içecem
ayy çok sevindim çok iyi yapmışsın cnm benm afiyet olsun.evet gerçekten çok tok tutuo hurma hemde kilo aldırmıo ben umredeyken oakdar çok yiodumki .hemde dediğin doğru ordayekn burda çıktığımdan daha çok çıkıodum wc ye ama sanırım düzene girdi burda da şu an çok iyi gidio.günaydın canım evet dün akşam yemeğinden sonra ara öğünde önce kakaolu süt hazırladım içtim. bu sefer nestl.. ninkini aldım kakao olarak o daha güzel geldi sanki çikolata yemiş gibi hissettim kendimi mutlu oldum. ne güzel sağlıklı üstelik faydalı çikolata yemiş gibi hissettim kendimi :86: evet sonrasındada 2 porsiyon meyve hakkım vardı önce bir portakal yedim sonrada 5 hurma yedim canım. hurma çok tok tuttu canım artık meyve haklarımı hurmayla yaparım. birde dün akşam tuvaletten çıkamadım canım. devamlı tuvalete gittim dizimi bile yarım yamalak izleyebildimtesadüf kabaklı semizotu yapayım diye internette gezinirken ender saraç kabaklı semizotu yemeği demiş onu gördüm tesadüf. detoks olarak vermiş hatta diyordu bugün sadece kabaklı semizotu yemeği diyordu canım. belkide detoks etkisi ondan oldu dün akşam tuvaletten çıkamadım. üzerine hurmayıda yiyince bağırsaklar çok çalıştı gece bile uyanıp uyanıp tuvalete gittim etkisi hala sürüyor
evet cnm ya bende duş al kahvaltı biraz etradı topla derken pilates vakti oluo.bölesi daha iyi çok uykum gelirse gündüz uyuorum ama orda alıştım uykusuzluğa pek aramıorum artıkeşim işe gidince bende uyumuyorum kukuletam sonra gerçekten insan sersem gibi oluyor o yüzden bende uyumuyorum evimi topluyorum filan bulaşık öğlen yemeği ara öğün spor derken öğlen oluyo zati
günaydın bebişimmmm.günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrr(kukuliii,hügocukkkk,esiiiiiiiiiiiiiiiii)
nasılsınız bakalımmmmmmmmmmm,bende iyiyim şükür,işyerinde ve okulda çok yoğunum takılamıorum size pekkkkkk
akşam menümü yazim ben nugiiiiiiiiiii sormadan
1 denge sandviç ekmeği
2 kk kaşar peynir
230 ml ayran
okuldan dönünce saat 21de
1 büyük kupa bardak light süt içtimmmmmmmm
sabah kahvaltım
2 kuru kayısı
1 yağda yumurta(1tk sıvıyağ ile)
3 zeytin
1 kk light beyaz peynir
nane
işte böle azcık geçmişe bakayımmmmmmm sonarda iş başınaaaaaaaaaaa
iyyim canımmmmmmmmmmsemizotunuda kabağıda çok severim ama ikisi bir arada hiç denemedimmmm:44:deneyebilirim aslında ama daha kabak yiyemem ben tadı yoktur onların daha yaaaaaaaaa
Günaydın kızlarrr
dün gece dizlerimin agrıması sebebi ile uyuyamadım ama yine erken kalkmak durumunda idim tabii.
uykumu alamadım pek ama hava çok güzel.ben şu an kahvaltı yapıyorum
hepinize haftasonuna giden bu yolda harika bir gün diliyorum
günaydın kızlar uyanınca bitki karışımı çay içtim. kahvaltıda: domates yeşilsoğan ve 1 yumurtadan 1 kaşık yağlı menemen yaptım yanına 1 dilim ekmek 1 diim peynir yedim
herkese günaydınn
ben de erkenciyim bugün, birazdan çıkıcam
bu sabah ben de bitki karışımı çayı yaptım ama kaynar suyu üzerine mi dökecektik yoksa 1-2 dk kaynatacakmıydık bilemediğim için kaynamış suda 1-2 dk kaynattım otları çöpleri, sonra da bekletip süzüp içtim :)
tadı fena değildi bence, içilebilir yani :))
kahvaltı olarak da k-flakes yedim :))
hepinizi öptüm şekerler
kukicim adını gördüm aşağıda, baya erkencisin bugün fıstık
yolandacım sana da geçmiş olsun kuzu, benim de bacaklarım ağrıyo
zaten rahatsızlığım var, 2 aydır ağrımamıştı hiç, sanırım havalardan ağrıyo(
bacaklarımı yüksek bi yere koyunca daha iyi hissediyorum ama :))
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrr(kukuliii,hügocukkkk,esiiiiiiiiiiiiiiiii)
nasılsınız bakalımmmmmmmmmmm,bende iyiyim şükür,işyerinde ve okulda çok yoğunum takılamıorum size pekkkkkk
1 denge sandviç ekmeği
2 kk kaşar peynir
230 ml ayran
sabah kahvaltım
2 kuru kayısı
3 zeytin
1 kk light beyaz peynir
nane
günaydın günaydın kıslarrr
ilk haber eşim ona neden soğuk davrandığımı sordu ama ben sölemedim annesigil hakkında ona bir yorum yapmayacağım artık çünkü tartışıyoruz bu sefer.
kahvaltımıda yazayım
200ml süt ve simit
hugocum dün aktardan söylediğin çayları aldım.sabah uyanamadığım için içemedim ama bugeceden itibaren içecem
günaydın cnmgünaydın günaydın kıslarrr
kahvaltımıda yazayım
200ml süt ve simit
günaydın hugocuk esw günaydın dier kızlarrrrnasılsınız?hugocuk hurma yedinmi?
esw cim bayadır erkenciyim bende 7.30 da kalkıorum eşimi geçiriorum yatmıorum bi daha yat kalk sersem oluorum hem böle kahvaltımı yapıp duşumu alıp pilatese hazırlanıorum ii oluo.
az sonra bi duş alırım sonra kahvaltı inşallah sonra pilates bugün hava çok güzel soğuk ama günaeşli açık en azından.yarın akşam yemeğine misafir var bugün markete fln gidip malezemelri alıcam inş.börek mörek yapıciğim.işte böleeee.vay beee bende ev hanımı oldum :84::84::84::84:
günaydın canım evet dün akşam yemeğinden sonra ara öğünde önce kakaolu süt hazırladım içtim. bu sefer nestl.. ninkini aldım kakao olarak o daha güzel geldi sanki çikolata yemiş gibi hissettim kendimi mutlu oldum. ne güzel sağlıklı üstelik faydalı çikolata yemiş gibi hissettim kendimi :86: evet sonrasındada 2 porsiyon meyve hakkım vardı önce bir portakal yedim sonrada 5 hurma yedim canım. hurma çok tok tuttu canım artık meyve haklarımı hurmayla yaparım. birde dün akşam tuvaletten çıkamadım canım. devamlı tuvalete gittim dizimi bile yarım yamalak izleyebildimtesadüf kabaklı semizotu yapayım diye internette gezinirken ender saraç kabaklı semizotu yemeği demiş onu gördüm tesadüf. detoks olarak vermiş hatta diyordu bugün sadece kabaklı semizotu yemeği diyordu canım. belkide detoks etkisi ondan oldu dün akşam tuvaletten çıkamadım. üzerine hurmayıda yiyince bağırsaklar çok çalıştı gece bile uyanıp uyanıp tuvalete gittim etkisi hala sürüyor
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrr(kukuliii,hügocukkkk,esiiiiiiiiiiiiiiiii)
1 denge sandviç ekmeği
2 kk kaşar peynir
230 ml ayran
sabah kahvaltım
2 kuru kayısı
3 zeytin
1 kk light beyaz peynir
nane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?