merhaba kızlar...yeni üye oldum siteye çok tatlı çok eğlenceli bir yer burası..
benim de kilo vermem gerekli.şimdi 67 kiloyum 1.60 boyundayım.ama yemek yemeyi ççok çok çoooookkkkk seviyorum..kilo vermek istiyorum ama başarabileceğimi hiç zannetmiyorum.
mesela kahvaltıda beyaz peyniz bol kaymak bol bal kuşburnu pekmezi yedim tabi beyaz ekmekle ve 2 bardak da çay içtim tek şekerli..ama kilo vermem şart..bu destek grubu çok başarılı ama siiz çok eskisiniz beni de aranıza kabul edebilecek misiniz acaba??????
günaydın kızlar
kalkınca 3bardak su
1salatalık
1haşlanmış yumurta
3zeytin
1etimek
şkersiz çay
günaydın kızlar
kalkınca 3bardak su
1salatalık
1haşlanmış yumurta
3zeytin
1etimek
şkersiz çay
günaydın canım salatalarla peynirlerle dolu bir güne daha merhaba dedin heee :86:
sagolcanım sanadaGünaydın.. Afiyet olsun...
günaydın canım hayret bugün helva yememişsin helvacı güzelim benimcanım diyetisyenim bana bitkisel karışım verdi kullananlar çok memnunmuş burda verdim tarifini sende yapsana özellikle göbek yağlarını eritmede çok işe yarıyo ama şeker tatlı helvada dahil yasak. bir hafta içiyosun diğer hafta içmiyosun etkisi var anlıyorum. sende iç sabah aç karnına tarifini verdim canım son kilolar gitmekte zorlanıyo inatlaşıyo sanada faydası olur canım
birde gerçi biliyosunuz ama özellikle sor yapan arkadaşlara kukuletam sen ve neruş muhakkak süte kakao ekleyin. nestlenin kakaosu çok iyi dediğim gibi çikolata yemiş gibi oluyorsunuz. yenilenme spordan sonra yenilenme ve magnezyum için çok faydalı. saç dökülmem durdu benim demekki magnezyum eksikliğimde varmıştı. hurmada kapatır inşallah vitamin eksikliğini. hurmanın çok faydalı mucize olduğunu biliyodum zaten ama işte alıpta yemiyodum ama artık hergün yiyeceğim. akşam eşime baklava koydum yiyodu. bende hurmamı yedim hatta dedim onada senin baklavan varsa benimde hurmam var bu daha lezzetli daha güzel dedim güldü ama benim hurmalara ortak çıkacak kesin bende çok severim iyi olmuş almışsın bende yerim dedi ortakçım :86:
yanlız aktarda bulabildim burda kilosu 25 liraydı çok büyük değil normal ama tadı nefissbugün 3 porsiyon meyve hakkımın iki porsiyonu hurma bir porsiyonu elma olacak zayıflayınca güç kaybettim bazen oturduğum yerde uyukluyorum içim uyuyo sanki özellikle akşamları dizi izlerken bikaç dakikada uyuyup uyanıyorum ama sanki saatlerce uyumuş gibi dinlenmiş oluyorum. eşimde diyo böyle şeylerin yoktu hemencik uyuyosun diyo. eskiden geceleri saatlerce uyuyamazdım döner dururdum şimdiyse kafamı koyar koymaz uyuyorum ve çok dinlenmiş oluyorum eskiden yorgun kalkar kahvaltıdan sonra yine uykum gelirdi şimdi öyle şeyler kalmadı ama dediğim gibi uyukluyorum akşama doğru kayınpeder vitamin eksikliğinden dedi. birsürü vitamin hapı kulllanmaktan hurma gibi sağlıklı bişey yerim açık kapanır demi. böyle düşündüm rüyamda görünce dün düşündüm sizede sordum. benim bildiğim islamiyetin ilk yıllarında insanlar hurma suyla duruyorlarmış. peygamberimizde size bir hurma birde su yeter demiş yeni doğan bebeklerin damağına hurma sürün demiş eğer faydası olmasaydı demezdi. niye başka meyve değilde özellikle hurma. babamda benim umreye gitti diyorki muz çok orda diyor. niye muz değilde hurmadan bahsedilmiş kesinlikle hikmeti var. bunları düşünerek hurmaya başladım. diyetisyenime sormadım ama ben şeker tatlı olmadığı için zaten meyvede ayrım yok üzüm muz incir hepsini yiyebiliyorum o zaman hurmada olur.
amanınçok güzel dimek sadece salata peynir ekmek yemicen hemi. ay çok güzel yaw eferim senin diyetisyene :86:
bugün şunları yedim;
sabah;
1 adet krep,
1 dilim peynir,
şekersiz çay
öğlen;
köfte,
patates
akşam;
2 yk barbunya,
2 kıymalı dolma,
1 dilim mücver,
salata,
yoğurt
ara öğün;
1 kurabiye+şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?