60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar...yeni üye oldum siteye çok tatlı çok eğlenceli bir yer burası..
benim de kilo vermem gerekli.şimdi 67 kiloyum 1.60 boyundayım.ama yemek yemeyi ççok çok çoooookkkkk seviyorum..kilo vermek istiyorum ama başarabileceğimi hiç zannetmiyorum.
mesela kahvaltıda beyaz peyniz bol kaymak bol bal kuşburnu pekmezi yedim tabi beyaz ekmekle ve 2 bardak da çay içtim tek şekerli..ama kilo vermem şart..bu destek grubu çok başarılı ama siiz çok eskisiniz beni de aranıza kabul edebilecek misiniz acaba??????

Kızlaaaaar Günaydın .

şimdi kahvaltımı yapacağım

kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez ve 2 bardak ılık suyumu içtim..

şimdi de ;

1 haşlanmış yumurtalı bol yeşillikli bol limonlu salata yiceeem ( 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koydum )
biraz peynir
4 zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
3 bardak açık az şekerli çay ...

kahvaltıdan sonra gelirim...

birde gerçi biliyosunuz ama özellikle sor yapan arkadaşlara kukuletam sen ve neruş muhakkak süte kakao ekleyin. nestlenin kakaosu çok iyi dediğim gibi çikolata yemiş gibi oluyorsunuz. yenilenme spordan sonra yenilenme ve magnezyum için çok faydalı. saç dökülmem durdu benim demekki magnezyum eksikliğimde varmıştı. hurmada kapatır inşallah vitamin eksikliğini. hurmanın çok faydalı mucize olduğunu biliyodum zaten ama işte alıpta yemiyodum ama artık hergün yiyeceğim. akşam eşime baklava koydum yiyodu. bende hurmamı yedim hatta dedim onada senin baklavan varsa benimde hurmam var bu daha lezzetli daha güzel dedim güldü ama benim hurmalara ortak çıkacak kesin bende çok severim iyi olmuş almışsın bende yerim dedi ortakçım :86:
yanlız aktarda bulabildim burda kilosu 25 liraydı çok büyük değil normal ama tadı nefiss bugün 3 porsiyon meyve hakkımın iki porsiyonu hurma bir porsiyonu elma olacak zayıflayınca güç kaybettim bazen oturduğum yerde uyukluyorum içim uyuyo sanki özellikle akşamları dizi izlerken bikaç dakikada uyuyup uyanıyorum ama sanki saatlerce uyumuş gibi dinlenmiş oluyorum. eşimde diyo böyle şeylerin yoktu hemencik uyuyosun diyo. eskiden geceleri saatlerce uyuyamazdım döner dururdum şimdiyse kafamı koyar koymaz uyuyorum ve çok dinlenmiş oluyorum eskiden yorgun kalkar kahvaltıdan sonra yine uykum gelirdi şimdi öyle şeyler kalmadı ama dediğim gibi uyukluyorum akşama doğru kayınpeder vitamin eksikliğinden dedi. birsürü vitamin hapı kulllanmaktan hurma gibi sağlıklı bişey yerim açık kapanır demi. böyle düşündüm rüyamda görünce dün düşündüm sizede sordum. benim bildiğim islamiyetin ilk yıllarında insanlar hurma suyla duruyorlarmış. peygamberimizde size bir hurma birde su yeter demiş yeni doğan bebeklerin damağına hurma sürün demiş eğer faydası olmasaydı demezdi. niye başka meyve değilde özellikle hurma. babamda benim umreye gitti diyorki muz çok orda diyor. niye muz değilde hurmadan bahsedilmiş kesinlikle hikmeti var. bunları düşünerek hurmaya başladım. diyetisyenime sormadım ama ben şeker tatlı olmadığı için zaten meyvede ayrım yok üzüm muz incir hepsini yiyebiliyorum o zaman hurmada olur.

neruşum ona dikkat ettim benimkiler bir parmak kalınlığında canım. ondan 5 tane yedim zaten.

canım kaymak yasaktır şimdilik uzak dur bal ise doğalsa tamam ama onunda kalorisi çok fazla kaçırma şöyle 1 tatlı kaşığı filan olsun. hem bal hem pekmez beraber olmasın birini tercih et. ekmekler esmer ekmek olsun. birde veremicem diye kendini baştan şartlandırmışsın kendine güvenmiyosun öönce kendine güvenmelisin ne yani altı üstü kilo. zor değil vermek çok kolayda değil ama burda herkes veriyo sende verirsin. aramıza elbette alırız düzenli gir yediklerini yaz arkadaşlar faydalı bilgiler veriyo zamanla öğrenir rahat edersin canım. tatlı ve şekerden uzak dur yanlız. kaç kilosun boyun kaç fazlalıklar nerede toplanmış çalışıyomusun yaşın kaç tanıt kendini biraz

birde kızlar şuna dikkat ettim bazı aylar et yemeklerime köri kullandım hem seviyorum acayip tokluk veriyo birde o aylar çok güzel kilo verdiğimi anladım. netten araştırdım köri çok faydalı kanser hücrelerini bile yok ettiği ispatlandı. içinde bikaç çeşt baharat varya ben etkili olduğunu düşünüyorum. bi kere ödemi attırıyo çok tokluk veriyo diğer faydaları zaten malum o yüzden en azından haftada bir kere et yemeklerine köri kullanın derim

günaydın kızlar
kalkınca 3bardak su
1salatalık
1haşlanmış yumurta
3zeytin
1etimek
şkersiz çay

günaydın canım hayret bugün helva yememişsin helvacı güzelim benim canım diyetisyenim bana bitkisel karışım verdi kullananlar çok memnunmuş burda verdim tarifini sende yapsana özellikle göbek yağlarını eritmede çok işe yarıyo ama şeker tatlı helvada dahil yasak. bir hafta içiyosun diğer hafta içmiyosun etkisi var anlıyorum. sende iç sabah aç karnına tarifini verdim canım son kilolar gitmekte zorlanıyo inatlaşıyo sanada faydası olur canım

nugişim gelmemiş daha geç kaldı bugün
kızlar verdiğim çayı muhakkak yapın diyorum başkada bişey demiyorum kesinlikle etkili yanında kardiyoyla kesinlikle etkili eminim ben. ama dediğim gibi şeker tatlı yok kesinlikle

sabah kahvaltımı da yazayım
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
2 minik domates
1 çarliston biber
1/2 kırmızı biber..
1 fincan çay

Günaydın.. Afiyet olsun...
sagolcanım sanada

hım kız helvayı çokolduyemeyeli bırakalı yersem bal yiyiorum 1tatlı kaşıgı hem tarif nerde isterim tabi zaten benim sorunda göbekte sadece tşkler canım

canım günaydın.
hımm demek kakao böyle fayda ediyor.
aslında kakao ve tarçın birbirine çok yakışıyor denediniz mi bilmiyorum ama pastada çok hoş oluyor
belki sütte de güzel olur.. çayımı içiyim denicem

canımcım vitamin eksikliğim var diyorsun.
bak ben hergün vitamin ve bağışıklık sistemimi güçlendiren kapsül içiyorum.
çok faydasını gördüm.
çünkü malesef düzenli meyve tüketmiyorum ...
ve bünyem de zayıf. sana da tavsiye ederim.

Herkese günaydınnnnnnnn...
Bugün güneş var insanı ne kadar etkiliyor yahu... İçimdeki kasvet gitti :)
Dün akşam 19.30 da kabak yemeğimi yedim veee 20.30 gibi de sizin tavsiyeniz üzerine yarım saat dans edip yarım saat pilates yaptım çok daha iyi hissettim kendimi gerçekten...
Sbah kalktım bir kupa su içtim üzerine de kayısılı form çayı...
sonra iş yerime gelince de kahvaltımı yaptım canım pek bişi istemedi bir dilim denge light ekmekle beyaz peynir yedim ama sanırım beyaz peyniri sevmiş olucam ki bir dilimi götürmüşüm yahu
Nyse kalsiyumdur dedim iyidir dedim avuttum kendimi

amanın çok güzel dimek sadece salata peynir ekmek yemicen hemi. ay çok güzel yaw eferim senin diyetisyene :86:

Evet öğlenleri 1 gün 5 kaşık baklagil, 1 gün 2 kk peynir yiyorum...
29 unda randevum var. Eğer 3 kilo daha vermiş olursam.. Listemi değiştirecek..
bakalım heyecanla bekliyorum..
Bu sefer o kadar kilo vermiş olamayacağım ama 1 haftada 2 kilo vercek halim yok ya..

canım merhaba.
menünü okudum da acaba
öğlen kaç köfte ve ne kadar patates yedin ?
Ki patates diyetteyken önerilmiyor ....

akşam da dolma yemişsin
keşke onun yerine 3-5 kaşık fazla bamya yeseydin..

üstüne de kurabiye :18:

canım genelde pirinçten patatesten uzak dur.
sebze yemeği daha çok ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…