Günaydın kızlarrr
dün gece dizlerimin agrıması sebebi ile uyuyamadım ama yine erken kalkmak durumunda idim tabii.
uykumu alamadım pek ama hava çok güzel.ben şu an kahvaltı yapıyorum
hepinize haftasonuna giden bu yolda harika bir gün diliyorum
geçmiş olsun canım annen nasıl oldu iyimi daha iyidir umarım. canım çaya limonsuyu ekleyince içimi daha hoş oluyo. ben sevdim ancak kesinlikle etkili niye dersen çayı içtiğimden beridir acıkma hissi oluştu bende sporda değişiklik yapıncada olmuştu demekki etkili oluyo canım.
çayı 1,2 dakika kaynat dedi ama ben kaynatmıyorum kaynamış suyu üzerine döküp beş dakika filan bekletiyorum ağzı kapalıu demleniyor. her şekildede olur yani.
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrr(kukuliii,hügocukkkk,esiiiiiiiiiiiiiiiii)
nasılsınız bakalımmmmmmmmmmm,bende iyiyim şükür,işyerinde ve okulda çok yoğunum takılamıorum size pekkkkkk
akşam menümü yazim ben nugiiiiiiiiiii sormadan
1 denge sandviç ekmeği
2 kk kaşar peynir
230 ml ayran
okuldan dönünce saat 21de
1 büyük kupa bardak light süt içtimmmmmmmm
sabah kahvaltım
2 kuru kayısı
1 yağda yumurta(1tk sıvıyağ ile)
3 zeytin
1 kk light beyaz peynir
nane
işte böle azcık geçmişe bakayımmmmmmm sonarda iş başınaaaaaaaaaaa
günaydın günaydın kıslarrr
ilk haber eşim ona neden soğuk davrandığımı sordu ama ben sölemedim annesigil hakkında ona bir yorum yapmayacağım artık çünkü tartışıyoruz bu sefer.
ikinci haber akşam tartıldım 1kg 100gr vermişim:92:
kahvaltımıda yazayım
200ml süt ve simit
hugocum dün aktardan söylediğin çayları aldım.sabah uyanamadığım için içemedim ama bugeceden itibaren içecem
nugişim gelmemiş daha geç kaldı bugün
kızlar verdiğim çayı muhakkak yapın diyorum başkada bişey demiyorum kesinlikle etkili yanında kardiyoyla kesinlikle etkili eminim ben. ama dediğim gibi şeker tatlı yok kesinlikle
günaydın canlar hem kilo vermişsin çok güzel eşinle tartışmayagünaydın günaydın kıslarrr
ilk haber eşim ona neden soğuk davrandığımı sordu ama ben sölemedim annesigil hakkında ona bir yorum yapmayacağım artık çünkü tartışıyoruz bu sefer.
kahvaltımıda yazayım
200ml süt ve simit
hugocum dün aktardan söylediğin çayları aldım.sabah uyanamadığım için içemedim ama bugeceden itibaren içecem
hoşgeldin cnm nedemek tabiki katıl sende aramıza burdan biz çok şey öğrendik uyguladık kiloları verdik sen neden veremiyesin önce kendine inan.sonra buraya düzenli gir menülerini yaz.kolay gelsn cnmmerhaba kızlar...yeni üye oldum siteye çok tatlı çok eğlenceli bir yer burası..
benim de kilo vermem gerekli.şimdi 67 kiloyum 1.60 boyundayım.ama yemek yemeyi ççok çok çoooookkkkk seviyorum..kilo vermek istiyorum ama başarabileceğimi hiç zannetmiyorum.
mesela kahvaltıda beyaz peyniz bol kaymak bol bal kuşburnu pekmezi yedim tabi beyaz ekmekle ve 2 bardak da çay içtim tek şekerli..ama kilo vermem şart..bu destek grubu çok başarılı ama siiz çok eskisiniz beni de aranıza kabul edebilecek misiniz acaba??????
cnm bende duymuştum kakonun çok güzel br magnezyum kaynağı olduğunu zaten ben çocukluğumdan beri bayılırım kakaolu süte annem hep yapardı şimdide bazen tarçınlı bazen kakaolu içiorum.ama artık insülin direcini hallettğime göre tarçın yerine kakao kullanabirm saol bebişim.birde gerçi biliyosunuz ama özellikle sor yapan arkadaşlara kukuletam sen ve neruş muhakkak süte kakao ekleyin. nestlenin kakaosu çok iyi dediğim gibi çikolata yemiş gibi oluyorsunuz. yenilenme spordan sonra yenilenme ve magnezyum için çok faydalı. saç dökülmem durdu benim demekki magnezyum eksikliğimde varmıştı. hurmada kapatır inşallah vitamin eksikliğini. hurmanın çok faydalı mucize olduğunu biliyodum zaten ama işte alıpta yemiyodum ama artık hergün yiyeceğim. akşam eşime baklava koydum yiyodu. bende hurmamı yedim hatta dedim onada senin baklavan varsa benimde hurmam var bu daha lezzetli daha güzel dedim güldü ama benim hurmalara ortak çıkacak kesin bende çok severim iyi olmuş almışsın bende yerim dedi ortakçım :86:
yanlız aktarda bulabildim burda kilosu 25 liraydı çok büyük değil normal ama tadı nefissbugün 3 porsiyon meyve hakkımın iki porsiyonu hurma bir porsiyonu elma olacak zayıflayınca güç kaybettim bazen oturduğum yerde uyukluyorum içim uyuyo sanki özellikle akşamları dizi izlerken bikaç dakikada uyuyup uyanıyorum ama sanki saatlerce uyumuş gibi dinlenmiş oluyorum. eşimde diyo böyle şeylerin yoktu hemencik uyuyosun diyo. eskiden geceleri saatlerce uyuyamazdım döner dururdum şimdiyse kafamı koyar koymaz uyuyorum ve çok dinlenmiş oluyorum eskiden yorgun kalkar kahvaltıdan sonra yine uykum gelirdi şimdi öyle şeyler kalmadı ama dediğim gibi uyukluyorum akşama doğru kayınpeder vitamin eksikliğinden dedi. birsürü vitamin hapı kulllanmaktan hurma gibi sağlıklı bişey yerim açık kapanır demi. böyle düşündüm rüyamda görünce dün düşündüm sizede sordum. benim bildiğim islamiyetin ilk yıllarında insanlar hurma suyla duruyorlarmış. peygamberimizde size bir hurma birde su yeter demiş yeni doğan bebeklerin damağına hurma sürün demiş eğer faydası olmasaydı demezdi. niye başka meyve değilde özellikle hurma. babamda benim umreye gitti diyorki muz çok orda diyor. niye muz değilde hurmadan bahsedilmiş kesinlikle hikmeti var. bunları düşünerek hurmaya başladım. diyetisyenime sormadım ama ben şeker tatlı olmadığı için zaten meyvede ayrım yok üzüm muz incir hepsini yiyebiliyorum o zaman hurmada olur.
bende kesinlkle yapacağım hugocuk benm göbek te de işe yararsa pes derim artıkkk.denycem çok sabırsızlanıorum sonucu görmek için.nugişim gelmemiş daha geç kaldı bugün
kızlar verdiğim çayı muhakkak yapın diyorum başkada bişey demiyorum kesinlikle etkili yanında kardiyoyla kesinlikle etkili eminim ben. ama dediğim gibi şeker tatlı yok kesinlikle
günaydın cnm.pilateste bugün karın günü bebeişim dün öle söledi. ama ebn her zmanki gibi kalça basen hareketleride eklerim bakalım güzel olacak gibi.hogocuk bugün platesde nevar yapacakmısın
canım çok şükür saç dökülmem durdu ancak eskisi gibi kuvvetlide değilim hasta olunca bile eskiye göre daha geç iyileşiyorum ne kadar sağlıklı olursa olsun özellikle yağ kaybedince insan sanırım güçsüzleşiyo çünkü listem sağlıksız değil tam tersi sebze meyve et süt yoğurt hergün var ekmek pilav hergün var. taze taze yiyorum herşeyi kendim yapıyorum. bende bikaç gündür multivitamin alıyorum vardı eskiden beri kullanırdım baktım duruyo kullanıyorum oneday varya onu alıyorum işte sporda olunca ev işi yemek filan erkende kalkıyorum güçsüz düşüyorum ara ara. o yüzden meyve yesemde demekki eksiklik var bende hurmaya başladım. bakalım mayısın ilk hatfası tam biyokimya testi yaptırcam o zaman çıkar ne varsa. evet kakao çok faydalıymış. üzerlerinde yazıyo bazı markalarda içilebilir diye sıcak süte ekleyip 1 tatlı kaşığı içiyorum çok güzel geliyo tatlı istemiyo insanın canı çikolata yemişş gibi oluyosun birde yenilenme özellikle spor yapanlar için yenilenme için birde magnezyum için gerekliymişcanım günaydın.
hımm demek kakao böyle fayda ediyor.
aslında kakao ve tarçın birbirine çok yakışıyor denediniz mi bilmiyorum ama pastada çok hoş oluyor
belki sütte de güzel olur.. çayımı içiyim denicem
canımcım vitamin eksikliğim var diyorsun.
bak ben hergün vitamin ve bağışıklık sistemimi güçlendiren kapsül içiyorum.
çok faydasını gördüm.
çünkü malesef düzenli meyve tüketmiyorum ...
ve bünyem de zayıf. sana da tavsiye ederim.
hogocuk bugün platesde nevar yapacakmısın
hoşgeldin cnm nedemek tabiki katıl sende aramıza burdan biz çok şey öğrendik uyguladık kiloları verdik sen neden veremiyesin önce kendine inan.sonra buraya düzenli gir menülerini yaz.kolay gelsn cnm
cnm bende duymuştum kakonun çok güzel br magnezyum kaynağı olduğunu zaten ben çocukluğumdan beri bayılırım kakaolu süte annem hep yapardı şimdide bazen tarçınlı bazen kakaolu içiorum.ama artık insülin direcini hallettğime göre tarçın yerine kakao kullanabirm saol bebişim.
bende kesinlkle yapacağım hugocuk benm göbek te de işe yararsa pes derim artıkkk.denycem çok sabırsızlanıorum sonucu görmek için.
günaydın cnm.pilateste bugün karın günü bebeişim dün öle söledi. ama ebn her zmanki gibi kalça basen hareketleride eklerim bakalım güzel olacak gibi.
dün pek aranızda olamadım.şiddetli baş ağrılarım vardı.migrenim azmıştı.bilgisayara bakamıyordum o yüzden girmedim.akşamda çok fenaydı doktora gittim.3 tane iğne karışımı bir iğne yaptılar.akşam iğnenin etkisiyle geçti fakat bugün gene çok ağrıyor.
dün akşam miğdemede vurmuştu ağrı hiçbirşey yiyemedim.çıkarıyordum çünkü...iğneden sonra ağrı hafifleyince yemek felam yapmamıştım o yüzden :
kızımın şehriye çorbasından 2 kaşıkyedim,
5 adet çizi,
2 adet gofret ,
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,
3 dilim kepek ekmek,
1 y.k peynir,
2 bardak çay,
şimdide melisa çayı içeceğim.ilacımıda içtim.inşallah geçer...
bilmiyorum canım bugün koşucam ben kardiyo yapıcam
günaydın canlar hem kilo vermişsin çok güzel eşinle tartışmaya
girmemen iyi olmuş sen kazanırsın sinir harbi yaşama bukısa ömürde değmezgençsisiniz gülün eğleninbemim oglum geliyor bugün üniversiteden bişeyler yapmaya kaktım arayıp anne abartma diyetteyim diyor ama annelik çok zor bende diyetteyim ama orada onu yiyemez bunu bulamaz olmuyor :18::18::18::18::18:
bu çayı diyetisyenim verdi. kullananlar çok memnun kalmış. sabahları aç karnına demlenip içilecek bir su bardağından biraz büyükçe bir bardak olacak. bir hafta içilecek bir hafta içilmeyecek böyle kullanılacak bir hafta için diğer kafta içmeyin diğer hafta için. kesinlikle tatlı şeker olmayacak hamurişi kızartma sağlıksız şeyler ve kaçamaklar olmayacak. her sabah demlenecek taze olarak içilecek
malzemeler:
1-2 tane avakado yaprağı
1 çay kaşığı yeşilçay
1 tutam kiraz sapı
1 tutam mısır püskülü
1 çay kaşığı rezene tohumu
bunları 1-2 dakika kaynat 3-5 dakika demle sabah aç karnına kahvaltıdan önce iç.
kahvaltımıda yazayım
200ml süt ve simit
canım keklere pastalara konan kakao olduğu için zaten şekersiz o yüzden insülin direncini etkilemiyo zaten öyle olsaydı vermezdi diyetisyen zira bu kouda çok dikkaatli davranıyo diyetten sonra 2 haftada bir en azından bitter çilıkolata yemen lazım en sevdiğin tatlıyı yemen lazım dedi bende bitteri seçtim. gerçi şerbetli tatlı değil o zaman ayda 1 diyo sütllü tatlıda olabilir ama ben bitteri seçtim onu yiyeceğim ama tabikide göbek eridikten diyet bitikten sonra. valla diyetisyen göbeğinde 1 k,lo yağın var dedi o bi kiloda 2 ayda erir dedi tabee kardiyosuz erimez dedi ama kardiyo yapıyoruz zaten. düşünsene 1 kilo yağ var ve buda 2 aya gidecek çok zor eriyo karın çokhoşgeldin cnm nedemek tabiki katıl sende aramıza burdan biz çok şey öğrendik uyguladık kiloları verdik sen neden veremiyesin önce kendine inan.sonra buraya düzenli gir menülerini yaz.kolay gelsn cnm
cnm bende duymuştum kakonun çok güzel br magnezyum kaynağı olduğunu zaten ben çocukluğumdan beri bayılırım kakaolu süte annem hep yapardı şimdide bazen tarçınlı bazen kakaolu içiorum.ama artık insülin direcini hallettğime göre tarçın yerine kakao kullanabirm saol bebişim.
bende kesinlkle yapacağım hugocuk benm göbek te de işe yararsa pes derim artıkkk.denycem çok sabırsızlanıorum sonucu görmek için.
günaydın cnm.pilateste bugün karın günü bebeişim dün öle söledi. ama ebn her zmanki gibi kalça basen hareketleride eklerim bakalım güzel olacak gibi.
günaydın yolandacım geçmiş olsun cicim de neden ağrıdı acaba dizlerin sebebini biliyomusun:26:Günaydın kızlarrr
dün gece dizlerimin agrıması sebebi ile uyuyamadım ama yine erken kalkmak durumunda idim tabii.
uykumu alamadım pek ama hava çok güzel.ben şu an kahvaltı yapıyorum
hepinize haftasonuna giden bu yolda harika bir gün diliyorum
günaydın kızlar uyanınca bitki karışımı çay içtim. kahvaltıda: domates yeşilsoğan ve 1 yumurtadan 1 kaşık yağlı menemen yaptım yanına 1 dilim ekmek 1 diim peynir yedim
herkese günaydınn
ben de erkenciyim bugün, birazdan çıkıcam
bu sabah ben de bitki karışımı çayı yaptım ama kaynar suyu üzerine mi dökecektik yoksa 1-2 dk kaynatacakmıydık bilemediğim için kaynamış suda 1-2 dk kaynattım otları çöpleri, sonra da bekletip süzüp içtim :)
tadı fena değildi bence, içilebilir yani :))
kahvaltı olarak da k-flakes yedim :))
hepinizi öptüm şekerler
kukicim adını gördüm aşağıda, baya erkencisin bugün fıstık
yolandacım sana da geçmiş olsun kuzu, benim de bacaklarım ağrıyo
zaten rahatsızlığım var, 2 aydır ağrımamıştı hiç, sanırım havalardan ağrıyo(
bacaklarımı yüksek bi yere koyunca daha iyi hissediyorum ama :))
hugo esw melankoli kızlar afiyet olsunnGünaydın kızlar
Kahvaltıda küçük kase prinç gevreği bir salatalık yarım domates yedim..:26::26::26::26::26:
misafir gelene kadar telaş bitmez artık insanın üstünde bi yük gibi oluyo valla misafir gelcek diye kolaye gelsin kukimgünaydın hugocuk esw günaydın dier kızlarrrrnasılsınız?hugocuk hurma yedinmi?
esw cim bayadır erkenciyim bende 7.30 da kalkıorum eşimi geçiriorum yatmıorum bi daha yat kalk sersem oluorum hem böle kahvaltımı yapıp duşumu alıp pilatese hazırlanıorum ii oluo.
az sonra bi duş alırım sonra kahvaltı inşallah sonra pilates bugün hava çok güzel soğuk ama günaeşli açık en azından.yarın akşam yemeğine misafir var bugün markete fln gidip malezemelri alıcam inş.börek mörek yapıciğim.işte böleeee.vay beee bende ev hanımı oldum :84::84::84::84:
bende evde oolmak istiyorummm:84::84:eşim işe gidince bende uyumuyorum kukuletam sonra gerçekten insan sersem gibi oluyor o yüzden bende uyumuyorum evimi topluyorum filan bulaşık öğlen yemeği ara öğün spor derken öğlen oluyo zati
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız dur önce oynayamda sonraseni tebrük edemmgünaydınnnnnnnnnnnn kızlarrr(kukuliii,hügocukkkk,esiiiiiiiiiiiiiiiii)
nasılsınız bakalımmmmmmmmmmm,bende iyiyim şükür,işyerinde ve okulda çok yoğunum takılamıorum size pekkkkkk
akşam menümü yazim ben nugiiiiiiiiiii sormadan
1 denge sandviç ekmeği
2 kk kaşar peynir
230 ml ayran
okuldan dönünce saat 21de
1 büyük kupa bardak light süt içtimmmmmmmm
sabah kahvaltım
2 kuru kayısı
1 yağda yumurta(1tk sıvıyağ ile)
3 zeytin
1 kk light beyaz peynir
nane
işte böle azcık geçmişe bakayımmmmmmm sonarda iş başınaaaaaaaaaaa
kahvaltımıda yazayım
200ml süt ve simit
günaydın canım bişey soracam gerçi demişsindir ancak unutuyorum canım senin boyun kaç. bu avatarında kaç kiloydun canım.tebrik ederim canım benim::92::92::92: :92::92:
gecmiş olsun canım allah herkese iyilik sağlık versin kan şekeri düşünce çok başağrısı yapyığını biliyormusun dikkat böyle hissttiğinde çilek ,hurma ,elma özellikle bende bitki çayımı içeyimdün pek aranızda olamadım.şiddetli baş ağrılarım vardı.migrenim azmıştı.bilgisayara bakamıyordum o yüzden girmedim.akşamda çok fenaydı doktora gittim.3 tane iğne karışımı bir iğne yaptılar.akşam iğnenin etkisiyle geçti fakat bugün gene çok ağrıyor.
dün akşam miğdemede vurmuştu ağrı hiçbirşey yiyemedim.çıkarıyordum çünkü...iğneden sonra ağrı hafifleyince yemek felam yapmamıştım o yüzden :
5 adet çizi,
2 adet gofret ,
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,
3 dilim kepek ekmek,
1 y.k peynir,
2 bardak çay,
dün pek aranızda olamadım.şiddetli baş ağrılarım vardı.migrenim azmıştı.bilgisayara bakamıyordum o yüzden girmedim.akşamda çok fenaydı doktora gittim.3 tane iğne karışımı bir iğne yaptılar.akşam iğnenin etkisiyle geçti fakat bugün gene çok ağrıyor.
5 adet çizi,
2 adet gofret ,
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,
3 dilim kepek ekmek,
1 y.k peynir,
2 bardak çay,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?