60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım günaydın sana geçmiş olsun Valla bana da geçmiş olsun.
dün biraz abarttım yürümeyi bacaklarım ağrıyor ağrı kesici aldım.
ayy bugün de mi yüzmeye gidemicem neeee
valla akşama kadar düzelirsem regl olmadan gitmek istiyorum

sağol canımcımm

annem biraz daha iyi, en azından sesi öyle geliyo, hala hastanede, dün tomografi çekilmiş ama sonuçlar belli değildi daha
inşallah bi an önce düzelir...
canım ben limon eklemeden yapıtm, baktım tadına içilebilir geldi, öyle içtim
tamam ben de sıcak su ile demleyip öyle içeyim bundan sonra
ama hiç tatlı yemicez dimi
bunu unuturdum walla ben

bide içinde yeşil çay var ya 5 dk dan fazla demlenmesin, yeşil çay çünkü içindeki zararlı maddeleri salıyolmuş ozaman, yararı değil zararı oluyomuş

kızzz leblebiciii
bu kez yok leblebii

canım seni çoook tebrik ediyorummm

olay ne bilmiyorum ama eşine ailesi ile bi şey söyleme, dün biz de tartıştık o yüzden, bişi demedim halbuki, i ihtimal üzerine konuştuk sadece ama ben nasıl öyle dermişim, onlar benim de annem babammış, sanki anne baba olunca mükemmel oluyolar, ben nasılki kendi ailemin yanlışı olduğunda eleştirebiliyosam onlar için de geçerli, sinir etti dün beni kociş

peki peki tamam yemem artık napalımm :)))
bal falan da mı yasak kız, arada kahvaltıda yiyorum ya ben

dün pek aranızda olamadım.şiddetli baş ağrılarım vardı.migrenim azmıştı.bilgisayara bakamıyordum o yüzden girmedim.akşamda çok fenaydı doktora gittim.3 tane iğne karışımı bir iğne yaptılar.akşam iğnenin etkisiyle geçti fakat bugün gene çok ağrıyor.
dün akşam miğdemede vurmuştu ağrı hiçbirşey yiyemedim.çıkarıyordum çünkü...iğneden sonra ağrı hafifleyince yemek felam yapmamıştım o yüzden :
kızımın şehriye çorbasından 2 kaşıkyedim,
5 adet çizi,
2 adet gofret ,

sabah kahvaltım:

1 bardak maydanoz kürü,
3 dilim kepek ekmek,
1 y.k peynir,
2 bardak çay,

şimdide melisa çayı içeceğim.ilacımıda içtim.inşallah geçer...

günaydın canlar hem kilo vermişsin çok güzel eşinle tartışmaya
girmemen iyi olmuş sen kazanırsın sinir harbi yaşama bukısa ömürde değmezgençsisiniz gülün eğleninbemim oglum geliyor bugün üniversiteden bişeyler yapmaya kaktım arayıp anne abartma diyetteyim diyor ama annelik çok zor bende diyetteyim ama orada onu yiyemez bunu bulamaz olmuyor :18::18::18::18::18:

hoşgeldin cnm nedemek tabiki katıl sende aramıza burdan biz çok şey öğrendik uyguladık kiloları verdik sen neden veremiyesin önce kendine inan.sonra buraya düzenli gir menülerini yaz.kolay gelsn cnm

cnm bende duymuştum kakonun çok güzel br magnezyum kaynağı olduğunu zaten ben çocukluğumdan beri bayılırım kakaolu süte annem hep yapardı şimdide bazen tarçınlı bazen kakaolu içiorum.ama artık insülin direcini hallettğime göre tarçın yerine kakao kullanabirm saol bebişim.
bende kesinlkle yapacağım hugocuk benm göbek te de işe yararsa pes derim artıkkk.denycem çok sabırsızlanıorum sonucu görmek için.

hogocuk bugün platesde nevar yapacakmısın
günaydın cnm.pilateste bugün karın günü bebeişim dün öle söledi. ama ebn her zmanki gibi kalça basen hareketleride eklerim bakalım güzel olacak gibi.

canım çok şükür saç dökülmem durdu ancak eskisi gibi kuvvetlide değilim hasta olunca bile eskiye göre daha geç iyileşiyorum ne kadar sağlıklı olursa olsun özellikle yağ kaybedince insan sanırım güçsüzleşiyo çünkü listem sağlıksız değil tam tersi sebze meyve et süt yoğurt hergün var ekmek pilav hergün var. taze taze yiyorum herşeyi kendim yapıyorum. bende bikaç gündür multivitamin alıyorum vardı eskiden beri kullanırdım baktım duruyo kullanıyorum oneday varya onu alıyorum işte sporda olunca ev işi yemek filan erkende kalkıyorum güçsüz düşüyorum ara ara. o yüzden meyve yesemde demekki eksiklik var bende hurmaya başladım. bakalım mayısın ilk hatfası tam biyokimya testi yaptırcam o zaman çıkar ne varsa. evet kakao çok faydalıymış. üzerlerinde yazıyo bazı markalarda içilebilir diye sıcak süte ekleyip 1 tatlı kaşığı içiyorum çok güzel geliyo tatlı istemiyo insanın canı çikolata yemişş gibi oluyosun birde yenilenme özellikle spor yapanlar için yenilenme için birde magnezyum için gerekliymiş

hım anladım çoksagolcanım büyük tpomukidedimdekarınsa tam benlik
herkezhastayageçmişolsun kızlar5gündürbendebügün kalktım grpoldumama ölüyorum sandım

bu çayı diyetisyenim verdi. kullananlar çok memnun kalmış. sabahları aç karnına demlenip içilecek bir su bardağından biraz büyükçe bir bardak olacak. bir hafta içilecek bir hafta içilmeyecek böyle kullanılacak bir hafta için diğer kafta içmeyin diğer hafta için. kesinlikle tatlı şeker olmayacak hamurişi kızartma sağlıksız şeyler ve kaçamaklar olmayacak. her sabah demlenecek taze olarak içilecek
malzemeler:
1-2 tane avakado yaprağı
1 çay kaşığı yeşilçay
1 tutam kiraz sapı
1 tutam mısır püskülü
1 çay kaşığı rezene tohumu
bunları 1-2 dakika kaynat 3-5 dakika demle sabah aç karnına kahvaltıdan önce iç.

geçmiş olsun cnm dinlen inş.en kısa sürede geçerrr

günaydın canım. oğlumda 33 kilomu verdi demiştin sen dün gördüm yanlış olmasın maşallah çok vermiş sporlamı verdi ne kadar zamanda verdi.

tşkler canımmmmm

tebrik ederim canım benim::92::92::92::92::92:

canım keklere pastalara konan kakao olduğu için zaten şekersiz o yüzden insülin direncini etkilemiyo zaten öyle olsaydı vermezdi diyetisyen zira bu kouda çok dikkaatli davranıyo diyetten sonra 2 haftada bir en azından bitter çilıkolata yemen lazım en sevdiğin tatlıyı yemen lazım dedi bende bitteri seçtim. gerçi şerbetli tatlı değil o zaman ayda 1 diyo sütllü tatlıda olabilir ama ben bitteri seçtim onu yiyeceğim ama tabikide göbek eridikten diyet bitikten sonra. valla diyetisyen göbeğinde 1 k,lo yağın var dedi o bi kiloda 2 ayda erir dedi tabee kardiyosuz erimez dedi ama kardiyo yapıyoruz zaten. düşünsene 1 kilo yağ var ve buda 2 aya gidecek çok zor eriyo karın çok

günaydın yolandacım geçmiş olsun cicim de neden ağrıdı acaba dizlerin sebebini biliyomusun:26:
günaydın kızlar uyanınca bitki karışımı çay içtim. kahvaltıda: domates yeşilsoğan ve 1 yumurtadan 1 kaşık yağlı menemen yaptım yanına 1 dilim ekmek 1 diim peynir yedim

Günaydın kızlar
Kahvaltıda küçük kase prinç gevreği bir salatalık yarım domates yedim..:26::26::26::26::26:
hugo esw melankoli kızlar afiyet olsunn
misafir gelene kadar telaş bitmez artık insanın üstünde bi yük gibi oluyo valla misafir gelcek diye kolaye gelsin kukim
eşim işe gidince bende uyumuyorum kukuletam sonra gerçekten insan sersem gibi oluyor o yüzden bende uyumuyorum evimi topluyorum filan bulaşık öğlen yemeği ara öğün spor derken öğlen oluyo zati
bende evde oolmak istiyorummm:84::84:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız dur önce oynayamda sonraseni tebrük edemm:118::118: aferin bak çerez yok nihayet afiyet ossun seksü şempazem

günaydın canım iyi yapmışsın ama bence arada bi iyi niyetli olarak düşün bence yani kızma bakalım sakin ol rahatlat kendini bence gör bak kendiliğinden düzelecek sen şimdi bişeyler dersen eşinde bişey diyecek sürekli böyle olur gider.sen biraz fedakarlık göster bakalım ne olacak.1 kilo içinde tebrik ederim canım seni

gecmiş olsun canım allah herkese iyilik sağlık versin kan şekeri düşünce çok başağrısı yapyığını biliyormusun dikkat böyle hissttiğinde çilek ,hurma ,elma özellikle bende bitki çayımı içeyim

kızlar herkezlere günaydınlarrrr menülerimi yazayım ben
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
6-7 yk kaşığı pancar yaprağı yemeği
sonrasında bir elma yidim
sabah

1 bardak ılık su
domates-salatalık
1 tane yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
maydanoz-roka
1 bardak şekersiz çay

Çok geçmiş olsun migrenin etkilerini bilirim benim erkek arkadaşımda da var karanlık bi odaya kapanıp uyuması lazım ama tabi ilk önce acilde ağrı kesici iğnesini olduktan sonra ...1,5 gün migrenin etkisi sürüyo onda... Sende daha çabuk geçer inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…