aay famircik sanada bişey beyendirmek ne zor nenkızz yap çok güzel oluyo kilom takıldı deyip duruyodun bak aynen detoks etkisi yapıyo dedim tuvalete taşınıyosun sende hep akşamlar kuru yiyosun faydası çok olur canım yap hafta sonu kızz. bu arada göbiş ne almede nasıl oldu. çaya ne zaman başlayacaksın kız. şimdi sen çayın tadınıda sevmezsin o yüzden içine limonsuyu ekle öyle içimi kolay oluyor
Günaydın şekerler...
Akşam yemeğimi yazayım sonra da kahvaltımı yapayım..
5 yk patlıcan yemeği
2 yk yoğurt
1 yt marul
1 dilim denge ekmek
yatmadan da yeşil çay..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız dur önce oynayamda sonraseni tebrük edemm:118::118: aferin bak çerez yok nihayet afiyet ossun seksü şempazem
:
merhaba kızlar...yeni üye oldum siteye çok tatlı çok eğlenceli bir yer burası..
benim de kilo vermem gerekli.şimdi 67 kiloyum 1.60 boyundayım.ama yemek yemeyi ççok çok çoooookkkkk seviyorum..kilo vermek istiyorum ama başarabileceğimi hiç zannetmiyorum.
mesela kahvaltıda beyaz peyniz bol kaymak bol bal kuşburnu pekmezi yedim tabi beyaz ekmekle ve 2 bardak da çay içtim tek şekerli..ama kilo vermem şart..bu destek grubu çok başarılı ama siiz çok eskisiniz beni de aranıza kabul edebilecek misiniz acaba??????
günaydın hugocuk neler yapıyorsun nestli sütü deniycem hoşuma gitti gerçi ben sizin kadar hızlı olamıyorumbilmiyorum canım bugün koşucam ben kardiyo yapıcam
hoşgeldin canım tabi gelebilirsin aramızamerhaba kızlar...yeni üye oldum siteye çok tatlı çok eğlenceli bir yer burası..
benim de kilo vermem gerekli.şimdi 67 kiloyum 1.60 boyundayım.ama yemek yemeyi ççok çok çoooookkkkk seviyorum..kilo vermek istiyorum ama başarabileceğimi hiç zannetmiyorum.
mesela kahvaltıda beyaz peyniz bol kaymak bol bal kuşburnu pekmezi yedim tabi beyaz ekmekle ve 2 bardak da çay içtim tek şekerli..ama kilo vermem şart..bu destek grubu çok başarılı ama siiz çok eskisiniz beni de aranıza kabul edebilecek misiniz acaba??????
kahvaltı çok güzel nilmısra afiyet olsunKızlaaaaar Günaydın .
şimdi kahvaltımı yapacağım
kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez ve 2 bardak ılık suyumu içtim..
şimdi de ;
1 haşlanmış yumurtalı bol yeşillikli bol limonlu salata yiceeem ( 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koydum )
biraz peynir
4 zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
3 bardak açık az şekerli çay ...
kahvaltıdan sonra gelirim...
günaydın kızlar
kalkınca 3bardak su
1salatalık
1haşlanmış yumurta
3zeytin
1etimek
şkersiz çay
tat benim için önemli maleseff,hügocum tadı olmayan kabağı,patlıcanı yemeyi sevmiyorummmmmama denicem merak ettim valaa çaya daha başlamadımmm,kız tadı kötü müüüüüüüüü,öfff yaaaaa içecem artıkın nedeeeeeeeeeeeeemmm
göbüşüm aynı vaziyette kız 3 haftadır sporda yapmıyorummm birazda ondan durdu kilom sanırım,bu ahfatsonu inşallahh yapicimmm,özledim vallaaaa:13:
kızlar herkezlere günaydınlarrrr menülerimi yazayım ben
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
6-7 yk kaşığı pancar yaprağı yemeği
sonrasında bir elma yidim
sabah
1 bardak ılık su
domates-salatalık
1 tane yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
maydanoz-roka
1 bardak şekersiz çay
nugişim gelmemiş daha geç kaldı bugün
kızlar verdiğim çayı muhakkak yapın diyorum başkada bişey demiyorum kesinlikle etkili yanında kardiyoyla kesinlikle etkili eminim ben. ama dediğim gibi şeker tatlı yok kesinlikle
canım çok şükür saç dökülmem durdu ancak eskisi gibi kuvvetlide değilim hasta olunca bile eskiye göre daha geç iyileşiyorum ne kadar sağlıklı olursa olsun özellikle yağ kaybedince insan sanırım güçsüzleşiyo çünkü listem sağlıksız değil tam tersi sebze meyve et süt yoğurt hergün var ekmek pilav hergün var. taze taze yiyorum herşeyi kendim yapıyorum. bende bikaç gündür multivitamin alıyorum vardı eskiden beri kullanırdım baktım duruyo kullanıyorum oneday varya onu alıyorum işte sporda olunca ev işi yemek filan erkende kalkıyorum güçsüz düşüyorum ara ara. o yüzden meyve yesemde demekki eksiklik var bende hurmaya başladım. bakalım mayısın ilk hatfası tam biyokimya testi yaptırcam o zaman çıkar ne varsa. evet kakao çok faydalıymış. üzerlerinde yazıyo bazı markalarda içilebilir diye sıcak süte ekleyip 1 tatlı kaşığı içiyorum çok güzel geliyo tatlı istemiyo insanın canı çikolata yemişş gibi oluyosun birde yenilenme özellikle spor yapanlar için yenilenme için birde magnezyum için gerekliymiş
afiyet olsun ycl cim
günaydın hugocuk neler yapıyorsun nestli sütü deniycem hoşuma gitti gerçi ben sizin kadar hızlı olamıyorum
balım geldim burdayımmmmbişey sorcam guzum bu karışımı sadece günde bir kere ve sabahları aç karna içicez dimi :26:
günaydın canım afiyet olsun. sabahları kahvaltımızda yumurta yersek bir kk peynir yeme hakkımız var eğer yumurta yemiyeceksek 2 kk tatlım yiyebilirsinHerkese günaydınnnnnnnn...
Bugün güneş var insanı ne kadar etkiliyor yahu... İçimdeki kasvet gitti :)
Dün akşam 19.30 da kabak yemeğimi yedim veee 20.30 gibi de sizin tavsiyeniz üzerine yarım saat dans edip yarım saat pilates yaptımçok daha iyi hissettim kendimi gerçekten...
Sbah kalktım bir kupa su içtim üzerine de kayısılı form çayı...
sonra iş yerime gelince de kahvaltımı yaptım canım pek bişi istemedi bir dilim denge light ekmekle beyaz peynir yedim ama sanırım beyaz peyniri sevmiş olucam ki bir dilimi götürmüşüm yahu
Nyse kalsiyumdur dedim iyidir dedim avuttum kendimi
cimcimeçok geçmiş olsun canım afiyet olsundün pek aranızda olamadım.şiddetli baş ağrılarım vardı.migrenim azmıştı.bilgisayara bakamıyordum o yüzden girmedim.akşamda çok fenaydı doktora gittim.3 tane iğne karışımı bir iğne yaptılar.akşam iğnenin etkisiyle geçti fakat bugün gene çok ağrıyor.
dün akşam miğdemede vurmuştu ağrı hiçbirşey yiyemedim.çıkarıyordum çünkü...iğneden sonra ağrı hafifleyince yemek felam yapmamıştım o yüzden :
kızımın şehriye çorbasından 2 kaşıkyedim,
5 adet çizi,
2 adet gofret ,
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,
3 dilim kepek ekmek,
1 y.k peynir,
2 bardak çay,
şimdide melisa çayı içeceğim.ilacımıda içtim.inşallah geçer...
sağol cicimmmm ,sakladım kız çerezlerii,hatırlatma diyom sana Allahhhh Allahhhhhhhhhhh,eşşeğin aklına karpuz kabığııııııııııı misaliiii:26:bu bir benzetmedirrrrrrrrrrrrrr teşbihhhhhhhhhhhhhhdirr ona göreeee
loxiiiiiiiiiiiiiii nörüyonn bacımmmmmmmm
kız tabak tabak makarnaları götürüyon he maşllahhhhhhhbide yanında ekmek yemişşş,ekmek yeme bariiii
spor içinde teprik koyuyum sana
iyiyim canım aynen devam. nestle kakao güzel oluyo sütte. faydasıda çok. canım boyunca evlatları olan kadına göre çok iyisin canım sporda yapmaya çalışıyosun çok güzel. kadınlar çoğu boyumca evladım var benden geçti deyip bakmıyorlar kendilerine spor yok yeediklerine dikkat etmiyorlar falan filan sen öyle değilsin ne güzel. benim kayınvalidem var 63 yaşında çok kilolu daha doğrusu çok yağlı. diyetisyene gitmez. tansiyon şeker ne ararsan var. oturduğu yerden kalkmaz 5 merdiven çıksa yorulur kendini yatağa atar. ter içinde kalır. diyetisyen daha önce liste vermiş bakmış bunları yersem açlıktan ölürüm dedi. bu kadar dahamı yaşıcam aç durulurmu deyip deyip pilavları makarnaları götürür. 2 tabak pilav yer yerde yer sonrada uyur kalkar tansiyon fırlar hastayım der devamlı hasta hiç iyi olduğunu görmedim anlayacağın tüm gün oturuyo hemen yoruluyo terliyo hareket etse. doktorada gitmiyo gitse biliyo diyet verecek gitmiyo. lafta dinlemiyo. oysaki çok güzel bir kadın ama kendini mahvetmiş çok salmış yaşlandım diye hiç dikkat etmez yediklerine. ielrde bende böyle olmak istemiyorum şimdiden önlemini aldık çok şükür aklımız başımıza geldi. gerçi keşke bekarken genç kızken gelseydi istediğimi giyerdim boşuna kilolu olan yıılarım heba oldu kendimi sevmiyodum o zaman şimdi sanki yeniden doğdum bambaşka biri oldum
geçmiş olsun kuzu ne oldu niye ağrın var
herkese günaydınn
ben de erkenciyim bugün, birazdan çıkıcam
bu sabah ben de bitki karışımı çayı yaptım ama kaynar suyu üzerine mi dökecektik yoksa 1-2 dk kaynatacakmıydık bilemediğim için kaynamış suda 1-2 dk kaynattım otları çöpleri, sonra da bekletip süzüp içtim :)
tadı fena değildi bence, içilebilir yani :))
kahvaltı olarak da k-flakes yedim :))
hepinizi öptüm şekerler
kukicim adını gördüm aşağıda, baya erkencisin bugün fıstık
yolandacım sana da geçmiş olsun kuzu, benim de bacaklarım ağrıyo
zaten rahatsızlığım var, 2 aydır ağrımamıştı hiç, sanırım havalardan ağrıyo(
bacaklarımı yüksek bi yere koyunca daha iyi hissediyorum ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?