60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tat benim için önemli maleseff,hügocum tadı olmayan kabağı,patlıcanı yemeyi sevmiyorummmmmama denicem merak ettim valaaçaya daha başlamadımmm,kız tadı kötü müüüüüüüüü,öfff yaaaaa içecem artıkın nedeeeeeeeeeeeeemmm
göbüşüm aynı vaziyette kız 3 haftadır sporda yapmıyorummm birazda ondan durdu kilom sanırım,bu ahfatsonu inşallahh yapicimmm,özledim vallaaaa:13:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız dur önce oynayamda sonraseni tebrük edemm:118::118: aferin bak çerez yok nihayet afiyet ossun seksü şempazem

:

sağol cicimmmm ,sakladım kız çerezlerii,hatırlatma diyom sana Allahhhh Allahhhhhhhhhhh,eşşeğin aklına karpuz kabığııııııııııı misaliiii:26:bu bir benzetmedirrrrrrrrrrrrrr teşbihhhhhhhhhhhhhhdirr ona göreeee

Gel canım sende gel ... benim de diyete başlaman önce kahvaltım aynen senin gibiydi.
ama şimdi düzenimi kurdum çok da mutluyum
Daha kilo verdik mi veremedik mi orası da muamma ..

hoşgeldin canım tabi gelebilirsin aramıza
kahvaltı çok güzel nilmısra afiyet olsun
günaydın kızlar
kalkınca 3bardak su
1salatalık
1haşlanmış yumurta
3zeytin
1etimek
şkersiz çay

hülyacım günaydın afiyet olsun şekerim

yooo kötü değil limonsuyu koyunca güzel oluyo içersin

Günaydın Nugi.. Afiyet olsun canım..

balım geldim burdayımmmm bişey sorcam guzum bu karışımı sadece günde bir kere ve sabahları aç karna içicez dimi :26:

anladım canım.
ben ilk önce İmünex kapsül kullandım çok iyiydi
şimdi de İmmüzing kullanıyorum kokusu berbat aç karnına içemiyorum
bitsin yine İmunex e dönücem.

saat 11 gibi kakaolu süt içem bari canım çekti yaw öve öve bitiremediniz

günaydın hugocuk neler yapıyorsun nestli sütü deniycem hoşuma gitti gerçi ben sizin kadar hızlı olamıyorum

iyiyim canım aynen devam. nestle kakao güzel oluyo sütte. faydasıda çok. canım boyunca evlatları olan kadına göre çok iyisin canım sporda yapmaya çalışıyosun çok güzel. kadınlar çoğu boyumca evladım var benden geçti deyip bakmıyorlar kendilerine spor yok yeediklerine dikkat etmiyorlar falan filan sen öyle değilsin ne güzel. benim kayınvalidem var 63 yaşında çok kilolu daha doğrusu çok yağlı. diyetisyene gitmez. tansiyon şeker ne ararsan var. oturduğu yerden kalkmaz 5 merdiven çıksa yorulur kendini yatağa atar. ter içinde kalır. diyetisyen daha önce liste vermiş bakmış bunları yersem açlıktan ölürüm dedi. bu kadar dahamı yaşıcam aç durulurmu deyip deyip pilavları makarnaları götürür. 2 tabak pilav yer yerde yer sonrada uyur kalkar tansiyon fırlar hastayım der devamlı hasta hiç iyi olduğunu görmedim anlayacağın tüm gün oturuyo hemen yoruluyo terliyo hareket etse. doktorada gitmiyo gitse biliyo diyet verecek gitmiyo. lafta dinlemiyo. oysaki çok güzel bir kadın ama kendini mahvetmiş çok salmış yaşlandım diye hiç dikkat etmez yediklerine. ielrde bende böyle olmak istemiyorum şimdiden önlemini aldık çok şükür aklımız başımıza geldi. gerçi keşke bekarken genç kızken gelseydi istediğimi giyerdim boşuna kilolu olan yıılarım heba oldu kendimi sevmiyodum o zaman şimdi sanki yeniden doğdum bambaşka biri oldum

balım geldim burdayımmmm bişey sorcam guzum bu karışımı sadece günde bir kere ve sabahları aç karna içicez dimi :26:

evet canım günde bir kez sabah aç karnına içiyoruz ve sadece 1 hafta içcez sonra 1 hafta ara sonra yine 1 hafta böyle böyle devam edecek

loxiiiiiiiiiiiiiii nörüyonn bacımmmmmmmm
kız tabak tabak makarnaları götürüyon he maşllahhhhhhhbide yanında ekmek yemişşş,ekmek yeme bariiii
spor içinde teprik koyuyum sana

günaydın canım afiyet olsun. sabahları kahvaltımızda yumurta yersek bir kk peynir yeme hakkımız var eğer yumurta yemiyeceksek 2 kk tatlım yiyebilirsin
cimcimeçok geçmiş olsun canım afiyet olsun

he tamam hatırlatmam gene merak etme

loxiiiiiiiiiiiiiii nörüyonn bacımmmmmmmm
kız tabak tabak makarnaları götürüyon he maşllahhhhhhhbide yanında ekmek yemişşş,ekmek yeme bariiii
spor içinde teprik koyuyum sana

kız loxi emziren anne diyetini yapıyo diyette makarna filan var ondan yiyo yemesi lazım yoksam sütü kesilir o bizim gibi değil bacım metosu çalışıyo devamlı süt yapmak için

canımmm çok doğru söylüyorsun y ben de kilolu halimle de barışık olduğum için geldi başıma gelenler maalesef ama zayıflayınca anlıyor insan onca zaman neler kaybettiğini daha sağlıkl, daha çevik,daha güzel olmak varken...onca mağazalara girip,deneyip alacak birşey bulamadan çıkmak,....... sıralamayayım buradak herkes çok iyi biliyor zaten..benim anneannem de senin kayınvalidenin özelliklerinde aynen ölürsem böyle kilolu öleyim ben diyet falan yapamam mantığında..annem anneannem gibi olmamak üzere herşeyine dikkat ediyor..buarada annem 44 yaşında genç anne olmak negüzelll

geçmiş olsun kuzu ne oldu niye ağrın var

canımm afiyet olsunn..
kızlar sagolun çok teşekkürler dizlerimde romatizma var zaman zaman tutuyor 17 yaşından beri hep böyle. akşam termojenik krem sürüp yattım anca yatıştırdı agrıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…