kız loxi emziren anne diyetini yapıyo diyette makarna filan var ondan yiyo yemesi lazım yoksam sütü kesilir o bizim gibi değil bacım metosu çalışıyo devamlı süt yapmak için
canımmm çok doğru söylüyorsun y ben de kilolu halimle de barışık olduğum için geldi başıma gelenler maalesefama zayıflayınca anlıyor insan onca zaman neler kaybettiğini daha sağlıkl, daha çevik,daha güzel olmak varken...onca mağazalara girip,deneyip alacak birşey bulamadan çıkmak,....... sıralamayayım buradak herkes çok iyi biliyor zaten..benim anneannem de senin kayınvalidenin özelliklerinde aynen ölürsem böyle kilolu öleyim ben diyet falan yapamam mantığında..annem anneannem gibi olmamak üzere herşeyine dikkat ediyor..buarada annem 44 yaşında genç anne olmak negüzelll
dün pek aranızda olamadım.şiddetli baş ağrılarım vardı.migrenim azmıştı.bilgisayara bakamıyordum o yüzden girmedim.akşamda çok fenaydı doktora gittim.3 tane iğne karışımı bir iğne yaptılar.akşam iğnenin etkisiyle geçti fakat bugün gene çok ağrıyor.
dün akşam miğdemede vurmuştu ağrı hiçbirşey yiyemedim.çıkarıyordum çünkü...iğneden sonra ağrı hafifleyince yemek felam yapmamıştım o yüzden :
kızımın şehriye çorbasından 2 kaşıkyedim,
5 adet çizi,
2 adet gofret ,
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,
3 dilim kepek ekmek,
1 y.k peynir,
2 bardak çay,
şimdide melisa çayı içeceğim.ilacımıda içtim.inşallah geçer...
günadın kısslarrr,nasılsınızzz,ben iyiyim, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperimmmböle eski mektupvari bir başlangıç yapayım dedimmm
ayy dünden beri tutturdunuz bir hurma da hurma,emziren kadın var aramızda demiyonuz hiç,canım çekti dünden beri,gittim sabah erkenden hurma aldım kendimenerudanın dediği büyük hurmalardan,kahvaltıdan sonra hüplettim hemen 3 tane pek güzelmiş,iyi akıl verdiniz,tatlı niyetine ara öğün olarak ,bundan yerim artık,hep pekmez yemek baymıştı,yalnız bizim kuruyemişçi çok hossohbet çıktı,kayısının tadına bakın,cevizli sucuk var almasanızda tadına bakın derken eccik kaçamak yaptırdı bana,kuru incir de ikram etti yemedim artık kahvaltımı orda yapcaktım nerdeyse
evet bugünkü yediklerim:
sabah
1 portakal orda kal
kuruyemişçide:1 kayısı,1 dlm cevizli sucuk
kahvaltı
1 upurta
1 kase salata
1 kk peynir
1 dlm ç.t. ekmek
3 hurma
annen gençmiş ne güzel ama çok taktir ettim benim annemde kilo sorunu yok hareketli çünkü genç ve güzeldir.
yaw evet mağaaza kıyafet durumunu hiç sorma. güya obezlik yolunda hızla ilerliyoruz ama kıyafetler hep zayıf insanlara göre. yaz geliyo mağazalar doldu yazlız tiril tiril rengarenk kıyafetlerle ama giyemeiyoduk hiç hep olan kıyafeti arıyoruz istediğimizi alıp çıkamıyoruz malesef. ama artık öyle olmayacak ömür boyu mağazalara güvenle girecez :86:
meraba hugocuk neler yapıyorsun bitki çayınıda içtin pilatesi yapıyorsundur şimdi ben bugün yapamadım belim kötü şimşekler çakıyor ,yanlızca seyrediyorum ama zoruma gidiyor pilates yapıyorum.kendimi seviyorum yapmayıca zorla kendini sevevet canım günde bir kez sabah aç karnına içiyoruz ve sadece 1 hafta içcez sonra 1 hafta ara sonra yine 1 hafta böyle böyle devam edecek
kefir çok faydalı biliyorum canım lakin hiç içmedim. omega için balık kuruyemişler badem antep fıstığı verdi. ama diyetten sonra aklıma geliyo faydalı diye alıp içicem. bak çok süt yaptı diyosun ne güzel emzirirkende içmek lazım demekki sağol aklımda bulunsun ilerde lazım olacakgecmiş olsun canım dun yoklugunu hiissttimmm
loxi cim benim kızım 22 aylık sadece akşamları emmiyo ve ben dün ilk kez öğlen kefir içtim aksam gidince öyle bir sut olduki kızımın ağzına fıskırıyodu sanada öneririm kefir mayala yoksa hazır al marketten ve 1 çay bardağı içmiştim
hugocum daha önce içtin mi bilmem ama omega 3 alınması gerekiyormuş diyettte benim diyetisyenim solemisti seven seas alıp içtim di ben 15 kilo vermeden önce
meraba hugocuk neler yapıyorsun bitki çayınıda içtin pilatesi yapıyorsundur şimdi ben bugün yapamadım belim kötü şimşekler çakıyor ,yanlızca seyrediyorum ama zoruma gidiyor pilates yapıyorum.kendimi seviyorum yapmayıca zorla kendini sev
günaydın canım afiyet olsungünadın kısslarrr,nasılsınızzz,ben iyiyim, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperimmmböle eski mektupvari bir başlangıç yapayım dedimmm
ayy dünden beri tutturdunuz bir hurma da hurma,emziren kadın var aramızda demiyonuz hiç,canım çekti dünden beri,gittim sabah erkenden hurma aldım kendimenerudanın dediği büyük hurmalardan,kahvaltıdan sonra hüplettim hemen 3 tane pek güzelmiş,iyi akıl verdiniz,tatlı niyetine ara öğün olarak ,bundan yerim artık,hep pekmez yemek baymıştı,yalnız bizim kuruyemişçi çok hossohbet çıktı,kayısının tadına bakın,cevizli sucuk var almasanızda tadına bakın derken eccik kaçamak yaptırdı bana,kuru incir de ikram etti yemedim artık kahvaltımı orda yapcaktım nerdeyse
evet bugünkü yediklerim:
sabah
1 portakal orda kal
kahvaltı
1 upurta
1 kase salata
1 kk peynir
1 dlm ç.t. ekmek
3 hurma
canım keklere pastalara konan kakao olduğu için zaten şekersiz o yüzden insülin direncini etkilemiyo zaten öyle olsaydı vermezdi diyetisyen zira bu kouda çok dikkaatli davranıyo diyetten sonra 2 haftada bir en azından bitter çilıkolata yemen lazım en sevdiğin tatlıyı yemen lazım dedi bende bitteri seçtim. gerçi şerbetli tatlı değil o zaman ayda 1 diyo sütllü tatlıda olabilir ama ben bitteri seçtim onu yiyeceğim ama tabikide göbek eridikten diyet bitikten sonra. valla diyetisyen göbeğinde 1 k,lo yağın var dedi o bi kiloda 2 ayda erir dedi tabee kardiyosuz erimez dedi ama kardiyo yapıyoruz zaten. düşünsene 1 kilo yağ var ve buda 2 aya gidecek çok zor eriyo karın çok
canım ben bugün koşucam. aslında dün koşma lazımdı ama yağmur yağıyodu çok yağıyodu ordan oraya koşturdum faturalar için sırılsıklam oldum ayaklarım bile çoraplar sırılsıklam oldu ayacıklarım üşüdü öğleden sora yattım uzandım terledim geçti çok şükür dün kaldı spor bugün kardiyo günü benim içiin
tebrik ederimmmmmmmmmmmmgünaydın günaydın kıslarrr
ilk haber eşim ona neden soğuk davrandığımı sordu ama ben sölemedim annesigil hakkında ona bir yorum yapmayacağım artık çünkü tartışıyoruz bu sefer.
ikinci haber akşam tartıldım 1kg 100gr vermişim:92:
kahvaltımıda yazayım
200ml süt ve simit
hugocum dün aktardan söylediğin çayları aldım.sabah uyanamadığım için içemedim ama bugeceden itibaren içecem
Günaydın yo yo yo yolanda... Geçmiş olsun..
yok bebişim yanlış anladın kakao tabiki etkilemio insülin direncini.ben dedimki hani benm vardıya insülin direncim kan şekerini dengede tutsun tatlı ihtiyacımı gidersin die sütüme tarçın koyuodum ya şimdi diorum nasıl olsa insülin direncimi hallettim tarçın yerine kakao koyarım diorum anlatabildimmi?
internet bağlantım gitti kahvaltımı yazamadım;
1 kupa şekersiz açık çay
2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
4 zyetin
1 tk acı sos
1 salatalık
1 domates
1 köy biberi
1 tutam maydonoz
1 tutam dereotu
2 tk pekmez
2 yk light yoğurt
sonraaaa 40 dk.pilates yaptım karın günüydü ama ben diğerlerinden de yaptım.ohh kendimi mutlu hissediorummm.şimdiiiiikkk markete gidorum ordan aktara uğrayıp malzemeleri alcam döncem inş.:80:
günaydınnnnnnnnnnn kızlaaaarrrrrr......ben girene kadar öglen oldu gerci ama neyse
sabah kahvaltım nesfitt.. öglen ne yiyecegimi bilmiyorumm ama aksam menümde bamya var.. canım cok simit cekioo...:26: ama 4 te 1 i bir dilim ekmek oluyormuss..
günadın kısslarrr,nasılsınızzz,ben iyiyim, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperimmmböle eski mektupvari bir başlangıç yapayım dedimmm
evet bugünkü yediklerim:
sabah
1 portakal orda kal
kahvaltı
1 upurta
1 kase salata
1 kk peynir
1 dlm ç.t. ekmek
3 hurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?