60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ara öğün yapmamışsın tabee olacağı bu. yarım simit yesen 2 dilim ekmek eder yarım yersin sende o zaman

yememmmmmmm kendime bi kere anlayıs gösterirsem arkası gelirrr.. ara ögünümü yapıyorum simdiii.. 3 salatalıgı dilimledim bol limon sıktımmm.. onu yicemmm...

sagol canım sana da geçmiş olsun bende romatizma var anacııgımdan miras bana

geçmiş olsun tatlım üzüldümmm:26:
ve de afiyet olsun nazar degmiştir kilolar gidince dikkat eçktin dabee dügünde dernekteeee

evet canım aklında olsun... insulin direnci diyosunuz ya şeker hamurisi pirinç patates yemeyince mi ortadan kalkıyo canm yaa

evet canım aklında olsun... insulin direnci diyosunuz ya şeker hamurisi pirinç patates yemeyince mi ortadan kalkıyo canm yaa
evet canım şeker tatlı hamurişi bikaç ay yemezsen düzelir iştah açılmıyo rahat yapıyosun tatlı olarak sadece meyve var

hugocuğum
kıyamam sana iyi ki hasta olmamışsın..zaten bünyen daha zayıf hastalıktan yeni kurtuldun kendine çok dikkat et canım benimm

su günde 2 litre bence ideal 1 litreden az içilmemeli. daha çok su içmek için ben sürahiyi kaloriferin üzerinde tutuyorum ılık oluyo daha çok içiyorum :86: soğuk içemiyorum o zaman az içiyorum çünkü

önce madonoz suyu
300ml su
kahhvaltımm
1kk peynir
1.5 dilim buğday ekmeği
1 köy biberi
yarım kımızı biber
1 salatalık
1 domates

ara öğunum şimdi saat 11 de 1 elma 1 kuru kayısı

kızlar ben kefiri 2,3 yıldır mayalayıp içiyorum faydasını anlatamam bakın sizin için yani gençler için süt onun yanında radyosynu vücüttan yıkıyor direnç artırıcı evde mayadımmı içimesinesine içiyorum tavsiye ederim özellikle annelerinize kemik erimesine birebir faydalarını okuyun mutlaka

Kızlar şu an kakaolu tarçınlı sütümü içiyorum

ımmmmm çok güzel oldu . benim kakao Bim den almıştım o kalmış evde

ama yine de çok güzel oldu. tarçın da içine çok yakıştı sööleyim yanüü

canım biliyorum romatizmam var benim yıllardır
özgecim nugican haklı bence adama durmadan surat etme yoksa daha kötü olur. hep sen iyi ol bak herşey düzene giricek seni çoook sevicek senden vazgeçemicek
benim eşim bana ben seni anamdan bile çok seviyorum der ama bende annesine bana yanlışı olmasına rağmen kızı gibi davrandım nikahıma gelmedi evlenirken hiç bir katkıları olmadı hep biz uğraştık çaba gösterdik sıfırdan ev kurduk dayadık döşedik hala eksiklerimiz var ama ben önemesemiyorum saglık olsun zamanla olur diyorum
kayınvaldem evlendikten bir yıl geçtikten sonra bana geldi.anacım "iyi ol hatrını sor,hiç surat etme o kocanı doguran kadın nede olsa" tembihledi surat zaten edecekte değildim. ama eşim edicem sandı, çok korktu bana tembih filan etti sanki ben kadına kötü davranıcam çok kızdım ona.. neyse kadıncagıza hiç surat etmedim,hoşgeldin anne dedim sırtına yastık koydum,yaşlı kadın bacakları agrıyo ayagının altına puf uzattım eşim çok sevindi gelip mutfaga bana sarılıyor teşekkür ediyordu annesi bizdeyken

Canım geçmiş olsun ..
migren ırsi bir hastalık diye duydum. arkadaşımda da var ama o bu kadar sık baş ağrısı çekmiyor.
senin canın bişeylere çok mu sıkılıyor ?
okuduğumda üzülüyorum

evet canım şeker tatlı hamurişi bikaç ay yemezsen düzelir iştah açılmıyo rahat yapıyosun tatlı olarak sadece meyve var

inanırmısın hugocumm dun arkadaşta öğlen patates salatası vardı pırasanın yanında 5 kaşık yemistim ve ikindin aksam yemeğine kadar mahvoldum herseye saldırdım onun yüzünden oldu bende, yaa hergün bişi yoktu neden saldırıyorum yiyip yiyp pişman oldum.
kızıma antep fıtığı aykladım nerden baksan 20 tane yedim
ligt kokalu süt ten 200+200ml,
2 tane mısır patlağı etifomun
1 kayısı

sırf patates yaptı bi daha kesinlikle yokkk

evet öyle çok faydalı. benim arkadaşımda reflü vardı ama çok ileri derecydi hız ağlardı kefir vermiş doktor sevmiyodu düzenli içmedi hiç. ama çok faydalı bence içilmeli bende alamda içem bari

evet canım öyle yapıyo yerken çok tokluk veriyo sonra acıktırıyo ama sen yinede güzel seçm yapmışsın öyle tatlıya saldırmamışsın

Kızlar şimdi tavuklu şehriyeli çorbamı pişirdim öğle yimeeğeme hazırlık.

yanlız bir hata yaptım galiba :44: çorbayı haşladığım tavuğun suyu ile yaptım

unutup içne 1 çorba kaşığı da sıvı yağ ekledim salçayı naneyi kavurmak için....

tadı görüntüsü hiç yağlı değil ama bilemedim şimdi

kendize dikkat edin şimdi girenler büyük kapıdan girermiş çıkarkenden iğne deliğinden unutmayın sonra ağrılar bitmiyor herkese neşeli mutlu ,sağlıklı güler yüzler

ablacım ben bu konuda sporun çok faydasını gördüm şöyleki eşim benim sporcu sayılır senelerce kayak yapmış hiç durmaz yürürde yürür hiç yorulmaz nişanlıyken onun hızına yetişemiyodum yoruluyodum o yorulmuyo gezmek istiyo ben oturalım diyorum böyle olunca zor oldu ayak uyduramadım. koşu bandı aldı bana ilk zamanlar nefret ediyodum zorladı beni başımda dikildi sonraları alıştım yağ oranımı diyet yapmadan düşürdü sonra işte diyete başladım kilom çoktu ama tüm değerlerimde normal çıktı üstelik babamdada şeker var bendede olacaktı eğer spor yapmasaydım. şimidede sağlıklı besleniyorum eskisi gibi yorgunluk hissim kalmadı erkenden uyanıyorum daha enerjik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…