ara öğün yapmamışsın tabee olacağı bu. yarım simit yesen 2 dilim ekmek eder yarım yersin sende o zaman
canım günaydın sana geçmiş olsun Valla bana da geçmiş olsun.
dün biraz abarttım yürümeyi bacaklarım ağrıyor ağrı kesici aldım.
ayy bugün de mi yüzmeye gidemicem neeee
valla akşama kadar düzelirsem regl olmadan gitmek istiyorum
dün pek aranızda olamadım.şiddetli baş ağrılarım vardı.migrenim azmıştı.bilgisayara bakamıyordum o yüzden girmedim.akşamda çok fenaydı doktora gittim.3 tane iğne karışımı bir iğne yaptılar.akşam iğnenin etkisiyle geçti fakat bugün gene çok ağrıyor.
dün akşam miğdemede vurmuştu ağrı hiçbirşey yiyemedim.çıkarıyordum çünkü...iğneden sonra ağrı hafifleyince yemek felam yapmamıştım o yüzden :
kızımın şehriye çorbasından 2 kaşıkyedim,
5 adet çizi,
2 adet gofret ,
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,
3 dilim kepek ekmek,
1 y.k peynir,
2 bardak çay,
şimdide melisa çayı içeceğim.ilacımıda içtim.inşallah geçer...
kefir çok faydalı biliyorum canım lakin hiç içmedim. omega için balık kuruyemişler badem antep fıstığı verdi. ama diyetten sonra aklıma geliyo faydalı diye alıp içicem. bak çok süt yaptı diyosun ne güzel emzirirkende içmek lazım demekki sağol aklımda bulunsun ilerde lazım olacak
evet canım şeker tatlı hamurişi bikaç ay yemezsen düzelir iştah açılmıyo rahat yapıyosun tatlı olarak sadece meyve varevet canım aklında olsun... insulin direnci diyosunuz ya şeker hamurisi pirinç patates yemeyince mi ortadan kalkıyo canm yaa
hugocuğum
kıyamam sana iyi ki hasta olmamışsın..zaten bünyen daha zayıf hastalıktan yeni kurtuldun kendine çok dikkat et canım benimm
kızlar ben kefiri 2,3 yıldır mayalayıp içiyorum faydasını anlatamam bakın sizin için yani gençler için süt onun yanında radyosynu vücüttan yıkıyor direnç artırıcı evde mayadımmı içimesinesine içiyorum tavsiye ederim özellikle annelerinize kemik erimesine birebir faydalarını okuyun mutlakagecmiş olsun canım dun yoklugunu hiissttimmm
loxi cim benim kızım 22 aylık sadece akşamları emmiyo ve ben dün ilk kez öğlen kefir içtim aksam gidince öyle bir sut olduki kızımın ağzına fıskırıyodu sanada öneririm kefir mayala yoksa hazır al marketten ve 1 çay bardağı içmiştim
hugocum daha önce içtin mi bilmem ama omega 3 alınması gerekiyormuş diyettte benim diyetisyenim solemisti seven seas alıp içtim di ben 15 kilo vermeden önce
1 elma yidimmmmmmm
şu ana kadar 1 lt suyum bitti
500 ml ye başladımmmm
canım biliyorum romatizmam var benim yıllardırgünaydın yolandacım geçmiş olsun cicim de neden ağrıdı acaba dizlerin sebebini biliyomusun:26:
günaydın canım iyi yapmışsın ama bence arada bi iyi niyetli olarak düşün bence yani kızma bakalım sakin ol rahatlat kendini bence gör bak kendiliğinden düzelecek sen şimdi bişeyler dersen eşinde bişey diyecek sürekli böyle olur gider.sen biraz fedakarlık göster bakalım ne olacak.1 kilo içinde tebrik ederim canım seni
sağol sevgi kelebeğim benim
dün pek aranızda olamadım.şiddetli baş ağrılarım vardı.migrenim azmıştı.bilgisayara bakamıyordum o yüzden girmedim.akşamda çok fenaydı doktora gittim.3 tane iğne karışımı bir iğne yaptılar.akşam iğnenin etkisiyle geçti fakat bugün gene çok ağrıyor.
dün akşam miğdemede vurmuştu ağrı hiçbirşey yiyemedim.çıkarıyordum çünkü...iğneden sonra ağrı hafifleyince yemek felam yapmamıştım o yüzden :
kızımın şehriye çorbasından 2 kaşıkyedim,
5 adet çizi,
2 adet gofret ,
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,
3 dilim kepek ekmek,
1 y.k peynir,
2 bardak çay,
şimdide melisa çayı içeceğim.ilacımıda içtim.inşallah geçer...
evet canım şeker tatlı hamurişi bikaç ay yemezsen düzelir iştah açılmıyo rahat yapıyosun tatlı olarak sadece meyve var
kızlar ben kefiri 2,3 yıldır mayalayıp içiyorum faydasını anlatamam bakın sizin için yani gençler için süt onun yanında radyosynu vücüttan yıkıyor direnç artırıcı evde mayadımmı içimesinesine içiyorum tavsiye ederim özellikle annelerinize kemik erimesine birebir faydalarını okuyun mutlaka
inanırmısın hugocumm dun arkadaşta öğlen patates salatası vardı pırasanın yanında 5 kaşık yemistim ve ikindin aksam yemeğine kadar mahvoldum herseye saldırdım onun yüzünden oldu bende, yaa hergün bişi yoktu neden saldırıyorum yiyip yiyp pişman oldum.
kızıma antep fıtığı aykladım nerden baksan 20 tane yedim
ligt kokalu süt ten 200+200ml,
2 tane mısır patlağı etifomun
1 kayısı
sırf patates yaptı bi daha kesinlikle yokkk
kendize dikkat edin şimdi girenler büyük kapıdan girermiş çıkarkenden iğne deliğinden unutmayın sonra ağrılar bitmiyor herkese neşeli mutlu ,sağlıklı güler yüzler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?