60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımm neyse boşver olmuş artık dersi olmasın tavuğun 1 kepçe içersin

annem kefirin bazı faydalarından bahsetmiş, ben demerak eden olur diye tamamını ekledim
İŞTE KEFİR' İN YARARLARI:

* Bağışıklık sistemini güçlendirdiğinden mikrobik enfeksiyonlara karşı vücut direncini arttırır.

* Astım ve alerjiye karşı direnç oluşturur.

* Büyümeye güçlü destek sağlar.

* İhtiyaç duyulan enerji için mükemmel destek verir.

* Beyin hücrelerini aktif hale getirir ve beyinsel dinamizmi arttırır.

* Obeziteye ve aşırı zayıflamaya karşı frenleyicidir.

* Bağırsak florasını düzenler eder.

* Cilt güzelliğine ve parlaklığına olumlu etkileri vardır.

* Saçları güçlendirir.

* Gençlik döneminin etkin, enerjik ve aktif bir dönem olması için unutulmaz bir partnerdir.

* Gençlik ve dinçlik duygusunun sürekli olmasını sağlar.

* Yorgunluk ve strese karşı koruyucu bir kalkan görevi görür.

* Cinsel fonksiyonların devamlı olmasında aktiflik kazandırır.

* Kanı temizler, kolesterolü dengeler ve yüksek tansiyonu düşürür

* Damar sertliğini ve kalp krizi riskini önler.

* Uykusuzluğu gidericidir. Spor yapan kişiler için enerji deposudur.

* Sindirimi kolaylaştırır.

* Kemoterapi tedavisi sırasında vücudun güçlü kalmasını ve beslenmenin devamlı olmasını sağlar.

* Selülitlere karşı etkilidir.

* Bir çok hastalığın oluşumunu ilk başlangıçtan itibaren hemen önler.

* Alkol alanlar bakımından kaybolan vitaminlerin geri kazanılmasında tam bir takviye sağlar.

* Saç dökülmelerini azaltır.

* Doğum kontrol hapı ve idrar söktürücü ilaç kullananlara yardımcıdır

* Antibiyotik ilaçlar vücuttaki tüm vitaminleri ve bakterileri öldürdüğü için; doğal savunma ve savaş ordularını kurarak doğal antibiyotik görevi yapar.

* Antioksidan özellikleriye hücre yenilenmesine katkıda bulunur.

* Menopoz dönemindeki riskleri azaltır

* Aşırı yıpranmayı ve yaşlanmayı yavaşlatır.

* Damar sertliğini önler

* Uzun ve sağlıklı bir ömür trendine yönelik metabolizmanın mimarıdır. Kemiklerin ve kasların kuvvetli kalmasına destek sağlar.

* Oestropoz ve Alzheimer hastalığına karşı direnç oluşturur.

* Başta Prostat ve bağırsak kanseri olmak üzere bir çok kanseri önleyici etkisi olduğu bilinmektedir.

* Bellek zayıflığını ve dikkat azalmasını engeller.

* Kronik güçsüzlüğe karşı kuvveti arttırır.

* Görme zayıflığını ve katarakt oluşumunu önler.

* Serbest radikallerin, ağır metallerin ve zehirli gazların vücuttaki olumsuz etkilerini azaltır.

* Kronik depresyona karşı olumlu iyileştirmeler gerçekleştirir.

* Genç yaşlanmayı sistemize eder.

* Mutlu bir yaşlılık dönemi için vazgeçilmez doğal bir dosttur.

maşşalh kız sana ne uyanıksın... amam çok acıtıyolarya valla be n artık aramıyorm kayın valıdemı eskiden bende öleydim... 3 yıllk evliym daha evime gelmedi o kadar ilgisiz sevgisiz bende 8-9 aydır gitmiyorum eşimde tek başına 1 kere gitti daha eşimede dedim ki bende böle dedim razıysan ne ala bana huzursuzluk edersen anne diye biter dedım benim sunduklarım bu dedim anan daha iy şeyler sunursa git dedim ...benm kaynnam ben eşk gibi çalışıyorum bana dediki kızım birinizn maaşını yıyın bırınzn kinide biz yıyelim dedi bak hele tepem attı ben onlar için mi okudum ya gitmiyom ondan beri...

cimcime arkadasım migren içinn sarı kantoron cok iyiymişş.. ibrahim saracoglu anlatmıstıı.. kaynar suya atıp 1_' dk sonra 10 dk arayla yüzünü buharına tutup solucakmıssınnn ... cok iyi gelir evellallah dedii.... gecmiş olsun

eğerki ben 3 yıldır spor yapmasaydım şuanda şeker hastasıydım bu kesin diyetisyende dedi. çünkü yüzde 40 küsür yağ oranı babada şeker var filan kesin bende şeker hastasıydım. spor sayesinde yaklaşık olarak 3 yılda 20 kilo yağ kaybettim. kasımda çok arttı yoksa durumum vahimdi genç yaşta hasta olurdum kesin

kızlaaaaaaaaaaaaaaar napirsiniz?
benim işim var sadece okumakla yetiniyorm

ara yine yapamadım yaaa ((

kız hugo bu içecek ne menem bişi

habire tuvalete gedisem geliyo benim

ablacım merhaba..
bu kefiri bende duydum daha önce de hiç içmedim.
Nasıl mayalıyor sunuz almamız gereken bir malzeme mi var tarif eder misiniz ?

vayyy beeee süpermiş bu kadar olduğunu bilmiyodum. sağol canım hemen almalıyım aman allah korusun kusur kalıveririm sonra hemen almalıyım :86:

öğle menümmm pek güzelmişşş,nihayet karnım dayacak bugün
sebzeli köfte
zeytinyağlı karnıbahar
bulgur pilavı
yoğurt

pilav yerine 1 dlm ekmek yicem sanırımmm

sorma tatlım ya öyle valla. birde gün boyu etkili oluyo. benim diyetisyen bu işi biliyo valla bi kere daha taktir ettim yaw :86:

sorma tatlım ya öyle valla. birde gün boyu etkili oluyo. benim diyetisyen bu işi biliyo valla bi kere daha taktir ettim yaw :86:

walla doğru diyosun

bidaha gittiğinde bence bizim adımıza da tşk et kendisine
hepimiz faydalanıyoruz kendisinden :))))

ne güzelmiş a,bende malzemeleri alsamda başlasam artık,umarım tadı içemeyecek kadar kötü değildir:44:

nee birinizin kini biz mi yiyelim dedi abooovvvv
yok kız benim kayınvalde öyle değil kadın bişi yapamadı diye sıkılıyordu evimde rahat edemiyordu ben rahat ettirdim ama kadın da yüzsüz değildi o kadar senin ki harbiden acayipmiş aboooooovvv da abovvvvv:78::78::78:

walla doğru diyosun

bidaha gittiğinde bence bizim adımıza da tşk et kendisine
hepimiz faydalanıyoruz kendisinden :))))

biliyo zaten seviniyo parada gözü yok anladım bunu ücretsiz ama çok iligileniyo herşeyle bıkmadan yılmadan parçalıyo kendini yardımcı olacam diye. birde sonuçları gördükçe çok seviniyo

kefire taktım şimdi ben onuda içmeliyim aman kusur kalıveririm allah korusun alayım bende bugün 1 çay bardağı içeyim bari. hurmacı ve kefirci olduk :86: yaw spor beni yormasa sorun değilde ama yoruyo takviye lazım kefir ve hurma tam bana göre

Bende ticker yapmak istiyorum fakat yapamıorum tickerfactoryden yapıorum ama yıne de olmuo...bu yazı çıkıo;
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
Yardımcı olabilir misiniz acaba?

ablacım merhaba..
bu kefiri bende duydum daha önce de hiç içmedim.
Nasıl mayalıyor sunuz almamız gereken bir malzeme mi var tarif eder misiniz ?

canım annem online değil sanırım...içimi ayrana benziyor zaten marketlerde satılıyor ama mayayı temin edebilir misin bilmiyorum..Genelde üniversitelerden temin edilebiliyor maya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…