60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzelmiş a,bende malzemeleri alsamda başlasam artık,umarım tadı içemeyecek kadar kötü değildir:44:

walla başla canım
tadı fena değil, ben limon koymaya falan gerek görmedim yani
belki kiraz sapını biraz fazla koyduğumdandır tadının güzel olmasının sebebi

biliyo zaten seviniyo parada gözü yok anladım bunu ücretsiz ama çok iligileniyo herşeyle bıkmadan yılmadan parçalıyo kendini yardımcı olacam diye. birde sonuçları gördükçe çok seviniyo

wallahi takdir ediyorum kendisini :))
ne güzel
bazıları para alsalar bile ilgilenmiyo, seninki ücretsiz yapıyo herşeyi, süper yani

pepeticim hakkaten seninki de ayrı yüzsüzmüşş
benimkilerde öyle bişi yok ama eşim verse hayır diyeceklerini sanmam
ne zaman onların bahsi geçse tartışıyoruz zaten
bunda benim de payım var, sevemedim bi türlü, ısınamadım ama haksız olduğumu da düşünmüyorum böyle davranmakta
kayın validem eşimin yanında ben yokken beni pek düşünürmüş gibi davranır ama eşim yokken tamamen zıddı olur, buna eşim de şahit oldu bikere, anlam veremedi, gerçi ben baya başına kalktım bunun anlamını ama yine de annesi bişi diyemiyo
nişanda da düğünde de alışverişi burnumdan getirdi mesela

düğünde annem olmasa yanımda bırakıp giderdim alışveriş sırasında, yaptığı çok ayıptı çünkü ama annem engel oldu bana, bak aklıma geldikçe sinir oluyorum yine yaa

canım iyi ki annem şu kefirden bahsetmiş..benim nasıl aklıma gelmedi sen hasatalıktan kurtulamadın kendime kızıyorum yaaaa tam senlik bişey şimdilerde bu çünkü immün sistemini çooook güçlendiriyor ve senin buna çok ihtiyacın var..mutlaka denemelisinnnn şiddetle tavsiye ederim..zaten bağışıklık sistemine desteklemesinden başka sayısız faydası var okuduğun gibi..hatta cildinize sürdüğünüzde cildi de yeniliyor,parlaklık kazandırıyor...

yok benimde kayınvalidem yüzsüz değildir...durması gerektiği yeri bilir.eğer oğlunun parası yemek istiyorsa evlendirmeyecekti oğlu çalışıp kazanıp annnesine maaşını götürecekti.pepeti haklısın canım.taviz verme ama küsüde yapma..ben evlendikten sonra şunu anladım...kimseyle küsmeyeceğim çünkü küsünce durum zorlaşıyor ama çok büyük mesafeler koymak gerekir..ilişkileri zorlaştırmamak gerekir..hayatta en güzel şey resmiyet..insanın eşi dahil annesiyle bile arasında perde olmalı o perde kalkarsa bütün ilişkiler basitleşir..canım benim sabahın 7.30zunda kalkıyorum sıcacık yatağımdan akşamın saat 5ine kadar işyerindeyim evime hasretim el kahrı çekiyoruz hepimiz..kendi özel işin bile olsa müşteri gelir morelini bozar çalışmak demek yorulmak ezilmek demek..birde üstüne biri gelsin senin maaşına ortak olsun yemezler..ha durumları çok kötüdür bilirimki yiecek ekmekleri yok o zaman ellerinden geleni yapıyorlar ama olmuyor o zaman bu benim müslümanlığıma sığmaz ben yaparım..ama o söylemeden zaten yaparım söyleyince yapmam sinir olurum..
mesela annenler günüden bir gün önce kadınlar matinesi var yemekli şık bir restaurantta eğlenceli..hem annemi hem kayınvalidemi oraya götürecem ekstra masraf feda olsun ama eşim demezmi üstüne hediyede alalım yani batırıyor ortalığı ben yapacağımı yapıyorum böyle şeylere karışması sinir ediyor beni gideceğim yerden sovuyorum..amma yazdım haaa

ablacım merhaba..
bu kefiri bende duydum daha önce de hiç içmedim.
Nasıl mayalıyor sunuz almamız gereken bir malzeme mi var tarif eder misiniz ?

ılık sute yanı yoort yaparken 42 derece falan oluyoya bunda daha soğuk 25- 30 derece olcak ılık yanı.. 1litreye yarım su bardağı kefir mayası koydum ben kavanozun ağzını kapatıp karanlık bir dolaba tezgahın altındaki tahta dolaplar olur 24 saat bekliyo. 24 saatın sonunda naylon süzgeçle suzuyosun içine attığin kefirleri yine mayalıyacaksan baska süte at ama mayalamayacaksan kefirlerin üstüne icme suyu koy kireçsiz ağzını kapat buzdolapta beklesin.. tekrar kullanacağında sudan suzüp süte koyarsın

çok isterdim süle görgülü bilgili bir kaynnam olsun gelsin gitsin bana bişiler öğretsin amam yok kader iste kaynna iyyse bosver hizmette kusur etme

ruzgar özgecim senide dun okudum yorum yapamadım ama hiç canını sıkma burun kırın etme git gel ilerde duzelir düzelicek

canım annem online değil sanırım...içimi ayrana benziyor zaten marketlerde satılıyor ama mayayı temin edebilir misin bilmiyorum..Genelde üniversitelerden temin edilebiliyor maya..

anladım canım.. nette okudum da aktarlarda da satılıyormuş gerçi burada bulmam zor da.

valla annen iyiki geldi bize çok faydası oluyo. nede olsa ablamız faydası olur bize iyiki gelmiş. bende alıcam bugün marketten 1 çay bardağı içerim hergün içerim hurmamıda yerim. hurma yemem konusunda rüyamda öğüt aldım :86: üryamda hurma ye dediler :86:

canımmm tebrik ediyorummmmmm:92::92::92:

canım benim geçmiş olsunnnnnn ben de regl oldum akrnım ağrıyo dün akşam da migren tutu ama bugün daha iyiym çokşükürrr

canım benim ben yazmışmıydım hatırlamıyorum bu hafta biraz yoğun geçti yazamadım heran annene çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorummmm

Afiyet olsun tatlımmmmmmmm

sabah kahvaltımı da yazayım
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
2 minik domates
1 çarliston biber
1/2 kırmızı biber..
1 fincan çay

afiyet olsun cicimmmmmm

fambııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkk napıyosun beeeeeebeeeeeemmmm

loxiiiiiiiiiiiiiii nörüyonn bacımmmmmmmm
kız tabak tabak makarnaları götürüyon he maşllahhhhhhhbide yanında ekmek yemişşş,ekmek yeme bariiii
spor içinde teprik koyuyum sana

allaaaımmmmmmm yaaa kendi çerezleri yeeerrrrrrr sonra pilavlara takılırrrrr

Kahvaltın çok güzelmiş loxicimmm sanırım listeye göre gidiyosunnnnn afiyet olsunnnnn

canım dikkat et walla
dün üşüttün hasta olma spor yaparken terleyip
ben de dün yürüdüm bantta, bugün de plates yapiciim inşallah :))

ben yaptııııııııımmmmmmm

Ben de ya Türk kahveli tarçınlı süt içiyorum ya da kakaolu-tarçınlııı ikisi de çok nefis oluyoooo

ablacım merhaba..

Benim annem de yıllardır içer kefirrr gittikçe çoğaldıı zatenmayalaya mayalaya anneannemden almıştı ilk doğal kefirrrr ve hergün sabah mayalar içer tam detayını bilmiyoryum ama çok faydalı metabolizma yaşı çok genç çıkmıştı tahlillerinde kefirin çoke tkisi varmış bunda ki şekeri yenmesinde kilo vermesinde tansiyonda hepsinde çok faydasını gördü (kendisi 57 yaşında bahsetmiştim 15 kilo verdi) hep içiyor kefiri

canım teşekkür ederim tavsiyen için. acaba sen nereden buldun kefir mayasını ?

annem tüm yakın çevremizde doktor yerine konulur zaten...her şeyi bilen insan hele hele sağlık konusunda bilmediği yok gibi..biz ailece çok şanslıyız sanırım babam,kardeşim ve ben annem bitanedir kimseyi incitmez biz onunla hiç tartışma yaşamadık bunca yıl,bütün arkadaşlarım ortaokul-lise ve üniversitede anneme ve benimle olan iletişimine hayran olmuştur.... ben onu çoooooookkk seviyoooruuummm

öğlen yemeğim 1 dilim çok tahıllı ekmek tavuk göğsü sote. bol soğanlı körili yağsız. salata yok akşama yicem

kefir konusunu ben açtım kızlar ya ilk neden beyazinciye tesekkur eddıyonuzz ben yenıyim diyemi aşk olsun neennn dün sütüm artınca hemen paylaşım dedim faydalı şeyii :84::84::84::84:

benide sevin

evet erkekler bule ne yazıkki vur dedinmi öldürür

canım her kes yaşıyor bu sorunu kayınvalıdeler ne yazıkki iyisi yokk

Kahvaltın çok güzelmiş loxicimmm sanırım listeye göre gidiyosunnnnn afiyet olsunnnnn

canım dikkat et walla
dün üşüttün hasta olma spor yaparken terleyip
ben de dün yürüdüm bantta, bugün de plates yapiciim inşallah :))

ben yaptııııııııımmmmmmm

Ben de ya Türk kahveli tarçınlı süt içiyorum ya da kakaolu-tarçınlııı ikisi de çok nefis oluyoooo

ablacım merhaba..

Benim annem de yıllardır içer kefirrr gittikçe çoğaldıı zatenmayalaya mayalaya anneannemden almıştı ilk doğal kefirrrr ve hergün sabah mayalar içer tam detayını bilmiyoryum ama çok faydalı metabolizma yaşı çok genç çıkmıştı tahlillerinde kefirin çoke tkisi varmış bunda ki şekeri yenmesinde kilo vermesinde tansiyonda hepsinde çok faydasını gördü (kendisi 57 yaşında bahsetmiştim 15 kilo verdi) hep içiyor kefiri

yaw teşekkür ettimya sana iyiki aklıma getirdin sağol dedimya kızz :84: :86:

canım teşekkür ederim tavsiyen için. acaba sen nereden buldun kefir mayasını ?

bi arkadaşım verdi ... ünversitede alınıyormuş zirrit fakultelerinde.. ve aktardan canım... herkes paylassın cunku coğalıyo zaten bende hemşire arkadaşıma vercem herkese vercem yane sen nerdesin yakınsak verırım konyadayım beyşehir

bak birsey daha ogrendim,demek kakao da magnezyum var.benim de saclar cok dokuluyor,kullanayım o zaman.

oglum labtoba el koydu,bana da kucuk olan kaldı,sayfalar da ne cok akmıs,yetisemiyorum yaww,az yazın birazz

ayyy pepeticiğim sen mi açmıştın teşekkür ederiz ama beyazinci de forumda yeni seni sevmediğimizden falan değil nolur alınma ben geçmişi okumadım annemin bahsettiğini görünce onun açtığını düşündüm okadar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…