60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bak birsey daha ogrendim,demek kakao da magnezyum var.benim de saclar cok dokuluyor,kullanayım o zaman.

oglum labtoba el koydu,bana da kucuk olan kaldı,sayfalar da ne cok akmıs,yetisemiyorum yaww,az yazın birazz

saçın dökülüyosa demir eksikliğide olabilir sabahları pekmez iç 1 kaşık iyi gelir ben keçiboynuzu pekmezi yani harnup pekmezi yerim çok faydalı özellikle solunum yolu hastalıklarına birebir geliyo

Canımmmm çok şanslıyız zaten çok benziyor sizinle bizim durumumuz ben de ailemden ayrı yaşıyorum üniversite için İstanbul'a gelmiştim sonra burda kaldımm biz de annemle sürekli telefon msn iletişim halindeyiz benim annem de 15-17kg verdi ve hala devam ediyor sağlıklı beslenmeye yürüyüşlere hergün neler yedik neler yaptık yazıyoruz birbirimize çok şükür hep arkadaş gibi oldukkk benm arkadaşalrım da bayılırlar ilişkimize ve annemle de çok iyi anlaşırlar siz burda yazıştıkça hep annem geliyo aklıma aynı bizim ilişkimizzz çok tatlsınız hepimizinkini de Allah korusunnnn annelerimize tüm sevdiklerimize allah uzun ömürler versinnn inşallah

sende annene söyle gelsin buraya o zaman bizde arkadaş olalım :86:

öğlen yemeğimi yedim şimdi gidemde sporumu yapayım bari. sonra gelirim yine beni özleyin :86:

neruşcan kefir içek hurma yiyelim spor yapanlara özellikle iki misli gerekli kuzum

içekkk hacıııııııııııııııııııııı annemde var doğal kefir anneannem vermişti mayalar mayalar içer mayıs gibi gidicem inşallah gidince alayım annemden bir miktar o mayaladıkça çoğalıyo zaten başlıyım ben de hurma da ben başatan beri yiyorum bir iki haftadır yemedim değişiklik olsun diye ama bugün sabah regl oldum muz ve hurma kürüne girerim artıkkkk sabah da pekmez içtim 2tk reglken biraz destek birlikler devreye girsin muz-hurma-pekmez yer içerim birkaç gün ama regl bittikten sonra da hurma yerim yine 4-5 aydır günde 2-3 tane yiyodu zaten süper tok tutuyo ve tatlı isteğine iyi geliyo bize lazım evet spor yapanlar daha dikkatli olmalı bak ben bikaç gündür kakaoyu ihmal ettim bir de kakaolu süt içeyim bugünnnn

aayyy nemutlu bize neruşum ozaman...senin de anneciğin negüzel 15-17 kg vermiş..bize örnek oluyorlar işte onlar o yaşta verebiliyorlarsa bizim çok daha dikkat edip hedefimize ulaşmamız gerek..sen çalışıyorsun artık sanırım mesleğin ne canım özelse mesaj da atabilirsin daha yakından tanımak istedim kaç doğumlusun vs..annen ile iletişiminizim bizimki gibi sorunsuz olmasına çoook sevindim Allah nazarlardan saklasın ve uzun ömürler versin bizim ve herkesin sevdiklerine

ton balıkımı
1.5 dilim bğdy ekmeğimi
1 köy 1 çarliston biberimi
1 salatalıkımı

yedimmm acaba 1 elma yesemmmi ara öğün için getirdimdi yemedim di yemekten hemen sonra zararlımdı elma hugocuk yardımm bide yoortum var yiyyimmi

Son düzenleme:
ara öğünüüümmmmm

2 adettt iri kıyımmm hurmaaaa

1 fillconnn tarçınlı ve kakaolu yarım yağlı sütttt

Allaaahımmmmmmmmmmmmmmmmm regl döneminin vazgeçilmezz ara öğünü için sana şükürler olsunn hepimize afiyet olsunnnnnn

Tatlım hugocuğa sormuş ama spora gitti ben cevap vereyim aslında öğle yemeğinde yeşillik falan daha çok oalbilir biraz az olmuş ama olsuna fiyet olsun meyveyi ara öğünde yersen daha iyi olur yani yemeklerden 2-3 saat önce ya da sonra ara öğünlerde meyve yemek daha doğru

Cınımmmm ben edebiyat ve sosyoloji mezunuyum, yaklaşık 6 yıl çeşitli firmalarda sektörel eğitimler verdim (satış pazarlama-iletişim-müşteri şikayet yönetimi-takım çalışması v.b) en son çok kötü bir iş deneyimi yaşadım ve ayrıldım yaklaşık 1 yıldır dışardan eğitim veriyorum dönemsel çalışıyorum yani proje bazlı gerçi son 2aydır vermedim eğitim; ayrıca da internetten satışa merak saldım e-ticaretle uğraşıyorummm inşallah işlerim iyi gider de hep kendiişimi yaparımmm ama eğitim vermeyi de çok seviyorummm o yüzden porje bazlı devam... 28 yaşındayım ben bekarımm:):) evet çok çok şanslıyız şükürler olsun canım benimm allah sevdiklerimizin eksikliğini göstermesin hepimizin de ailelerine sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin inşallahhh:) bizlere de tabii:)

Son düzenleme:
evet annemde bi kaç sene önce bir arkadaşından mayasını almış yapmış içmiştim tadı güzel ayran farkı yok dşyebilirim amaaaaaaa midemi bulandıran bişi oldu nemi mayasııben ce evde mayalamaya çalışmayın mayasını görünce içemeyebilrsiniz ebnmi çim kalktı bir daha içemedim hazır alın büyük marketlerde var hep biraz pahalı evde yapılana göre ama olsn bence evde yapmayın.ben o mayasını görmeseydim ayran die içerdim öle tadı kötü fln deil ama işte.dikkat edin faydasını say say bitmez zaten sende yazmışsın ablacım saol.

kendize dikkat edin şimdi girenler büyük kapıdan girermiş çıkarkenden iğne deliğinden unutmayın sonra ağrılar bitmiyor herkese neşeli mutlu ,sağlıklı güler yüzler
ayy ablacım anne olduğun nasılda belli annemde hep öle derr ahhhh canım annem çok özledimmmm

yuh yaaa okadar deil insan öle pat die sölermi öle .madem öle bi niyetin var çaktrma bariitöbee töbeee.boşver cnm mesafeni koru ama küsme

cnm kopyalarken 2.satırı kopyalayacaksın sadece hepsini deil yani kopyaladığın yer internet sayfasıadresi gibi olacak.hepsini kopyalama başında url fln yazıo onları kopyalama tekrar dene yapamazsan ben yaparım sana.

canım thanks... hugocuk hemen gitmiş sonra onu görmeyince sana yazım dedim unttumm canımm maşalara bakıydım da

napım canım ezik durmuycan neyse o ama bende sabrettmde öle soledim patlama yanı eşim bişi demedi haklısın dercesini

ara yapamadım.çok yoğundum toplantılar vardı bugün.

4-5 kaşık mercimek çorbası (malesef kasede olkadar vardı)
2-3 dal maydanoz,
200 ml ayran,
yemekte lahmacun vardı ama canım yemek istemedi.halka tatlı vardı onuda almadım.çok az oldu biliyorum ama bunları zor yedim.belki menü başka olsaydı daha iyi yiyebilirdim...
az öncede ahçede arkadaşlarla otururken 15 tane leblebi 4 tane kuru üzüm yedim...

cnm kopyalarken 2.satırı kopyalayacaksın sadece hepsini deil yani kopyaladığın yer internet sayfasıadresi gibi olacak.hepsini kopyalama başında url fln yazıo onları kopyalama tekrar dene yapamazsan ben yaparım sana.[/QUOTE .!.:
Sanırım oldu teşekkür ederim :)

bu arada kızlar markete gttim alışverişimi yaptım aldıklarımı bırakıp aktara gttim.yolda marketten süt dilimi almıştım ne zmandır yemiorum tatlıda zaten canım çekmişti.bi tane ondan yedim
1 tanesi 100 kalori civarında
sonra aktara gttim.dün biri daha demişti.bu aktarlar ne hoş sohbet çıktı ne var ne yok ikram etti
orda 1 tane altınçilek
1 tane fındık
1 tane badem
1 kk kadar antep fıstıklı sucuk yedim
adamla sağlıklı beslenme üzerine sohbet de ettk.
zaten ilk gttiğimde bi kaç müşteri vardı bende biraz sağısolu karıştrdım elime kirazsapı mısır püskülü aldım.dedi sen şimdi onun yanına avakado yaprağı ile rezene tohumuda alırsın dedi.evet dedim güldü
bunu sizden ne için alıolar dedim zayıflamak için dedi ödem attırıo yağ yakımını hzlandırıo dedi.

sonra eve geldim 1 kupa yeşil çay tarçınlı karabiberli
yanında beyaz leblebi1/2 fincan

birde kızlar hani soruolar bazıları günde kaç fincan bitki çayı içmek gerekir die geçen bi dr.söledi tv de
50 kiloluk biri 2 fincan içebilrken 70 -80 kiloluk biri 4 fincan içebilr dedi yani öle kutuların üzerinde yazana inanmayın.

birde kök olan bitkileri kaynatmak yaprak şeklinde olanları ise demlemek gerekirmiş.tersini yaparsak kayni yapraklıları kaynatır köklü olanları demlersek yanlış olurmuş içlerindeki etken maddenin etkinliği farklı yönde olurmuş.

benden de size bu kadar bilgiiiiiiii

şu an seninle aynı kaderi paylaşıyruz budönm cok tatlı ihtiyacı oluyor bişey fark ettim 35kadar bukadar yoğun olmuyordu bu süreden sonra daha yoğun oluyor adeta tatlı kırizine giriyorum :26::26::26::26::26::26:olmasa iyi ama çare yok

merhaba aslında uzun zamandır tpoiği takip ediyorum ama hiç yazmadım çünkü bu hafta diyete başladım aslında mzirdiğim için çok yapamıyorum ama hamurişlerinden kısıyorum ve süte hiç bir faydası olmaığını çok su tüketmenin faydalı olduğunu biliyorum bu ara çok su içiyorum ve sizlerinyediklerinizi takip ediyorum bende ona göre yemek yiyorum bu hafta 65.5 la baldım ve şu an 65im pazartesiden beri bu arada ve çok kararlıyımm benide aranıza alınn::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…