ara yapamadım.çok yoğundum toplantılar vardı bugün.
4-5 kaşık mercimek çorbası (malesef kasede olkadar vardı)
2-3 dal maydanoz,
200 ml ayran,
yemekte lahmacun vardı ama canım yemek istemedi.halka tatlı vardı onuda almadım.çok az oldu biliyorum ama bunları zor yedim.belki menü başka olsaydı daha iyi yiyebilirdim...
az öncede ahçede arkadaşlarla otururken 15 tane leblebi 4 tane kuru üzüm yedim...
Allammmmmmm yareppimmmmmmm yaaaa,geçen bende hurma aldım ama içndekilere baktımki ne göreyimmmmmmmmmmmm glikoz şurubu demezmiii tatlu olsun diye içine atıvemişlerrrrrr,neyse arda yiyom bende napim artıkkk
Kızlar öğle yemeğimi yedim..
1 kase tavuklu şehriye çorbası
3 kaşık tavuk kavurma
3 kaşık bulgur pilavı
1 dilim tam buğday ekmeği
Kızlar ben son 2 gündür pek doymuyorum
sabah karnımın gurultusuyla uyandım
birde elma ya da portakal yediğimde daha da aç hissediyorum kendimi :44:
nedenini bilen var mı ki ?
teşekkür ederim canım benim.benim 10 gündür sürekli ağrıyordu ama dün çok fenaydı...halende ağrıyor.oda olayıda elime geçmedi malesef.olsa gerçekten çok iyi geliyor.dün bizim üst komşunun oğlu askerden izne gelmişti bayağı bir şenlik vardı.uyuyamadım zaten...Çok geçmiş olsun migrenin etkilerini bilirim benim erkek arkadaşımda da var karanlık bi odaya kapanıp uyuması lazım ama tabi ilk önce acilde ağrı kesici iğnesini olduktan sonra ...1,5 gün migrenin etkisi sürüyo onda... Sende daha çabuk geçer inşallah...
hugocuğum benim boyum 160 avatardaki remide haziran ayında felan çektirmiştim.63 kilo felandım yanlış hatırlamıyorsam.günaydın canım bişey soracam gerçi demişsindir ancak unutuyorum canım senin boyun kaç. bu avatarında kaç kiloydun canım.
gecmiş olsun canım dun yoklugunu hiissttimmm
loxi cim benim kızım 22 aylık sadece akşamları emmiyo ve ben dün ilk kez öğlen kefir içtim aksam gidince öyle bir sut olduki kızımın ağzına fıskırıyodu sanada öneririm kefir mayala yoksa hazır al marketten ve 1 çay bardağı içmiştim
hugocum daha önce içtin mi bilmem ama omega 3 alınması gerekiyormuş diyettte benim diyetisyenim solemisti seven seas alıp içtim di ben 15 kilo vermeden önce
hıııı gerçekten mi akşam hemen aktardan alıp yapayım.öok fena ya ilaç kolik oldum kaç gündür hiç birşey fayda etmiyor....cimcime arkadasım migren içinn sarı kantoron cok iyiymişş.. ibrahim saracoglu anlatmıstıı.. kaynar suya atıp 1_' dk sonra 10 dk arayla yüzünü buharına tutup solucakmıssınnn ... cok iyi gelir evellallah dedii.... gecmiş olsun
teşekkür ederim canım benim.iyi dayanmışşın maşallh canımcım... eferin sana gecmiş olsun bu arada bended migrin var seni anlayabiliyorumm...
hoşgeldin cnm.bebğini Allah bağışlasın.bizi takipet biz burdan çok şey öğrendik sende öğrenirsn ve verirsin.merhaba aslında uzun zamandır tpoiği takip ediyorum ama hiç yazmadım çünkü bu hafta diyete başladım aslında mzirdiğim için çok yapamıyorum ama hamurişlerinden kısıyorum ve süte hiç bir faydası olmaığını çok su tüketmenin faydalı olduğunu biliyorum bu ara çok su içiyorum ve sizlerinyediklerinizi takip ediyorum bende ona göre yemek yiyorum bu hafta 65.5 la baldım ve şu an 65im pazartesiden beri bu arada ve çok kararlıyımm benide aranıza alınn::)
Bende öğlen yemeğimi yedimmmm....
125 gr light yoğurt
1 dilim denge light ekmek
sanırım 4 veya 5 tane de salatalık yedim...
Midem şişti
merhaba aslında uzun zamandır tpoiği takip ediyorum ama hiç yazmadım çünkü bu hafta diyete başladım aslında mzirdiğim için çok yapamıyorum ama hamurişlerinden kısıyorum ve süte hiç bir faydası olmaığını çok su tüketmenin faydalı olduğunu biliyorum bu ara çok su içiyorum ve sizlerinyediklerinizi takip ediyorum bende ona göre yemek yiyorum bu hafta 65.5 la baldım ve şu an 65im pazartesiden beri bu arada ve çok kararlıyımm benide aranıza alınn::)
3 kaşık tavuk kavurma
3 kaşık bulgur pilavı
öğlen yemeğim
patates yemeği ama miktarını nasıl anlatacağımı bulamadım şimdi sizeve hepsini yemedim çünkü 2 dilim kepekli ekmek doyurucu olur diye düşündüm.işte patates yemeği yedim yani bir tane küçük boyun karelere bölünmüş hali miktarıda ay ne güzel tarif ediyom ya anlatışıma hayranım hayran
salata
3 yk yoğurt
2 dilim kepekli ekmek
slmlar herkese kahvaltım
2 dilim ekmek
1 bardak açık çay
1 dilm beyaz peynir
bol domates salatalık
2 çay kaşığı pekmezli tahin
arada
activa
yeşilçay
öğle
bir tabak nesfit
öğlen yemeğim
patates yemeği ama miktarını nasıl anlatacağımı bulamadım şimdi sizeve hepsini yemedim çünkü 2 dilim kepekli ekmek doyurucu olur diye düşündüm.işte patates yemeği yedim yani bir tane küçük boyun karelere bölünmüş hali miktarıda ay ne güzel tarif ediyom ya anlatışıma hayranım hayran
salata
3 yk yoğurt
2 dilim kepekli ekmek
hoşgeldin cnm.bebğini Allah bağışlasın.bizi takipet biz burdan çok şey öğrendik sende öğrenirsn ve verirsin.
afiyet olsun.yemeği demişsin ama bence bu ara öğün gibi olmuş.ne çorba var ne sebze ne etyemeği .bugünlükmü böle oldu bilmiorum ama bu şeklde çok sağlıksız kalırsın cnm yorgun düşersn.dikkat et
öğlen yemeğim 1 dilim çok tahıllı ekmek tavuk göğsü sote. bol soğanlı körili yağsız. salata yok akşama yicem
bu arada kızlar markete gttim alışverişimi yaptım aldıklarımı bırakıp aktara gttim.yolda marketten süt dilimi almıştım ne zmandır yemiorum tatlıda zaten canım çekmişti.bi tane ondan yedim
1 tanesi 100 kalori civarında
sonra aktara gttim.dün biri daha demişti.bu aktarlar ne hoş sohbet çıktı ne var ne yok ikram etti
orda 1 tane altınçilek
1 tane fındık
1 tane badem
1 kk kadar antep fıstıklı sucuk yedim
adamla sağlıklı beslenme üzerine sohbet de ettk.
zaten ilk gttiğimde bi kaç müşteri vardı bende biraz sağısolu karıştrdım elime kirazsapı mısır püskülü aldım.dedi sen şimdi onun yanına avakado yaprağı ile rezene tohumuda alırsın dedi.evet dedim güldü
bunu sizden ne için alıolar dedim zayıflamak için dedi ödem attırıo yağ yakımını hzlandırıo dedi.
sonra eve geldim 1 kupa yeşil çay tarçınlı karabiberli
yanında beyaz leblebi1/2 fincan
birde kızlar hani soruolar bazıları günde kaç fincan bitki çayı içmek gerekir die geçen bi dr.söledi tv de
50 kiloluk biri 2 fincan içebilrken 70 -80 kiloluk biri 4 fincan içebilr dedi yani öle kutuların üzerinde yazana inanmayın.
birde kök olan bitkileri kaynatmak yaprak şeklinde olanları ise demlemek gerekirmiş.tersini yaparsak kayni yapraklıları kaynatır köklü olanları demlersek yanlış olurmuş içlerindeki etken maddenin etkinliği farklı yönde olurmuş.
benden de size bu kadar bilgiiiiiiii
şu an seninle aynı kaderi paylaşıyruz budönm cok tatlı ihtiyacı oluyor bişey fark ettim 35kadar bukadar yoğun olmuyordu bu süreden sonra daha yoğun oluyor adeta tatlı kırizine giriyorum:26::26::26::26::26::26: olmasa iyi ama çare yok
Hoşgeldinnnnnnnn canımmmmmerhaba aslında uzun zamandır tpoiği takip ediyorum ama hiç yazmadım çünkü bu hafta diyete başladım aslında mzirdiğim için çok yapamıyorum ama hamurişlerinden kısıyorum ve süte hiç bir faydası olmaığını çok su tüketmenin faydalı olduğunu biliyorum bu ara çok su içiyorum ve sizlerinyediklerinizi takip ediyorum bende ona göre yemek yiyorum bu hafta 65.5 la baldım ve şu an 65im pazartesiden beri bu arada ve çok kararlıyımm benide aranıza alınn::)
kudüs hurması al bundan sonra murci,hem büyük,etli ve tadı güzel,glikoz koyduklarını zannetmiom dogal bisey,kuruyemisciden al,marketten alma daha taze ordakiler,ünal i kuruyemis ıyi mesela
sabah kahvaltıda yedim,hala daha acıkmadım,tok tutuyor hakkatten
Bugün ise
kahvaltıda;
*yarım kk peynir
*yarım yumurta tavada
*1 yeşil zeytin
*domates
*şkersiz kış çayı
*bir dilim kepek ekmeği
öğle;
*bol salata
*2 yk pilav
*5 yk kuru fasülye
*ekmek yk
3 kaşık tavuk kavurma
3 kaşık bulgur pilavı
öğlen yemeğim
salata
3 yk yoğurt
2 dilim kepekli ekmek
coook iyi bu zayıflayacağına işaret özellikle sabaha ve butun öğünlere ac ulasmalısın derde diyetisyenim ben arada onu bunu çok yiynce yani bence
afiyet olsun canımcımmm amam ben dunden sonra patates yookkkkk
ton balıkımı
1.5 dilim bğdy ekmeğimi
1 köy 1 çarliston biberimi
1 salatalıkımı
yedimmm acaba 1 elma yesemmmi ara öğün için getirdimdi yemedim di yemekten hemen sonra zararlımdı elma hugocuk yardımm bide yoortum var yiyyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?