60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende öğlen yemeğimi yedimmmm....
125 gr light yoğurt
1 dilim denge light ekmek
sanırım 4 veya 5 tane de salatalık yedim...
Midem şişti

iyi dayanmışşın maşallh canımcım... eferin sana gecmiş olsun bu arada bended migrin var seni anlayabiliyorumm...

Merhaba kızzzzzzzzzzzllarrrrrrrrr

nasılsınızzz

dün giremedim canlarımm

sabah kahvaltıda;

*bir kase nesfit karışık meyvalı yarım yağlı süt ile beraber

öğle;

* bir adet enginar
*4yk kısır
*semizotu salatası

akşam;

*2 kase tavuklu çorba
*2 adet karnabahar kızartma
*bol salata

ara öğünlerde meyva yedim ama ne yedim hatırlamıyorum

2 litre suyumu tamamladım

Allammmmmmm yareppimmmmmmm yaaaa,geçen bende hurma aldım ama içndekilere baktımki ne göreyimmmmmmmmmmmmglikoz şurubu demezmiiitatlu olsun diye içine atıvemişlerrrrrr,neyse arda yiyom bende napim artıkkk

kudüs hurması al bundan sonra murci,hem büyük,etli ve tadı güzel,glikoz koyduklarını zannetmiom dogal bisey,kuruyemisciden al,marketten alma daha taze ordakiler,ünal i kuruyemis ıyi mesela

sabah kahvaltıda yedim,hala daha acıkmadım,tok tutuyor hakkatten

Bugün ise

kahvaltıda;

*yarım kk peynir
*yarım yumurta tavada
*1 yeşil zeytin
*domates
*şkersiz kış çayı
*bir dilim kepek ekmeği

öğle;

*bol salata
*2 yk pilav
*5 yk kuru fasülye
*ekmek yk

Kızlar öğle yemeğimi yedim..

1 kase tavuklu şehriye çorbası
3 kaşık tavuk kavurma
3 kaşık bulgur pilavı
1 dilim tam buğday ekmeği

Kızlar ben son 2 gündür pek doymuyorum

sabah karnımın gurultusuyla uyandım

birde elma ya da portakal yediğimde daha da aç hissediyorum kendimi :44:

nedenini bilen var mı ki ?

slmlar herkese kahvaltım
2 dilim ekmek
1 bardak açık çay
1 dilm beyaz peynir
bol domates salatalık
2 çay kaşığı pekmezli tahin
arada
activa
yeşilçay
öğle
bir tabak nesfit

öğlen yemeğim
patates yemeği ama miktarını nasıl anlatacağımı bulamadım şimdi size ve hepsini yemedim çünkü 2 dilim kepekli ekmek doyurucu olur diye düşündüm.işte patates yemeği yedim yani bir tane küçük boyun karelere bölünmüş hali miktarıda ay ne güzel tarif ediyom ya anlatışıma hayranım hayran
salata
3 yk yoğurt
2 dilim kepekli ekmek

canım cok az yıyorsun da ondan,bunların yanında 1 kase yogurt,1 tbk da salata olursa doyarsın,bir diyetisyenden duymustum ama ogunde yemekle doymuyorsanız 1 tbk daha almayın,yogurt salata gibi seylerle doymaya calısın demişti

teşekkür ederim canım benim.benim 10 gündür sürekli ağrıyordu ama dün çok fenaydı...halende ağrıyor.oda olayıda elime geçmedi malesef.olsa gerçekten çok iyi geliyor.dün bizim üst komşunun oğlu askerden izne gelmişti bayağı bir şenlik vardı.uyuyamadım zaten...
günaydın canım bişey soracam gerçi demişsindir ancak unutuyorum canım senin boyun kaç. bu avatarında kaç kiloydun canım.
hugocuğum benim boyum 160 avatardaki remide haziran ayında felan çektirmiştim.63 kilo felandım yanlış hatırlamıyorsam.

teşekkür ederim canım benim...

hıııı gerçekten mi akşam hemen aktardan alıp yapayım.öok fena ya ilaç kolik oldum kaç gündür hiç birşey fayda etmiyor....
iyi dayanmışşın maşallh canımcım... eferin sana gecmiş olsun bu arada bended migrin var seni anlayabiliyorumm...
teşekkür ederim canım benim.

hoşgeldin cnm.bebğini Allah bağışlasın.bizi takipet biz burdan çok şey öğrendik sende öğrenirsn ve verirsin.
Bende öğlen yemeğimi yedimmmm....
125 gr light yoğurt
1 dilim denge light ekmek
sanırım 4 veya 5 tane de salatalık yedim...
Midem şişti

afiyet olsun.yemeği demişsin ama bence bu ara öğün gibi olmuş.ne çorba var ne sebze ne etyemeği.bugünlükmü böle oldu bilmiorum ama bu şeklde çok sağlıksız kalırsın cnm yorgun düşersn.dikkat et

slm cnm hoşgeldin bende yeni sayılırım bende senin gibi emziriyorum ikizlerim var 15 aylık senin kaç aylık bebişin?bende emzirdiğim için çok fazla kısamıyorumm ama dikkat etmeye çelışıyorum.tatlılardan uzak durmaya daha hamur işlerindan özlliklede vazgeçemedğim çikolatan vazgeçmeye çalışıyorum.bol bitki çayı içiyorum.saolsun burdaki arkadaşların hepside bana yardımcı olmaya çalışıyorlar.sende hoşgeldinnn

coook iyi bu zayıflayacağına işaret özellikle sabaha ve butun öğünlere ac ulasmalısın derde diyetisyenim ben arada onu bunu çok yiynce yani bence

afiyet olsun canımcımmm amam ben dunden sonra patates yookkkkk

slmlar herkese kahvaltım
2 dilim ekmek
1 bardak açık çay
1 dilm beyaz peynir
bol domates salatalık
2 çay kaşığı pekmezli tahin
arada
activa
yeşilçay
öğle
bir tabak nesfit

afiyet olsun canım.şu nesfiti bir ben yiyemedim heralde,alıyom alıyom öyle cekmece bekliyo,son kullanma tarihleri gececek valla ,yemiycegim seyi niye alıyom onu da bilmiyom da ,reklamlardan etkileniyom heralde,2 haftada zayıflatıyo diye bilinçaltıma işlemişsizde fayda ediyormu nesfit?yoksa değişiklik olsun diye mi yiyosunuz bünyeyi şaşırtak için?:26:

bu kadar kasma canikom kendini anlatmak içinalt tarafı patates yemeği işte,ben böle tarif edemeyecegim durumlarda 1 tbk veta 1 tatlı tabagı deyip geçiommm::90:afiyet olsunnnnn,yaramasınnnnnn

Teşekkür ederim.. Elimde bi liste var ben onu uyguluyorum aslında
Biliyorum siz bu tarz beslenmeleri pek onaylamıyorsunuz fakat benim ilk önce midemi küçültmem lazım ondan sonra herşeyden az az yemem... bu listeyle de aç kalmıyorum mesela akşam ızgara köfte yicem... Yani yoğurtta yiyorum peynir de salata da ette...

Akıllı maşallahhh çok akıllııııııı

Evet maalesef regl dönemi öyle oluyo ama ben burada öğrendim bunu şöyle yapıyorum artık regl başlamaya yakın yani 1-2 gün öncesinde tarçın,muz,pekmez tüketmeye başlıyorumm yani muz,tarçın zaten yiyiorum nromalde de ama tarçını artırıyorum muz hergün mutlaka yiyorum pekmez sabahları 2tk içiyorum regl döneminde de böyle devam ediyorum tarçın kan şekerini dengeliyo muzdaki potasyum çok gerekli zaten bu dönemde özellikle, pekmez de demir ihtiyacı için hepsi de olunca regl dönemini daha rahat atlatıyorum evet bunların da aşırısı kalorili ama kararında yemek içmek yetiyo zaten ve sonra regl döneminde abartıp daha kalorili zararlı şeyler yemiyorummm

Hoşgeldinnnnnnnn canımmmm

murciiiii güzelmişşşaslına uygun kudüüss!!!kuuudüss!!!kuuudüss!!!1 evet aktardan kuruyemişçiden alllll marketten enden alıyosun küüüüüüüüü (burada fambığa bir serzenişte bulundummm )

Bugün ise

kahvaltıda;

*yarım kk peynir
*yarım yumurta tavada
*1 yeşil zeytin
*domates
*şkersiz kış çayı
*bir dilim kepek ekmeği

öğle;

*bol salata
*2 yk pilav
*5 yk kuru fasülye
*ekmek yk

Afiyet olsun cınımmmmmm

Canıma fiyet olsun o tavuk 4-5 yk olabilirrr az yemişsin bence

ayrıca meyve yerken yanında 3-4 badem ya da 1-2yk yoort ye meyve ile beraber yoort ya d akuru yemiş meyvenin mideyi kazındırmasını önlüyo ve tok kalmayı sağlıyooo

canım yaaa nekadar da yorulmuş anlatıcam diyeeeee 1 kepçe büyüklüğünde patates desen anlardık bizzzz

Son düzenleme:

mrb pepeti,nasılsın? kefiri okudum ,deniycem mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…