60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hatta bizz onu abartıp murçilerin murçisi de diyebilirizzzayy kulaklarımda çınlıyoo vallaaaa

saol cnm benim bencede reklamlardan etkilenip alıyosundur.bende arada yiyorum yani öğlen yemek yiyemediğim zamanlarda yiyorum valla zayıflatıyormu bilmiyorum bende deniycem bakalım sende yee kullanma tarihi geçecek hakkaten

sevgili nerudacım tavuğum sadece 3 kaşık kalmıştı devamı yoktu yani

Şahhsen ben bizzat kendim olarak yaaneeeeeeee:86::86::86: değişiklik olsun diye yiyiorum 2 haftada 1 falan kahvaltıda ya da haftada 1 öğlen ama ben yoortla seviyorum sütle doyurmuyo beniii 4yk yoort bol tarçın bir muz ya da portakal ve 4-5yk da nesfit ekliyorum gayet güzel oluyoo mesela şuan regl dönemim bugün öğlen muzla yapıp yiycem hem tatlı bişeyler yemek sitiyorum onun için hem de değişiklik

Kızlar şimdi 2 tane minicik salatalık yedim. ( Bim markete geliyor çok güzel minik minik )

birde böğürtlenli çayımı içiyorum uykumu açsın diye ..

galiba gece iyi uyuyamamışım

sonra kalkıp evimi süpürücem canım sıkıldı içimden ev süpürmek geldi

ahh ahh benimde içimden gelirmiki birgün evi süpürmek

hım iyi fikir,bi kenara yazcam bunu,zaten ben süt sevmiyorum böyle yaparım,arada bir.

nerudacan kudus hurmasını günde 2-3 tane mi yiyosun,çok azmış yaaw,ama bu haksızlık hugocuk 2 porsiyon yiycekmiş günde,kücük de olsa banane banane bende çok yiycemmm:92::92::92::92::92:isyanlardayım ya, onu için sallıyom don gömlekkk

afiyet olsun cnm.çünkü az yiosun bebişim acıkman gayet normal 3 yk tavuk çok az dünde demiştim 3 kaşık pilav + 1 dilim ekmek = 2.5 dilim ekmek eder.diğer öğünlerdeki ekmek hakkını buna göre hesapla cnm.salata yoğurt hele hele yoğurt mutlaka olmalı.günde 1 subardağı süt 1 subardağı yoğurt olmalı cnm zayıflamaya etkisi çok büyük arştrımalarla kantlanmış ayrıca kaslarımıziçin çok gerekli.
bir de cnm mesela dioruz ya yok elma tok tutar yok salatalık die.öyle genel bir gerçek yokmuş yani beni elma tok tutar seni salatalık bu kişiye göre değişirmiş. bunu da dr .söledi tv de kendini tok tutan bişiler bulnaya çalış ara öğünler için. mesela leblebi olabilr.tatlı acıktırıosa seni cnm insülin direnci olabilr dikkat .

yok cnm nesfit tabiki zayıflatmaz yani düşün 2 hafta boyunca nesfit deil de sadece sebze yesen yada sadecesüt yoğurt fln. yine verilir bi kaç kilo ama sağlıklı olmaz tek tip beslenerek ancak su ve kas kaybı yaşarız cnm sağlıklı kilo vermek için dengeli beslenme şart. ayrıca nesfit beni hiç doyurmaz aldım ama bazen aralarda içtiğim süte koyuorum ancak ara öğün oluo benm için

benim eşim bana diyor bazen,öteki dünyada sana sorcaklar ömrünü nasıl geçirdin diye,sen de diyet yaparak geçirdim diyceksin diyohaklı adam beni tanıdı tanıyalı diyet yapıyom,57 kiloyken bile göbeğim vardı,diyet yapıyodum,tabii yanlış yapıyomusum ,o ayrı:26::26:

sizin eşlerinizin de var mı böyle komik tespitleri?

Merhabaaaaaaa kızlaaaarrrr nasılsınızzzzBugün hava çok güzel kendimi çok mutlu hissediyorum
Sabah bir saat 15 dakika yürüdüm
Kahvaltıda
Bir kase cornflakes yedim
Arada limonlu yeşil çay
1,5 litre su
Öğlen
Brokoli salatası
Yoğurtlu çorba

aynn bende 51 kilo iken 48e düşeceğim diye çok uğraşmıştım şimdiki halime bak 66 dan 55 düşmeye çalışıyorummmm

çook acıktım birden,ama yemek pişmedi hala.

1 yeşil elma yiyorum bendeböle bekliyorum öğle yemeğini.

bugun yüürüyüş de yapamıycam heralde,çok gecikti herşey

Merhaba kızlar...
Dışarı çıkmıştım.. Daha yemek de yemedim..
Siz de bayağ kaynatmışsınız.. Sayfalar dolmuş gene okuyamadım..
Herkese afiyet olsun..
Ben 1 saatten fazla yürüdüm bu arada iyi oldu...

lakabımıda söylüyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,Allahım yarappimmmmmmmmmmmmmm

hatta bizz onu abartıp murçilerin murçisi de diyebilirizzzayy kulaklarımda çınlıyoo vallaaaa

murçiiiiii le murçiii le leeeeeee le murçi leee murçii leeeeeeeee

sevgili nerudacım tavuğum sadece 3 kaşık kalmıştı devamı yoktu yani

hımmmmmmmmmmmm o zaman tamam ama yine de azzz ekmek-yoort çorba daha çok olabilir madem o az diğerleri çoğaltılabülüüüü benceeeee

cınımmmmmm şimdi şöyleeeeeeeeeeeeee hugocuğun dün paylaştığı yazıda kiloya göre oran vardı yani ben kendime göre bir ara öğünde 1 porsiyon olarak kudüsler de büyük olduüğundan 2 tane yiyorum ve bir ara öğünde hurma yiyosam diğerinde taze meyve yiyorum yani tercih meselesi tabüüü sen kilo ve boyuna göre bir porsiyon olarak 3-4 tane de yiyebilirsin sanırım dünkü yazıda böyle bir oran vardı

Benim erkek arkadaşım kendisinden önce sağlıksız bir insan olduğumu bana iyi baktığını ondan kilo aldığımı savunuyorrryani tabii haklılık payı var bana kahvaltı etme alışkanlığı kazandırdı en önemlisi ama sayesinde akşam yemelerim de artmıştırrr ama ilginçtir ki şimdi kilo veriyor olmamı da kendisine bağlıyorrrr yani ne oluyosam onun sayesinde bu durumdaaa benim yaptığım hiçbişey yok alsam o bana bakıyo ondan versemmmm sağlıklı besnlenmeye alıştım sayesinde yine ondannn:90::90::90::90::90::90: ama bakıyo sağolsunnnnn yani hakkını yiyemem ama bende accuk emek veriyorum yani amaaaaaa hee bi de şöyle motive ederrrrr daha bişey vermedin kiii yani verdin deeee çok büyük fark yok derr hemen motive olurummmm iyisin bişey yok dese koyveririm diye mi yapıyo aceeebaaa biraz çelişkile riçindeyiz sanırımmm bi yandan yedirmeye çalışııırrr bir yandan daha vermen lazımm derrr geçinir giderizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…