Akıllı maşallahhh çok akıllııııııı
Evet maalesef regl dönemi öyle oluyo ama ben burada öğrendim bunu şöyle yapıyorum artık regl başlamaya yakın yani 1-2 gün öncesinde tarçın,muz,pekmez tüketmeye başlıyorummyani muz,tarçın zaten yiyiorum nromalde de ama tarçını artırıyorum muz hergün mutlaka yiyorum pekmez sabahları 2tk içiyorum regl döneminde de böyle devam ediyorum tarçın kan şekerini dengeliyo muzdaki potasyum çok gerekli zaten bu dönemde özellikle, pekmez de demir ihtiyacı için hepsi de olunca regl dönemini daha rahat atlatıyorum evet bunların da aşırısı kalorili ama kararında yemek içmek yetiyo zaten ve sonra regl döneminde abartıp daha kalorili zararlı şeyler yemiyorummm
Hoşgeldinnnnnnnn canımmmm
murciiiiigüzelmişşşaslına uygun kudüüss!!!kuuudüss!!!kuuudüss!!!1 evet aktardan kuruyemişçiden alllll marketten enden alıyosun küüüüüüüüü (burada fambığa bir serzenişte bulundummm )
Afiyet olsun cınımmmmmm
Canıma fiyet olsun o tavuk 4-5 yk olabilirrraz yemişsin bence
ayrıca meyve yerken yanında 3-4 badem ya da 1-2yk yoort ye meyve ile beraber yoort ya d akuru yemiş meyvenin mideyi kazındırmasını önlüyo ve tok kalmayı sağlıyooo
canım yaaa nekadar da yorulmuş anlatıcam diyeeeee 1 kepçe büyüklüğünde patates desen anlardık bizzzz
mrb pepeti,nasılsın? kefiri okudum ,deniycem mutlaka
afiyet olsun canım.şu nesfiti bir ben yiyemedim heralde,alıyom alıyom öyle cekmece bekliyo,son kullanma tarihleri gececek valla ,yemiycegim seyi niye alıyom onu da bilmiyom da ,reklamlardan etkileniyom heralde,2 haftada zayıflatıyo diye bilinçaltıma işlemişsizde fayda ediyormu nesfit?yoksa değişiklik olsun diye mi yiyosunuz bünyeyi şaşırtak için?:26:
bu kadar kasma canikom kendini anlatmak içinalt tarafı patates yemeği işte,ben böle tarif edemeyecegim durumlarda 1 tbk veta 1 tatlı tabagı deyip geçiommm::90:afiyet olsunnnnn,yaramasınnnnnn
Akıllı maşallahhh çok akıllııııııı
Evet maalesef regl dönemi öyle oluyo ama ben burada öğrendim bunu şöyle yapıyorum artık regl başlamaya yakın yani 1-2 gün öncesinde tarçın,muz,pekmez tüketmeye başlıyorummyani muz,tarçın zaten yiyiorum nromalde de ama tarçını artırıyorum muz hergün mutlaka yiyorum pekmez sabahları 2tk içiyorum regl döneminde de böyle devam ediyorum tarçın kan şekerini dengeliyo muzdaki potasyum çok gerekli zaten bu dönemde özellikle, pekmez de demir ihtiyacı için hepsi de olunca regl dönemini daha rahat atlatıyorum evet bunların da aşırısı kalorili ama kararında yemek içmek yetiyo zaten ve sonra regl döneminde abartıp daha kalorili zararlı şeyler yemiyorummm
Hoşgeldinnnnnnnn canımmmm
murciiiiigüzelmişşşaslına uygun kudüüss!!!kuuudüss!!!kuuudüss!!!1 evet aktardan kuruyemişçiden alllll marketten enden alıyosun küüüüüüüüü (burada fambığa bir serzenişte bulundummm )
Afiyet olsun cınımmmmmm
Canıma fiyet olsun o tavuk 4-5 yk olabilirrraz yemişsin bence
ayrıca meyve yerken yanında 3-4 badem ya da 1-2yk yoort ye meyve ile beraber yoort ya d akuru yemiş meyvenin mideyi kazındırmasını önlüyo ve tok kalmayı sağlıyooo
canım yaaa nekadar da yorulmuş anlatıcam diyeeeee 1 kepçe büyüklüğünde patates desen anlardık bizzzz
afiyet olsun canım.şu nesfiti bir ben yiyemedim heralde,alıyom alıyom öyle cekmece bekliyo,son kullanma tarihleri gececek valla ,yemiycegim seyi niye alıyom onu da bilmiyom da ,reklamlardan etkileniyom heralde,2 haftada zayıflatıyo diye bilinçaltıma işlemişsizde fayda ediyormu nesfit?yoksa değişiklik olsun diye mi yiyosunuz bünyeyi şaşırtak için?:26:
bu kadar kasma canikom kendini anlatmak içinalt tarafı patates yemeği işte,ben böle tarif edemeyecegim durumlarda 1 tbk veta 1 tatlı tabagı deyip geçiommm::90:afiyet olsunnnnn,yaramasınnnnnn
Kızlar şimdi 2 tane minicik salatalık yedim. ( Bim markete geliyor çok güzel minik minik )
birde böğürtlenli çayımı içiyorum uykumu açsın diye ..
galiba gece iyi uyuyamamışım
sonra kalkıp evimi süpürücem canım sıkıldı içimden ev süpürmek geldi
Şahhsen ben bizzat kendim olarak yaaneeeeeeee:86::86::86: değişiklik olsun diye yiyiorum 2 haftada 1 falan kahvaltıda ya da haftada 1 öğlen ama ben yoortla seviyorum sütle doyurmuyo beniii4yk yoort bol tarçın bir muz ya da portakal ve 4-5yk da nesfit ekliyorum gayet güzel oluyoo mesela şuan regl dönemim bugün öğlen muzla yapıp yiycem hem tatlı bişeyler yemek sitiyorum onun için hem de değişiklik
afiyet olsun cnm.çünkü az yiosun bebişim acıkman gayet normal 3 yk tavuk çok az dünde demiştim 3 kaşık pilav + 1 dilim ekmek = 2.5 dilim ekmek eder.diğer öğünlerdeki ekmek hakkını buna göre hesapla cnm.salata yoğurt hele hele yoğurt mutlaka olmalı.günde 1 subardağı süt 1 subardağı yoğurt olmalı cnm zayıflamaya etkisi çok büyük arştrımalarla kantlanmış ayrıca kaslarımıziçin çok gerekli.Kızlar öğle yemeğimi yedim..
1 kase tavuklu şehriye çorbası
3 kaşık tavuk kavurma
3 kaşık bulgur pilavı
1 dilim tam buğday ekmeği
Kızlar ben son 2 gündür pek doymuyorum
sabah karnımın gurultusuyla uyandım
birde elma ya da portakal yediğimde daha da aç hissediyorum kendimi :44:
nedenini bilen var mı ki ?
yok cnm nesfit tabiki zayıflatmaz yani düşün 2 hafta boyunca nesfit deil de sadece sebze yesen yada sadecesüt yoğurt fln. yine verilir bi kaç kilo ama sağlıklı olmaz tek tip beslenerek ancak su ve kas kaybı yaşarız cnm sağlıklı kilo vermek için dengeli beslenme şart. ayrıca nesfit beni hiç doyurmaz aldım ama bazen aralarda içtiğim süte koyuorum ancak ara öğün oluo benm içinafiyet olsun canım.şu nesfiti bir ben yiyemedim heralde,alıyom alıyom öyle cekmece bekliyo,son kullanma tarihleri gececek valla ,yemiycegim seyi niye alıyom onu da bilmiyom da ,reklamlardan etkileniyom heralde,2 haftada zayıflatıyo diye bilinçaltıma işlemişsizde fayda ediyormu nesfit?yoksa değişiklik olsun diye mi yiyosunuz bünyeyi şaşırtak için?:26:
:
benim eşim bana diyor bazen,öteki dünyada sana sorcaklar ömrünü nasıl geçirdin diye,sen de diyet yaparak geçirdim diyceksin diyohaklı adam beni tanıdı tanıyalı diyet yapıyom,57 kiloyken bile göbeğim vardı,diyet yapıyodum,tabii yanlış yapıyomusum ,o ayrı:26::26:
Sizin eşlerinizin de var mı böyle komik tespitleri?
kudüs hurması al bundan sonra murci,hem büyük,etli ve tadı güzel,glikoz koyduklarını zannetmiom dogal bisey,kuruyemisciden al,marketten alma daha taze ordakiler,ünal i kuruyemis ıyi mesela
sabah kahvaltıda yedim,hala daha acıkmadım,tok tutuyor hakkatten
lakabımıda söylüyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,Allahım yarappimmmmmmmmmmmmmm
hatta bizz onu abartıp murçilerin murçisi de diyebilirizzzayy kulaklarımda çınlıyoo vallaaaa
sevgili nerudacım tavuğum sadece 3 kaşık kalmıştı devamı yoktu yani
hım iyi fikir,bi kenara yazcam bunu,zaten ben süt sevmiyorum böyle yaparım,arada bir.
nerudacan kudus hurmasını günde 2-3 tane mi yiyosun,çok azmış yaaw,ama bu haksızlık hugocuk 2 porsiyon yiycekmiş günde,kücük de olsa banane banane bende çok yiycemmm:92::92::92::92::92:isyanlardayım ya, onu için sallıyom don gömlekkk
benim eşim bana diyor bazen,öteki dünyada sana sorcaklar ömrünü nasıl geçirdin diye,sen de diyet yaparak geçirdim diyceksin diyohaklı adam beni tanıdı tanıyalı diyet yapıyom,57 kiloyken bile göbeğim vardı,diyet yapıyodum,tabii yanlış yapıyomusum ,o ayrı:26::26:
sizin eşlerinizin de var mı böyle komik tespitleri?
lakabımıda söylüyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,Allahım yarappimmmmmmmmmmmmmm
hatta bizz onu abartıp murçilerin murçisi de diyebilirizzzayy kulaklarımda çınlıyoo vallaaaa
nolmuçç yani,kızımmmm lakabın söylenmezse ne anlamı var,mezara mı götürcen lakabını töbe töbeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?