60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynenn yaa,benim kocakafalı kocam da öleönce spor yap kilo verirsin felan der,sonra dışarı biyere gittiğimizde sunuda ye bunu da ye yedirmeye çalısır,diyete girerim tatlı alır gelir,ben seni böle de seviyom der,kilo önemli değil der,zaten hep onun yüzünden aldım bu kiloları ,azcık beni sıkan,ters t motive eden bi kocam olsaydı bu kilolara çıkmazdım heralde,öle düşünüyom yani:26::26:

heeeeeeeeee bencede hep kocanın yüzündennnn,şuraya gidelimde kokoreç yiyelimmm,yok bu bana yetmezzz bitanda yiyelim diyen hep kocan zatennnnnnn

kızlar bide yazıyım diorum unutorum hep
o baya büyük olan hurmalar yani normal hurmaların 2-3 katı büyüklüğünde olanların adı amber. bi sürü hurma çeşidi varmış bende orda öğrendim mesela zeytn gibi kapkara olanlar var zeytinden de biraz büyük koyu renkli yumuşak çok tatlı onun adı acve.o çok pahalı burda 50-60 lira flnmış galiba bizde ordan 35 liraya almıştık.normal hurmalarda 13 lira ile 19 lira arası değişio işte hesabınızı ona göre yapın baktınız fazla sölüo satıcı indirim isteyinişte öle bu da başka bi bilgi.
bugün çok bilgi dağıtır gördüm kendimiii

heeeeeeeeee bencede hep kocanın yüzündennnn,şuraya gidelimde kokoreç yiyelimmm,yok bu bana yetmezzz bitanda yiyelim diyen hep kocan zatennnnnnn

bencede hep baştan çıkarıyo benii,şimdide diyetimde olmayan şeyler alıo,gecen gitmiş yeşil erik almış bana,diyetimde yok,kaç tane yemem gerektigini bilmiom,hem canım da ,istemio şimdik,neyse bişey demedim artık 1-2 tane yedim,zaten çiçek miçek aldıgı pek yok(birkaç ayda bir alır ,o kadar da kötülemiyim)meyveden de olmayayım dedim.
yaa çok komik bişey geldi aklıma,geçen yaz ben hamileydim ya,kiraz cok seviyodum,birkez markete gitmişti başka bişey almaya kiraz da almıs gelmiş senin için tek tek sectim dedi,yarısından fazlası çüürüktü yaaneyse bu dustayken ayıklayıp yedim,çok güzelmiş tesekkür ederim dedim ona da,şevkini kırmayalım şimdi dimi

canım insülin direnci nedir açıklar mısın ?

bu arada hesaplamamı yaptım akşam ekmek yemeyeceğim

evet elma beni acıktırıyor.. ama salatalık ve ayran + süt beni tok tutuyor.

kızım ne safsın ya Adam seçmemiş demkki sana öle demişşşşşşşşşşşşş,sende yemişinnnnnnnafiyet olsun

ben geldiiiiim napıyosunuz bakiyim hee. sporumu yaptım mutluluk içerisindeyim :119: :118:
55 dakika tempolu yürüdüm. sonra duş aldım markete gittim birde kendime çıtçıtlı atlet aldım siyah renk 2 tane kalmış s beden üzerinde 36-38 yazıyodu başkada yoktu eşim belim açılıyo diye kızıp duruyo alayım dedim ama tereddüt ettim önce olmaz diye sonra dedim bikaç ay sonra nasılsa olur dedim eve geldim olurmuki diye bi giydim oldu valla süper oldu. topladı hemde güzel oldu :86: eşime akşam için tavuk but kanat kızartcam ateşe koydum şimdi.
ara öğünde 5 hurma 1 madensuyu 5 badem ve 5 antep fıstığı yiyeceğim. kefir bulamadım malesef ama çanakkaleden alıcam hafta sonu burda yok.
yarın annemlere gideceğim kızlar yokum yani haberiniz olsun. cumarteside ordayım pazarda eşimin ales sınavı var pazartesi aksilik çımaz ise burdayım. ailem epeydir görmedi beni. dişler filan derken gidemedim hiç en son gördüklerinde 75 kiloydum bakiyim ne diyecekler. onlar için epeyce çerez filan aldım. ama leblebide aldım hurmamıda götürürürm onlar çerez filan yerlerken bende leblebi hurma yerim artıkın. bisküvi çikolata filan aldım annemin kilo sorunu yok halley sever aldım ona kesin banada ye diyecek bende o ye deyince leblebi yerim hem çok tok tutuyo

hacısınya ondandır tabeee yarım hacım kızz bana dua ettin sonra nemi oldu beni işe alacak müdür işten kendi çıktıya beni işe almayı bırak adamın kendinin işe ihtiyacı var şimdi acep duayı yanlışmı okudun nen :86:

kızım ne safsın ya Adam seçmemiş demkki sana öle demişşşşşşşşşşşşş,sende yemişinnnnnnnafiyet olsun

biliyosss heralde saftirikk seçmediğiniii,önemli olan düşünüp alması burda,seçme kabiliyeti yok zati adamda(söz meclisten dışarı)

oh valla negüzel kıs imrendim sana:78:.sporunu yaptın alış verişine gittin. ben sabahtan beri çakılı kaldım burda. bi sabah yürüyerek geldim akşam iş çıkışıda yürürüm. bide temizlik yapcam yarına arkadaşlar gelcek.gece geç saatlere kadar oturulur.
çanakkalenin neresinde oturuyosun

biliyosss heralde saftirikk seçmediğiniii,önemli olan düşünüp alması burda,seçme kabiliyeti yok zati adamda(söz meclisten dışarı)

yemedin yani eferim kız sana bir teprik daha koyuyom sana burdaannevet seçme kabiliyeti pek yokmuşşşşşşşşşş

benim kocamda yanı cnm yaa ben seni böle seviyorum der.ben evlenmeden önce 47 kgdum.zayıf kemik torbası gibi güzel deil der.sen kime beyendircen kendini ben seni böle beyeniyorum der.spora gideyim derim olmaz yanlız gidemezsin der.ben kilo vericem derim çocuk emziriyosun sen olmaz diyip inadına marketten çikolata bisküvi gofret browni falan filan alır ben seviyorum ya ondannn of off bu kocalar hep aynııı.

Öğle yemeğimi anca yedim ama çok acıkmışım diye sanırım doymadım..
1 dilim denge ekmek
5 yk barbunya
1 minik domates
yarım kırmızı biber

ilçesindeyim :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…