murçiiiiii le murçiii le leeeeeee le murçi leee murçii leeeeeeeee
hımmmmmmmmmmmm o zaman tamam ama yine de azzz ekmek-yoort çorba daha çok olabilir madem o az diğerleri çoğaltılabülüüüü benceeeee
cınımmmmmm şimdi şöyleeeeeeeeeeeeeehugocuğun dün paylaştığı yazıda kiloya göre oran vardı yani ben kendime göre bir ara öğünde 1 porsiyon olarak kudüsler de büyük olduüğundan 2 tane yiyorum ve bir ara öğünde hurma yiyosam diğerinde taze meyve yiyorum yani tercih meselesi tabüüü sen kilo ve boyuna göre bir porsiyon olarak 3-4 tane de yiyebilirsin sanırım dünkü yazıda böyle bir oran vardı
Benim erkek arkadaşım kendisinden önce sağlıksız bir insan olduğumu bana iyi baktığını ondan kilo aldığımı savunuyorrryani tabii haklılık payı var bana kahvaltı etme alışkanlığı kazandırdı en önemlisi ama sayesinde akşam yemelerim de artmıştırrr ama ilginçtir ki şimdi kilo veriyor olmamı da kendisine bağlıyorrrr yani ne oluyosam onun sayesinde bu durumdaaa benim yaptığım hiçbişey yok alsam o bana bakıyo ondan versemmmm sağlıklı besnlenmeye alıştım sayesinde yine ondannn:90::90::90::90::90::90: ama bakıyo sağolsunnnnn yani hakkını yiyemem ama bende accuk emek veriyorum yani amaaaaaa hee bi de şöyle motive ederrrrr daha bişey vermedin kiii yani verdin deeee çok büyük fark yok derr hemen motive olurummmm iyisin bişey yok dese koyveririm diye mi yapıyo aceeebaaa biraz çelişkile riçindeyiz sanırımmm bi yandan yedirmeye çalışııırrr bir yandan daha vermen lazımm derrr geçinir giderizzzz
di mi ama bak buna hak verdimmmm şimdiii:26:eee burda söleme bariiiiii
aynenn yaa,benim kocakafalı kocam da öleönce spor yap kilo verirsin felan der,sonra dışarı biyere gittiğimizde sunuda ye bunu da ye yedirmeye çalısır,diyete girerim tatlı alır gelir,ben seni böle de seviyom der,kilo önemli değil der,zaten hep onun yüzünden aldım bu kiloları ,azcık beni sıkan,ters t motive eden bi kocam olsaydı bu kilolara çıkmazdım heralde,öle düşünüyom yani:26::26:
o zaman herkeşe söyle fambık da demesinler sana,fambık ne alaka yaa::
heeeeeeeeee bencede hep kocanın yüzündennnn,şuraya gidelimde kokoreç yiyelimmm,yok bu bana yetmezzz bitanda yiyelim diyen hep kocan zatennnnnnn
bundan sonraki lakabım fambıkkkk,bunu sevdim ben Allah Allahhhhhhhhhh ismimi ben seçemiyom lakabımı ben seçemiyomm,kardeşimi ben seçemiyommmmmmm hayata bak yaaaaaaaaa
afiyet olsun cnm.çünkü az yiosun bebişim acıkman gayet normal 3 yk tavuk çok az dünde demiştim 3 kaşık pilav + 1 dilim ekmek = 2.5 dilim ekmek eder.diğer öğünlerdeki ekmek hakkını buna göre hesapla cnm.salata yoğurt hele hele yoğurt mutlaka olmalı.günde 1 subardağı süt 1 subardağı yoğurt olmalı cnm zayıflamaya etkisi çok büyük arştrımalarla kantlanmış ayrıca kaslarımıziçin çok gerekli.
bir de cnm mesela dioruz ya yok elma tok tutar yok salatalık die.öyle genel bir gerçek yokmuş yani beni elma tok tutar seni salatalık bu kişiye göre değişirmiş. bunu da dr .söledi tv de kendini tok tutan bişiler bulnaya çalış ara öğünler için. mesela leblebi olabilr.tatlı acıktırıosa seni cnm insülin direnci olabilr dikkat .
yok cnm nesfit tabiki zayıflatmaz yani düşün 2 hafta boyunca nesfit deil de sadece sebze yesen yada sadecesüt yoğurt fln. yine verilir bi kaç kilo ama sağlıklı olmaz tek tip beslenerek ancak su ve kas kaybı yaşarız cnm sağlıklı kilo vermek için dengeli beslenme şart. ayrıca nesfit beni hiç doyurmaz aldım ama bazen aralarda içtiğim süte koyuorum ancak ara öğün oluo benm için
bencede hep baştan çıkarıyo benii,şimdide diyetimde olmayan şeyler alıo,gecen gitmiş yeşil erik almış bana,diyetimde yok,kaç tane yemem gerektigini bilmiom,hem canım da ,istemio şimdik,neyse bişey demedim artık 1-2 tane yedim,zaten çiçek miçek aldıgı pek yok(birkaç ayda bir alır ,o kadar da kötülemiyim)meyveden de olmayayım dedim.
yaa çok komik bişey geldi aklıma,geçen yaz ben hamileydim ya,kiraz cok seviyodum,birkez markete gitmişti başka bişey almaya kiraz da almıs gelmiş senin için tek tek sectim dedi,yarısından fazlası çüürüktü yaaneyse bu dustayken ayıklayıp yedim,çok güzelmiş tesekkür ederim dedim ona da,şevkini kırmayalım şimdi dimi
kızlar bide yazıyım diorum unutorum hep
o baya büyük olan hurmalar yani normal hurmaların 2-3 katı büyüklüğünde olanların adı amber. bi sürü hurma çeşidi varmış bende orda öğrendim mesela zeytn gibi kapkara olanlar var zeytinden de biraz büyük koyu renkli yumuşak çok tatlı onun adı acve.o çok pahalı burda 50-60 lira flnmış galiba bizde ordan 35 liraya almıştık.normal hurmalarda 13 lira ile 19 lira arası değişio işte hesabınızı ona göre yapın baktınız fazla sölüo satıcı indirim isteyinişte öle bu da başka bi bilgi.
bugün çok bilgi dağıtır gördüm kendimiii
kızım ne safsın ya Adam seçmemiş demkki sana öle demişşşşşşşşşşşşş,sende yemişinnnnnnnafiyet olsun
hacısınya ondandır tabeeeyarım hacım kızz bana dua ettin sonra nemi oldu beni işe alacak müdür işten kendi çıktıya beni işe almayı bırak adamın kendinin işe ihtiyacı var şimdi acep duayı yanlışmı okudun nen :86:
ben geldiiiiimnapıyosunuz bakiyim hee. sporumu yaptım mutluluk içerisindeyim :119: :118:
55 dakika tempolu yürüdüm. sonra duş aldım markete gittim birde kendime çıtçıtlı atlet aldım siyah renk 2 tane kalmış s beden üzerinde 36-38 yazıyodu başkada yoktu eşim belim açılıyo diye kızıp duruyo alayım dedim ama tereddüt ettim önce olmaz diye sonra dedim bikaç ay sonra nasılsa olur dedim eve geldim olurmuki diye bi giydim oldu valla süper oldu. topladı hemde güzel oldu :86: eşime akşam için tavuk but kanat kızartcam ateşe koydum şimdi.
ara öğünde 5 hurma 1 madensuyu 5 badem ve 5 antep fıstığı yiyeceğim. kefir bulamadım malesef ama çanakkaleden alıcam hafta sonu burda yok.
yarın annemlere gideceğim kızlar yokum yani haberiniz olsun. cumarteside ordayım pazarda eşimin ales sınavı var pazartesi aksilik çımaz ise burdayım. ailem epeydir görmedi beni. dişler filan derken gidemedim hiç en son gördüklerinde 75 kiloydum bakiyim ne diyecekler. onlar için epeyce çerez filan aldım. ama leblebide aldım hurmamıda götürürürm onlar çerez filan yerlerken bende leblebi hurma yerim artıkın. bisküvi çikolata filan aldım annemin kilo sorunu yok halley sever aldım ona kesin banada ye diyecek bende o ye deyince leblebi yerim hem çok tok tutuyo
biliyosss heralde saftirikk seçmediğiniii,önemli olan düşünüp alması burda,seçme kabiliyeti yok zati adamda(söz meclisten dışarı)
aynenn yaa,benim kocakafalı kocam da öleönce spor yap kilo verirsin felan der,sonra dışarı biyere gittiğimizde sunuda ye bunu da ye yedirmeye çalısır,diyete girerim tatlı alır gelir,ben seni böle de seviyom der,kilo önemli değil der,zaten hep onun yüzünden aldım bu kiloları ,azcık beni sıkan,ters t motive eden bi kocam olsaydı bu kilolara çıkmazdım heralde,öle düşünüyom yani:26::26:
oh valla negüzel kıs imrendim sana:78:.sporunu yaptın alış verişine gittin. ben sabahtan beri çakılı kaldım burda. bi sabah yürüyerek geldim akşam iş çıkışıda yürürüm. bide temizlik yapcam yarına arkadaşlar gelcek.gece geç saatlere kadar oturulur.
çanakkalenin neresinde oturuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?