60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bişey sorucammm..beyaz leblebi yiyosunuz sadece çerez falanda yiyormusunuz bide kaç tane yiyosunuz?ayrıca akşamları bişey yiyomusunz hani derler ya akşam 7 den sonra bişey yemeyin diye siz napıyosunuz meyve leblebi vs yiyonuzmuuu

Kızlar yeni tozları da aldım

toz alıyorum oğlum diyor ki

anne silme ben yeni sildim diyor

ıslak mendili alıyor başlıyor temizliğe anasının titiz oğlu

kuzum benim yaaaa Allah olmayanlara da versin.

ilçesindeyim :86:

ben çok merak ediyorum çanakkaleyi eşimle bir tur ayarlayıp gitmyi düşündük ama denk gelmedi.
benimde kumkalede iş arkadaşım var. evlenmeden önce tayinim çanakkeleye çıksa keşke derdim ama artık çakılı kaldım burda

canım insülin direnci nedir açıklar mısın ?

bu arada hesaplamamı yaptım akşam ekmek yemeyeceğim

evet elma beni acıktırıyor.. ama salatalık ve ayran + süt beni tok tutuyor.
canım insülin direnci kan şekeri ile ilgili.mesela tatlıya çok düşkünsen çikolata şerbetli tatlı vs.çok seviosan yedikçe yiyesin geliosa.acıktığında ellerin fln titriosa ve canın hep tatlı bişiler istiosa insülin direnci büyük ihitmalle vardır demektr hiç birimz dr. deiliz ama bu şeklde anlatabilirim mesela ben 3-4 tane çikolata yada gofreti arka arkaya yiyebirdim hiç beni kesmezdi çikolata şerbetli tatşı sütlü tatlı tatlı olsun ne olursa olsun yerdim sevmediğim hiç bi tatlı yoktu ama çok şükür hugomun da desteğiyle hallettim pirinç pataes hamur işi gibi nişasta içeren besnle yediğinde de hemen acıktırır çünkü kan şekerini aniden yükseltr.bu yüzden glisemkim indeksi düşük besnler yememiz lazım kan şekerini dengede tutmak için mesela kuru erik kayısı incir hurma gigi. ayrıca tarçında kan şekerini denegede tutarak şeker ihtiyacını bastırıo .çikolatalar kremalı pastalar baklavalar glisemik indreksi çok yüksek oldukları için kan şekerini aniden yüksetio ve bizim acıkmamıza sebep oluo işte böle cnm bilmem anlatabildimmi.

aşk olsun kısss nie yanlış okuyum valla doğru okudum adalet tecelli tmiş ite dur sıra sana gelio sabret

işte hem kıyamazzlarrr yedirirlerr hem de kilo verelim isterlerrrr neyse ben de pazarları kıyamama töreni yapıp onunla yiyorum yedirme yönünü tatmin ediyooo hafta içi ve cumartesi de zayıflamaya fit olma yolunda çalışmalara devammmm

o zaman herkeşe söyle fambık da demesinler sana,fambık ne alaka yaa::

onu ben buldum bikereee famir diiii fambıkk yaptımmm hatta duruma göree fambitoooo fambiikuss da olabilirrrrrrr

bundan sonraki lakabım fambıkkkk,bunu sevdim ben Allah Allahhhhhhhhhh ismimi ben seçemiyom lakabımı ben seçemiyomm,kardeşimi ben seçemiyommmmmmm hayata bak yaaaaaaaaa

heee ben buldumm fambıkk güzellllll:125::125:

ohhhhhhhhhhhhhh mıss hugossss muçaçooosssss gelmiiiiiiiiiiişşşş sporlar tamam alışverişlerr tamam abbsss yolcu yarınnn ama ama seni özliyciiiizzzzz ben de mayıs da gidicem bizimkilerin yanına inşallahhh en son gördüklerinde 65tim ben deee bakalım enelr diyceklerrrrrrr

öğle yimaaaaaamm

1 kepçe tel şehriye çorbası

2 kaşık bulgurlu semizotu yemeği

4kaşık etli kabak yemeği

1 dilim ruşeymli ekmek

2 yk light yoğurt

benim aldıgımın kilosu 30 veya 35 di,kudüs hurması yazıodu üstünde

3 adet köfte
4 yk zeytinyağlı karnıbahar
1 dlm ekpek ekmeği
200 ml ayran

ara
1 elma yidimmmmmmmmmm

ukulda
1/2 denge sanviç ekmeği
1/2 light beyaz peynir yicemmmmmm

eve erken gelicemm(saat 20de),evdede salta falan filan yerim sanırım:44:

sabah catur çutur biber yiyorum eşim diyoki ya nasil canın istiyo senden başka yiyen yoktur diyo- bende ne canım istiycek ya metabolimam hizlansın deyı yıyorum diyorum oo kizlar da yiyo diyorum bi görsen diyorumm

aynn bende 51 kilo iken 48e düşeceğim diye çok uğraşmıştım şimdiki halime bak 66 dan 55 düşmeye çalışıyorummmm
evet bende ona yanıyorum cnm ya eskiden 54 ten 49 olum diye uğrasırdim simdı 54 olumm diye uğrasiyorum ama önemlı olan bunun farkında olmak bazıları 100 e gelince anlıyo bunun biz cok sukur 60 lı kılolarda anladık

kız erikten nolcak ye istedğin kader taneli seylerin 12 13 tanei bir porsiyon

canım bak eşin gezmeyi seviyo, ayarla yakın uzak bi yerler git kaynnadan bule kurtul çaktırmadannn

kızlar yulaf ve k-flex li süt yerken ön dişimim dolgusu düştü bir daha dolgu da olmaz kaplama yapmak için de yanındaki sağlam dişi de kesmeleri gerek oooofff yaaaaa

ne tafadüss bene karnıbahar yidim az önceeeebak famirçooo (böle diyim barik buna da karışma)bu hazır ayranlar varya onlarda şişiriyor kanımca içinde çok tuz mu var,yağı mı fazla bilemiyom ama bu hazır ayranlaradn içince ertesi gün bir şişkinlik oluyo bende.sen mecbur içicen tabi,akşama kadar dısardasın ama içmediğin günler farkeder sanırsam galiba

sonunda yedim öğle yemeğimi,kurt kimin acıkmıştımmm

1 tbk bulgurlu pazı yemeği
1 tatlı tabagı karnıbahar sote
1 kase yogurt
2 dlm ç.t.ekmek

akşama tavuk haşlama ,salata ve yayla corba olacak menümde.ekmek yok tikatinizi çekerimmm

ara öğünümü yedim:
2 adet küçük havuç,1 adet minnak salatalık
saat 4 gibide bir portakalım var onu yerim.akşamada allah kerim.bir pazar yaparım.pazar bugn evimin yanında inşallah bakalım artık.evdede hiç birşey kalmamış yapmak şart.

Son düzenleme:

yap pazarını canım akşama da taze taze bir sebze yemeği yaparsın mis gibi

kızlar bişi sorcam,benim içtiğim su 3 lt yi geçiyor galiba,hem tok tutuyor hem de susuyorum habire diyettenmidir neddir,bilgiğim kadarıyla suyun fazlası da zararlı,diyom ki ben kilo verene kadar 3,5_4 lt içsem ,sonra kilo verince 2 lt düşürsem nasıl olur?böbrekler cok mu yoruluyodur sizce,yoksa suyu azaltıp çay felan mı içsem ,çay içince pek su içesim gelmiyor

ilk zamanlar öyle oluyo bende çok içiyodum

benim aldıgımın kilosu 30 veya 35 di,kudüs hurması yazıodu üstünde
ooowww çok pahalı onlar normalde 13 lira ile 19 lira arası hadi en fazla 22 fln olur çok pahalı almışsın.
kızlar yulaf ve k-flex li süt yerken ön dişimim dolgusu düştü bir daha dolgu da olmaz kaplama yapmak için de yanındaki sağlam dişi de kesmeleri gerek oooofff yaaaaa
olur cnm bi daha benmde düştü dişci hatta tutmaz ama deneyelim dedi 4-5 sene oldu maşalaah tık yok:) dene bi daha o da düşerse implant yaptr sakın sağlam dişini kestrme implant da biraz pahalı ama olsun sağlık için değer.
kalanchoe cnm msj gelmemiş yokk
aaa nasıl olur o kadar da yazmıştım tühhhh neyse bebişim ozman bi ara tekrar yazarım şimdik mutfağa gitmem lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…