60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugoooo çok güldüm kızzz
demek kuki duayı yanlış okumuş, allah iyiliğini versin emii

kalmamışsın derlerrr :))))))))))))
beni bu halimle annem gördü, kardeşim de, ikisi de çok zayıflamışsın dediler ama annem yüzümün çökmediğini söyledi, çökmüş olsa söylerdi, sağolsun lafını sakınmaz pek, yarım kilo bile alsam yüzümden de kilo aldığım için pat diye söylerdi sen yine mi kilo aldın diye
kendisinin kilo problemi olmadığı için rahat rahat konuşuyo tabi
ayy bi an önce iyileşse bideeee

ben de öğle yemeğinde kahvaltı yaptım

yımırta yidim
2 dilim light ekmek
1kk beyaz peynir
2 zeytün
3 çeri domat
salatalık
2 lokma tahin pekmez
3 kURU kayısı

birazdan elma yicem

kız hugooo bu içecek beni sabahtan beri 3 kez tuvalete çıkardı
az önce yine çıkardım da zorlamadım kendimi, kasıklarım ağrıyo soraaaa

sorma benide öyle yapıyo yarın içmicem otobüste sıkıştırır filan

yap pazarını canım akşama da taze taze bir sebze yemeği yaparsın mis gibi
evet canım yapmak istiyorum ama kocişe küsümya ona yemek yapmıyorum cezalı.kendime göre birşeyler yapar yerim.ama pazar yapacağım.değişiklik lur kafamda dağılır biraz.mantar alıp yapayım diyiyorum ama bakalım artık.:26:

anaaaaaaaaaaaaaaaaam ben kazıklandımmı şimdikkkkk,gidip agzını burnunu kırmam lazım o hoşsohbet kuruyemişcininama bana özel fiyat değildiki kocaman yazmıslar üstüne.neruşşş sen kaça aldın bacım kudus hurmanı?:26::26:

esw ciğim sen altın çilek almıştın ya faydasını gördün mü merak ettim.nette bir küçük koli sanırsam 1 kilo vardır 54 tl ye denk geliyor.faydası varsa alayım dedim.

sorma benide öyle yapıyo yarın içmicem otobüste sıkıştırır filan

walla belli olmaz yani
bence de içme, uzun yola falan gideceksen bide
bide bişi sorcam ya
bu mısır püskülü nasıl bişi sizin aldığınız, koçanın ucundaki süpürge sapı gibi olan yer dimi, kahverengi ama
ondan ne kadar koycam, o tutamın ölçüsü ne?

bide bunu içerken bal, pekmez tahin yememizin sakıncası var mı kızlar?

canım inşallah bi an önce düzelir aranız

mantarı ben de yapıyorum, kaşarlı fırında, ama ben biraz yumuşattıktan sonra içine domatesli biberli harç koyuyorum, üstüne de kaşar, öyle tekrar fırına veriyorum, bence daha lezzetli oluyo, sade kaşarlıya göre

adam akşama ne yiyecek

birşey yemiyecek 3-4 gündür yemek yapmıyorum.yemek yemek istiyorsa kendisi yapar yer...biz geçen yıl gene küsmüştük hemde bayağı küs kalmıştık 20 gün felam ama ben yemek yapardım,çayını yapardım ütüsünü yapar çamaşırını yıkardım.barışınca bakben senin her işini küs olduğum halde yapıyorum dedim.oda yapmasaydın o senin salaklığın demişti.bana küsmüşsün yemek hazırlamışsın benim için hiçbir değeri yok demişti.bende bir anlam ifade etmeyecekse hizmetlerim neden yapayım ki .kızıma yapıyorum.kendime birşeyler hazırlıyorum okadar...

esw ciğim sen altın çilek almıştın ya faydasını gördün mü merak ettim.nette bir küçük koli sanırsam 1 kilo vardır 54 tl ye denk geliyor.faydası varsa alayım dedim.

canım ben aldım da, bugün yemeyi unuttum hatta
ne bileyim, bi kaç günde anlaşılır mı bilmiyorum, ben bugüne kadar normaldi ama hugonun içeceğini yaptım, dedim ya 3 kez tuvalete çıktım yani :))
kivi gibi bi tadı var, mayhoş biraz, ben 20 tanesini 5 liraya alıyorum, 1 kilo çokmuş ya, içinde bi sürü vardır onun, çok hafif bişi çünkü

inşallah canım benim.aaaaa gerçekten bende öyle hiç denemdim hatta hiç fırında denemedim.hep yapmak istedim olmadı.yapayım ya güzel olur sanırsam..

esw bir tutam iki parmak ucunla al yani. baş parmağınla işaret parmağını birleştir al :86: mısır püskülü kahverengi oluyo evet dediğinden yani

hıım...iyi bari aktara uğrayabilirsem akşam alırım azıcık bakalım deneyeyim.eşim hapını almış kullanıyor.3-4 gün kullanmıştı o zaman sorduğumda wc ye çıkmada fark etmedide idrar çok yağlıymış öyle demişti..yağ söküyor herhalde.banadedi sanada alalım bir dahakinde ben hayır istemem sen ver ilaçla ben sağlıklı yolu buldum demiştim..

inşallah canım benim.aaaaa gerçekten bende öyle hiç denemdim hatta hiç fırında denemedim.hep yapmak istedim olmadı.yapayım ya güzel olur sanırsam..

canım tavsiye ederim
çok lezetli oluyo
ben dün aldım da yarın yapcam, bide yanına ızgara tavuk yapayım diyorum, inşallah becerebilirim tabe :)))

ama bunun için mantarları biraz büyük al, mantar küçülüyo ya, harcı koyması zor oluyo sonra içine

görsün bakalım şimdi salaklığıbu erkekler hiç insanlıktan anlamıyolar yaa,biz küs bile olsak kıyamayıp yapıyoruz işlerini,yemeğini,demekki böle istiyolar,çamasırı yıkanmasın,yemeği yapılmasın küsken,o halde bile düşündügü:nü gösterir halbuki bu işler,böyle böyle kalbimizi kırıyorlar işte,küslük değil de bu tür laflar daha çok dokunur bana.

neyse inş. kısa sürede barışırsınız,küslük de yıpratıyor insanı,evdeki huzursuzluk çok kötü birsey,insan iş arkadaslarına da anlatamıyor,içine atıyor,çok kötü çookkk

evet gerçekten kimseye anlatamadım.içime ettım belki ondan baş ağrılarım bu kadar artt.sizlere bir de kız kardeşim biliyor.kardeşimde olmazsa delirirdim herhalde.sizlerede nedense anlatmak istedim.hani birbirimizi tanımamanın vermiş olduğu rahatlıkmı bilmiyorum ama.yada yakın hissettiğimden. olabilir bilemedim :26:gerçekten hiç kıymet bilmiyorlar.arkadaşları ile eşi ,ailesi ile eşi arasında ki farkı bizimki daha çözemedi.nezaman çözerse o zaman barışacağım.artık yıprandığım kadar yıprandım zaten battı balık yan gider misali.benim için hava hoş.artık kendisi düşünsün.

hıııııım söylemen iyi oldu bakayım en büyüklerini alayım bari.

cimcimesude erkeklerin hepsi aynı dünde söylemiştim.benimkide küsken bende yemekyaparım ütü çay kahve normalmiş gibi küsmemeiş gibi ben annemden böyle gördüm böyle bilirim..ancak bunları yaptığımda benimde eşim sanki onunla aramı düzeltmeye çalışıyorum gibi anlar ne alakaysa küsüm ama yaparım yada o bana küs ama yinede yaparım..sonrada barışınca sen haksızdın arayı düzeltmek için yaptın der zihniyete bak.en son küstüğümüzde kahvaltı hazırladım ütü yapmadım isyan çıkardı:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…