60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla ben burda daha ucu görmedim bu kudüs hurması diye aldığımız pazarda bile 25 falandı ben en son 27e aldım bu kocaman kocmana olanalrı ama istanbulda böyle belki

olur niye olmasın,değiştirirler dolguyu

iki defa değişmişti dolgusu tatlım aynı dişin..ve ben 7 yaşında iken kırılmıştı o dişin yarısı..iki dolgu sonunda da kanal tedavisi yapmışlardı..rengi değişiyor zamanla zaten dişçim son dolguyu yaparken bir daha dolgu tutmaz demişti

zirkonyum kaplama düşünüyorum zaten olursa çünkü en ön dişimde sorun

evet çok haklısın zihniyetleri çok farklı...benimkide benim sözümün üzerine sadece tamam söyleyebilirsin diyiyor.haklıda olsa haksızda.oda bana ters yani.haksızsam susarım haklıysam kusura bakmasın asla susmam.eşitliğe bak hele.hiç bir işini yapmıyorum valla kızımın benim kıyafetlerimi yıkadım fakat onunkileri ayırdım yıkamıyorum.yıkasın makine orda çalıştırmasını biliyor.değilmi ama
dün gecenin yarısı hastaneye gittim yanlız başıma evden çıktım nereye gidiyorsun diye sormadı bile.doktor iğne yaptı git eve sessiz ve karanlık bir ortamda uyu dedi.eve gidip yatağa girdim.oda kızı getirdi yatağın üzerine koydu maça gitti.bu hareketinden sonra asla af yoknerye gittiğimi merak bile etmemiş.neyim olduğunu da ben neden ona hizmet edecekmişim.

Son düzenleme:

canım dün geceki biraz abartı olmuş ama
ne olursa olsun insan karısının gece vakti nereye gittiğini sormaz mı, bak kızdım şimdi eşine

bence hiç taviz verme, birazcık burnunun sürtülmesinde fayda var

kaç yıllık evlisiniz

evet benimde çok zoruma gitti.belki merak eder arkamdan gelir yada arar dedim ama hiç birini yapmadı.okadar başım ağrıyorduki yürüyemiyordum bile.yolda düşer kaza felan geçirir yok.eve girdim maç çantasını hazır etmiş kapıya koymuş gelmemi bekliyor..çok zoruma gitti.

ağustosta 5 yıl olacak.7 yılda çıkmıştık.12 yıldır beraberiz anlayacağın.

canım 12 yıldır hep mi böyle peki?
ya ben aranızın bozuk olduğunu biliyorum ama tam sebebini bilmiyorum, bi kaç gandar çok fazla giremediğim için yazdıysan da kaçırmışım, o yüzden soruyorum hep mi böyle diye

yok herzaman böyleymişte ben fark etmemişim kendisini gösteriyor artık.benim aşktan gözüm kör olmuştu görmüyordum herhalde...

valla erkekleri biraz korkutkak gerekıyor. sabhta yazdım ya evim temiz duzenlı bır kızım var ailem sorunsuz kendım sorunsuzum çalışıyorum huzurlu bir ev halı ee guzelim bakımlıyım temızım tek sorunum dıyet eşime dedımkı ben sana bunları sunuyorummm madem evlendın evlılgın gerektırdığını yapıcaksın yoksa bu sunduklarım bı evlılık ıçın yeterlı eger olmuyosa bırakırım dedım senın ailenın stersını cekemme dedım bosver sende burnu surtulsun anlsın anlamzsa da canım benım heççççç canını sıkma degmez sağlıgına kızına dua ett valla hıç bi şey umrumda degıl su an mutluyum sevıyorumm esımı ama anne ailem dedıgınde basım agrıyo mıgrenım tutuyoya eşime dıyorum ki benım hayatımı guzelestır mahvetme ben zaten psıkolojısı duzgun bınlece sukur iyi bır ınsanım psıkopat etme basım bunlardan stersten agrıyo faan dıyroumm sizin sorunuz neydı neden kavga etmıstın sınır oluyorum bu erkeklere madem evlılıği kaldıramıycaksın nıye evlenıyosun ya

yok herzaman böyleymişte ben fark etmemişim kendisini gösteriyor artık.benim aşktan gözüm kör olmuştu görmüyordum herhalde...

bazen kadınlar olarak aptalız ya aşk kör edıyo kendımız gıbı sanıyoruz herkezı... erkekler bırazda mecburuz gıbı algılıyolar sadec mecbur olmadığımısı anlamalılar o kadar ne guzel bı yavrun var kız bosverr

Pazartesiye kadar yokum ben arkadaşlar..
sizi özleyeceğim..
Kaçamaksız bol yağ eritmeli bir haftasonu dilerim hepinize..
Öptüm...

murçiiiiii le murçiii le leeeeeee le murçi leee murçii leeeeeeeee

le le neruşşş ben olayım türkü çıgırdııın ben olayım heeey looy loooy

ay bunların hepsi böle bana yüz kiloya kadar yolu var diyordu 75 iken. ben seni böle de seviyorum filan bazen de bu ne böle çok kilo aldın tehlike çanları çalıyor diyordu şimdi de ne güzel oldun sen böle daha yolu var diyo hey allahım yaa

çok isterdim süle görgülü bilgili bir kaynnam olsun gelsin gitsin bana bişiler öğretsin amam yok kader iste kaynna iyyse bosver hizmette kusur etme
canımcım sabret allah karşılığını verecek. anacım bana hep böle ögretti sen iyi ol kızım başkaları kötü olsun der hep melek anamm

saçın dökülüyosa demir eksikliğide olabilir sabahları pekmez iç 1 kaşık iyi gelir ben keçiboynuzu pekmezi yani harnup pekmezi yerim çok faydalı özellikle solunum yolu hastalıklarına birebir geliyo

bende her sabah harnup ( keçi boynuzu ) pekmezi yiyorum. bende kansızlık var ve en iyi gelen şey araştırdım keçiboynuzu pekmeziymiş

ayy o süt dilimine bende bayılıyorum ama yiyemiyorum kilo korumada olmadıım için
kalançocum kozyatagının neresinde bu aktar? bizim buralarda adam gibi bi yer yok yakınsa bende gidem pekte bilgiliymiş amca

evet canım benim.benim eşimde ailesi beni istemiyordu.acıktım çünkü kapalı gelin istiyorlardı.seviyordum allah için kapanırım senin için değil dedim.kapandım.ama şimdi tüm ailesi beni çok seviyor.bazen onlarda gene kavga nedenlerimiz oluyor.annesi çaktırmadan çok dolduruyor.ailesi şimdi mardindeler.bu defada arkadaşları problem.hep problemlerdi.evliside bekarıda belli değil.eşim arkadaşlarına tapıyor.onları kırmaktansa beni kırdı.arkadaşalaına hayır diyemezmiş.gece yarıları arayıp bağ evine çağırıyorlar.dayanamıyorum artık.benim ona olan aşkım urfada destan olacak ama o bunun farkında bile değilmiş.sanki senin için ölürüm diyen erkek değil karşımdaki.ben kendimden çok fedakarlık ettim sıra onda...ben hayatım boyunca hep sıkıntı çektim.bunu biliyor.ve bana ben seni asla üzmeyeceğim.çektiklerini unutturacağım dedi.ama eski günlerimi öyle arıyorum ki şimdi.

arkadaşlar ya kusura bakmayın kendi sorunlarımla kafanızı şişirdim.sizlerle dertleşince sanki başımın ağrısıda hafifledi.öpüyorum hepinizi iyi akşamlar ben çıkmak zorundayım.tekrar kusura bakmayın..

canım benim kıyamam yaa
ya tansiyonun falan düşse ki zaten geçen gün çok düşüktü, allah korusun bayılır kalırsın sokak ortasında
ay alla sinir oldum şimdi, haa, laf zamanı ben erkeğim bilmem ne horozlanırlar ama sonra karısı gece vakti evden çıkıp hastaneye gider, nereye diye kafasını bile çevirmez,
ay çok kızdım gerçekten canımcım, kusura bakma yani

geçen gün de dedim ya sana, senden ve kızından daha önemli bişi olmamalı şu dünyada
bence senin onun elinde olmadığını anlamalı, burnu sürtmeli gerçekten

çok mu feminist oldum nen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…