anaaaaaaaaaaaaaaaaam ben kazıklandımmı şimdikkkkk,gidip agzını burnunu kırmam lazım o hoşsohbet kuruyemişcininama bana özel fiyat değildiki kocaman yazmıslar üstüne.neruşşş sen kaça aldın bacım kudus hurmanı?:26::26:
olur niye olmasın,değiştirirler dolguyu
ooowww çok pahalı onlar normalde 13 lira ile 19 lira arası hadi en fazla 22 fln olur çok pahalı almışsın.
olur cnm bi daha benmde düştü dişci hatta tutmaz ama deneyelim dedi 4-5 sene oldu maşalaah tık yok:) dene bi daha o da düşerse implant yaptr sakın sağlam dişini kestrme implant da biraz pahalı ama olsun sağlık için değer.
aaa nasıl olur o kadar da yazmıştım tühhhh neyse bebişim ozman bi ara tekrar yazarım şimdik mutfağa gitmem lazımmm
cimcimesude erkeklerin hepsi aynı dünde söylemiştim.benimkide küsken bende yemekyaparım ütü çay kahve normalmiş gibi küsmemeiş gibi ben annemden böyle gördüm böyle bilirim..ancak bunları yaptığımda benimde eşim sanki onunla aramı düzeltmeye çalışıyorum gibi anlar ne alakaysa küsüm ama yaparım yada o bana küs ama yinede yaparım..sonrada barışınca sen haksızdın arayı düzeltmek için yaptın der zihniyete bak.en son küstüğümüzde kahvaltı hazırladım ütü yapmadım isyan çıkardı:))))
evet çok haklısın zihniyetleri çok farklı...benimkide benim sözümün üzerine sadece tama söyleyebilirsin diyiyor.haklıda olsa haksızda.oda bana ters yani.haksızsam susarım haklıysam kusura bakmasın asla susmam.eşitliğe bak hele.hiç bir işini yapmıyorum valla kızımın benim kıyafetlerimi yıkadım fakat onunkileri ayırdım yıkamıyorum.yıkasın makine orda çalıştırmasını biliyor.değilmi ama
dün gecenin yarısı hastaneye gittim yanlız başıma evden çıktım nereye gidiyorsun diye sormadı bile.doktor iğne yaptı git eve sessiz ve karanlık bir ortamda uyu dedi.eve gidip yatağa girdim.oda kızı getirdi yatağın üzerine koydu maça gitti.bu hareketinden sonra asla af yoknerye gittiğimi merak bile etmemiş.neyim olduğunu da ben neden ona hizmet edecekmişim.
evet çok haklısın zihniyetleri çok farklı...benimkide benim sözümün üzerine sadece tamam söyleyebilirsin diyiyor.haklıda olsa haksızda.oda bana ters yani.haksızsam susarım haklıysam kusura bakmasın asla susmam.eşitliğe bak hele.hiç bir işini yapmıyorum valla kızımın benim kıyafetlerimi yıkadım fakat onunkileri ayırdım yıkamıyorum.yıkasın makine orda çalıştırmasını biliyor.değilmi ama
dün gecenin yarısı hastaneye gittim yanlız başıma evden çıktım nereye gidiyorsun diye sormadı bile.doktor iğne yaptı git eve sessiz ve karanlık bir ortamda uyu dedi.eve gidip yatağa girdim.oda kızı getirdi yatağın üzerine koydu maça gitti.bu hareketinden sonra asla af yoknerye gittiğimi merak bile etmemiş.neyim olduğunu da ben neden ona hizmet edecekmişim.
kaç yıllık evlisiniz
canım dün geceki biraz abartı olmuş ama
ne olursa olsun insan karısının gece vakti nereye gittiğini sormaz mı, bak kızdım şimdi eşine
bence hiç taviz verme, birazcık burnunun sürtülmesinde fayda var
ağustosta 5 yıl olacak.7 yılda çıkmıştık.12 yıldır beraberiz anlayacağın.
canım 12 yıldır hep mi böyle peki?
ya ben aranızın bozuk olduğunu biliyorum ama tam sebebini bilmiyorum, bi kaç gandar çok fazla giremediğim için yazdıysan da kaçırmışım, o yüzden soruyorum hep mi böyle diye
evet çok haklısın zihniyetleri çok farklı...benimkide benim sözümün üzerine sadece tamam söyleyebilirsin diyiyor.haklıda olsa haksızda.oda bana ters yani.haksızsam susarım haklıysam kusura bakmasın asla susmam.eşitliğe bak hele.hiç bir işini yapmıyorum valla kızımın benim kıyafetlerimi yıkadım fakat onunkileri ayırdım yıkamıyorum.yıkasın makine orda çalıştırmasını biliyor.değilmi ama
yok herzaman böyleymişte ben fark etmemişim kendisini gösteriyor artık.benim aşktan gözüm kör olmuştu görmüyordum herhalde...
murçiiiiii le murçiii le leeeeeee le murçi leee murçii leeeeeeeee
aynenn yaa,benim kocakafalı kocam da öleönce spor yap kilo verirsin felan der,sonra dışarı biyere gittiğimizde sunuda ye bunu da ye yedirmeye çalısır,diyete girerim tatlı alır gelir,ben seni böle de seviyom der,kilo önemli değil der,zaten hep onun yüzünden aldım bu kiloları ,azcık beni sıkan,ters t motive eden bi kocam olsaydı bu kilolara çıkmazdım heralde,öle düşünüyom yani:26::26:
canımcım sabret allah karşılığını verecek. anacım bana hep böle ögretti sen iyi ol kızım başkaları kötü olsun der hep melek anammçok isterdim süle görgülü bilgili bir kaynnam olsun gelsin gitsin bana bişiler öğretsin amam yok kader iste kaynna iyyse bosver hizmette kusur etme
saçın dökülüyosa demir eksikliğide olabilir sabahları pekmez iç 1 kaşık iyi gelir ben keçiboynuzu pekmezi yani harnup pekmezi yerim çok faydalı özellikle solunum yolu hastalıklarına birebir geliyo
ayy o süt dilimine bende bayılıyorum ama yiyemiyorum kilo korumada olmadıım içinbu arada kızlar markete gttim alışverişimi yaptım aldıklarımı bırakıp aktara gttim.yolda marketten süt dilimi almıştım ne zmandır yemiorum tatlıda zaten canım çekmişti.bi tane ondan yedim
1 tanesi 100 kalori civarında
sonra aktara gttim.dün biri daha demişti.bu aktarlar ne hoş sohbet çıktı ne var ne yok ikram etti
orda 1 tane altınçilek
1 tane fındık
1 tane badem
1 kk kadar antep fıstıklı sucuk yedim
adamla sağlıklı beslenme üzerine sohbet de ettk.
zaten ilk gttiğimde bi kaç müşteri vardı bende biraz sağısolu karıştrdım elime kirazsapı mısır püskülü aldım.dedi sen şimdi onun yanına avakado yaprağı ile rezene tohumuda alırsın dedi.evet dedim güldü
bunu sizden ne için alıolar dedim zayıflamak için dedi ödem attırıo yağ yakımını hzlandırıo dedi.
sonra eve geldim 1 kupa yeşil çay tarçınlı karabiberli
yanında beyaz leblebi1/2 fincan
birde kızlar hani soruolar bazıları günde kaç fincan bitki çayı içmek gerekir die geçen bi dr.söledi tv de
50 kiloluk biri 2 fincan içebilrken 70 -80 kiloluk biri 4 fincan içebilr dedi yani öle kutuların üzerinde yazana inanmayın.
birde kök olan bitkileri kaynatmak yaprak şeklinde olanları ise demlemek gerekirmiş.tersini yaparsak kayni yapraklıları kaynatır köklü olanları demlersek yanlış olurmuş içlerindeki etken maddenin etkinliği farklı yönde olurmuş.
benden de size bu kadar bilgiiiiiiii
evet canım benim.benim eşimde ailesi beni istemiyordu.acıktım çünkü kapalı gelin istiyorlardı.seviyordum allah için kapanırım senin için değil dedim.kapandım.ama şimdi tüm ailesi beni çok seviyor.bazen onlarda gene kavga nedenlerimiz oluyor.annesi çaktırmadan çok dolduruyor.ailesi şimdi mardindeler.bu defada arkadaşları problem.hep problemlerdi.evliside bekarıda belli değil.eşim arkadaşlarına tapıyor.onları kırmaktansa beni kırdı.arkadaşalaına hayır diyemezmiş.gece yarıları arayıp bağ evine çağırıyorlar.dayanamıyorum artık.benim ona olan aşkım urfada destan olacak ama o bunun farkında bile değilmiş.valla erkekleri biraz korkutkak gerekıyor. sabhta yazdım ya evim temiz duzenlı bır kızım var ailem sorunsuz kendım sorunsuzum çalışıyorum huzurlu bir ev halı ee guzelim bakımlıyım temızım tek sorunum dıyeteşime dedımkı ben sana bunları sunuyorummm madem evlendın evlılgın gerektırdığını yapıcaksın yoksa bu sunduklarım bı evlılık ıçın yeterlı eger olmuyosa bırakırım dedım senın ailenın stersını cekemme dedım bosver sende burnu surtulsun anlsın anlamzsa da canım benım heççççç canını sıkma degmez sağlıgına kızına dua ett valla hıç bi şey umrumda degıl su an mutluyum sevıyorumm esımı ama anne ailem dedıgınde basım agrıyo mıgrenım tutuyoya eşime dıyorum ki benım hayatımı guzelestır mahvetme ben zaten psıkolojısı duzgun bınlece sukur iyi bır ınsanım psıkopat etme basım bunlardan stersten agrıyo faan dıyroumm sizin sorunuz neydı neden kavga etmıstın sınır oluyorum bu erkeklere madem evlılıği kaldıramıycaksın nıye evlenıyosun ya
Pazartesiye kadar yokum ben arkadaşlar..
sizi özleyeceğim..
Kaçamaksız bol yağ eritmeli bir haftasonu dilerim hepinize..
Öptüm...
evet benimde çok zoruma gitti.belki merak eder arkamdan gelir yada arar dedim ama hiç birini yapmadı.okadar başım ağrıyorduki yürüyemiyordum bile.yolda düşer kaza felan geçirir yok.eve girdim maç çantasını hazır etmiş kapıya koymuş gelmemi bekliyor..çok zoruma gitti.
yok herzaman böyleymişte ben fark etmemişim kendisini gösteriyor artık.benim aşktan gözüm kör olmuştu görmüyordum herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?